Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 7.09.2016 o 22:19, Alicja napisał:

wśród moich znajomych zeszły rok był tragiczny , bardzo dużo psów odeszło , Tuffi miał raka kości i zdiagnozowano go 3 miesiące temu , poszedł galopująco , Tuffik był wiekowym psiakiem , miał chyba 14 lat poznał i naszego Harleya i Ozzulka , no i Tytusa , przeżył Mimi ,sunię astkę zięcia właścicieli i poznał też staffika który nastał po Mimi , nestor wśród psich Przyjaciół

straszne te lata......wśród ludzi też niestety raczydło zbiera swoje plony, 2-3 miesiące i po człowieku

• 2 weeks later...
Posted
O 25.09.2016 o 20:34, majoka napisał:

straszne te lata......wśród ludzi też niestety raczydło zbiera swoje plony, 2-3 miesiące i po człowieku

no  właśnie i wśród ludzi strasznie dużo :(

Żyjemy , w pędzie stafficzym :D . Mały już nie taki mały bo za kilka dni ,18 października , skończy rok .

Ja mam w pracy nową dyrektorkę . Bardzo pozytywna zmiana . Pomimo masy pracy i zmęczenia chce sie pracować :) .

Na L4 idę w listopadzie bo od 24 mam rehabilitację , więc nie da się pogodzić biegania do pracy , a i chwila odpoczynku się przyda .

Posted

super z dyrektorką, może wreszcie dzieci będą mogły przez chwilę same uczyć się organizować zabawy (dziwne to dla mnie było, że nie było czasu dla nich- oczywiście pod Waszym okiem- ale siedzących z boku)

ejjjj, jakie UTRAPIENIE, toż to sama radość heheh

• 3 weeks later...
Posted
O 10.10.2016 o 16:50, mar....ka napisał:

super z dyrektorką, może wreszcie dzieci będą mogły przez chwilę same uczyć się organizować zabawy (dziwne to dla mnie było, że nie było czasu dla nich- oczywiście pod Waszym okiem- ale siedzących z boku)

ejjjj, jakie UTRAPIENIE, toż to sama radość heheh

to jest właśnie ewenement że teraz mogę usiąść , jak człowiek , na dużym nawet krześle w czasie pracy a tak nie wolno mi było , chyba , ze COŚ robiłam z dziećmi

Mały urwisuje , biega z psami , sporadycznie nas słucha ,w końcu hormony biją do głowy więc rękę na pulsie cza trzymać ;)

waży to to 16 ,9 kg , taki okruch wg Ozzulka

Posted
1 godzinę temu, Katerinas napisał:

Cześć Alu :) Odnalazłam wątek. Próbuję się odnaleźć w dogo na nowo. ;)

Tytusik jest boski :) Naoglądałam się teraz fotek. 

Ciężko się odnaleźć , no i mało ,,starych,, bywalców już pozostało

Tynio dziękuje za zachwyt :)

Posted

Będę zaglądać. :) Przywróciłam powiadomienia, bo wszystko po zmianach szlag trafił.

Założyłam wątek na weterynarii na temat leczenie osoczem bogatopłytkowym... Ale niestety cisza. :(

Posted

Mar... ka, dzięki za zerknięcie w temat o leczeniu osoczem.

Alicja, bardzo podoba mi się zmieniony tytuł Twojej galerii - "posłał nam Tytusa małe utrapienie" :)))

Aż takie utrapienie? ;)) e tam. My lubimy takie utrapienia, nie? :)

Posted
38 minut temu, Katerinas napisał:

Właśnie... to dało mi do myślenia, że też powinnam zmienić tytuł swojej galerii. Tylko muszę się dokopać w nowym Dogo gdzie się to robi. :/

w pierwszym poście swojego wątku :)

Posted

Oj jest utrapienie , oj jest :)

Małe , ruchliwe , pyskate :)

Póki co nadal udziela się towarzysko na psiej łączce , cały czas pilnujemy ale fajnie by było jakby tych psich znajomych miał jak najwięcej . Póki co bawi się z kilkoma suczkami ( stale ) i 4-5 samcami , w tym 1 szczeniak AST , ten Ozzulkopodobny .

Mariolka , ja się cieszę , ze mały ma niecałe 17 kg bo nie wyobrażam sobie go w większej wadze

Posted

Wiem już gdzie, ale myślę co napisać. ;)

Nie mogę w tytule ominąć Saby i Gajki, bo to moje życie... Szczególnie Gaja, moja kochana Gajeczka. 

A tytuł trzeba zmienić, bo teraz domem rządzi Dora :) a do tego rozrabiają i plączą się między nogami Lexi i Legenda. ;))

Dziś postaram się zmienić tytuł i dodać fotki. :)

A jak tam Tytusek, też rozrabiak? ;))

Posted

Szeleczki szyła nam Marta Tomczyk -warta z FB , 35 zł zapłaciłam

Tytek wygląda słodko ale pościel do wymiany .... wycina małe dziurki , ta na fotach to stare dekomplety powyciagane z szafy bo ladnych szkoda :D

Miło że się dziecko podoba :)