PositiveThought Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 oj kuciaki wielkie Daguś. weź mnie ze sobą raz następny, bo gdziekolwiek jedziesz, takie fajne się to wydaje :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dagus, mysmy tutaj se tera przyszly, ale z racji znajomosci francuskiego zyczenia skladac Madzka bedzie, bo ona jezyk owy zna jak nikt z nas. Ale mowi ze to "bonne anne" chiba bedzie :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jesoo potknęłam się! Taki próg w tej galeryjce:shake: No, już. To tak: Nie "bonne anne" tylko tak: "Bonne Année", o! No to Daguś Bonne Année 2008 (deux mille huit) :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ale ja jestem sprytna bestia:loveu: Się potknęłam, ale kielich pełen, ani kropli nie wylałam :drink1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4']Ale ja jestem sprytna bestia:loveu: Się potknęłam, ale kielich pełen, ani kropli nie wylałam :drink1:[/QUOTE] To Ci sie chwali. Spryciulo Ty nasza :razz: Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Madźka Ty moczymordo, kac gigant dziś bydzie :evil_lol: Daguś wszystkiego dobrego w tym nowym co przyszedł :loveu: Quote
PositiveThought Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Daguś, sukcesów, szczęścia i miłości :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='PositiveThought']Daguś, sukcesów, szczęścia i miłości :loveu:[/QUOTE] Byle nie szczęścia w kartach trza zaznaczyć! Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Anusia ten "disney" to może byc to co myślisz :cool3:pełny odlot:evil_lol: a to też jest ważne w związku nieee?:cool3: cze Daga a ja życze w tym nowym roku pociechy z Oskarka,sukcesów w szkołach i dużo fajnych wycieczek...:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Pegaza']Anusia ten "disney" to może byc to co myślisz :cool3:pełny odlot:evil_lol: a to też jest ważne w związku nieee?:cool3: [/QUOTE] No ba, no przecie ze wazne, bałdzo nawet rzekłabym, ino coby sie nie zdziwila jak jej TAKI disnej pokaze :evil_lol: Srodkowotygodniowe dzien dobry! Quote
Pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ee no się zobaczy kiedyś... najpierw niech taki pokaże prawdziwy a potem tamten znaczy " ... ":evil_lol: hejka Daga wpadliśmy tak pogadać....:p Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Daguś Ty jeszcze imprezujesz??????? Czołem :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry. A dzie gospodyni hihi i reszta fot? Ja kce zobaczyc Francuzy francuskie :razz: Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 cze daga:p sorki ze bez duzych liter ale zwiesza mi sie kaps:mad: czyli anusia ten francuz co o nim mysle?:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Pegaza'] czyli anusia ten francuz co o nim mysle?:cool1:[/QUOTE] :roflt: napewno nie ten o ktorym TY myslisz Dario-Ewo. Ja o zywym czlowieku gadam. :roflt: Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [SIZE=1][COLOR=lightblue]anusia ten też jest żywy a jakże gietki, miętki, sztywny w zależności jak leży:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6]wywalą mnie stąd jak boga kocham wywalą...:oops:[/COLOR][/SIZE] Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Oooo Władka!! A co Ty tam robisz? :crazyeye: Az tam Cie po roratach zawialo?? [/quote] Że co? Że ten gość to niby ja?:mad: O Ty Francuzie! Sis! Na dogo biegiem, ale już! Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=lightblue]anusia ten też jest żywy a jakże gietki, miętki, sztywny w zależności jak leży:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6]wywalą mnie stąd jak boga kocham wywalą...:oops:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]Ej dyc to ja nie wiem jaki jest ten francuz w Twoim wykonaniu, ze Ci jest giętki i miętki i leży[/SIZE][/COLOR] [quote name='Magda_Miki']Że co? Że ten gość to niby ja?:mad: O Ty Francuzie! [/QUOTE] Goopia. Tys Francuz francuski z Francyji? Ja myslalam, ze Tys Koszalinska Polka. Quote
Pegaza Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]zaprzestane tematu nie będe demoralizowac młodziezy więc na te pytanie nie odpowiem[/COLOR][/SIZE] cze daga[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]zaprzestane tematu nie będe demoralizowac młodziezy więc na te pytanie nie odpowiem[/COLOR][/SIZE] cze daga[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG][/QUOTE] [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Ale ja odpowiem. Niewydazony jaki ten Twoj francuz![/COLOR][/SIZE] cze Daga[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Bo Daria pewnie przecinków zapomniała powstawiać i dlatego Anuś jest Ci On jakis niewydażony...:evil_lol: W każdym bądź razie fotów było masa ale francuskich Francózów z francuskich ulic w francuskich szmatkach albo i bez nie było wcale...:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Kasia']Bo Daria pewnie przecinków zapomniała powstawiać i dlatego Anuś jest Ci On jakis niewydażony...:evil_lol: W każdym bądź razie fotów było masa ale francuskich Francózów z francuskich ulic w francuskich szmatkach albo i bez nie było wcale...:shake:[/QUOTE] No nie wiem, nie wiem :shake: I pachnacych francuskimi perfumami!! Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wpadamy sie przywitac :loveu: i wypadamy do następnej galeryji!!! Quote
Recommended Posts