Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gioco']A czasem nie wzięłaś pracy do domu i tyrasz po godzinach? :diabloti:[/QUOTE]
Hahaha, dobre:)
I "tę dodatkową pracę domową" Alicja karmi pingwinkami, tak?

Pzdr.

Posted

[quote name='Gioco']A czasem nie wzięłaś pracy do domu i tyrasz po godzinach? :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][B]o nie nie nie ...never :diabloti:[/B][/FONT]

[quote name='Asiaczek']Hahaha, dobre:)
I "tę dodatkową pracę domową" Alicja karmi pingwinkami, tak?

Pzdr.[/QUOTE]
[FONT=Arial][B]
Grosia to praca domowa :roll: którą z 16 miesięcy temu się wykluła Magdzie i Pawciowi :evil_lol: A co do Pingwinków ...smaczne są ;) Ozzy to sprawdził organoleptycznie[/B][/FONT] :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]o nie nie nie ...never :diabloti:[/B][/FONT]
[FONT=Arial][B]
Grosia to praca domowa :roll: którą z 16 miesięcy temu się wykluła Magdzie i Pawciowi :evil_lol: A co do Pingwinków ...smaczne są ;) Ozzy to sprawdził organoleptycznie[/B][/FONT] :evil_lol:[/QUOTE]
Ozzik po prostu posprzątał po Grosi;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Gioco']Nigdy nie wiadomo ;-)[/QUOTE]
[B]
o nie :)[/B]

[quote name='Asiaczek']Ozzik po prostu posprzątał po Grosi;)

Pzdr.[/QUOTE]

[B]i Grosie też ;)[/B]

[quote name='zuzolandia'][I][B]Ja zobaczyłam ten ludzki na psim ogonie hihihihihih :evil_lol::evil_lol:

a to że se oglundosz dziennie to nie wątpię pan C pewno zadowolony fest :eviltong:

siemanko :loveu:[/B][/I][/QUOTE]

:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Kaj mom IV szukac ? tukej na dogo?[/B][/I][/QUOTE]

sam tukej
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199597-W%C5%82%C3%B3czkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-czyli-Getry!!!-Na-bokserka-Pina-do-11.01-godz.22/page8[/url]

Posted

[quote name='Alicja']sam tukej
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199597-W%C5%82%C3%B3czkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-czyli-Getry!!!-Na-bokserka-Pina-do-11.01-godz.22/page8[/url][/QUOTE]

[I][B]kupiłam ;-)
szkoda ze tak mało tych getróff ..i szkoda że tak pozno się dowiiedziałam hihihih[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]kupiłam ;-)
szkoda ze tak mało tych getróff ..i szkoda że tak pozno się dowiiedziałam hihihih[/B][/I][/QUOTE]

boś pierdoła :grins:
Nie smutkaj .... Ivusia dorobi ;)

Posted

[quote name='Alicja']boś pierdoła :grins:
Nie smutkaj .... Ivusia dorobi ;)[/QUOTE]

[I][B]Taaa *******a dziendobry hihihi
ale była jedna taka pazerna co niemal wsio pozbierała ...chapol jeden ;-) hihiihi[/B][/I]

Posted

[quote name='Asiaczek']Wierzę:)

Pzdr.[/QUOTE]

:grins:

[quote name='zuzolandia'][I][B]Taaa *******a dziendobry hihihi
ale była jedna taka pazerna co niemal wsio pozbierała ...chapol jeden ;-) hihiihi[/B][/I][/QUOTE]

[B]ja...i wołała o więcej ...wadziła się ze ni ma już innych ;) tych kiere se upatrzyła :lol:[/B]

Posted

[quote name='Darianna']Alicjo, jak możesz! Dziecko do domu gdzie pies morderca zwabiać? Czyż Ty boga w sercu nie masz?!?!

:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

[B]nie mam :grins: :diabloti:...niech pies też coś ma z zycia :lol: młode mięsko ..smaczne mięsko :diabloti:[/B]

[quote name='zuzolandia'][I][B]Dziendoberek Grzesznicoo ;-) [/B][/I][/QUOTE]

[B]beruś jAniele :grins:[/B]

Posted

[quote name='Sebastian']Witajcie po długiej przerwie!!!
Najlepsze życzenia i słodkie buziaki!!!
Zapraszam na naszą odświezoną stronkę.[/QUOTE]

[B]:multi: wujaszek Sebastian:) a już zwątpiłam ze kiedyś tu jeszcze zajrzysz ;)[/B]

Posted

[quote name='Doginka']Kawał byka z tego Twojego OZZYka:lol:;-)[/QUOTE]

maluni piesiunio :grins:

[quote name='zuzolandia'][I][B]Nudzi mi się wiec łaże hihihih[/B][/I][/QUOTE]

to cho na harbatkę ;)