Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Miałam mojego słuzbowego, a teraz mam psiowego:)

Pzdr.[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]no trudno się mówi a żyje sie dalej ... :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agaga21']gadacie o glutach? jestem w temacie na bieżąco! :)
:evil_lol::evil_lol:

za to kłaki u nas ostatnio nie latają :multi::multi:
jak sie chce kłaka z naszej niuni wyciągnąć, to trzeba się wysilić:cool3:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]u mnie kłaki całą zime nie latały :shake:a teraz wiosna a na wiosne ...zawsze :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']a pikuś z piachem , sierścią , glutami , śliną .. teraz jest inna zmora :evilbat:
mamy wiosne , prosiaki stęsknione korzonków , trawki .... żrą jak krowy i co robią ? rzygają :mad:
oczywiście , można by powiedzieć , no normalne , bo psy oczyszczają sobie przewód pokarmowy , zjadają dodatkowe witaminki .... oczywiście że to naturalne że i rzygają ... tylko czemu zawsze na łóżko :mad: :evilbat:

uszyłam własnymi ręcami narzutę na łóżko ... by spać jakoś tak w miarę miło i przyjemnie .... narzuta anty ślinotokowa , Klementyna tam gdzie leży , tam zostawia kałuże śliny :evilbat: trzeba się umyć nie ? :diabloti:
ale nie rzyga się na narzutę , narzutę się odgarnia , wstrętnymi pazurami i haftuje na przecierało ..

dziś wyszłam z siebie , jesteśmy na podwórko .... 100 metrów od domu i łóżka .... Klementyna żre trawę , gryzie kijki , okorowuje je i połyka .. nagle się podrywa i leci do domu .. ja za nią (wode mają na podwórku)
zgadnijcie gdzie poszła i co zrobiła :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:multi:ja też wiedziałam ..... ale Asiaczek mnie ubiegła :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']Ja wiem, ja wiem!
Poszła do łóżka i narzygała na świeżo zmienione prześcieradło...:)

Pzdr.[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
ciekawe co wygrałaś za dobrą odpowiedx ..pewnie weekend z prosiakami ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

O tak wlasnie...rzyganko u nas tez na tapecie...swiezutka ,zieloniutka traweczka jest pyyycha....:diabloti: potem robi piesek bleee i wyciera pianke w sofe,noge,rekaw....I jeszcze patrzy oburzony jak se reke,noge,rekaw wytre...:evil_lol:

Posted

[SIZE="5"][B][I][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"][SIZE="5"][COLOR="#8b0000"]Witanko jesienne wiosenną porą[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/FONT][/I][/B][/SIZE]

[IMG]http://i40.tinypic.com/1z3nz36.jpg[/IMG]

[url]http://halgre.posadzdrzewo.pl[/url]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:multi:ja też wiedziałam ..... ale Asiaczek mnie ubiegła :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
ciekawe co wygrałaś za dobrą odpowiedx ..pewnie weekend z prosiakami ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
To ja już wolę, aby Vectra przyszła do mnie (obiecała!) i zabrała te polarki dla psów... + kawa dla Tatusia...

Pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']
ale nie rzyga się na narzutę , narzutę się odgarnia , wstrętnymi pazurami i haftuje na przecierało ..
[/QUOTE]

bhahah to moje tak robią w samochodzie, a ponieważ swojego własnego już nie posiadam więc J jest zachwycony po każdym jeżdżeniu z psami :lol:

Posted

[B][I]Doberek deszczowo ;-)
jakze miłą i przyjemną mamy wiosne tego roku :evil_lol::evil_lol:

Ja mialam taki przypadek ze Fruziol w ferworze rzygania narobił se do wlasnej miski i musialam jej nabyć nową bo w tej do ktorej wywaliła zawartość wnetrznosci jeść nie chciała :diabloti::diabloti: oczywiście wymyłam ją :evil_lol:[/I][I] żeby nie było ale i tak mijała ją szerokim łukiem :roflt::roflt:[/I][/B]

Posted

[quote name='agbar']O tak wlasnie...rzyganko u nas tez na tapecie...swiezutka ,zieloniutka traweczka jest pyyycha....:diabloti: potem robi piesek bleee i wyciera pianke w sofe,noge,rekaw....I jeszcze patrzy oburzony jak se reke,noge,rekaw wytre...:evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ooo też to dziś przerabiałam rano na psacerku :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre'][SIZE=5][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=#8b0000]Witanko jesienne wiosenną porą[/COLOR][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/FONT][/I][/B][/SIZE]

[IMG]http://i40.tinypic.com/1z3nz36.jpg[/IMG]

[URL]http://halgre.posadzdrzewo.pl[/URL][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]oj dokładnie ...piekną mamy jesień tej wiosny :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']To ja już wolę, aby Vectra przyszła do mnie (obiecała!) i zabrała te polarki dla psów... + kawa dla Tatusia...

Pzdr.[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]nie chcesz do Yorczków .... wymięklaś ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']bhahah to moje tak robią w samochodzie, a ponieważ swojego własnego już nie posiadam więc J jest zachwycony po każdym jeżdżeniu z psami :lol:[/QUOTE]

:roflt:

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]Doberek deszczowo ;-)

Ja mialam taki przypadek ze Fruziol w ferworze rzygania narobił se do wlasnej miski i musialam jej nabyć nową bo w tej do ktorej wywaliła zawartość wnetrznosci jeść nie chciała :diabloti::diabloti: oczywiście wymyłam ją :evil_lol:[/I][I] żeby nie było ale i tak mijała ją szerokim łukiem :roflt::roflt:[/I][/B][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ale agentka :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']a ja fffffffcale nie mam siersci w domku:roflt:
ani w jedzeniu, ani na ciuchach, ani w zakamarkach ciala:roll::oops:....

ale powiem jak sobie z nia poradzilam..... przestalam na nia zwracac uwage:diabloti:

kudlow dalej wszedzie pelno...ale jak cos to spokojnie wyciagam je z kanapki czy z biustonosza i nawet juz nie komentuje:evil_lol:

Alcia czeeesc:loveu::p[/QUOTE]

skąd ja to znam :) jak bym czytała o sobie :)

Posted

[quote name='Vectra']azgadnijcie gdzie poszła i co zrobiła :diabloti:[/QUOTE]

[B]hahah. no nigdy bym nie zgadła, gdyby nie dziewczyny wyżej :diabloti::diabloti::diabloti:

PS ja w całym domu mam terakotę i panele. Jest jeden, jedyny, malusi dywanik pod stolikiem w salonie. Gdzie haftuje Leon? :diabloti:[/B]

Posted

[COLOR=Navy][B]Ha ha ha temat na czasie
...właśnie dziś była sałatka z zielonej trawki a potem podwójny hafcik ;)
Ozzy też sobie wybrał 1 miejsce w domu ...na małym przedpokoju mam jedyny w domu chodniczek ....i tam za drzwiami łazienki pozostawia niespodzianki :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]Doberek deszczowo ;-)

Ja mialam taki przypadek ze Fruziol w ferworze rzygania narobił se do wlasnej miski i musialam jej nabyć nową bo w tej do ktorej wywaliła zawartość wnetrznosci jeść nie chciała :diabloti::diabloti: oczywiście wymyłam ją :evil_lol:[/I][I] żeby nie było ale i tak mijała ją szerokim łukiem :roflt::roflt:[/I][/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]hahahaha hehehehe hihihihi :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[quote name='Maga100'][B]hahah. no nigdy bym nie zgadła, gdyby nie dziewczyny wyżej :diabloti::diabloti::diabloti:

PS ja w całym domu mam terakotę i panele. Jest jeden, jedyny, malusi dywanik pod stolikiem w salonie. Gdzie haftuje Leon? :diabloti:[/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]Na jeden, jedyny, malusi dywanik pod stolikiem w salonie ! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

Czyli wychodzi na to , że moje świniaki są normalne tak ? :diabloti:
no u mnie jeszcze jest opcja do pawia z trawy , paw z piachu , po grze w piłkę na zielonoharipustyninaszeprzydomowej :evilbat:
bo to trzeba tak , wściekać się za piłką przez dwie godziny , potem nachlać się wody ile wlezie i puścić pawia błotnego ....
nauczona doświadczeniem , nie daje im żreć przed pierwszym etapem , terroru piłkowego - nie one są terroryzowane , nie one ... to ja jak czub , muszę rzucać tym obślinionym przedmiotem co chwila ...

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Ha ha ha temat na czasie
...właśnie dziś była sałatka z zielonej trawki a potem podwójny hafcik ;)
Ozzy też sobie wybrał 1 miejsce w domu ...na małym przedpokoju mam jedyny w domu chodniczek ....i tam za drzwiami łazienki pozostawia niespodzianki :diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Mój wczoraj "pokolorował"swoje spanie. Wzdłuż i wszerz.Zero miejsca bez zieleni.

Posted

[quote name='Vectra']... to ja jak czub , muszę rzucać tym obślinionym przedmiotem co chwila ...[/QUOTE]

[B][I]ajajajaajjjj skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol:
i musze rzucac na 2 rece bo jak 4 psy na podwórku to wszystkie CHCĄ PIŁECZKE :diabloti::diabloti::diabloti:

Dziendoberek ...dawno nie padało praffda? :eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]ajajajaajjjj skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol:
i musze rzucac na 2 rece bo jak 4 psy na podwórku to wszystkie CHCĄ PIŁECZKE :diabloti::diabloti::diabloti:

Dziendoberek ...dawno nie padało praffda? :eviltong:[/I][/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]To oczywiście żart :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co chwilę pada !
Teraz przestało i oby tak zostało przynajmniej na czas, aż wrócimy ze spacerku z Dindkiem :eviltong: A idziemy o 20:00.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='fioneczka']co tam u Was ? ... gdzie są fotaski Ozzulkowego ... co ??? :mad:[/QUOTE]

ciocia Tengusiowa pojedzie i zrobi :laugh2_2:

[RIGHT]kiedys napewno :diabloti:
[/RIGHT]

Posted

[COLOR=Navy][B]Jakoś nie mam ani czasu ani ochoty na cykanie fotek ... czekam na słonko .... poza tym piszę ...piszę .....i ..... piszę .... byle do emerytury :diabloti:

[COLOR=Red]
Zapraszam w imieniu Adopcji Buldożków na Allegro
[COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16043623[/url][/U][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Jakoś nie mam ani czasu ani ochoty na cykanie fotek ... czekam na słonko .... poza tym piszę ...piszę .....i ..... piszę .... byle do emerytury :diabloti:

[COLOR=Red]
[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]powieść? :cool3:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]powieść? :cool3:[/B][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]taaaaa....niekończącą sie opowieść ;) [/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]
własnie tworzę rozdział .... W słońcu i cieple przyroda rozkwita :diabloti:
kolejne to :Polska Nasza piekna Ojczyzna i Zdrowa Ziemia - Zdrowi Ludzie :roll:[/B][/COLOR]