Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,ta Gosia to ja.W tym roku mamy zamiar pokazać na klubowej rekordową ilość długowłosych standardów!Będą Słodkie Urwisy,hodowla Swiatołdycz,z Kasztanowej Chatki i mam nadzieję że 3-je dzieci mojego Carellego w szczeniakach.

Posted

Carelli na 100% za rok startuje na REPRODUKTORA!6-cioro jego dzieci już opuściło rodzinny dom.Dwie żony czekają na potomstwo i dwie kolejne czekają na randkę!Więc zapowiada się spora rodzinka :lol:

Posted

Nono :)
Madzia stronka niedlugo gotowa bedzie, przeslij mi fotki przyjaciol - nie moge cos wejsc na gg.
Co do wystawy - moge pomoc moge pomoc :lol: :angel:
Mam nadzieje, ze pojedziemy ;)

• 2 weeks later...
Posted

Mam już potwierdzenia na Gąsawę.biorę moje 3 standardy,bo niestety Dumka zapragnęła kolejny raz zostać matką :lol: Znowu nie wystawię jej na sukę hodowlaną :( Może za rok?

Posted

Fajnie,czuje się jak "samotny,biały żagiel" :( Wymiotło Was,czy nie ma tu już jamniczarzy???Nawet nie mam się z kim podzielić moją radością,że na klubowej będzie dwoje dzieci Carellego w Baby :D Gdzie jesteście? :placz:

Posted

Wszystkim wybierającym się na klubówkę życzę powodzenia , samych tytułow Zw.Kl'05, BIS-ów itp.
Ja niestety nie jadę w tym roku , ale nie załuję , gdyż dlatego nie jadę bo mam aktualnie 5 dniowe szczeniaczki, długo oczekiwane.
Powodzenia i zróbcie dużo zdjęc , i bawcie się dobrze.

Posted

No to mogę Wam troche przybliżyć wystawę i podać choć parę wyników długowłosych.Króliki:NOBEL Elpidia Kiani1-wszyDOSK,CWC;JEŻYNA Corigentia 1-wsza DOSK,CWC podobnie ETOLA Figoland i CYNTHIA Dagnasta.Miniatury mi przeleciały bo na innym ringu debiutowała córka Carellego-FLORA Gufila WO w kl baby.Standardy psy:BENSON Słodki UrwisMŁ Zw Klubu,SANTORINI Światołdycz 1DOSK,CWC,AJAX Słodki Urwis 1DOSKCWC,RIMINI z Turanskej obory 1DOSKCWC,BEN v.Dorotheental1DOSKCWC(mój Carelli w championach2DOSK).Suki:GABRIELA SABATINI Teoria Spisku MłZwKl,ALISON v Cranger Tor 1DOSK,ARIELKA Słodki Urwis 1DOSKCWC,w champ wygrała RIGPA z Turanskej obory.A teraz mój cukiereczek!!!Suki wygrywa ARIELKA,pokonując już 2-gi raz ZwEu z Bratysławy RIGPE :laola: BOB dla BENA.Uff,jestem dumna i mam kaca!Kazali mi pić z pucharu,sporo tam wchodzi,bo i puchar spory!Chyba muszę odespać. :lol:

Posted

Postaram się,choć to nie będzie łatwe.uwijałam się w ringu i nie jestem pewna czy ktoś jeszcze pstrykał.Dzięki za gratulacje,jeszcze nie ochłonęłam :D

Posted

Gosiu -Urwisie ,bardzo się cieszy moje stadko ,,szrych kociubów z brodami ,, z wygranej Arieli .Miło ,że tytuł i pucharek nie poszły na zmarnowanie .Będzie ogromnym zaszczytem zabrać,kiedyś tego KOCIUBA i jego właścicielkę na wystawę po następne ,,TYTUŁY,,.-w rejs wystawowy dookoła świata ,a co nie można ?????.Jeszcze raz moc buziaków dla CIEBIE i smyrań dla Arieli . :D :D :D :D