Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rwpb']Tylko tyle rogalików zostało? Ciasto było przecież z 5kg mąki :evil_lol:.[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:cool1:z pół kilograma mąki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nas było 5 + Ozzy do rogaliczków ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']jonQuilla, i tak już rogalików nie ma. Zostały tylko okruszki dla wróbli.
Wstańcie już i na spacerek :multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]łeee....
nie strasz mnie :)
a ja chciałam się na nie załapać :placz:

Mamcia nie zbunkrowałaś dla mnie gdzieś jednego małego? ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Zonkilka nie wydaje ci sie ze jestesmy same na dogo:razz:Gdzie nie zajrze tam widze twoje plecy:evil_lol::evil_lol:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
owszem mam takie wrażenie hmmm...
czyżby wszyscy w niedzielny się zgadali żeby Nas osamotnić? :crazyeye:

no i do tego jeszcze posty skaczą :angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:multi::multi::multi:
[COLOR=DarkRed][B]to ja
teraz mam okazję se do kompka usiąść

piję kaff
psy się nawalają o jednego małego gumoqwego hipopotamka:cool1:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz::razz:uwierz na słowo pomimo nierewelacyjnego wyglądu ....smaczą i paffną :loveu:...mam świadków na to ;) pół dogo już je piecze :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
o rany ja też chcę bo wyglądają smaczyście!!
dzień doberek podobno idą śniegi....

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Mamcia to ja, przychodzę z rana cichutko żeby Cię nie obudzić :cool3::cool3:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj dopsz dziecko że po cichutku bo spałam :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='rwpb']jonQuilla, i tak już rogalików nie ma. Zostały tylko okruszki dla wróbli.
Wstańcie już i na spacerek :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wstaliśmy .......o 10:roll:....ale już się zameldowywuję ... Ozzy poszedł na psacer z mężczyzną :evil_lol:

rogaliczki jeszcze są musowo do kawy na śniadanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Gdzie nie wleze o rogalach gadaja....
i o ! natychlo mnie....:razz:ze serem se zrobie ,bialym, a co?:evil_lol:
Dzien dobry Aluniu:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo Aguś nam się ckni do ciepełka a rogaliki to jakoś z latem się kojarzą ;)
a z serem se zrób ....skaczą rewelka

Dobereczek :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]łeee....
nie strasz mnie :)
a ja chciałam się na nie załapać :placz:

Mamcia nie zbunkrowałaś dla mnie gdzieś jednego małego? ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zabunkrowałam ;) Oć;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Zonkilka nie wydaje ci sie ze jestesmy same na dogo:razz:Gdzie nie zajrze tam widze twoje plecy:evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i nie bałyście się tak same 2 na takim dużym dogo :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']:multi::multi::multi:
[COLOR=DarkRed][B]to ja
teraz mam okazję se do kompka usiąść

piję kaff
psy się nawalają o jednego małego gumoqwego hipopotamka:cool1:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no o tej porze to cała 3 zgodnie chrapaa w pieleszach ...tzn Ja , Tz i Ozzy :evil_lol:

teraz mam kaff i wypij ze mnę ;):multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='anilla']o rany ja też chcę bo wyglądają smaczyście!!
dzień doberek podobno idą śniegi....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przy okazji posmaczysz ;)...i plissssssssssss nie strasz śniegami bo nie lubię :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']Jeżel to ten sam przepis na rogaliki, to ja tez je robię. Ostatni raz robiłam jakieś pół roku temu, jak jechałam na wystawę Championów do Leszna...

Pzdr.[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak Asiaczku to ten sam przepisik ;)
dzis na wystawe do Kielc robiła Vectra:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak Asiaczku to ten sam przepisik ;)
dzis na wystawe do Kielc robiła Vectra:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ha, i mnie tam nie ma...:placz:

Pzdr.

Posted

A bo też o takiej godzinie łazicie......

Posted

Czeeeeeeeeeśćććććććććććććć:loveu::loveu::loveu:
Wstałaś????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to, że cichaczem wlazła :grins: :grins:

gdzież te rogale??????????:mad::mad::mad: Nie widzę, byle czekały na mnie:crazyeye::crazyeye:

Ha, a u mnie wczoraj padało coś co można zakwalifikować jako deszcz ze śniegiem... a za oknem wiszą taaaaakiiieeee paskude chmurzyska:shake:

Posted

[quote name='Selket']Czeeeeeeeeeśćććććććććććććć:loveu::loveu::loveu:
Wstałaś????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to, że cichaczem wlazła :grins: :grins:

gdzież te rogale??????????:mad::mad::mad: Nie widzę, byle czekały na mnie:crazyeye::crazyeye:
są na wsteczu chyba :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Ha, a u mnie wczoraj padało coś co można zakwalifikować jako deszcz ze śniegiem... a za oknem wiszą taaaaakiiieeee paskude chmurzyska:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz:nie strasz ...nie scem :shake:
a chmury też dziś u nas paskudne :-(
[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=3]

ZAPRASZAM w imieniu Iv i Selkecikowej na bajeczny BAZAREK

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-naszych-milusinskich-bajkowy-swiat-kubusia-puchatka-do-25-11-2008-a-124944/#post11252504[/url][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jbk']A bo też o takiej godzinie łazicie......[/quote]
widać na bezsenność chorują ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Właśnie zjadłam bułeczkę z serkiem, więc rogaliczek na deser spasuje idealnie :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]częstuj się proszę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Aluś ja też nie scem, ale takie właśnie padało:shake::shake::shake:
Wszak mamy 16 listopada, a pogodynka mówi, że od poniedziałku ma być ŚNIEG:angryy:
Narobiłaś mi smaka na rogaliki...ciekawe czy bym sobie z nimi poradziła:roll: Idę poszukać przepisa w galerii smaczków:grins:

Posted

[quote name='Selket']Aluś ja też nie scem, ale takie właśnie padało:shake::shake::shake:
Wszak mamy 16 listopada, a pogodynka mówi, że od poniedziałku ma być ŚNIEG:angryy:
Narobiłaś mi smaka na rogaliki...ciekawe czy bym sobie z nimi poradziła:roll: Idę poszukać przepisa w galerii smaczków:grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:nie umie znaleść galerii smaczków :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witanko :loveu::multi::loveu:

U nas już zimną zawiało, tylko śniegu brakuje :evil_lol: ale [/B][B]będzie i on:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
witanko :multi::loveu:

ale ja nie chcę sniegu :placz::placz::placz:i chlapy i mrozu :placz:[/B][/COLOR][/FONT]