Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam moje miłe :lol: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Odwiedziłam Wasze galeryjki to i przyszła pora na moją, bo została gdzieś w tyle, daleko za Waszymi :evil_lol: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dzisiaj mam wolne, wiec leniu****ę od rańca :lol: Ledwo wstałam, włączyłam kompa i tak siedzę z Wami na DGM, ale przydałoby się chociaż ubrać i coś ze sobą zrobić, bo jakby tak ktoś niespodziewany przyszedł to śmiesznie by wyszło jakbym mu w poludnie w piżamie drzwi otworzyła :lol: No i jeszcze by się mnie przestraszył, bo reki ze szczotką dzis jeszcze sobie nie podalismy :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Wczoraj kurcze jak wyszłam do pracy na druga zmianę, czyli na dinner'a godz 17:30 tak wrócilam do domu nad ranem, było dokładnie 4:15, wykończyli mnie na maxa, ach ... Nie ma to jak inspekcja i szorowanie wszytskiego, nawet najbrudniejszych zakatków, a że ja dzisiaj miałam wolne wraz z moją koleżanką to Nas do tej "brudnej" roboty wykorzystali. Wczoraj jeszcze w hotelu była duża impreza gdzieś na ponad 300 osob, sama młodzież, impreza w stylu Polskiej 100dniowki, jak wyszli to zostawili taki syf, że szok. Musiałyśmy wszytsko ze stołów posprzatać, następnie ściągnąć cały bufet i wszytsko co znajdowało się na oddziielnych stołach, a na koniec odkurzanie ... śmialam się, bo nigdy wcześniej o 2 w nocy odkurzacza nie używałam, a tam cholewcia taka powierzchnia do odkurzania była, że po godzinie ja już miałam dosyć, a to może 1/4 była zrobiona :lol: Na szczęscie resztą zajęli się nightporter'zy, a ja spokojnie mogłam opuścić mury budynku, do teraz czuje to zmęczenie :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dzisiaj szykuje się imprezka staffu i ciągle mnie na nią zapraszają, ale nie wiem czy sie skuszę, zobacze czy będzie mi się chciało. zaczynaja późno bo dopiero 22-23 jak większość z pracy powinna wrócić. Całe szczęście w sobotę zaczynam dopiero na 15:30 i obsługuję wesele, mam nadzieję, że nie będzie duże i zapieprzu nie będziemy miec :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Marta --> z syneczkiem kontakt jest jak najbardziej :loveu: kiedy rozmawiam z rodzicami, mama zawsze przykłada młodemu słuchawki, a ja go nawołuję haha, a w pokoju obok wszyscy się smieją, że z psem gadam :evil_lol: Szkoda tylko, że nic mi nie odpowiada, ale za to mama zdaje mi zawsze relacje, że po usłyszeniu mnie jest taki radosny i tylko buziaczkami wszystkich obrzuca, bo w sumie to nie wie kto to do niego mówi hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Beatko :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]U nas norma jeżeli chodzi o pogodę, w nocy tak lało, że ledwo z auta do domu doszliśmy, a już byliśmy cali mokrzy. Dzisiaj niby juz nie pada, słonce raz na godzine się pokaże, ale szybko zachodzi za brzydkimi chmurami. Już mam serdecznie dosyć tej pogody. Zamiast siedzieć i leniuchować na plaży to kiszę się w domu ... :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Daguś!

Oj, to dużo pracy masz. Ale dobrze, że chociaż dzisiaj wolne i mogłaś z nami posiedzieć na dgm :multi:

Szkoda tylko, że ciągle u Ciebie pada deszcz, ale czego się spodziewać... w końcu dosłowne jest stwierdzenie 'angielska pogoda' :roll:

Posted

Nie zazdrościmy pogody...:shake: chciaż u Nas wcale nie lepsza...sonka ni ma, zimno jakoś tak ...nie fajnie...

Piżamą sie nie martw, czasami trzeba sobie tak poleniuchować :p ja to marzę o jednym takim wolnym dniu...ale przy Łukaszku to jest niemożliwe ;)
Korzystaj z tego dnia ile się da bo za 'chwilkę' znów nie będziesz miała chwili wytchnienia...

Cieplutko pozdrawiamy :calus:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dziewczyny macie racje, mamy typową angielska pogodę, ale ona już przez 3 tyg sie utrzymuje, czy to nie za długo? Lekka przesada ach ... ta pogoda w ogóle nie liczy się ze zdaniem innych :lol: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Właśnie skończyłam rozmawiać z rodzicami na skype i widziałam Oskarcia w kamerce, aż mi się łezka w oku zakręciła, strasznie mi go brakuje i tęskno mi tutaj bez niego, boshe nie mogę bo się zaraz rozkleję :lol: Ach moja morda kochana :loveu: :loveu: tak mnie nasłuchiwała kiedy ją wołałam i patrzyła się prosto w kamerke :loveu: :loveu: Cudny widok ujrzeć psa po miesiącu nieobecności, niby tylko kamerka, a jak potrafi czlowieka uszczęśliwić :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Asia&Misia']Jeszcze tylko 2 miesiące i ujrzysz Oskarcia na włsne oczy :cool3: :D[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Asiu mimo iż czas szybko leci, bo zlecial już pierwszy miesiać, to mimo wszystko perspektywa tego, że przede mną jeszcze dwa miesiące sprawia, że jakoś tak chciałabym przynajmniej na kilka dni przylecieć do Pl zobaczyć się z rodzicami i wyściskać psinke. Ja już wiem, że zareaguje łzami szczęścia jak przyjadą wszyscy po mnie na lotnisko, bo ja tak reaguję :oops: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam w to sobotnie popołudnie :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]U nas nic nowego zwłaszcza jeżeli chodzi o pogodę, w nocy tak lało, że spać się nie dało, teraz leje nada, ale nieco mniej :mad: :mad: :mad: Środkowa Anglia podobno zalana, mam nadzieję, że pogoda ulegnie zmianą i zacznie rozpieszczać nas słoneczkiem, o jak tak dalej pójdzie to chyba nici będą z naszego wyjazdu do Alton Towera, a ja już się tak nastawiłam, że dni odliczam ech :shake: Chyba złożę petycję dot.pogody :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja dzisiaj dopiero na 15:30 do pracki, więc jeszcze mam chwilkę, a potem wedding & dinner i pewnie ok 23-24 wrócę i znowu byle do następnego wolnego :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='PositiveThought']ja bym ryczała jak bóbr :p[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haha czyli masz tak jak ja :cool3: Ja to nawet nie myslę o tym jak będzie jak wrócę i na lotnisku ich wszystkich ujrzę :loveu: Strasznie mi rodzinki tutaj brakuje :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pegaza']Witam Dage słonecznie:p[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj witam Dariuś deszczowo, pochmurnie i dołująco :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='fidelek2']Przyda sie Dadze słoneczko, przyda...:loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Qrcze no coś kiepsko się staracie o to, aby i do mnie dotarło słoneczko :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj zapracowana Dagusiu!! :)[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/letnie/85.gif[/IMG][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Wkońcu do Ciebie dotarłam ostatnio mało czasu na wszystko ehhh życie... Ale przesyłam gorace tulaski dla Ciebie [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_104.gif[/IMG]oraz życze przyjemnego dzionka wysyłam Ci troszke cieplutkich promyczków slonka[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_6_1v.gif[/IMG][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000080]Pozdrowionka [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Cześć Daguś!
Oj, pogoda u Was jest bee :shake: U mnie dzisiaj słonko świeci, więc przesyłam z Ariskiem troszkę dla Ciebie. Tylko czekać, aż dojdzie :loveu:
Środkowa Anglia zalana? :-o A Ty jesteś gdzie? Chyba na południu, bo nad morzem... ale sama nie wiem gdzie leży Bournemouth :shake:
Daguś, teraz już nie pracujesz na 2 zmiany? Czy dzisiejszy ranek zaliczał się też do 'day off'? :razz:

Posted

[quote name='Pegaza'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20bored/3982.gif[/IMG]daje Ci te słońce tyle że u nas też jest teraz pochmurno:roll:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ach póki co muszę się zadowolić tymi Waszymi słoneczkami, ale dzięki Wam jakoś mam taki lepszy humorek :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj zapracowana Dagusiu!! :)[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/letnie/85.gif[/IMG][/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Wkońcu do Ciebie dotarłam ostatnio mało czasu na wszystko ehhh życie... Ale przesyłam gorace tulaski dla Ciebie [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_104.gif[/IMG]oraz życze przyjemnego dzionka wysyłam Ci troszke cieplutkich promyczków slonka[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_6_1v.gif[/IMG][/COLOR][/I]

[I][COLOR=#000080]Pozdrowionka [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Kasiu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj ja tez zalatana i na nic czasu nie mam, nawet wczoraj nie zdazyłam odwiedzić wszytskich galeryjek, ale zaraz do Was wpadne zobaczyc co u Matrixa :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Yorkie']Cześć Daguś!
Oj, pogoda u Was jest bee :shake: U mnie dzisiaj słonko świeci, więc przesyłam z Ariskiem troszkę dla Ciebie. Tylko czekać, aż dojdzie :loveu:
Środkowa Anglia zalana? :-o A Ty jesteś gdzie? Chyba na południu, bo nad morzem... ale sama nie wiem gdzie leży Bournemouth :shake:
Daguś, teraz już nie pracujesz na 2 zmiany? Czy dzisiejszy ranek zaliczał się też do 'day off'? :razz:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tak, ja jestem na poludniu nad samiusienkim Morzem :loveu: Dzisiaj miałam poranek wolny z tegoż względu iż pracuję od 15:30 mam Weselicho, a później zostaję na obiadku czyli tak jakby 2 zmiany w jednej mam :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Asia&Misia']Dzień doberek :D
Ja tutaj zniecierpliwością czekam na jakieś fajniutkie fotki z Angli :cool3:
Ciekawe czy sie doczekam :D[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Aniu nie mam gdzie tych fotek zrobić :roll: sama chętnie bym się gdzieś wybrała i dużo zdjęć zrobiła, no ale jak tu gdzieś iść kiedy non stop pada deszcz :angryy: Jak dobrze pójdzie to fotki będą dopiero po 15tym lipca ... teraz do środy będę na pewno bez aparatu ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zbieram się powoli do pracy, a tak mi się nie chce iść buu :placz: :placz: :placz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][B]Aniu [/B]nie mam gdzie tych fotek zrobić :roll: sama chętnie bym się gdzieś wybrała i dużo zdjęć zrobiła, no ale jak tu gdzieś iść kiedy non stop pada deszcz :angryy: Jak dobrze pójdzie to fotki będą dopiero po 15tym lipca ... teraz do środy będę na pewno bez aparatu ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Ja poczekam :D :D :D

Ps jestem Asia :diabloti:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu coś kiepsko dmuchaliście :roll: słoneczko owszem pokazało się na jakiś czas, ale szybko znikneło za brzydkimi, deszczowymi chmurami i nadal leje, już mniej niż w ostatnich dniach, ale mimo wszytsko nie ma co się ruszać bez parasola ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[SIZE=4]
[SIZE=2]To my chyba dmuchaliśmy w drugą stronę, bo deszcze przyszły panować do nas:angryy: Cały dzień LEJE!! Ja dziękuję za takie wakacje... Ww wrześniu do szkoły i dopiero pogoda będzie. Normalnie zacznę gdzieś zapisywać kiedy było słońce:roll: I tak zrobię!

Ty biedna pewnie jeszcze siedzisz na tym weselichu. Zaraz koniec i do domku do ciepłego wyrka:loveu:

Dobrze, że chociaż masz szansę popatrzeć na rodziców i Oskarcia przez kamerkę:loveu: Ja bym chyba nie wytrzymała tyle czasu bez rodziny... Mojego brata nie było przez 4 miesiące:-o Normalnie usychałam z tęsknoty.

Życzymy udanego wieczoru i szybkiego powrotu do domu:p[/SIZE][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE]

Posted

Biedna Dagusia nasza :calus:
Praca pracą ale słonko również by sie przydało...Nienawidzę takiej pogody deszczowej, moze być zimno i mroźno byle tylko nie padało :shake:

Kochana, życzymy Ci szybkiego nadejścia słonecznych i ciepłych dni, bezdeszczowych i bezwietrznych :loveu::loveu:

Posted

Hi Daga:p
mam nadzieje ze u Ciebie wszystko oki bo słyszałam o jakis nieudanym ataku terrorystycznym.
Uważaj tam na siebie a juz lotniska i busy omijaj z daleka najlepiej piechotą ;)
a skosztujesz se aby torta weselnego abo chamidła nic nie dadzą?:lol:

Posted

[quote name='Asia&Misia']Ja poczekam :D :D :D

Ps jestem Asia :diabloti:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Qrcze no widzisz co to za niedobrą klawiaturę mam, ja piszę S a ona zamienia na N :mad: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Magda_Miki']
[SIZE=4][SIZE=2]To my chyba dmuchaliśmy w drugą stronę, bo deszcze przyszły panować do nas:angryy: Cały dzień LEJE!! Ja dziękuję za takie wakacje... Ww wrześniu do szkoły i dopiero pogoda będzie. Normalnie zacznę gdzieś zapisywać kiedy było słońce:roll: I tak zrobię![/SIZE]

[SIZE=4]Ty biedna pewnie jeszcze siedzisz na tym weselichu. Zaraz koniec i do domku do ciepłego wyrka:loveu:[/SIZE]

[SIZE=4]Dobrze, że chociaż masz szansę popatrzeć na rodziców i Oskarcia przez kamerkę:loveu: Ja bym chyba nie wytrzymała tyle czasu bez rodziny... Mojego brata nie było przez 4 miesiące:-o Normalnie usychałam z tęsknoty.[/SIZE]

[SIZE=4]Życzymy udanego wieczoru i szybkiego powrotu do domu:p[/SIZE][/SIZE]
[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj Madziu źle dmuchałaś, źle i zapewniam, że to nie Nasze deszcze przyszly do Was, bo Nasze jeszcze nie odeszły i nie chcą sobie pójść :placz: Qrcze jak ja bym miała zapisywać dni bez deszczu to do tej pory byłoby ich może z 6 :lol: więc u Was nie jest źle, nie bój żaby :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja też już zaczynam tęsknić, jakoś tak jestem bardzo zżyta z rodzinką i jak wyjeżdżam na dłuższy wyjazd to odczuwam brak ich obecności. Teraz muszę się oswajać z sytuacją, że zostanę jedynaczką, bo siostra już na dłużej, jak nie na stałe przyjechała do Anglii :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='fidelek2']Biedna Dagusia nasza :calus:
Praca pracą ale słonko również by sie przydało...Nienawidzę takiej pogody deszczowej, moze być zimno i mroźno byle tylko nie padało :shake:

Kochana, życzymy Ci szybkiego nadejścia słonecznych i ciepłych dni, bezdeszczowych i bezwietrznych :loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oj Kasiu ja też własnie takiej pogody nie cierpie, bo jak jest chłodno to przyajmniej cieplej się ubierzesz i można gdzieś iść, a jak leje to nigdzie się nie wychodzi, bo się nie chce, a i nie ma uciechy spacerować po deszczu.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ciepłe dni to chyba nie prędko przyjdą, bo jak oglądamy prognozę pogody w necie to non stoper opady pokazują, już naprawdę brzydnie się to :angryy:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pegaza']Hi Daga:p
mam nadzieje ze u Ciebie wszystko oki bo słyszałam o jakis nieudanym ataku terrorystycznym.
Uważaj tam na siebie a juz lotniska i busy omijaj z daleka najlepiej piechotą ;)
a skosztujesz se aby torta weselnego abo chamidła nic nie dadzą?:lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tak Dariuś u mnie wszytsko w porządeczku, jestem tutaj z wami tzn ze nikt mnie nie porwał :lol: A tak serio to na lotniskach kontrola zaostrzona na maxa i nic dziwnego, bo lepiej być wcześniej na lotnisku przed odprawą i przebyć ją bezpiecznie niż żeby była robiona na odczepnego ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Co do lotnisk i busów to omijam je szerokim łukiem wszędzie na nogach :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dziewczyno Ty być nie chciała widzieć tego "ich" tortu weselnego. Musiałabym kiedyś zrobić zdjęcia jak takie wesele wygląda, to odechciałoby się Wam wszytskiego :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[CENTER][B]Witamy Cieplutko :)[/B]

Ehhh za niedługo i u nas będzie taka pogoda jak u Ciebie codziennością :( zimno szaro i mokro brrr :(
Mam nadzieje, że nie przemęczona :D
Może jakaś nowa dostawa zdjęć?:D
[/CENTER]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witamy wieczorową :evil_lol: porą :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Qrcze dziewczyny nie macie pojęcia jaką dzisiaj pogodę miałyśmy, było takie gradobicie, że szok. Musieliśmy szybko okna wszystkie zamykać, żeby nie zalało hotelu :lol: Takiej ulewy to ja jeszcze nie widziałam, ściana deszczu, że nic nie było widać co się znajduje po drugiej stronie ulicy :crazyeye: Na szczęście nie trwało to zbyt długo i po pewnym czasie wszystko wróciło do normy.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Jak tylko pojawi się słoneczko to pójdę z koleżanką na plaże(inną niż ostatnio) i zrobie dla Was jakieś foteczki, tylko cierpliwie należy czekać :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A teraz ja już ładnie mówię dobranoc i kieruję się w stronę łóżeczka, papatki ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]