madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jaki cudowny!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Jaki cudowny!!!! :loveu::loveu::loveu: Madziu ciesze się, ze się spodobał Oskarcio bez kucorka :loveu::loveu::loveu: dopiero jeden dzień mam go takiego, a już wiem jaka to jest wygoda hihih, Tak wczoraj będąc u Gabrysi śmiałam się, ze człowiek do wszystkiego musi dojrzec, bo 2 lata musiały minąć, abym się przekonała, że krótka fryzurka jest naprawdę świetna i praktyczne, a teraz kolejne dwa lata minęły abym się zdecydowała na obcięcie kucorka, przyznam szczerze, ze nie protestowałam, chyba nawet jechałam z takim zamiarem i nic, a nic nie żałuję podjętej decyzji :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dobry :hand: Tak wlasciwie to sie nie dogadywalysmy szczegolowo, bo jedna taka zaczela jeczec, ze ona w tym roku niet, bo M i bla bla wiec temat ucichl :roll: Wiedzialam ze to bedzie glowa bez kity. No nic, jak mowilam wczesniej, moj swiatopoglad legl w gruzach po raz drugi :shake: Pierwszy raz jak rozkitkowany zostal Miki... No ale fajnie wyglada no, musze przyznac. I jak pluszak prawdziwy :loveu: Quote
Aga76 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cze Daguś, Oskarcio wygląda rewelacyjnie!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Bry wieczór :loveu: Ja tylko tak na momencik w sumie dobranoc powiedzieć i zmykam, bo siakaś taka zmęczona jestem dzisiejszym dniem :roll: piekłam dzisiaj pierniczki, jak będa przystrojone to się pochwalę jak wyszły :cool3: [quote name='Anusia & Alutka']Dobry :hand: Tak wlasciwie to sie nie dogadywalysmy szczegolowo, bo jedna taka zaczela jeczec, ze ona w tym roku niet, bo M i bla bla wiec temat ucichl :roll: Wiedzialam ze to bedzie glowa bez kity. No nic, jak mowilam wczesniej, moj swiatopoglad legl w gruzach po raz drugi :shake: Pierwszy raz jak rozkitkowany zostal Miki... No ale fajnie wyglada no, musze przyznac. I jak pluszak prawdziwy :loveu: Anusia, wiem, ze zapierałas się rękami i nogami, abym tylko nie uciachała oskarkowi kucorka, ale musiałam spróbować, ciekawośc i praktycznośc zarazem mnie zżarła i wiesz... nie żałuję :loveu: [quote name='Aga76']Cze Daguś, Oskarcio wygląda rewelacyjnie!!! Cześć Agusiu, ciesze sie, ze Oskarcio bez kucorka sie podoba i ze nie pogroziła mi żadna wałkiem do ciasta :cool3::evil_lol: Pozdrawiamy bardzo serdecznie i mówimy dobranoc :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Bo teraz to juz wogole nie bedzie kitkowych yoraskow. Najpiekniejsze kitki zostaly sciete buuu :-( Oczywiscie slicznie Oskarito wyglada i bez kitolca :loveu: Dobry :grins: Quote
Kincia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No nie sciela biednemu Oskarkowi kucorka :placz::placz::placz::placz: Ale i tak ślicznie wygląda :loveu::loveu::loveu: Poprosze o Paryskie foty :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kincia napisał(a): Poprosze o Paryskie foty :diabloti: RACJA! Daga dawaj Francuzy francuskie. Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dagusia:multi:...zaginęliscie z Mojej subskrybcji i myślalam że Was wogole już nie ma na dogo :razz::razz:...znalazłam Was przegladając dziś blogaska Ozzulka ... Fota na kartkę swiateczną :evil_lol: Oskarek jak zawsze uroczy http://images26.fotosik.pl/127/3521c63f8d12e957.jpg Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dobry Dagus :loveu: Ja przyszlam tu z nadzieja ze Francuzy zobacze a tu pusto... Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A ja widziałam fotki Dagi z Paryża!! :sweetCyb: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 madziasto4 napisał(a):A ja widziałam fotki Dagi z Paryża!! :sweetCyb: Klamiesz!! Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Klamiesz!! A jeśli nie kłamię, to co mi dasz za to, że mię posądzasz o takie rzeczy? Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='madziasto4']A jeśli nie kłamię, to co mi dasz za to, że mię posądzasz o takie rzeczy? Buzi [SIZE="1"]i 10 znakow Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):A co na nich było Madźka ????? Zara powie ze Francja :roll: Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Buzi [SIZE="1"]i 10 znakow A 10 znaków to ja mam swoje [quote name='Kasia']A co na nich było Madźka ????? A coo, też widziałaś i chcesz mnie sprawdzić??:p A była Daga z towarzystwem, Sekwana, Disneyland :razz: [quote name='Anusia & Alutka']Zara powie ze Francja :roll: A nie Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cześć Daguś:) Ale u Was zmiany i to fajne zmiany Oskarek bez kiteczki wyglada ślicznie :loveu: Pozdrawiamy:calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 To jakis bezsens jest... :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 madziasto4 napisał(a):Co jest bezsens Anusiu? Twoja wypowiedz. Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Twoja wypowiedz. Dlaczego tak uważasz? Widziałam zdjęcia!! :obrazic: Quote
Kasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 madziasto4 napisał(a): Dlaczego tak uważasz? Widziałam zdjęcia!! :obrazic: Madźka toć ja żadnych fotek nie widziała :roll: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kasia napisał(a):Madźka toć ja żadnych fotek nie widziała :roll: :evil_lol: Boście gamonie :grins: Anusia & Alutka napisał(a):Poczekaaaamy, zobaaaczymy... A se czekajta, ja już widziałam część :grins: Quote
Recommended Posts