Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):
Jaki cudowny!!!! :loveu::loveu::loveu:

Madziu ciesze się, ze się spodobał Oskarcio bez kucorka :loveu::loveu::loveu: dopiero jeden dzień mam go takiego, a już wiem jaka to jest wygoda hihih,
Tak wczoraj będąc u Gabrysi śmiałam się, ze człowiek do wszystkiego musi dojrzec, bo 2 lata musiały minąć, abym się przekonała, że krótka fryzurka jest naprawdę świetna i praktyczne, a teraz kolejne dwa lata minęły abym się zdecydowała na obcięcie kucorka, przyznam szczerze, ze nie protestowałam, chyba nawet jechałam z takim zamiarem i nic, a nic nie żałuję podjętej decyzji :loveu:

Posted

Dobry :hand:
Tak wlasciwie to sie nie dogadywalysmy szczegolowo, bo jedna taka zaczela jeczec, ze ona w tym roku niet, bo M i bla bla wiec temat ucichl :roll:

Wiedzialam ze to bedzie glowa bez kity.
No nic, jak mowilam wczesniej, moj swiatopoglad legl w gruzach po raz drugi :shake: Pierwszy raz jak rozkitkowany zostal Miki...
No ale fajnie wyglada no, musze przyznac.
I jak pluszak prawdziwy :loveu:

Posted

Bry wieczór :loveu:

Ja tylko tak na momencik w sumie dobranoc powiedzieć i zmykam, bo siakaś taka zmęczona jestem dzisiejszym dniem :roll: piekłam dzisiaj pierniczki, jak będa przystrojone to się pochwalę jak wyszły :cool3:

[quote name='Anusia & Alutka']Dobry :hand:
Tak wlasciwie to sie nie dogadywalysmy szczegolowo, bo jedna taka zaczela jeczec, ze ona w tym roku niet, bo M i bla bla wiec temat ucichl :roll:

Wiedzialam ze to bedzie glowa bez kity.
No nic, jak mowilam wczesniej, moj swiatopoglad legl w gruzach po raz drugi :shake: Pierwszy raz jak rozkitkowany zostal Miki...
No ale fajnie wyglada no, musze przyznac.
I jak pluszak prawdziwy :loveu:

Anusia, wiem, ze zapierałas się rękami i nogami, abym tylko nie uciachała oskarkowi kucorka, ale musiałam spróbować, ciekawośc i praktycznośc zarazem mnie zżarła i wiesz... nie żałuję :loveu:

[quote name='Aga76']Cze Daguś,

Oskarcio wygląda rewelacyjnie!!!

Cześć Agusiu, ciesze sie, ze Oskarcio bez kucorka sie podoba i ze nie pogroziła mi żadna wałkiem do ciasta :cool3::evil_lol:

Pozdrawiamy bardzo serdecznie i mówimy dobranoc :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Buzi
[SIZE="1"]i 10 znakow

A 10 znaków to ja mam swoje

[quote name='Kasia']A co na nich było Madźka ?????
A coo, też widziałaś i chcesz mnie sprawdzić??:p
A była Daga z towarzystwem, Sekwana, Disneyland :razz:

[quote name='Anusia & Alutka']Zara powie ze Francja :roll:
A nie

Posted

Kasia napisał(a):
Madźka toć ja żadnych fotek nie widziała :roll: :evil_lol:

Boście gamonie :grins:

Anusia & Alutka napisał(a):
Poczekaaaamy, zobaaaczymy...

A se czekajta, ja już widziałam część :grins: