Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 [quote name='Moniś']Jak miło widzieć swoich aktorów [B]znów[/B] w parze :razz::razz::razz:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]znów?? chyba wreszcie ... :lol: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahahahaha dziwne, bo mnie tyż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] może my we 3 do tej samej szkoły chodzimy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]znów?? chyba wreszcie ... :lol: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] I "znów" i "wreszcie" idealnie tu pasuje ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Piotrus ... i na zawsze?? :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Piotrus ... i na zawsze?? :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Już Ci mówiłem :razz: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']Już Ci mówiłem :razz: ;) ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]czyli tak :multi: :multi: :multi: :multi: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]My uciekamy na wieczorny spacerek i wszytskim Dobrej nocki zyczymy i nie wiemy kiedy znowu wpadniemy :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='Moniś']może my we 3 do tej samej szkoły chodzimy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hahahaha niewykluczone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 czesc Daga :) czy wiesz co sie zbliza wielkimi krokami? 400 strona!!! z tej okazji chyba cos z nami wypijesz, co? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Daga :) czy wiesz co sie zbliza wielkimi krokami? [/quote] [SIZE=6][COLOR=red]MATURAAAAAAA [SIZE=2][COLOR=black]HAHA ALE JESTEM WREDNA MAŁPA :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'][SIZE=6][COLOR=red]MATURAAAAAAA [SIZE=2][COLOR=black]HAHA ALE JESTEM WREDNA MAŁPA :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]hahahaha oj Madzia - jaka Ty dziś jesteś rozwydrzona :razz: cześć Daga... i znów gadanie i gadanie ... a zdjecia gdzie? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha oj Madzia - jaka Ty dziś jesteś rozwydrzona :razz: [/quote] to są efekty siedzienia w szkole przez tyle lat hahahaha, wali mi juz całkiem, daga wybaaaaacz mnieeee :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 no i jest 400!!! :laola::laola: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Strzałeczka Kochani :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Mamy trochę chwilki, więc do Was wspadamy :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Widzę, że tu u mnie imprezka z okazji [B][SIZE=7]400[/SIZE][/B] stronki :laola:w galerii sie szykuje :cool3: Ale to wszytsko dzięki Wam:loveu: moi Mili to Wy pomogliście nam osiągąć taki ładny wynik:Cool!:, mam nadzieję, że dalej będziecie tak chętnie do nas zaglądać jak to było dotychczas :bigcool: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A teraz przydałoby się coś wypić. Proszę się częstować, dla każdego starczy :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [LIST] [*]:knajpa: :knajpa: [*]:popcorn: :popcorn: [*]:beerchug: :beerchug: [*]:chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: [*]:cunao: :cunao: [*]:drinka: :drinka: :drinka: [*]:drink1: :drink1: :drink1: [*]:drinking: :drinking: :drinking:[/LIST] Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]:knajpa: :knajpa:[LIST] [*]:popcorn: :popcorn: [*]:beerchug: :beerchug: [*]:chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: [*]:cunao: :cunao: [*]:drinka: :drinka: :drinka: [*]:drink1: :drink1: :drink1: [*]:drinking: :drinking: :drinking:[/LIST][/quote]oj, Daga, po takiej ilosci trunkow raczej nie bedziesz mogla skupic sie na nauce ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [quote name='Teklunia']oj, Daga, po takiej ilosci trunkow raczej nie bedziesz mogla skupic sie na nauce ;)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu codziennie nie pije, czasem mozna sobie pozwolic :lol: :lol: Ale obiecaj mi cos... jak przyjade do Wa-wy to sie razem czegos na pijemy i moze na jakis babski wieczór wyskoczymy co :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Troche zaległego Oskarka :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/9206/osk221bv.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img232.imageshack.us/img232/7987/osk213bl.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]portrecik :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/1718/osk263hu.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu codziennie nie pije, czasem mozna sobie pozwolic :lol: :lol: Ale obiecaj mi cos... jak przyjade do Wa-wy to sie razem czegos na pijemy i moze na jakis babski wieczór wyskoczymy co :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]taaaakkk!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 no proszę[B] 400 [/B]stronka i nawet Daga Oskarka pokazała... super !:multi::multi::multi: za nastepne stronki :laola: :drink1::drink1::drinking::drinking::cunao::cunao: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu no to super, Piotrki tutaj nie beda mieli nic do gadania, prawda?? :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś, pokazalam, ale nie mam nowych fot, bo i czasu nie ma na zrobienie czegos ... :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu no to super, Piotrki tutaj nie beda mieli nic do gadania, prawda?? :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote]moj Piotrek jest wyrozumialy i daje mi czasem wychodne:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [quote name='Teklunia']moj Piotrek jest wyrozumialy i daje mi czasem wychodne:lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu własnie napisałaś 4000 posta :klacz: nagroda bedzie jak przyjade do Wawy :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Powiadasz, ze czasem Ci daje :razz: to juz moze go uprzedzo mnie :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu własnie napisałaś 4000 posta :klacz: nagroda bedzie jak przyjade do Wawy :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]yoopi!!! tylko nie zapomnij przywiezc tej nagrody ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 [quote name='Teklunia']yoopi!!! tylko nie zapomnij przywiezc tej nagrody ;)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]w razie czego upomnij sie jeszcze o nia kilka dni przed ok :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [I][B]:crazyeye:[COLOR=Blue]no no 400 stronka była .........a ja od 19 byłam na biegającym spacerku z Ozzym więc piję teraz ;) :ylsuper::ylsuper::ylsuper::drink1::drink1::drink1::laola::knajpa::cunao::drinking::drinking::drinking::chlup::chlup::chlup::chlup::drinka::drinka::drinka: [/COLOR][/B][/I] Quote
Alka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ala, wiedziałam ,że kto jak kto ,ale ty napewno zdążysz na imprezke :eviltong: Quote
Recommended Posts