Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane Cioteczki, dzwoniła do mnie Pani zainteresowana naszym Rambo (briard) - poszukuje psa do domu z ogrodem dla swojej Mamy (około lat 70 która do tej pory miała duże psy w typie owczarka (podhalan, collie, itp). Rambo jest trochę za duży i za implusywny jak dla starszej Pani ale może Wasza Madzia byłaby ok.:lol:
Pani jest z Rzeszowa - może komuś, kto jest najbliżej Madzi podałabym numer do Pani :cool3:

Posted

myszon napisał(a):
Kochane Cioteczki, dzwoniła do mnie Pani zainteresowana naszym Rambo (briard) - poszukuje psa do domu z ogrodem dla swojej Mamy (około lat 70 która do tej pory miała duże psy w typie owczarka (podhalan, collie, itp). Rambo jest trochę za duży i za implusywny jak dla starszej Pani ale może Wasza Madzia byłaby ok.:lol:
Pani jest z Rzeszowa - może komuś, kto jest najbliżej Madzi podałabym numer do Pani :cool3:

Cioteczko Myszon daj numer na Pw .

Tylko czy doczytałas , że nasza Madziula jest po operacji oka i go straciła :-( ale poza tym to sunia godna polecenia dla każdego :loveu:

Posted

niestety Mama naszej Pani do której dzwoniłam zażyczyła sobie pieska a nie sunie :-( nie pomaga sterylka - ma być psiak i już !

nie pomagała reklama Madzi i jej fantastycznego charakteru / nawet brak Madzinego oczka nie był by specjalnym problemem tylko brak jajców ;) czasami to mi rece opadaja :mad: / no ale ludzkie prawo do decyzji !

maja odwiedzić nasze schronisko to i może im ktoś inny w oko wpadnie

oby :lol:

Posted

ewatr napisał(a):
niestety Mama naszej Pani do której dzwoniłam zażyczyła sobie pieska a nie sunie :-( nie pomaga sterylka - ma być psiak i już !

nie pomagała reklama Madzi i jej fantastycznego charakteru / nawet brak Madzinego oczka nie był by specjalnym problemem tylko brak jajców ;) czasami to mi rece opadaja :mad: / no ale ludzkie prawo do decyzji !

maja odwiedzić nasze schronisko to i może im ktoś inny w oko wpadnie

oby :lol:

przykro mi bardzo :-(
czasmi to naprawdę ręcę i nie tylko opadają .. za duże.. za małe.. bez jajec.. ech...

trzymam kciuki za Madzię !

Posted

myszon napisał(a):
przykro mi bardzo :-(
czasmi to naprawdę ręcę i nie tylko opadają .. za duże.. za małe.. bez jajec.. ech...

trzymam kciuki za Madzię !

Cioteczko Myszon :loveu: dziekujemy bardzo :Rose: za pamięć o naszej cudnej Madzi

oby wiecej takiego zainteresowania to w koncu i jej się uda trafić na

swojego człowieka :lol:

Posted

wyglada na to , że juz tylko mnie sie Madzia :-( podoba bo nikt jej nawet nie odwiedza wirtualnie
a ona w realu jest najpogodniejszym psiakiem pod słońcem

ale co tam :oops:
hopamy :multi:

Posted

ja strajkuje :mad: ludzie chodza po schronisku chca wybrac dużego psa

widzą Madzię krecipupkę patrzą na nią i nawet przy jej boksie sie nie

zatrzymaja :-( co jest !?