Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano...my tu czekamy a Dagi ni ma.
Biedaczka zapracowana a jak ma wolną chwilke to korzysta z tego :lol:
No nic, poczekamy i się doczekamy ;) a póki co życzymy udanego dnia!!!

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Green][I]Witaj kochana zapracowana Kobieto[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

[IMG]http://images12.fotosik.pl/77/e2060d26a9f28cd2.jpg[/IMG]

[FONT=Georgia][COLOR=Green][I]Znalazłam coś dla siebie[/I][/COLOR][/FONT] :megagrin: [FONT=Georgia][COLOR=DarkGreen][I]suuuper[/I][/COLOR][/FONT][/quote]

Aga ty to zawsze mnie rozśmieszasz:evil_lol: Mam dla Ciebie coś specjalnego. Tylko muszę strzelić fotkę temu czemuś:cool3:

NO! Nareszcie nadrobiłam zaległości, ale czuję niedosyt. Może znajdziesz chwilkę i wpadniesz tu pokazać coś świeższego?:cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Aga ty to zawsze mnie rozśmieszasz:evil_lol: Mam dla Ciebie coś specjalnego. Tylko muszę strzelić fotkę temu czemuś:cool3:
[/quote]

:knuje: czekam cierpliwie :megagrin:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć dziewczyny [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/809.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja tak tylko na momencik ...właśnie wróciłam z pracy, jestem strasznie zmęczona, jeszcze do tego paskudna, angielska pogoda [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20angry/54042.gif[/IMG]psuje mi humor. Leje, leje i końca nie widać. Wczoraj była burza i oberwanie chmury :roll: Parasol to podstawa, nie można o nim zapomnieć, bo inaczej biada temu, komu przyjdzie iść w taką pogodę.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie odzywałam sie ostatnio, bo jakoś tak w ogóle na komputerze nie przebywałam. Okupowali go siostra z chłopakiem, bo planują wakacje i wszytsko musi być dopęte na osttani guzik, a więc nie chciałam im przeszkadzać.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zdjęć niestety nie będzie, bo nie mam kiedy ich robić, ale głównym powodem nie pozwalającym robić mi zdjęcia jest pogoda ... Mamy zaplanowaną już wycieczke w przepiekne miejsce i tylko wyczekujemy pięknego, słonecznego, bezchmurnego dnia ... a tu dupa blada, jestem strasznie zła [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20angry/54026.gif[/IMG]--> własnie taka, az się wszytsko we mnie gotuje :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dziękuję wszystkim za odwiedzinki i za pamięć. Ja już będę uciekała, idę się położyć, oczka same się zamykają.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zyczę miłej niedzieli i udanego przyszłego tygodnia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wave/3981.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Hej Sis!
No to rzeczywiście dupa:evil_lol: Jak by nie było to najwięcej zależy od pogody...

Zaraz idziemy z Mikusiem na balkon i będziemy dmuchać na chmury! Za jakiś czas będzie u Ciebie słoneczko:cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam poniedziałkowo ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kolejny tydzień się zaczął, ten czas tak błyskawicznie leci, że nie wiem jaki dzień tygodnia mamy, nie wspominając o tym, że ciągle się pytam "a którego dzisiaj mamy:lol: " Ja żyję od wolnego do wolnego :cool3: tutaj się nie wie czy to weekend, czy to srodek tygodnia, bo za każdym razem pracuje się inaczej, nie ma stałych wolnych dni i człowiek gubi rachubę czasu :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]U nas bez zmian, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje i już się żygać chce tym deszczem :angryy: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=4][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS]Madzia i jak jesteś już w tym Mikusiem na balkonie? :cool3: Ja mam w środę wolne, więc liczę na to, ze do środy wydmuchacie te brzydkie chmury, przepędzicie deszcz i wyślecie słoneczko, a ja się na pewno zrekompensuję - zdjęciami :razz: Liczę na Was, mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie :eviltong:[/FONT] [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Się robi!!

MIKI NA BALKON!![/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ooo tak jakby mniej padało :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='PositiveThought']hej Daguś :cool3:

no to podła pogoda, pod kotem...

trzymaj się jakoś tam daleko :calus:[/quote]

[LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Beatko jestem już tutaj prawie miesiąc, a pogoda dopisała może przez 5 dni w ciągu całego mojego pobytu, od ponad tygodnia dzień w dzień leje ... wcześniej było raz słońce, raz chmury ... marzy mi się poleżeć, odpcząć, zrelaksować się na plaży, a tak to zostało mi tylko łóżko, z którego chyba skorzystam, bo coś czuje, ze oczka robią się ciężkie, a tu trzeba spowrotem do pracki po południu maszerować, ach byle do środy, już nie narzekam :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT]

Posted

Daguś, trafiłaś na typową angielską pogodę...;) ;)

Do środy jeszcze 2 dzionki więc już teraz wysyłamy dużo słonka i ciepełka i razem z Magdowym Mikusiem dmuchamy na chmurki i je odpędzamy...i zobaczysz, że będzie tak [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/886.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Sis już bolą nas płuca:mdleje: Przyszło to słońce?[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu coś kiepsko dmuchaliście :roll: słoneczko owszem pokazało się na jakiś czas, ale szybko znikneło za brzydkimi, deszczowymi chmurami i nadal leje, już mniej niż w ostatnich dniach, ale mimo wszytsko nie ma co się ruszać bez parasola ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[CENTER][CENTER][B]Hej Dagulka :*[/B]
[/CENTER]

jejQ Ale Ci sie pogoda trafiła :( Szkoda.. zreszta u nas nie lepiej, aż sie na dworek nie chce wychodzic :( Ale fajniutko ze jesteś ogolnie zadowolona i sie tam nie przepracuj tylko :P a co u Twojego Synka słychac? dzwonisz? teskni za toba?:D :loveu:
3maj sie cieplutko :*
[/CENTER]