mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 O 7.09.2016 o 22:19, Alicja napisał: wśród moich znajomych zeszły rok był tragiczny , bardzo dużo psów odeszło , Tuffi miał raka kości i zdiagnozowano go 3 miesiące temu , poszedł galopująco , Tuffik był wiekowym psiakiem , miał chyba 14 lat poznał i naszego Harleya i Ozzulka , no i Tytusa , przeżył Mimi ,sunię astkę zięcia właścicieli i poznał też staffika który nastał po Mimi , nestor wśród psich Przyjaciół straszne te lata......wśród ludzi też niestety raczydło zbiera swoje plony, 2-3 miesiące i po człowieku Quote
Alicja Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 O 25.09.2016 o 20:34, majoka napisał: straszne te lata......wśród ludzi też niestety raczydło zbiera swoje plony, 2-3 miesiące i po człowieku no właśnie i wśród ludzi strasznie dużo :( Żyjemy , w pędzie stafficzym :D . Mały już nie taki mały bo za kilka dni ,18 października , skończy rok . Ja mam w pracy nową dyrektorkę . Bardzo pozytywna zmiana . Pomimo masy pracy i zmęczenia chce sie pracować :) . Na L4 idę w listopadzie bo od 24 mam rehabilitację , więc nie da się pogodzić biegania do pracy , a i chwila odpoczynku się przyda . Quote
mar....ka Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 super z dyrektorką, może wreszcie dzieci będą mogły przez chwilę same uczyć się organizować zabawy (dziwne to dla mnie było, że nie było czasu dla nich- oczywiście pod Waszym okiem- ale siedzących z boku) ejjjj, jakie UTRAPIENIE, toż to sama radość heheh Quote
Alicja Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 O 10.10.2016 o 16:50, mar....ka napisał: super z dyrektorką, może wreszcie dzieci będą mogły przez chwilę same uczyć się organizować zabawy (dziwne to dla mnie było, że nie było czasu dla nich- oczywiście pod Waszym okiem- ale siedzących z boku) ejjjj, jakie UTRAPIENIE, toż to sama radość heheh to jest właśnie ewenement że teraz mogę usiąść , jak człowiek , na dużym nawet krześle w czasie pracy a tak nie wolno mi było , chyba , ze COŚ robiłam z dziećmi Mały urwisuje , biega z psami , sporadycznie nas słucha ,w końcu hormony biją do głowy więc rękę na pulsie cza trzymać ;) waży to to 16 ,9 kg , taki okruch wg Ozzulka Quote
Katerinas Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Cześć Alu :) Odnalazłam wątek. Próbuję się odnaleźć w dogo na nowo. ;) Tytusik jest boski :) Naoglądałam się teraz fotek. Quote
Alicja Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 1 godzinę temu, Katerinas napisał: Cześć Alu :) Odnalazłam wątek. Próbuję się odnaleźć w dogo na nowo. ;) Tytusik jest boski :) Naoglądałam się teraz fotek. Ciężko się odnaleźć , no i mało ,,starych,, bywalców już pozostało Tynio dziękuje za zachwyt :) Quote
Katerinas Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Będę zaglądać. :) Przywróciłam powiadomienia, bo wszystko po zmianach szlag trafił. Założyłam wątek na weterynarii na temat leczenie osoczem bogatopłytkowym... Ale niestety cisza. :( Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 jak ja bym chciała, by Shadow ważył 17 kg hehehe Dogomania ostatnio odżywa, przynajmniej mam takie wrażenie. Zaraz zerknę na wątek o osoczu. Zdjęcia Tynia poproszę :) Quote
Katerinas Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Mar... ka, dzięki za zerknięcie w temat o leczeniu osoczem. Alicja, bardzo podoba mi się zmieniony tytuł Twojej galerii - "posłał nam Tytusa małe utrapienie" :))) Aż takie utrapienie? ;)) e tam. My lubimy takie utrapienia, nie? :) Quote
Katerinas Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Właśnie... to dało mi do myślenia, że też powinnam zmienić tytuł swojej galerii. Tylko muszę się dokopać w nowym Dogo gdzie się to robi. :/ Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 38 minut temu, Katerinas napisał: Właśnie... to dało mi do myślenia, że też powinnam zmienić tytuł swojej galerii. Tylko muszę się dokopać w nowym Dogo gdzie się to robi. :/ w pierwszym poście swojego wątku :) Quote
Alicja Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Oj jest utrapienie , oj jest :) Małe , ruchliwe , pyskate :) Póki co nadal udziela się towarzysko na psiej łączce , cały czas pilnujemy ale fajnie by było jakby tych psich znajomych miał jak najwięcej . Póki co bawi się z kilkoma suczkami ( stale ) i 4-5 samcami , w tym 1 szczeniak AST , ten Ozzulkopodobny . Mariolka , ja się cieszę , ze mały ma niecałe 17 kg bo nie wyobrażam sobie go w większej wadze Quote
Alicja Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 O 4.11.2016 o 17:30, Katerinas napisał: oo.. dziękuję. :) Będę próbować. dałaś radę ? daj link Quote
Katerinas Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Wiem już gdzie, ale myślę co napisać. ;) Nie mogę w tytule ominąć Saby i Gajki, bo to moje życie... Szczególnie Gaja, moja kochana Gajeczka. A tytuł trzeba zmienić, bo teraz domem rządzi Dora :) a do tego rozrabiają i plączą się między nogami Lexi i Legenda. ;)) Dziś postaram się zmienić tytuł i dodać fotki. :) A jak tam Tytusek, też rozrabiak? ;)) Quote
angineuuka Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 jaki już duży i poważny chłop z Tytusa :D Quote
Katerinas Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 1 godzinę temu, Alicja napisał: Tytus jest łobuz i bałaganiarz A tu wygląda tak słodko :)) Quote
Katerinas Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Super fotki! :) Tytusa miałe końcówki łapek są przesłodkie. Zupełnie jakby na chwilę wpadły w farbę. ;) Szelki macie fajne. Skąd takie? Quote
Alicja Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Szeleczki szyła nam Marta Tomczyk -warta z FB , 35 zł zapłaciłam Tytek wygląda słodko ale pościel do wymiany .... wycina małe dziurki , ta na fotach to stare dekomplety powyciagane z szafy bo ladnych szkoda :D Miło że się dziecko podoba :) Quote
Katerinas Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 hehe, wycina małe dziury? Bawi się w krawcową artystkę? ;) Może uważa, że potrzebujecie wywietrzniki w pościeli? ;) Quote
Recommended Posts