Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']Aha :roll: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a co to za minka??[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]spodzieałwes sie innej odpowiedzi :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a co to za minka??[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]spodzieałwes sie innej odpowiedzi :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Nie powiem :shake: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nie powiem :shake: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a ciemu ?? :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']Aha :roll: ...[/QUOTE] A co myślałeś, że to do Ciebie :cool3: ? :diabloti:. Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a ciemu ?? :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] A zgadnij :cool3: :cool3: :cool3: ... [quote name='Cimi']A co myślałeś, że to do Ciebie :cool3: ? :diabloti:.[/quote] Pffff, a do kogo niby miało być? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dagula, a co to za minki w podpisie? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]Dagus, faktycznie masz sliczne usmieszki w bannerku :) Ciesze sie ze juz Ci lepiej :p Quote
Cimi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']Pffff, a do kogo niby miało być? :razz: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] A co Ty jeden najważniejszy na forum :evil_lol: :diabloti: ? Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu ja tez sie bardzo ciesze, z dnia na dzien jest coraz lepiej i piękniej :cool3: :cool3: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Cimi']A co Ty jeden najważniejszy na forum :evil_lol: :diabloti: ?[/quote] No ja Rodzynek w końcu jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']No ja Rodzynek w końcu jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a ja za rodzynkami to jakos nie przepadam :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a ja za rodzynkami to jakos nie przepadam :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Tia, zmieniam plany na weekend w takim razie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu ja tez sie bardzo ciesze, z dnia na dzien jest coraz lepiej i piękniej :cool3: :cool3: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]Daga, przyznaj sie szybko... Zakochalas sie, tak? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [quote name='Teklunia']Daga, przyznaj sie szybko... Zakochalas sie, tak? :lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hmmm .... :hmmmm: :hmmmm: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='PiotrekJ'] Tia, zmieniam plany na weekend w takim razie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a jakie miałes :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hmmm .... :hmmmm: :hmmmm: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote]Pisz nam tu wszystko jak na spowiedzi: Jego imie, nazwisko, wiek, zainteresowania, zajecie, no i zdjecie, oczywiscie :cool3::cool3::cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [quote name='Teklunia']Pisz nam tu wszystko jak na spowiedzi: Jego imie, nazwisko, wiek, zainteresowania, zajecie, no i zdjecie, oczywiscie :cool3::cool3::cool3:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hmm moze on cos napisze :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hmm moze on cos napisze :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] To ktoś z DGM? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tia, tego się nie spodziewałem :shake: :razz: :razz: ... Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']To ktoś z DGM? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tia, tego się nie spodziewałem :shake: :razz: :razz: ...[/quote] i ja też!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: hahaha :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']To ktoś z DGM? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tia, tego się nie spodziewałem :shake: :razz: :razz: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ja tez sie tego nie spodziewałam, ale co zrobić :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ja tez sie tego nie spodziewałam, ale co zrobić :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Daga :evil_lol: poowiedzmy wszystkim o co chodzi :evil_lol: nie możemy dłużej ukrywac, że coś nas łączy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [quote name='Moniś']Daga :evil_lol: poowiedzmy wszystkim o co chodzi :evil_lol: nie możemy dłużej ukrywac, że coś nas łączy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Monis :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a miała byc to niespodzianka :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Monis :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a miała byc to niespodzianka :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] no nie mogłam dłużej zwlekać- niech inni też się cieszą naszym szcześciem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Teklunia']Daga, przyznaj sie szybko... Zakochalas sie, tak? :lol:[/quote] ja coś czuję ,że Kasia ma rację...:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dziewczyny, wiosnenka przyszła, ludzie się w sobie zako****ą, co nie Moniś :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dziewczyny, wiosnenka przyszła, ludzie się w sobie zako****ą, co nie Moniś :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Święta prawda :razz::razz::razz::razz::razz: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Moniś']no nie mogłam dłużej zwlekać- niech inni też się cieszą naszym szcześciem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja się nie cieszę :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts