Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ'][quote name='Alicjarydzewska']właśnie się zastanawiam czy na jogurt mogę wrzucić piffko :-? [/quote]

Mało chorób w domu? :-? :roll: :wink:[/quote]przecież piszę że tylko się zastanawiam :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PiotrekJ'][quote name='Alicjarydzewska']właśnie się zastanawiam czy na jogurt mogę wrzucić piffko :-? [/quote]

Mało chorób w domu? :-? :roll: :wink:[/quote]przecież piszę że tylko się zastanawiam :wink: :lol:[/quote]

Jak najbardziej możesz, idealny środek na przeczyszczenie organizmu :evilbat: ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']właśnie się zastanawiam czy na jogurt mogę wrzucić piffko :-? , koniak chlapałam wczoraj 8)
[/quote]

co za głupie pytanie :-?
[b]oczywiście, że tak! [/b] 8)

Posted

[quote name='PiotrekJ'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PiotrekJ'][quote name='Alicjarydzewska']właśnie się zastanawiam czy na jogurt mogę wrzucić piffko :-? [/quote]

Mało chorób w domu? :-? :roll: :wink:[/quote]przecież piszę że tylko się zastanawiam :wink: :lol:[/quote]

Jak najbardziej możesz, idealny środek na przeczyszczenie organizmu :evilbat: ...[/quote]hmmm może to zdrowo przed świątecznym obzarstwem :wink:

Posted

XXL Ozzamber wyściskany :wink:
Maga , już odbezpieczone :wink:
a teraz reszta fotek produkcji cioci Ali Tuffikowej :wink:

Mam żwaczka :wink:
[img]http://img174.imageshack.us/img174/3007/uo15cw.jpg[/img]

Może pospiewamy :wink:
[img]http://img174.imageshack.us/img174/1770/uo21fl.jpg[/img]

jeszcze mamy fotki ale zostawię na jutro :wink:

Posted

[quote name='ewelinabuck']macie jakies pomysly na prezenty choinkowe??? oczywiscia dla psiapsiulow :D[/quote]mój dostanie jakieś extra gryzaki czy kości / :roll: / tylko muszę je sobie od weta odebrać przed swiętami , bo zamówił dla swojego bullka i nam coś odstapi na próbę .No i może wreszcie znajde jakiegoś fajnego pluszaka 8)

Posted

[quote name='dbsst']och moje maluchy dwa to dla Was :D

[img]http://img308.imageshack.us/img308/9748/2139mj.gif[/img][/quote]
:angel: ah jo , maminko , uszyj mi galotki z kapskami :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']och moje maluchy dwa to dla Was :D

[img]http://img308.imageshack.us/img308/9748/2139mj.gif[/img][/quote]
:angel: ah jo , maminko , uszyj mi galotki z kapskami :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

hahahhahahaha oki dziecinko ;)

Posted

[quote name='ewelinabuck']a jatez wymyslilam czapeczke dla chapsia a dla bucka hhmmmmm....[/quote] :oops: ja to ani wymyśleć nie umię , gdyby nie ty to nigdy nie miałabym banerka :-? , gdyby nie tajdzi nie miał by Ozzy czapeczki :oops: :wink:

Posted

[quote name='daga10011']ja tez nie umiem wymyslac ani banerkow ani czapeczek-nie jestes sama Alu :lol: .A Twoj Ozzulec ma i bannerek i czapeczke-moje biedne nic nie maja :lol: .[/quote]dziewczyny się nad starą niedorajdą zlitowały :oops: :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']ja tez nie umiem wymyslac ani banerkow ani czapeczek-nie jestes sama Alu :lol: .A Twoj Ozzulec ma i bannerek i czapeczke-moje biedne nic nie maja :lol: .[/quote]dziewczyny się nad starą niedorajdą zlitowały :oops: :wink: :lol:[/quote]
raczej kokietką :wink: :lol:

Posted

Ozzy wygląda wręcz dostojnie w tej czapie mikołajowej :lol: :lol:

[size=2][b]Tajdzi [/b]- gdzieś ty znalazła taką czapę? ja jakos nie mogę na taką pasującą trafić :-? [/size]

Posted

[quote name='sayma']wooow i tu tez tak świątecznie :angel: :angel:
ale RRek wyrósł :shocked!: wieeeelkie z niego chłopisko
Ala kiedy Ty wkońcu bedziesz w Wawce??[/quote]oj ale teraz zmarniał :(
Świątecznie bo świeta idą :wink:
Wawka w planach :wink:

Posted

Alu taki przystojnia zmarnieć nie moze po prostu chciał troszkę schudnąć ;) Co do zabawek to Lilith kocha swoja krówke mozę Ozzulcowi też taką sprawisz :wink: :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma']wooow i tu tez tak świątecznie :angel: :angel:
ale RRek wyrósł :shocked!: wieeeelkie z niego chłopisko
Ala kiedy Ty wkońcu bedziesz w Wawce??[/quote]oj ale teraz zmarniał :(
Świątecznie bo świeta idą :wink:
Wawka w planach :wink:[/quote]

haha zmarniał to mój z 5kg spadł na 4700 :wink: :D
a RRek dla mnie jest ooogrommny :D :D
a czy nie można tych planów przyspieszyć??