PiotrekJ Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']właśnie się zastanawiam czy na jogurt mogę wrzucić piffko :-? [/quote] Mało chorób w domu? :-? :roll: :wink: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='PiotrekJ'][quote name='Alicjarydzewska']właśnie się zastanawiam czy na jogurt mogę wrzucić piffko :-? [/quote] Mało chorób w domu? :-? :roll: :wink:[/quote]przecież piszę że tylko się zastanawiam :wink: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PiotrekJ'][quote name='Alicjarydzewska']właśnie się zastanawiam czy na jogurt mogę wrzucić piffko :-? [/quote] Mało chorób w domu? :-? :roll: :wink:[/quote]przecież piszę że tylko się zastanawiam :wink: :lol:[/quote] Jak najbardziej możesz, idealny środek na przeczyszczenie organizmu :evilbat: ... Quote
XXL Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 bidny ozzik usiski dla niego od wojaszka (malego) i od agrafki :) Quote
Maga100 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']właśnie się zastanawiam czy na jogurt mogę wrzucić piffko :-? , koniak chlapałam wczoraj 8) [/quote] co za głupie pytanie :-? [b]oczywiście, że tak! [/b] 8) Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='PiotrekJ'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PiotrekJ'][quote name='Alicjarydzewska']właśnie się zastanawiam czy na jogurt mogę wrzucić piffko :-? [/quote] Mało chorób w domu? :-? :roll: :wink:[/quote]przecież piszę że tylko się zastanawiam :wink: :lol:[/quote] Jak najbardziej możesz, idealny środek na przeczyszczenie organizmu :evilbat: ...[/quote]hmmm może to zdrowo przed świątecznym obzarstwem :wink: Quote
ewelinabuck Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 macie jakies pomysly na prezenty choinkowe??? oczywiscia dla psiapsiulow :D Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 XXL Ozzamber wyściskany :wink: Maga , już odbezpieczone :wink: a teraz reszta fotek produkcji cioci Ali Tuffikowej :wink: Mam żwaczka :wink: [img]http://img174.imageshack.us/img174/3007/uo15cw.jpg[/img] Może pospiewamy :wink: [img]http://img174.imageshack.us/img174/1770/uo21fl.jpg[/img] jeszcze mamy fotki ale zostawię na jutro :wink: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 och moje maluchy dwa to dla Was :D [img]http://img308.imageshack.us/img308/9748/2139mj.gif[/img] Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='ewelinabuck']macie jakies pomysly na prezenty choinkowe??? oczywiscia dla psiapsiulow :D[/quote]mój dostanie jakieś extra gryzaki czy kości / :roll: / tylko muszę je sobie od weta odebrać przed swiętami , bo zamówił dla swojego bullka i nam coś odstapi na próbę .No i może wreszcie znajde jakiegoś fajnego pluszaka 8) Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='dbsst']och moje maluchy dwa to dla Was :D [img]http://img308.imageshack.us/img308/9748/2139mj.gif[/img][/quote] :angel: ah jo , maminko , uszyj mi galotki z kapskami :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']och moje maluchy dwa to dla Was :D [img]http://img308.imageshack.us/img308/9748/2139mj.gif[/img][/quote] :angel: ah jo , maminko , uszyj mi galotki z kapskami :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] hahahhahahaha oki dziecinko ;) Quote
ewelinabuck Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 a jatez wymyslilam czapeczke dla chapsia a dla bucka hhmmmmm.... Quote
Maga100 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Maga , już [b]odbezpieczone[/b] :wink: [/quote] to pamiętaj - teraz z ręki już wypuścić nie można :lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='ewelinabuck']a jatez wymyslilam czapeczke dla chapsia a dla bucka hhmmmmm....[/quote] :oops: ja to ani wymyśleć nie umię , gdyby nie ty to nigdy nie miałabym banerka :-? , gdyby nie tajdzi nie miał by Ozzy czapeczki :oops: :wink: Quote
daga10011 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 ja tez nie umiem wymyslac ani banerkow ani czapeczek-nie jestes sama Alu :lol: .A Twoj Ozzulec ma i bannerek i czapeczke-moje biedne nic nie maja :lol: . Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='daga10011']ja tez nie umiem wymyslac ani banerkow ani czapeczek-nie jestes sama Alu :lol: .A Twoj Ozzulec ma i bannerek i czapeczke-moje biedne nic nie maja :lol: .[/quote]dziewczyny się nad starą niedorajdą zlitowały :oops: :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']ja tez nie umiem wymyslac ani banerkow ani czapeczek-nie jestes sama Alu :lol: .A Twoj Ozzulec ma i bannerek i czapeczke-moje biedne nic nie maja :lol: .[/quote]dziewczyny się nad starą niedorajdą zlitowały :oops: :wink: :lol:[/quote] raczej kokietką :wink: :lol: Quote
KaRa_ Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ja tez chce taka czapeczke jak ma Ozzy :lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ja tez chce taka czapeczke jak ma Ozzy :lol:[/quote]Ozzy dostał ją od Tajdzi 8) Quote
Gosiek Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ozzy wygląda wręcz dostojnie w tej czapie mikołajowej :lol: :lol: [size=2][b]Tajdzi [/b]- gdzieś ty znalazła taką czapę? ja jakos nie mogę na taką pasującą trafić :-? [/size] Quote
sayma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 wooow i tu tez tak świątecznie :angel: :angel: ale RRek wyrósł :shocked!: wieeeelkie z niego chłopisko Ala kiedy Ty wkońcu bedziesz w Wawce?? Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='sayma']wooow i tu tez tak świątecznie :angel: :angel: ale RRek wyrósł :shocked!: wieeeelkie z niego chłopisko Ala kiedy Ty wkońcu bedziesz w Wawce??[/quote]oj ale teraz zmarniał :( Świątecznie bo świeta idą :wink: Wawka w planach :wink: Quote
Patka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Alu taki przystojnia zmarnieć nie moze po prostu chciał troszkę schudnąć ;) Co do zabawek to Lilith kocha swoja krówke mozę Ozzulcowi też taką sprawisz :wink: :D Quote
sayma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma']wooow i tu tez tak świątecznie :angel: :angel: ale RRek wyrósł :shocked!: wieeeelkie z niego chłopisko Ala kiedy Ty wkońcu bedziesz w Wawce??[/quote]oj ale teraz zmarniał :( Świątecznie bo świeta idą :wink: Wawka w planach :wink:[/quote] haha zmarniał to mój z 5kg spadł na 4700 :wink: :D a RRek dla mnie jest ooogrommny :D :D a czy nie można tych planów przyspieszyć?? Quote
Recommended Posts