Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia ten "disney" to może byc to co myślisz :cool3:pełny odlot:evil_lol: a to też jest ważne w związku nieee?:cool3:

cze Daga a ja życze w tym nowym roku pociechy z Oskarka,sukcesów w szkołach i dużo fajnych wycieczek...:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Anusia ten "disney" to może byc to co myślisz :cool3:pełny odlot:evil_lol: a to też jest ważne w związku nieee?:cool3:
[/QUOTE]

No ba, no przecie ze wazne, bałdzo nawet rzekłabym, ino coby sie nie zdziwila jak jej TAKI disnej pokaze :evil_lol:

Srodkowotygodniowe dzien dobry!

Posted

[SIZE=1][COLOR=lightblue]anusia ten też jest żywy a jakże gietki, miętki, sztywny w zależności jak leży:evil_lol:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#add8e6]wywalą mnie stąd jak boga kocham wywalą...:oops:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Oooo Władka!! A co Ty tam robisz? :crazyeye:
Az tam Cie po roratach zawialo??
[/quote]

Że co? Że ten gość to niby ja?:mad: O Ty Francuzie!

Sis! Na dogo biegiem, ale już!

Posted

[quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=lightblue]anusia ten też jest żywy a jakże gietki, miętki, sztywny w zależności jak leży:evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=1][COLOR=#add8e6]wywalą mnie stąd jak boga kocham wywalą...:oops:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Ej dyc to ja nie wiem jaki jest ten francuz w Twoim wykonaniu, ze Ci jest giętki i miętki i leży[/SIZE][/COLOR]

[quote name='Magda_Miki']Że co? Że ten gość to niby ja?:mad: O Ty Francuzie!
[/QUOTE]

Goopia.
Tys Francuz francuski z Francyji?
Ja myslalam, ze Tys Koszalinska Polka.

Posted

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]zaprzestane tematu nie będe demoralizowac młodziezy więc na te pytanie nie odpowiem[/COLOR][/SIZE]

cze daga[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]zaprzestane tematu nie będe demoralizowac młodziezy więc na te pytanie nie odpowiem[/COLOR][/SIZE]

cze daga[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG][/QUOTE]

[SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Ale ja odpowiem. Niewydazony jaki ten Twoj francuz![/COLOR][/SIZE]

cze Daga[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG]

Posted

Bo Daria pewnie przecinków zapomniała powstawiać i dlatego Anuś jest Ci On jakis niewydażony...:evil_lol:

W każdym bądź razie fotów było masa ale francuskich Francózów z francuskich ulic w francuskich szmatkach albo i bez nie było wcale...:shake:

Posted

[quote name='Kasia']Bo Daria pewnie przecinków zapomniała powstawiać i dlatego Anuś jest Ci On jakis niewydażony...:evil_lol:

W każdym bądź razie fotów było masa ale francuskich Francózów z francuskich ulic w francuskich szmatkach albo i bez nie było wcale...:shake:[/QUOTE]

No nie wiem, nie wiem :shake:

I pachnacych francuskimi perfumami!!