ewatr Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ani nawet jednego pytania o Madziulke ....nic :placz: Quote
ewatr Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Madzia czeka ...:roll: Niekochane… Jest w naszym mieście schronisko Tuż za rzeką, Kundelkiem zwane. Tak daleko, choć tak całkiem blisko… Czekają w nim Niekochane Niekochane, Niekochane Porzucone, odepchnięte, niechciane… Niekochane w schronisku nad rzeką- Całkiem blisko, a jednak daleko. Niekochane mają smutne oczy Wbite w bramę, całe są czekaniem, Że po dniu kolejnym, po nocy, Że w tej bramie ich pan kiedyś stanie. Niekochane, Niekochane Zagubione, przerażone, zbłąkane… Niekochane patrzą smutno w oczy: Kto przygarnie, kto miłością otoczy… Są też inne smutne Niekochane, Co schronisko nad życie kochają, bo po piekle, z którego tu przyszły im to miejsce wydaje się rajem. Tu są kochane, tu są kochane Leczone, bezpieczne, przytulane, Lecz choć mają dach i pełna miskę, Nigdy domem nie będzie schronisko. [SIZE=3] autor : awc Quote
Chikinchan Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 i w końcu się doczeka!! Pokazuj się Madziu!!! :razz: Quote
ewatr Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Mam niespodzianke od Mati czyli swieze zdjecia Madzienki :lol: Quote
Chikinchan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ewatr napisał(a):Mam niespodzianke od Mati czyli swieze zdjecia Madzienki :lol: Taka wspaniała niespodzianka, a ja dopiero teraz zobaczyłam :crazyeye: Czyżby strach przed robieniem zdjęć był trochę mniejszy? :razz: Śliczna jesteś Madzieńku! :loveu: Quote
Kaya93 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 http://img521.imageshack.us/img521/8900/madzia1.jpg no popatrzcie jaka piękna jestem:loveu: Quote
ewatr Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 BOi sie Madzia nadal zdjec ale praca zespołowa dała rezultaty i sunia nie za bardzo zauwazyła ze jest focona ;) i nawet cieszyła od ucha do ucha :loveu: Quote
Kaya93 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 http://img7.imageshack.us/img7/6154/madzia5.jpg:loveu: Madzieńko śliczna.... :roll: Quote
Chikinchan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cudna jesteś Madziulko! :loveu: Fajnie, że są nowe zdjęcia :p Quote
ewatr Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Madzieńka piękna suczka i mocno skrzywdzona..... Quote
gosiulaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Zrobiłam jeszcze kilka ogłoszeń dla Madziuli (z pomocą Mati :p):loveu: MADZIA samotna od zawsze SZUKA DOMU :: Ofertownia.pl Ogłoszenia Sprzedam - MADZIA-samotna od zawsze-SZUKA DOMU Madzia to ok. 6 letnia sunia. Trafiła do / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Ogłoszenie: MADZIA-samotna od zawsze-SZUKA DOMU Kategoria: Psy MADZIA-samotna od zawsze-SZUKA DOMU!! MADZIA-samotna od zawsze-SZUKA DOMU - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa MADZIA - samotna od zawsze - SZUKA DOMU - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl MADZIA - SAMOTNA OD ZAWSZE- SZUKA DOMU!!!!!!!!! ojej.pl Madziulaaa... na pierwszą!!:multi: Quote
ewatr Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 gosiulaa napisał(a):Zrobiłam jeszcze kilka ogłoszeń dla Madziuli (z pomocą Mati :p):loveu: Brawo Gosiulaa :multi: tak trzymac ! Quote
Recommended Posts