PositiveThought Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 hej dziewczyno, a właściwie HI GIRL! co tam u ciebie, nocki odsypiasz, bawisz się wesoło, czy smętnie się włoczysz? zajrzyj tu czasem, tęskniące orzeszki czekają! buźka! :calus: Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 zajrzy pewnie jutro bo mówiła, że czwartek ma wolny :lol::lol: Quote
Kincia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='fidelek2']zajrzy pewnie jutro bo mówiła, że czwartek ma wolny :lol::lol:[/quote] Super :):):) Quote
Magda-Amir Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 hej Daguś :multi: jak tam w pracy? co u Oskrcia? :p ;) Quote
PositiveThought Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 hej Daguś! :calus: czekamy, czekamy, a Cię nie ma, nie ma Cię, nie Cię ma. have a nice day! Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ano...my tu czekamy a Dagi ni ma. Biedaczka zapracowana a jak ma wolną chwilke to korzysta z tego :lol: No nic, poczekamy i się doczekamy ;) a póki co życzymy udanego dnia!!! Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Beatrycze jakaś Ty anglojęzyczna się zrobiłaś...:p Quote
Aga76 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][B]Halo Halo :scream_3: Co tam na wyspach słychać? Tęsknimy, bu :bigcry:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Green][I]Witaj kochana zapracowana Kobieto[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [IMG]http://images12.fotosik.pl/77/e2060d26a9f28cd2.jpg[/IMG] [FONT=Georgia][COLOR=Green][I]Znalazłam coś dla siebie[/I][/COLOR][/FONT] :megagrin: [FONT=Georgia][COLOR=DarkGreen][I]suuuper[/I][/COLOR][/FONT][/quote] Aga ty to zawsze mnie rozśmieszasz:evil_lol: Mam dla Ciebie coś specjalnego. Tylko muszę strzelić fotkę temu czemuś:cool3: NO! Nareszcie nadrobiłam zaległości, ale czuję niedosyt. Może znajdziesz chwilkę i wpadniesz tu pokazać coś świeższego?:cool3: Quote
Aga76 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Magda_Miki']Aga ty to zawsze mnie rozśmieszasz:evil_lol: Mam dla Ciebie coś specjalnego. Tylko muszę strzelić fotkę temu czemuś:cool3: [/quote] :knuje: czekam cierpliwie :megagrin: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć dziewczyny [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/809.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja tak tylko na momencik ...właśnie wróciłam z pracy, jestem strasznie zmęczona, jeszcze do tego paskudna, angielska pogoda [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20angry/54042.gif[/IMG]psuje mi humor. Leje, leje i końca nie widać. Wczoraj była burza i oberwanie chmury :roll: Parasol to podstawa, nie można o nim zapomnieć, bo inaczej biada temu, komu przyjdzie iść w taką pogodę.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie odzywałam sie ostatnio, bo jakoś tak w ogóle na komputerze nie przebywałam. Okupowali go siostra z chłopakiem, bo planują wakacje i wszytsko musi być dopęte na osttani guzik, a więc nie chciałam im przeszkadzać.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zdjęć niestety nie będzie, bo nie mam kiedy ich robić, ale głównym powodem nie pozwalającym robić mi zdjęcia jest pogoda ... Mamy zaplanowaną już wycieczke w przepiekne miejsce i tylko wyczekujemy pięknego, słonecznego, bezchmurnego dnia ... a tu dupa blada, jestem strasznie zła [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20angry/54026.gif[/IMG]--> własnie taka, az się wszytsko we mnie gotuje :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dziękuję wszystkim za odwiedzinki i za pamięć. Ja już będę uciekała, idę się położyć, oczka same się zamykają.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zyczę miłej niedzieli i udanego przyszłego tygodnia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wave/3981.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kincia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Zyczę ładnej pogody zebys mogła sie wybrac tam........ Quote
Magda Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hej Sis! No to rzeczywiście dupa:evil_lol: Jak by nie było to najwięcej zależy od pogody... Zaraz idziemy z Mikusiem na balkon i będziemy dmuchać na chmury! Za jakiś czas będzie u Ciebie słoneczko:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witam poniedziałkowo ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kolejny tydzień się zaczął, ten czas tak błyskawicznie leci, że nie wiem jaki dzień tygodnia mamy, nie wspominając o tym, że ciągle się pytam "a którego dzisiaj mamy:lol: " Ja żyję od wolnego do wolnego :cool3: tutaj się nie wie czy to weekend, czy to srodek tygodnia, bo za każdym razem pracuje się inaczej, nie ma stałych wolnych dni i człowiek gubi rachubę czasu :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]U nas bez zmian, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje i już się żygać chce tym deszczem :angryy: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][COLOR=purple][FONT=Comic Sans MS]Madzia i jak jesteś już w tym Mikusiem na balkonie? :cool3: Ja mam w środę wolne, więc liczę na to, ze do środy wydmuchacie te brzydkie chmury, przepędzicie deszcz i wyślecie słoneczko, a ja się na pewno zrekompensuję - zdjęciami :razz: Liczę na Was, mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie :eviltong:[/FONT] [/COLOR][/SIZE] Quote
PositiveThought Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 hej Daguś :cool3: no to podła pogoda, pod kotem... trzymaj się jakoś tam daleko :calus: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Magda_Miki']Się robi!! MIKI NA BALKON!![/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ooo tak jakby mniej padało :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='PositiveThought']hej Daguś :cool3: no to podła pogoda, pod kotem... trzymaj się jakoś tam daleko :calus:[/quote] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Beatko jestem już tutaj prawie miesiąc, a pogoda dopisała może przez 5 dni w ciągu całego mojego pobytu, od ponad tygodnia dzień w dzień leje ... wcześniej było raz słońce, raz chmury ... marzy mi się poleżeć, odpcząć, zrelaksować się na plaży, a tak to zostało mi tylko łóżko, z którego chyba skorzystam, bo coś czuje, ze oczka robią się ciężkie, a tu trzeba spowrotem do pracki po południu maszerować, ach byle do środy, już nie narzekam :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] Quote
Kasia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Daguś, trafiłaś na typową angielską pogodę...;) ;) Do środy jeszcze 2 dzionki więc już teraz wysyłamy dużo słonka i ciepełka i razem z Magdowym Mikusiem dmuchamy na chmurki i je odpędzamy...i zobaczysz, że będzie tak [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/886.gif[/IMG] Quote
Magda Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Sis już bolą nas płuca:mdleje: Przyszło to słońce? Quote
Daga_i_Oskar Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Magda_Miki']Sis już bolą nas płuca:mdleje: Przyszło to słońce?[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu coś kiepsko dmuchaliście :roll: słoneczko owszem pokazało się na jakiś czas, ale szybko znikneło za brzydkimi, deszczowymi chmurami i nadal leje, już mniej niż w ostatnich dniach, ale mimo wszytsko nie ma co się ruszać bez parasola ...[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Acia_ Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 DzieŃ DoBrY :D A własciwie dobry wieczór :D Coś słysze ze pogoda niedopisuje :cool3: Módlmy sie za słońcem :mdleje: Quote
maartucha Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [CENTER][CENTER][B]Hej Dagulka :*[/B] [/CENTER] jejQ Ale Ci sie pogoda trafiła :( Szkoda.. zreszta u nas nie lepiej, aż sie na dworek nie chce wychodzic :( Ale fajniutko ze jesteś ogolnie zadowolona i sie tam nie przepracuj tylko :P a co u Twojego Synka słychac? dzwonisz? teskni za toba?:D :loveu: 3maj sie cieplutko :* [/CENTER] Quote
PositiveThought Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 dzień dobyr Daguś :grins: pozdrawiamy nieco słonecznie, aczkolwiek chmurzaście bardziej... Quote
Recommended Posts