Agga Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='aga1215']Agga -DLACZEGO PSA POISZ DENATURATEM :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :multi: :multi:[/quote] To kolor szminki...:cool1: Quote
aga1215 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Agga']To kolor szminki...:cool1:[/quote] znaczy, makijaż wieczorowy ;) :multi: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='Gosiek']Hello, chciałam sie przywitać noworocznie :laugh2_2:[/quote]:multi: witaj w Nowym Roku Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi: witaj w Nowym Roku[/quote] Cześc :morning: Quote
LAZY Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Witam!!! Bez kaca ale po wspaniałej imprezie!! Na której mój Marcinek został mistrzem parkietu (dla niewtajemniczonych on jest nietańczacy):lol: Quote
BoJa2 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Na szczęście,na zdrowie na ten Nowy Rok Byście byli zdrowi,weseli jak w niebie anieli cały rok. Pytanko:czy nasz garaż też przy okazji odkopaliście;) :lol: [IMG]http://img434.imageshack.us/img434/4300/opata13qg.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Na szczęście,na zdrowie na ten Nowy Rok Byście byli zdrowi,weseli jak w niebie anieli cały rok. Pytanko:czy nasz garaż też przy okazji odkopaliście;) :lol: [IMG]http://img434.imageshack.us/img434/4300/opata13qg.jpg[/IMG][/quote]:shake: waszego nie było już widać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='LAZY']Witam!!! Bez kaca ale po wspaniałej imprezie!! Na której mój Marcinek został mistrzem parkietu (dla niewtajemniczonych on jest nietańczacy):lol:[/quote]:lol: to mój TZ też miałby szanse :lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='PIKA']Cześc :morning:[/quote]PIKA a co ty serdeńko taka smutna :calus: Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PIKA a co ty serdeńko taka smutna :calus:[/quote] Nie smutna ino niewyspana......... i ..no wie ...... sylwek był :oops: :lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='PIKA']Nie smutna ino niewyspana......... i ..no wie ...... sylwek był :oops: :lol:[/quote]no to dziś odeśpisz ;) cała noc przed toba Quote
LAZY Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='PIKA']Nie smutna ino niewyspana......... i ..no wie ...... sylwek był :oops: :lol:[/quote] My tez bylismy na sylwestrze i nie mamy "problemów":cool3: Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no to dziś odeśpisz ;) cała noc przed toba[/quote] Ale jutro do pracy :cry: [quote name='LAZY']My tez bylismy na sylwestrze i nie mamy "problemów":cool3:[/quote] Bo za mało szampana wypiliście :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='PIKA']Ale jutro do pracy :cry: Bo za mało szampana wypiliście :evil_lol:[/quote] Hmmm...ja do pracy tez ide...a co do szampana to prawda...bo niwiele pilismy, tylko na smak, raczylismy sie ginem z toniciem i cytrynka...;) Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Hahaha, a ja piłam duzo i kaca nie mam. Jak zwykle :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='LAZY']Hmmm...ja do pracy tez ide...a co do szampana to prawda...bo niwiele pilismy, tylko na smak, raczylismy sie ginem z toniciem i cytrynka...;)[/quote]ja też do pracy :placz: :placz: :placz: , a ja się zapijałam Martini z lodem , cytrynką i mandarynkami .Pychotka .A szampana nie używam od pewnego sylwestra z warszawiakami :diabloti: , bo nawieźli jakiegoś francuskiego szampionaa tu człowiek przyzwyczajony był do Sowietskoje igristoje :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='asher']Hahaha, a ja piłam duzo i kaca nie mam. Jak zwykle :evil_lol:[/QUOTE] Nie od dzisiaj wiadomo,że TRENING czyni mistrza:lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='asher']Hahaha, a ja piłam duzo i kaca nie mam. Jak zwykle :evil_lol:[/quote]asher a aparacik się znalazł :razz: , teraz jak deszczyk pada to duże szanse ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Nie od dzisiaj wiadomo,że TRENING czyni mistrza:lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:evil_lol: i kto to mówi ;) Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']asher a aparacik się znalazł :razz: , teraz jak deszczyk pada to duże szanse ;)[/quote]Hahaha, nie wiem :lol: Ale to była akcja roku :lol: (a ja jej nie widziałam!!! :placz: ) Dobrze, że tylko parter :lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='asher']Hahaha, nie wiem :lol: Ale to była akcja roku :lol: (a ja jej nie widziałam!!! :placz: ) Dobrze, że tylko parter :lol:[/quote]no patrz i przegapiłaś , trzeba było wołać o repley ;) Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [B]Jessu, ile nagadały :roll: [/B] [B]Ci, którzy byli w mojej galerii wiedzą jak ja i Leon spędziliśmy Sylwestra :cool1: Nie było ani rozwolnienia ani pawia :cool3: [/B] [B]Ja wypiłam całe DWA piwa, a o północy ziwałam już rozdzierająco :lol: [/B] [B]Ale było SUPER! :multi: [/B] Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100'][B]Jessu, ile nagadały :roll: [/B] [B]Ci, którzy byli w mojej galerii wiedzą jak ja i Leon spędziliśmy Sylwestra :cool1: Nie było ani rozwolnienia ani pawia :cool3: [/B] [B]Ja wypiłam całe DWA piwa, a o północy ziwałam już rozdzierająco :lol: [/B] [B]Ale było SUPER! :multi: [/B][/quote]Maga to wszystko plusy życia na bezludziu ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='Gabryjella']A ja spędziłam kulturalnie z rodzinka w domku. Wypiłam jedynie dwa kieliszki szampana. Niestety spać mogłam iść dopiero o 3 bo Kora zastrajkowała i od 15 stwierdziła, że nic nie będzie wydalać, bo strzelaja do niej. Dzisiaj wieczorem to samo:shake: Za to Roma byla niezadowolona, bo niechcieliśmy jej wypuścić na balkon a tam strzelało i błyskało:lol:[/quote]oj biedna Kora taka oszczędna ;) Quote
KUMPELka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Alicjo :buzi: - Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :BIG: Quote
Recommended Posts