Gioco Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Alicja'] [B]któś podrzucił , to przygarnelim ;)[/B][/QUOTE] A czasem nie wzięłaś pracy do domu i tyrasz po godzinach? :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Gioco']A czasem nie wzięłaś pracy do domu i tyrasz po godzinach? :diabloti:[/QUOTE] Hahaha, dobre:) I "tę dodatkową pracę domową" Alicja karmi pingwinkami, tak? Pzdr. Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Gioco']A czasem nie wzięłaś pracy do domu i tyrasz po godzinach? :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][B]o nie nie nie ...never :diabloti:[/B][/FONT] [quote name='Asiaczek']Hahaha, dobre:) I "tę dodatkową pracę domową" Alicja karmi pingwinkami, tak? Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][B] Grosia to praca domowa :roll: którą z 16 miesięcy temu się wykluła Magdzie i Pawciowi :evil_lol: A co do Pingwinków ...smaczne są ;) Ozzy to sprawdził organoleptycznie[/B][/FONT] :evil_lol: Quote
Gioco Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]o nie nie nie ...never :diabloti:[/B][/FONT][/QUOTE] Nigdy nie wiadomo ;-) Quote
Asiaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]o nie nie nie ...never :diabloti:[/B][/FONT] [FONT=Arial][B] Grosia to praca domowa :roll: którą z 16 miesięcy temu się wykluła Magdzie i Pawciowi :evil_lol: A co do Pingwinków ...smaczne są ;) Ozzy to sprawdził organoleptycznie[/B][/FONT] :evil_lol:[/QUOTE] Ozzik po prostu posprzątał po Grosi;) Pzdr. Quote
zuzolandia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [I][B]Ja zobaczyłam ten ludzki na psim ogonie hihihihihih :evil_lol::evil_lol: a to że se oglundosz dziennie to nie wątpię pan C pewno zadowolony fest :eviltong: siemanko :loveu:[/B][/I] Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Gioco']Nigdy nie wiadomo ;-)[/QUOTE] [B] o nie :)[/B] [quote name='Asiaczek']Ozzik po prostu posprzątał po Grosi;) Pzdr.[/QUOTE] [B]i Grosie też ;)[/B] [quote name='zuzolandia'][I][B]Ja zobaczyłam ten ludzki na psim ogonie hihihihihih :evil_lol::evil_lol: a to że se oglundosz dziennie to nie wątpię pan C pewno zadowolony fest :eviltong: siemanko :loveu:[/B][/I][/QUOTE] :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [I][B]Kaj mom IV szukac ? tukej na dogo?[/B][/I] Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]Kaj mom IV szukac ? tukej na dogo?[/B][/I][/QUOTE] sam tukej [url]http://www.dogomania.pl/threads/199597-W%C5%82%C3%B3czkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-czyli-Getry!!!-Na-bokserka-Pina-do-11.01-godz.22/page8[/url] Quote
zuzolandia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Alicja']sam tukej [url]http://www.dogomania.pl/threads/199597-W%C5%82%C3%B3czkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-czyli-Getry!!!-Na-bokserka-Pina-do-11.01-godz.22/page8[/url][/QUOTE] [I][B]kupiłam ;-) szkoda ze tak mało tych getróff ..i szkoda że tak pozno się dowiiedziałam hihihih[/B][/I] Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]kupiłam ;-) szkoda ze tak mało tych getróff ..i szkoda że tak pozno się dowiiedziałam hihihih[/B][/I][/QUOTE] boś pierdoła :grins: Nie smutkaj .... Ivusia dorobi ;) Quote
Asiaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Alicja']boś pierdoła :grins: Nie smutkaj .... Ivusia dorobi ;)[/QUOTE] Nie ma to jak prawda prosto z mostu;) Pzdr. Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Nie ma to jak prawda prosto z mostu;) Pzdr.[/QUOTE] bo ja tak z mniłości :grins: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Alicja']boś pierdoła :grins: Nie smutkaj .... Ivusia dorobi ;)[/QUOTE] [I][B]Taaa *******a dziendobry hihihi ale była jedna taka pazerna co niemal wsio pozbierała ...chapol jeden ;-) hihiihi[/B][/I] Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Wierzę:) Pzdr.[/QUOTE] :grins: [quote name='zuzolandia'][I][B]Taaa *******a dziendobry hihihi ale była jedna taka pazerna co niemal wsio pozbierała ...chapol jeden ;-) hihiihi[/B][/I][/QUOTE] [B]ja...i wołała o więcej ...wadziła się ze ni ma już innych ;) tych kiere se upatrzyła :lol:[/B] Quote
Darianna Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Alicjo, jak możesz! Dziecko do domu gdzie pies morderca zwabiać? Czyż Ty boga w sercu nie masz?!?! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [I][B]Dziendoberek Grzesznicoo ;-) [/B][/I] Quote
Alicja Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Darianna']Alicjo, jak możesz! Dziecko do domu gdzie pies morderca zwabiać? Czyż Ty boga w sercu nie masz?!?! :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [B]nie mam :grins: :diabloti:...niech pies też coś ma z zycia :lol: młode mięsko ..smaczne mięsko :diabloti:[/B] [quote name='zuzolandia'][I][B]Dziendoberek Grzesznicoo ;-) [/B][/I][/QUOTE] [B]beruś jAniele :grins:[/B] Quote
Sebastian Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Witajcie po długiej przerwie!!! Najlepsze życzenia i słodkie buziaki!!! Zapraszam na naszą odświezoną stronkę. Quote
Alicja Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Sebastian']Witajcie po długiej przerwie!!! Najlepsze życzenia i słodkie buziaki!!! Zapraszam na naszą odświezoną stronkę.[/QUOTE] [B]:multi: wujaszek Sebastian:) a już zwątpiłam ze kiedyś tu jeszcze zajrzysz ;)[/B] Quote
Doginka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kawał byka z tego Twojego OZZYka:lol:;-) Quote
zuzolandia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [I][B]Nudzi mi się wiec łaże hihihih[/B][/I] Quote
Alicja Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Doginka']Kawał byka z tego Twojego OZZYka:lol:;-)[/QUOTE] maluni piesiunio :grins: [quote name='zuzolandia'][I][B]Nudzi mi się wiec łaże hihihih[/B][/I][/QUOTE] to cho na harbatkę ;) Quote
Recommended Posts