Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Vectra']skoro taki akt barbarzyństwa cię kręci na mięsie - to oczywiście :loveu:[/QUOTE] pomielim , w akcie solidarności :roflt: Quote
Vectra Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='Alicja']pomielim , w akcie solidarności :roflt:[/QUOTE] artystycznie i z dziecinną wyobraźnią :diabloti: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Vectra']artystycznie i z dziecinną wyobraźnią :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt: Quote
zuzolandia Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='Vectra']W tym roku zima będzie u nas dwa razy , od stycznia do lipca i od sierpnia do grudnia :diabloti:[/QUOTE] dobrze godosz cza Ci naloć :diabloti::diabloti: Aluchna prziwieza flaszka ino Vectra tysz musi sie z nij napic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co by juz bardzi niy snokfiała :diabloti: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='zuzolandia']dobrze godosz cza Ci naloć :diabloti::diabloti: Aluchna prziwieza flaszka ino Vectra tysz musi sie z nij napic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co by juz bardzi niy snokfiała :diabloti:[/QUOTE] qrde to mus Vectre ściagnąć na Śląsk :) Quote
Matusz Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 ja jak zwykle nie w temacie ale witam serdecznie i słonecznie :D:cool1: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Matusz']ja jak zwykle nie w temacie ale witam serdecznie i słonecznie :D:cool1:[/QUOTE] a słonko to gdzie ty Wnusiek widzisz ??? Quote
Matusz Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='Alicja']a słonko to gdzie ty Wnusiek widzisz ???[/QUOTE] w wyobraźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Matusz']w wyobraźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] co ty jarasz :lol::lol: Quote
Matusz Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='Alicja']co ty jarasz :lol::lol:[/QUOTE] Nic, po prostu już z szału, że nie ma słońca a tym bardziej wiosny tak wypisuje o!:cool3::cool3: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Matusz']Nic, po prostu już z szału, że nie ma słońca a tym bardziej wiosny tak wypisuje o!:cool3::cool3:[/QUOTE] a to mój ty ...ja mam podobnie ...totalny odjazd ...deprecha i te sprawy ..... Quote
Vectra Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 już chyba każdy ma dosyć ... nawet zwierzaki. chociaż dziś ubiłam w domu tarantule .... dosłownie tarantule , bo na pajączka było nieco za duże :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Vectra']już chyba każdy ma dosyć ... nawet zwierzaki. chociaż dziś ubiłam w domu tarantule .... dosłownie tarantule , bo na pajączka było nieco za duże :evil_lol:[/QUOTE] było na patelnie wrzucić :) Quote
Vectra Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='Alicja']było na patelnie wrzucić :)[/QUOTE] Małgorzaty to się z kapcia :diabloti: Quote
Alicja Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Vectra']Małgorzaty to się z kapcia :diabloti:[/QUOTE] jak Małgorzata to ,, krzesłem ją , krzesłem ;),, Quote
Obama Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ach,postanowiłam nie narzekać na zimę i w sumie,wiele branż mocno skorzysta z faktu,że zima się przedłuża. No i takie zimy może spowodują,że w PL przyjmie się na większą skalę skandynawskie budownictwo.Tak bardzo bowiem podobają mi się ich domy ....wielkie okna( co przecież jest rezultatem warunków atmosferycznych), zamiast naszych szarych i burych klockowatych domów albo paskudnych nowobogackich willi:lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='Obama']Ach,postanowiłam nie narzekać na zimę i w sumie,wiele branż mocno skorzysta z faktu,że zima się przedłuża. No i takie zimy może spowodują,że w PL przyjmie się na większą skalę skandynawskie budownictwo.Tak bardzo bowiem podobają mi się ich domy ....wielkie okna( co przecież jest rezultatem warunków atmosferycznych), zamiast naszych szarych i burych klockowatych domów albo paskudnych nowobogackich willi:lol:[/QUOTE] ja mam w dupie ich wielkie okna jak u mamy mam mycie takowych .... to tyle na temat okien :lol: Qrdwa ZIMNO ...w tej chwili -8 :shock: Quote
Vectra Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Alicja']ja mam w dupie ich wielkie okna jak u mamy mam mycie takowych .... to tyle na temat okien :lol: [/QUOTE] moja mama też jest zachwycona wielkimi oknami - najbardziej pieje ze szczęścia jak je myje :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='Vectra']moja mama też jest zachwycona wielkimi oknami - najbardziej pieje ze szczęścia jak je myje :evil_lol:[/QUOTE] otóż to ...takie okna to sobie można w górach zafundować , gdzie myjesz raz do roku , po zimie ...no i przede wszystkim żeby jeszcze było na co przez nie patrzeć ;) Quote
Vectra Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dwa to , wielkość okien nie wynika z mody i wygody , a z zasobności kieszeni :diabloti: Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='Vectra']dwa to , wielkość okien nie wynika z mody i wygody , a z zasobności kieszeni :diabloti:[/QUOTE] no w budownictwie jednorodzinnym to tak , ale tak jak u mojej mamy nie dało się mniejszych bo architekt miasta się nie zgodził , musiałby cały pion zrobić mniejsze Quote
zuzolandia Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Alicja']otóż to ...takie okna to sobie można w górach zafundować , gdzie myjesz raz do roku , po zimie ...no i przede wszystkim żeby jeszcze było na co przez nie patrzeć ;)[/QUOTE] no patrzzz to ja mieszkam PRAWIE w górach bo myje 2 razy w roku :diabloti::diabloti::diabloti: ale z czystego lenistwa hihihihi poza tym i tak wiekszosć roku mam opuszczone żaluzyje bo widok uroczego blokowiska jakoś nie nalezy do przyjemnych :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 ja mam też cud , miód i orzeszki okienka do mycia :loveu: tylko 175 szybek :diabloti: Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='zuzolandia']no patrzzz to ja mieszkam PRAWIE w górach bo myje 2 razy w roku :diabloti::diabloti::diabloti: ale z czystego lenistwa hihihihi poza tym i tak wiekszosć roku mam opuszczone żaluzyje bo widok uroczego blokowiska jakoś nie nalezy do przyjemnych :evil_lol:[/QUOTE] ja ma w góry bliżej ale ty mosz hołdy ;) ...założyłam sobie 2 lata temu zewnętrzne rolety balkonowe , super sprawa :cool2: [quote name='Vectra']ja mam też cud , miód i orzeszki okienka do mycia :loveu: tylko 175 szybek :diabloti:[/QUOTE] ale twoje są malućkie i można se sznuptychlą czyścić :) Umyłam okno w dużym pokoju u mamy ...po spacerze w lesie podjechałam i zwalczyłam , ale tylko 1 bo zimno pioruńsko Quote
zuzolandia Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 no wlasnie w sypialni mam zewnetrzne i cholera spimy jak zabici taka cimnica w ciągu dnia hihihihih Quote
Recommended Posts