Basia&Safi Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 A Safi zawsze gryzie kfiatuszki i ze zdjec nici :Cool3: oo wesele hmmm :):):) to ja wam moge Safi pozyczyc bedzie platki sypac :D:D:D Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 :multi::multi::multi:jak tam przygotowania :razz: Quote
Daisunia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Hihi widze, ze tu duzo sie dzieje :cool3: :cool3: :cool3: już niedługo bede Pania Dagmara J :razz: :razz: Alus ciesze sie, ze bedziesz jednym ze swiadkow, teraz tylko jeszcze ja kogos musze wybrac na swiadka :eviltong: :eviltong: tyle, ze facetow na forum to za wiele nie ma :shake: Sukieneczka juz kupiona, rachunek wyslany do warszawy :evil_lol: :evil_lol: bukiecikiem jutro sie zajme, musi byc jakis oryginalby no i jeszcze fotograf jest potrzebny coby uwietrznil te piękne chwile :loveu: :loveu: Kto chetny :razz: :razz: Piotrus a gdzie jutro wyjeżdżasz :razz: Gosiu chyba nie za bardzo smakował, bo po tem Oskarek ciagle jezykiem mielał :eviltong: :eviltong: ŻARTUJESZ ??! gratulejszyn :lol: (w naszej malamuciej galerii są nowe zdjątka) Quote
e.v.a Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 dziendoberek :) Gabryjella napisał(a): Tyllko mnie jedno zastanawia strasznie sie śpieszycie z tym ślubem :roll: ;) haha bo jak si eniepospiesza to Piotr zostanie ksiedzem :lol: Quote
Moniś Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Hmmmmm... Daga, gniewam sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czemu mnie na świadka nie zaprosiłaś? :placz::placz::placz: :cool3::cool3:;););) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Good Morning :multi: Dzisiaj słoneczko ładnie świeci i cieplutko na dworze, tylko wczoraj cos pogoda szwankowała :angryy: Wczoraj juz nie dotarłam na dogo :cool3: :cool3: byłam sukienke odebrać :razz: :razz: i bukiecik zamówic :lol: :lol: Aluś,Kasiu, a Wy jak tam :razz: :razz: Stroje juz wybrane, sobota tuż tuz :lol: :lol: A teraz zdjęcia z polowania - Oskarek upolował DZIKA :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Miłego, pełnego słoneczka dnia Wam Kochani zyczymy :p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='Moniś']Hmmmmm... Daga, gniewam sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czemu mnie na świadka nie zaprosiłaś? :placz::placz::placz: :cool3::cool3:;););) Moniś - no jak to czemu??:roll: Przeciez Ty bedziesz nam udzielała Ślubu - zapomnialas :shake: :lol: Quote
an3czka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] A teraz zdjęcia z polowania - Oskarek upolował DZIKA :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Miłego, pełnego słoneczka dnia Wam Kochani zyczymy :p No, no. Jestem pod wrażeniem. Prawdziwy z niego pies myśliwski:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dzien dobry! :multi: Uplował i aż kica z radości :evil_lol: :loveu: Quote
Magda Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Ten dzik to jakas miniaturka bez rodowodu chyba:evil_lol::evil_lol: Ale masz Daga odwaznego psa..... Quote
PiotrekJ Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cześć :cool3: ... Rachunek za kwiaty jeszcze nie dotarł :shake: :diabloti: ... Quote
Moniś Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Moniś - no jak to czemu??:roll: Przeciez Ty bedziesz nam udzielała Ślubu - zapomnialas :shake: :lol: no co Ty Daga :crazyeye: czy ja wyglądam na księdza? :-o:-o:-o:-o Piotr na pewno weźmie mnie na świadka- prawda Piotrze? :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Moniś']no co Ty Daga :crazyeye: czy ja wyglądam na księdza? :-o:-o:-o:-o Piotr na pewno weźmie mnie na świadka- prawda Piotrze? :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:ja jestem swiadkiem Piotrusia a Kasia Dagusi :p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Moniś']no co Ty Daga :crazyeye: czy ja wyglądam na księdza? :-o:-o:-o:-o Piotr na pewno weźmie mnie na świadka- prawda Piotrze? :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moniś, a może bedziesz w roli FlowerGirls :lol: :lol: :lol: Cześć Wszytskim :p I znowu zostałam bez Oskarcia ... rodzice pojechali na majówke do Leżajska i go wzięli, ale mały nie bardzo chciał jechac beze mnie, strasznie się mnie pilnował, nawet do autka nie chciał wejśc, a to juz jest zaliczane do dziwnego zachowania pieska, ale jak to mama powiedziała, musi sie przyzwyczajać :razz: :razz: że Pańcia nie zawsze będzie :cool3: [quote name='PiotrekJ'] Cześć :cool3: ... Rachunek za kwiaty jeszcze nie dotarł :shake: :diabloti: ... Piotruś przecież dogadaliśmy sie tak, ze bukiecik sama sobie kupie, a Ty zapłacisz za sukienke :evil_lol: Dziewczyny mam bardzo odważnego psa :lol: :lol: z dzika niewiele zostało :evil_lol: :evil_lol: a mnie zawsze uczono, że przed dzikiem to na drzewo predko zmykać trzeba, a on prosze obronił mnie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 no prosze sa juz swiatkowe ,flowergirlsy a ja tylko bede pic:evil_lol: Pietrek jak wodeczka ze wschody??dotarla juz??:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Oskarek pojechał, a ja nie zdarzyłam wszytskich jego fot pokazac :oops: ogonek :lol: :lol: czas na relax :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='evaxon']no prosze sa juz swiatkowe ,flowergirlsy a ja tylko bede pic:evil_lol: Pietrek jak wodeczka ze wschody??dotarla juz??:evil_lol: Ewo nie zapomnij o prezencie :evil_lol: kto nie da ten nie pije :evil_lol: :eviltong: Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dagusiu, znowu zostałaś bez Oskarka... ;) chociaż na osłodę masz foteczki... u was trawka równie pięknie zielona i Oskarek slicznie wygląda w plenerku:loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Aluś, mi było teraz nawet na rękę to żeby Oskarcio pojechał razem z nimi, nie będę musiała myslec co dac pieiso jesc, zwłaszcza jak będę zajęta nauką ... bo wracaja w srode ... jeden obowiązek mniej :lol: a zdjęc sporo zrobiłam i teraz wstawiam te ktorych jeszcze nie pokazywałam, np ta :evil_lol: :evil_lol: milusi, łagodny Yorkuś Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :look3::no-no-no::scared: hahaha jaki groźny Oskarek ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek'] :look3::no-no-no::scared: hahaha jaki groźny Oskarek ;) Gosiu on dokladnie w tym momencie chcial sie "odksztusic" a ja akurat fotke cyknelam i taka mina wyszla :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu on dokladnie w tym momencie chcial sie "odksztusic" a ja akurat fotke cyknelam i taka mina wyszla :evil_lol::lol::lol::lol: krówkę udawał jak rozumiem? Trawożerca? Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek']:lol::lol::lol: krówkę udawał jak rozumiem? Trawożerca? dokładnie tak :lol: :lol: Quote
Recommended Posts