ewatr Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Madzia taka mądra i spokojna sunia a bez domu :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Madzi dziś nie było w schronisku... Madzia dziś miała usuwane oczko. :placz: Quote
ewatr Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 kciuki :thumbs: za Madzine zdrowie potrzebne :-( Quote
ewatr Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 madra i sliczna sunia już tyle sie nacierpi i jeszcze oczko straciła :-( Quote
ewatr Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 nikt sie nasza Madzia nie interesuje :shake: a to taka pogodna i silna psychicznie sunia Madzia już wróciła po operacji do boksu - niestety ma usuniete jedni oko ale widac że juz nie cierpi :multi: i zaczyna rozrabiac - spacerek by sie długi przydał a tu tylko na siku wypuszczaja bo pogoda nie za bardzo i sie boja żeby suczka nie złapała zapalenia gardła ale teraz może być już tylko lepiej ...hopaj skarbie :loveu: Quote
matinestka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Madziulka Madziulka......:cool3: Quote
ewatr Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 jak zdejma Madzi :loveu: kołnierz i pozwolą na długie spacerki to zrobimy pieknej suni nowa sesje zdjeciowa , może to pomoże znależć jej swojego człowieka :oops: Quote
ewatr Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 jak do tej pory Madzi nikt ze schroniska nie zabrał to na co można liczyć jak straciła oko :placz: coś mnie też depresja zaczyna łapać :-( Quote
matinestka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='ewatr']jak do tej pory Madzi nikt ze schroniska nie zabrał to na co można liczyć jak straciła oko :placz: coś mnie też depresja zaczyna łapać :-( aj aj nie możemy się załamywac :( musimy wierzyć że się uda ......... :bluepaw: Madziulinko!!!! Quote
ewatr Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='matinestka']aj aj nie możemy się załamywac :( musimy wierzyć że się uda ......... :bluepaw: Madziulinko!!!! no to jak musimy ....... to wierzymy :cool3: hopaj Madziunia :multi: Quote
ewatr Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Madzia dostała wczoraj " głupawki " :eviltong: / jak mawia mój syn / jeszcze jej takiej radosnej i tanczącej całą soba nie widziałam dopiero teraz widać co ból :-( robi z psa , nacierpiała się sunia z tym okiem ale teraz już bedzie wszystko dobrze oj Madzia , Madzia aleś ciotke wczoraj miło zaskoczyła :multi: Quote
ewatr Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Madzia nadal kontynuuje zachowanie typu '' odbija mi na widok ludzi " :evil_lol: ale w bardzo pozytywnym tego slowa znaczeniu :lol: duży kłebuszek zwariowanej radosci :eviltong: Quote
ewatr Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ona tak ożyła :multi: a nikt poza mną jak widzę się nie cieszy :shake: Quote
matinestka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ewatr napisał(a):ona tak ożyła :multi: a nikt poza mną jak widzę się nie cieszy :shake: tak nasza Madziulinka ma w sobie tyle życia :) Słonko ...... tyle przeszłaś... :-( Madzia w wymarzonym domku ........ wierzymy wierzymy mocno....Ewatr cieszy nie tylko Ciebie że , mimo tego wszystkiego, Madziuchna odzyskała energie :) :):multi: Quote
matinestka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Madziula świetnie wygląda :) a jak cieszy i śmieje :) Magdaleno :) :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 podskakujemy razem z Magdalenką :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Powiem tyle - Madziula zmieniła się diametralnie. Ze smutnego, nieco przestraszonego pieska, zrobiła się wesołą, garnącą do ludzi Madzieńką. W boksie siedzi sobie z pewnym kawalerem, któy jej jako tako nie dokucza. Sama Madzia na widok człowieka kręci calym tyłeczkiem i bardzo chętnie podchodzi do krat. Widac, ze o wiele lepiej się czuje bez chorego oczka. No i przede wszystkim widzialam jak dzisiaj na wybiegu leżała kołami wywrócona do gory na trwace. :loveu: A jak chętnie przybiega do ludzi! No nie poznaje tej naszej Madzi :loveu: Quote
ewatr Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 bo to już Madzia Żyleta :evil_lol: a nie sunia smuats obolały :shake: jest fantastyczna jakbym mogła to byłby - to mój następny pies ale nie mogę i tu sie zaczynaja schody jakby jednak ktoś chciał trochę szczęścia za darmo i zawsze jak tylko otworzy oczy to niech weżmie Madzilka - srubke zakręcona , podskakująca na raz na 4 łapkach na widok znajonego człowieka a co ona by robiła na widok własnego ludzia to nawet myślc nie chce :evil_lol:;) Quote
ewatr Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Madzienko :loveu: pokaż sie skarbie :multi: Quote
Recommended Posts