Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [I][B]Babciu posuń się troszkę :p [IMG]http://img320.imageshack.us/img320/6908/susie0ia.jpg[/IMG] daj poczytać [IMG]http://img320.imageshack.us/img320/6758/dajpoczyta4pg.jpg[/IMG] pilnuję firaneczki [IMG]http://img320.imageshack.us/img320/5589/firanka5in.jpg[/IMG] ale się napracowałem [IMG]http://img374.imageshack.us/img374/5605/dumam4ld.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
e.v.a Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 biedny Ozzulek :shake: moja Tigra tez dzis na spacerku zranila lekko lapeczke naszczescie nie boli ja (takie przetarte mijsce na paluszku ma) ale za to cos z ogonkiem sie dzieje :shake: nie wiem co jakis czerwony jest i wogole ...wrrrr a to bloto to cos okropnego :angryy: gdzie ta wiosna :placz: ?? hehe Ozzulku ale ty masz wielka główke :cool3: śłiczny nochalek :loveu: Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:placz:A ja chcę zieloną wiosenkę .Mam dość juz tego błota i piachu i brudnego RRa .Ozzulec rozwalił wczoraj pazura bo wdepnał na coś w sniegu i mu pół ścięło i przy każdym wyjsciu na spacer leci krew:angryy:, no i myliśmy dziś we 2 okienka / były oszkliwie brudne/ [/B][/I][/quote] ja na swoje okna to w ogole nie patrze, bo az mi glupio ze sa takie brudne i wole udawac, ze ich nie ma...:shake: Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] gosiu, ja nie byłabym pewna tej zblizającej sie wiosny...ma spasc snieg :][/quote]E tam... popada i natychmiast sie rozpuści :eviltong: mówię Ci ze wiosna już tuz, tuż...... Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Teklunia']ja na swoje okna to w ogole nie patrze, bo az mi glupio ze sa takie brudne i wole udawac, ze ich nie ma...:shake:[/quote]musiałam poudawać , że oprócz Dogomanii jeszcze są jakieś inne zajęcia którymi się po pracy zajmuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:placz:A ja chcę zieloną wiosenkę .Mam dość juz tego błota i piachu i brudnego RRa .Ozzulec rozwalił wczoraj pazura bo wdepnał na coś w sniegu i mu pół ścięło i przy każdym wyjsciu na spacer leci krew:angryy:,[COLOR=Red] no i myliśmy dziś we 2 okienka[/COLOR] / były oszkliwie brudne/ [/B][/I][/quote]ech - z przeróżnym dziadostwem pod śniegiem niestety się nie wygra... Axel w zeszłym roku (tej zimy) rozwalił o coś poduszeczkę w łapce :angryy: we dwoje... Ty i... Ozzy? Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='evaxon']biedny Ozzulek :shake: moja Tigra tez dzis na spacerku zranila lekko lapeczke naszczescie nie boli ja (takie przetarte mijsce na paluszku ma) ale za to cos z ogonkiem sie dzieje :shake: nie wiem co jakis czerwony jest i wogole ...wrrrr a to bloto to cos okropnego :angryy: gdzie ta wiosna :placz: ?? hehe Ozzulku ale ty masz wielka główke :cool3: śłiczny nochalek :loveu:[/quote]co z tym ogonkiem :crazyeye::cool3: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Gosiek']ech - z przeróżnym dziadostwem pod śniegiem niestety się nie wygra... Axel w zeszłym roku (tej zimy) rozwalił o coś poduszeczkę w łapce :angryy: we dwoje... Ty i... Ozzy?[/quote]:p nooo , ja myłam a Ozzy stał na fotelu i patrzał czy dobrze , chociaż bardziej interesował sie tym co za oknem :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:placz:A ja chcę zieloną wiosenkę .Mam dość juz tego błota i piachu i brudnego RRa .Ozzulec rozwalił wczoraj pazura bo wdepnał na coś w sniegu i mu pół ścięło i przy każdym wyjsciu na spacer leci krew:angryy:, no i myliśmy dziś we 2 okienka / były oszkliwie brudne/[/B][/I] [/quote] Biedny Ozulec :( Wiosenkęto ja teżchcę ale juz takatrawiastą i bez błota..... Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka']ale nie taka jak teraz :placz: :placz: :placz: masakra burki mi sie wkupach topią :placz: :placz: :placz: kiedy u nas będzie powszechn sprzątanie kup :placz:[/quote] [B]Oj to, to, to...mam dokładnie to samo :angryy: A oprócz kup to jeszcze spod śniegu wychodzą różne "skarby":angryy: i ja muszę oczy wypatrywać i mieć refleks szybszy niż nos Bajana, a i tak nie zawsze mi się udaje :placz: Stolica i taaaaakie brudy, że fuj :shake:[/B] Quote
e.v.a Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 no wlasnie nie wiem Alicjo :niewiem: wczoraj przy zabawie cofnela sie i wpadla na lodowke z pionowym ogonkiem no i taka krwawa kropeczka sie zrobila a dzis cala blizna jakas nie ladna czerwona i chyba ja swedzi albo boli bo chce to lizac i szczeka na tyleczek:roll: jak bede u weta pod koniec miesiaca to spytam si eczy jakas masc jest czy cos :shake: ach same klopoty z tym psem:mad: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='evaxon']no wlasnie nie wiem Alicjo :niewiem: wczoraj przy zabawie cofnela sie i wpadla na lodowke z pionowym ogonkiem no i taka krwawa kropeczka sie zrobila a dzis cala blizna jakas nie ladna czerwona i chyba ja swedzi albo boli bo chce to lizac i szczeka na tyleczek:roll: jak bede u weta pod koniec miesiaca to spytam si eczy jakas masc jest czy cos :shake: ach same klopoty z tym psem:mad:[/quote]kup może maść z Arniki / lub z zawartością Arniki/ to zioła na stłuczenia , obrzęki , krwiaki .Obiła sobie dziewczyna kikutka i ją teraz swędzi , będzie pewnie siniaczek:cool3: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='mmbbaj'][B]Oj to, to, to...mam dokładnie to samo :angryy: A oprócz kup to jeszcze spod śniegu wychodzą różne "skarby":angryy: i ja muszę oczy wypatrywać i mieć refleks szybszy niż nos Bajana, a i tak nie zawsze mi się udaje :placz: Stolica i taaaaakie brudy, że fuj :shake:[/B][/quote][I][B]oj szkoda gadać , bo ja zanim dojdę na spacerowe miejsce Ozzulca to idę przez psi szalet :angryy:, bo wiekszość właścicieli robi rundkę dookoła trawnika lub puszcza psy samopas i robia sobie na ściezkach , no i oczywiscie spod śniegu wyłaniaja się sterty potłuczonych butelek i inne dziadostwo:angryy:[/B][/I] Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [B][quote name='Alicjarydzewska'][/B][I][B]Babciu posuń się troszkę :p [IMG]http://img320.imageshack.us/img320/6908/susie0ia.jpg[/IMG] [/B][/I][/quote] [B]Aaaaaale mniamutne zdjęcie[/B] :loveu::loveu::loveu: [B][quote name='Alicjarydzewska'][/B] [I][B] ale się napracowałem [IMG]http://img374.imageshack.us/img374/5605/dumam4ld.jpg[/IMG] [/B][/I][/quote] [B]Alu, ale naprawdę Ozzutek taką ma minkę jakby się ciężko napracował i jest baaaaardzo zmęczony :lol: ;) I jakoś go bardzo dobrze rozumiem :razz:[/B] Quote
e.v.a Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kup może maść z Arniki / lub z zawartością Arniki/ to zioła na stłuczenia , obrzęki , krwiaki .Obiła sobie dziewczyna kikutka i ją teraz swędzi , będzie pewnie siniaczek:cool3:[/quote] dzieki za rade co do masci :) haha ona to jeden wielki siniaczek wlasnie grzebala zebami cos przy cycuchach:shake: haha i ma jakiegos czerwonego podgryzionego:angryy: haha musze jej kolniez zakladac chyba :evil_lol: mmbbaj pomysl co bedzie jak w te niespodzianki słoneczko poswieci :lol: poczatki wiosny sa strasznie cuchnace :shake: fuuuu Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 To dość komiczne że tutaj narzekamy na psie kupki :lol: :lol: :lol: Swoją drogą a ciagle walczę z sasiadami którym nie chce sie wyjść dalej z psem tylko stoją pod klatką:angryy: Albo pieski na smyczy a właścicielka (ciel) nie zamierza brnąć w śniegu...Efekt _ obesrane chodniki ( sorki za wyrażenie ale szlag mnie trafia). A potem awantura ogólnonarodowa i nagonka na psy które ( ponoć wszestkie) sraja pod oknami itd ....Masakra Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]oj szkoda gadać , bo ja zanim dojdę na spacerowe miejsce Ozzulca to idę przez psi szalet :angryy:, bo wiekszość właścicieli robi rundkę dookoła trawnika lub puszcza psy samopas i robia sobie na ściezkach , no i oczywiscie spod śniegu wyłaniaja się sterty potłuczonych butelek i inne dziadostwo:angryy:[/B][/I][/quote] [SIZE=3][COLOR=Blue][B]Alu[/B][/COLOR][/SIZE], jak wychodziliśmy na to spacerowe miejsce kiedy leżał śnieg to to było fajne miejsce i nawet jak były qpy to wieczorem też widoczne bo od śniegu jasno. Ale teraz...:shake:, jak wychodzę wieczorem to nie chcę sobie wyobrażać po czym właśnie mogę chodzić :angryy: [quote name='evaxon'] mmbbaj pomysl co bedzie jak w te niespodzianki słoneczko poswieci :lol: poczatki wiosny sa strasznie cuchnace :shake: fuuuu[/quote] Wiesz mnie w ogóle zadziwia co ludzie wyrzucają na ulicę czy podwórka, a cuchnie toto faktycznie, ale dla piesów to cuuuudne :angryy: Quote
e.v.a Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 dokladnie pieski kupkajace na chodniki to jest przegiecie:shake: ja zawsze ze swoja sunka chodzilam za blok kolo kszaczorow tam nikt nie chodzil i kupki nie przeszkadzaly ... terazniejsza bestia jeszcze nienauczyla sie kupkac na dworku:shake: Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Pysia']To dość komiczne że tutaj narzekamy na psie kupki :lol: :lol: :lol: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: faktycznie! Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Gabryjella']Jak Kora była młodsza przyjechaliśmy z nią do Szczecina do babci, wszyscy wyszliśmy zostawiliśmy psa w mieszkaniu (z dziadkiem w drugim pokoju). Nikt nie zauważył, że został uchylony balkon i piesek postanowił iść za nami przez ten balkon z wysokiego parteru :angryy: jak dziadek zauważył co się stało to wyszedł na dwór i wołał za nią psinka, psinka chodź tu (zapomniał imienia) a ona nie chciał do niego iść bo go nie znała, ale w końcu jakoś ją złapał. Ja do tej pory nie wiem jak to się stało, że ten pies sobie łap nie połamał:shake:[/quote]:razz: kaskaderka Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [I][B]Ozzy pierdoła czeka na spacer [IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Ozzy pierdoła czeka na spacer [IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG] [/B][/I][/quote]o, widze ze zaraz ubierze buty...;) Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Gabryjella']A czemuż to pierdoła ????????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote]bo ......:p no bo tak :eviltong: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Gabryjella']Ozzulku tak Cie poniżają, znieważają a Ty to wszystko przyjmujesz z pokorą :shake: choć do cioci, ciocia nie pozwoli:cool3:[/quote]a tam zaraz poniżają , siedzi jak pierdoła :p Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Ozzy pierdoła czeka na spacer [IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG] [/B][/I][/quote] [B]Taaaak...grzecznym to od razu od pierdół wymyślają[/B] :shake: Quote
Recommended Posts