matinestka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Magdalena słodziutko uśmiecha się do Wszystkich :) :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 wesoła i radosna śrubka Madzia :loveu: hop :multi: bo dom bardzo by był wskazany Quote
myszon Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kochane Cioteczki, dzwoniła do mnie Pani zainteresowana naszym Rambo (briard) - poszukuje psa do domu z ogrodem dla swojej Mamy (około lat 70 która do tej pory miała duże psy w typie owczarka (podhalan, collie, itp). Rambo jest trochę za duży i za implusywny jak dla starszej Pani ale może Wasza Madzia byłaby ok.:lol: Pani jest z Rzeszowa - może komuś, kto jest najbliżej Madzi podałabym numer do Pani :cool3: Quote
ewatr Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 myszon napisał(a):Kochane Cioteczki, dzwoniła do mnie Pani zainteresowana naszym Rambo (briard) - poszukuje psa do domu z ogrodem dla swojej Mamy (około lat 70 która do tej pory miała duże psy w typie owczarka (podhalan, collie, itp). Rambo jest trochę za duży i za implusywny jak dla starszej Pani ale może Wasza Madzia byłaby ok.:lol: Pani jest z Rzeszowa - może komuś, kto jest najbliżej Madzi podałabym numer do Pani :cool3: Cioteczko Myszon daj numer na Pw . Tylko czy doczytałas , że nasza Madziula jest po operacji oka i go straciła :-( ale poza tym to sunia godna polecenia dla każdego :loveu: Quote
ewatr Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 niestety Mama naszej Pani do której dzwoniłam zażyczyła sobie pieska a nie sunie :-( nie pomaga sterylka - ma być psiak i już ! nie pomagała reklama Madzi i jej fantastycznego charakteru / nawet brak Madzinego oczka nie był by specjalnym problemem tylko brak jajców ;) czasami to mi rece opadaja :mad: / no ale ludzkie prawo do decyzji ! maja odwiedzić nasze schronisko to i może im ktoś inny w oko wpadnie oby :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Hop Madziu, dalej Ci będziemy domku szukac! :( Quote
ewatr Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Madziula nie rezygnujemy :shake: tylko domu ci szukamy :multi: Quote
myszon Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ewatr napisał(a):niestety Mama naszej Pani do której dzwoniłam zażyczyła sobie pieska a nie sunie :-( nie pomaga sterylka - ma być psiak i już ! nie pomagała reklama Madzi i jej fantastycznego charakteru / nawet brak Madzinego oczka nie był by specjalnym problemem tylko brak jajców ;) czasami to mi rece opadaja :mad: / no ale ludzkie prawo do decyzji ! maja odwiedzić nasze schronisko to i może im ktoś inny w oko wpadnie oby :lol: przykro mi bardzo :-( czasmi to naprawdę ręcę i nie tylko opadają .. za duże.. za małe.. bez jajec.. ech... trzymam kciuki za Madzię ! Quote
ewatr Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 myszon napisał(a):przykro mi bardzo :-( czasmi to naprawdę ręcę i nie tylko opadają .. za duże.. za małe.. bez jajec.. ech... trzymam kciuki za Madzię ! Cioteczko Myszon :loveu: dziekujemy bardzo :Rose: za pamięć o naszej cudnej Madzi oby wiecej takiego zainteresowania to w koncu i jej się uda trafić na swojego człowieka :lol: Quote
matinestka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Magdalena cmoka Wszystkich ciepluchno:wink: ... ach Magdaleno......serducho się kraja .... :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 dzien dobry Madzieńko :lol: zapraszam na 1 strone :cool3: Quote
ewatr Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 takim skaczącym szczęściem na 4 łapach :multi::multi: to już nikt sie nie zainteresuje :shake: Quote
ewatr Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 wyglada na to , że juz tylko mnie sie Madzia :-( podoba bo nikt jej nawet nie odwiedza wirtualnie a ona w realu jest najpogodniejszym psiakiem pod słońcem ale co tam :oops: hopamy :multi: Quote
ewatr Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ja strajkuje :mad: ludzie chodza po schronisku chca wybrac dużego psa widzą Madzię krecipupkę patrzą na nią i nawet przy jej boksie sie nie zatrzymaja :-( co jest !? Quote
ewatr Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Madzia ty twarda jesteś i tak łatwo sie nie poddasz :shake: :multi: Quote
matinestka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Magdalena wciaż czeka na mizianko po brzuszku przez swojego Pana/Panią!!!!!!! :bluepaw: Quote
Recommended Posts