Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt sie nasza Madzia nie interesuje :shake:

a to taka pogodna i silna psychicznie sunia

Madzia już wróciła po operacji do boksu - niestety ma usuniete jedni oko
ale widac że juz nie cierpi :multi: i zaczyna rozrabiac - spacerek by sie długi przydał a tu tylko na siku wypuszczaja bo pogoda nie za bardzo i sie boja żeby suczka nie złapała zapalenia gardła

ale teraz może być już tylko lepiej ...hopaj skarbie :loveu:

Posted

jak zdejma Madzi :loveu: kołnierz i pozwolą na długie spacerki

to zrobimy pieknej suni nowa sesje zdjeciowa , może to pomoże znależć
jej swojego człowieka :oops:

Posted

[quote name='ewatr']jak do tej pory Madzi nikt ze schroniska nie zabrał
to na co można liczyć jak straciła oko :placz:
coś mnie też depresja zaczyna łapać :-( aj aj nie możemy się załamywac :( musimy wierzyć że się uda ......... :bluepaw: Madziulinko!!!!

Posted

[quote name='matinestka']aj aj nie możemy się załamywac :( musimy wierzyć że się uda ......... :bluepaw: Madziulinko!!!!

no to jak musimy ....... to wierzymy :cool3:

hopaj Madziunia :multi:

Posted

Madzia dostała wczoraj " głupawki " :eviltong: / jak mawia mój syn /
jeszcze jej takiej radosnej i tanczącej całą soba nie widziałam
dopiero teraz widać co ból :-( robi z psa , nacierpiała się sunia z tym okiem ale teraz już bedzie wszystko dobrze

oj Madzia , Madzia aleś ciotke wczoraj miło zaskoczyła :multi:

Posted

Madzia nadal kontynuuje zachowanie typu '' odbija mi na widok ludzi " :evil_lol:

ale w bardzo pozytywnym tego slowa znaczeniu :lol:

duży kłebuszek zwariowanej radosci :eviltong:

Posted

ewatr napisał(a):
ona tak ożyła :multi:

a nikt poza mną jak widzę się nie cieszy :shake:

tak nasza Madziulinka ma w sobie tyle życia :) Słonko ...... tyle przeszłaś... :-( Madzia w wymarzonym domku ........ wierzymy wierzymy mocno....Ewatr cieszy nie tylko Ciebie że , mimo tego wszystkiego, Madziuchna odzyskała energie :) :):multi:

Posted

Powiem tyle - Madziula zmieniła się diametralnie. Ze smutnego, nieco przestraszonego pieska, zrobiła się wesołą, garnącą do ludzi Madzieńką. W boksie siedzi sobie z pewnym kawalerem, któy jej jako tako nie dokucza. Sama Madzia na widok człowieka kręci calym tyłeczkiem i bardzo chętnie podchodzi do krat. Widac, ze o wiele lepiej się czuje bez chorego oczka. No i przede wszystkim widzialam jak dzisiaj na wybiegu leżała kołami wywrócona do gory na trwace. :loveu: A jak chętnie przybiega do ludzi! No nie poznaje tej naszej Madzi :loveu:

Posted

bo to już Madzia Żyleta :evil_lol: a nie sunia smuats obolały :shake:

jest fantastyczna jakbym mogła to byłby - to mój następny pies

ale nie mogę i tu sie zaczynaja schody

jakby jednak ktoś chciał trochę szczęścia za darmo i zawsze jak tylko otworzy oczy to niech weżmie Madzilka - srubke zakręcona , podskakująca na raz na 4 łapkach na widok znajonego człowieka a co ona by robiła na widok własnego ludzia to nawet myślc nie chce :evil_lol:;)