Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Moniś']No wiesz Daga :evil_lol: Uważaj, bo ja też mam bliżej- wiesz gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]wiem wiem :mad: :mad: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Monis choc sie przeprowadzimy, Ty do mnie ja do Ciebie tak jak sie umawialysmy, wszyscy beda zadowoleni z takiego wyjscia :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Gdzie? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a gdzies ciekawska duszo :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ty skup lepiej wzrok na męskich tyłeczkach, a nie psich :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]Piotrek, chcialbys nam tu cos pokazac? :razz: :eviltong: [quote name='PiotrekJ']Tylko Ciebie Nam Monika brakowało :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote] no i mowilam ze on ma jakas slabosc do maturzystek...:evil_lol: [quote name='PiotrekJ']Gdzie? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]ja tez jestem ciekawska... GDZIE? :oops: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Teklunia']Piotrek, chcialbys nam tu cos pokazac? :razz: :eviltong:[/quote] Na forum publicznym się wstydzę :roll: ... [quote name='Teklunia'] no i mowilam ze on ma jakas slabosc do maturzystek...:evil_lol:[/quote] Ale tylko do niektórych :cool3: :cool3: :cool3: ... [quote name='Teklunia'] ja tez jestem ciekawska... GDZIE? :oops:[/quote] Może lepiej nie wiedzieć :razz: :razz: :razz: ... Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witaj Dagusiu ! :multi: Znowu tyyyle nagadane...:cool3: proszę przekazać Oskarkowi dużego buziaka w słodką mordeczkę :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/5599/p10101373io0ah.jpg[/IMG] Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]wiem wiem :mad: :mad: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Monis choc sie przeprowadzimy, Ty do mnie ja do Ciebie tak jak sie umawialysmy, wszyscy beda zadowoleni z takiego wyjscia :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Nie ma sprawy :evil_lol: to kiedy ta przeprowadzka? :evil_lol: [quote name='PiotrekJ'] Gdzie? :cool3: :cool3: :cool3:[/QUOTE] W baardzo ciekawe miejsce :evil_lol::evil_lol: To tajemnica :evil_lol: Moja i Dagi :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dzień doberek :)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dzisiaj pochmurno i siakoś tak nieprzyjemnie :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Oskarek gotowy do wyjścia na dwór :)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img80.imageshack.us/img80/918/p10101391ne.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://www.imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img205.imageshack.us/img205/1835/p10101408zg.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img80.imageshack.us/img80/5755/p10101428vu.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Pozdrawiamy i miłego dzionka życzymy ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Oskarus wycałowany, ostatnio taki całusny chłopak sie z niego zrobił, ze hohoho :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Monis,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ja moge chocby zaraz sie przeprowadzic :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][COLOR=purple]P.S jak ta Twoja miejscowosc sie nazywa??:oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 hej dagula jak upływają ci chwile błogiego lenistwa?:lol: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Monis,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ja moge chocby zaraz sie przeprowadzic :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][COLOR=purple]P.S jak ta Twoja miejscowosc sie nazywa??:oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Zaraz? :evil_lol: Pewnie chcesz zdążyć zanim deszcz okna zachlasta :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=MediumTurquoise]nie powiem jak sie nazywa- to kolejna tajemnica :evil_lol: [/COLOR][/SIZE] Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Moniś']Zaraz? :evil_lol: Pewnie chcesz zdążyć zanim deszcz okna zachlasta :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=MediumTurquoise]nie powiem jak sie nazywa- to kolejna tajemnica :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote] Moniko, ja nie będę zdradzać twojej tajemnicy...:razz: przeciez nie raz pisałas ...:evil_lol: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Alka']Moniko, ja nie będę zdradzać twojej tajemnicy...:razz: przeciez nie raz pisałas ...:evil_lol:[/quote] No właśnie :lol: Ala pamięta :lol::lol::lol: :razz::razz::razz: oj Daga- podpadasz :evil_lol::mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Witam ponownie :)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu - oj lenistwo dobiega końca, nauka wzywa atak mi się strasznie nie kce ... chyba musze sobie cos kupic co wspomaga uczenie sie :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dobrze, ze teraz mam wolne to nie musze sie rano zrywac do szkoły :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś - juz wiem, gdzie mieszkasz :eviltong: wyleciała mi ta nazwa, bo ciężka do zapamietania :eviltong: jutro z rana wyruszam do Ciebie, co Ty na to :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 czesc Dagus, juz po szkole? pamietam ze to bylo najbardziej meczace w szkole czy na studiach... wraca sie po calym dniu siedzenia, sluchania i myslenia i od razu trzeb asie zabierac do nauki :shake: i tak codziennie... ale juz niedlugo i baaardzo slugie wakacje!!! Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [B]cześć Daguś :multi: Pokazałam TZtowi obciętego Oskarka i bardzo mu się podobało /[/B] a on z reguły nie zwraca uwagi na małe psiaki :razz:/ Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 mi sie wydaje czy nowa kokardeczka :):):):) Quote
asiunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Hej!! Łojojojo ale Oskarek na wiosne zmienil image Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć, cześć Dziewczyny ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ja w tym tygodniu mam rekolecje = wolne od szkoły, ale to nie oznacza leniuchowania :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ciesze sie, ze TZ'cikowi spodobał się Oskarcio :multi: :multi: Pozdrów go od nas :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Basiulka,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jaka nowa kokardeczka?? ostatnio nic nie kupowaliśmy ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Asiunia,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]witaj spowrotem :buzi:, ale Cie dawno u nas nie było hohoho[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Goniu,Madziu[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]cześć :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Dagula, a co to za minki w podpisie? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dagula, a co to za minki w podpisie? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a czemu pytasz?? :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]minki takie fajne, ze kofam DGM :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
marlena924 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [B]No, no, co za gustowna fryzurka :cool3: :cool3: :cool3: PozdrawiaM[/B] Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]minki takie fajne, ze kofam DGM :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Aha :roll: ... Quote
Recommended Posts