rwpb Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Tylko tyle rogalików zostało? Ciasto było przecież z 5kg mąki :evil_lol:. Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='rwpb']Tylko tyle rogalików zostało? Ciasto było przecież z 5kg mąki :evil_lol:.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :cool1:z pół kilograma mąki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nas było 5 + Ozzy do rogaliczków ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Mamcia to ja, przychodzę z rana cichutko żeby Cię nie obudzić :cool3::cool3:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
rwpb Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jonQuilla, i tak już rogalików nie ma. Zostały tylko okruszki dla wróbli. Wstańcie już i na spacerek :multi: Quote
agbar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Gdzie nie wleze o rogalach gadaja.... i o ! natychlo mnie....:razz:ze serem se zrobie ,bialym, a co?:evil_lol: Dzien dobry Aluniu:loveu: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='rwpb']jonQuilla, i tak już rogalików nie ma. Zostały tylko okruszki dla wróbli. Wstańcie już i na spacerek :multi:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]łeee.... nie strasz mnie :) a ja chciałam się na nie załapać :placz: Mamcia nie zbunkrowałaś dla mnie gdzieś jednego małego? ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='agbar']Zonkilka nie wydaje ci sie ze jestesmy same na dogo:razz:Gdzie nie zajrze tam widze twoje plecy:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] owszem mam takie wrażenie hmmm... czyżby wszyscy w niedzielny się zgadali żeby Nas osamotnić? :crazyeye: no i do tego jeszcze posty skaczą :angryy: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Zonkilka nie wydaje ci sie ze jestesmy same na dogo:razz:Gdzie nie zajrze tam widze twoje plecy:evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :multi::multi::multi: [COLOR=DarkRed][B]to ja teraz mam okazję se do kompka usiąść piję kaff psy się nawalają o jednego małego gumoqwego hipopotamka:cool1:[/B][/COLOR] Quote
anilla Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz::razz:uwierz na słowo pomimo nierewelacyjnego wyglądu ....smaczą i paffną :loveu:...mam świadków na to ;) pół dogo już je piecze :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] o rany ja też chcę bo wyglądają smaczyście!! dzień doberek podobno idą śniegi.... Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jeżel to ten sam przepis na rogaliki, to ja tez je robię. Ostatni raz robiłam jakieś pół roku temu, jak jechałam na wystawę Championów do Leszna... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Mamcia to ja, przychodzę z rana cichutko żeby Cię nie obudzić :cool3::cool3:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj dopsz dziecko że po cichutku bo spałam :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']jonQuilla, i tak już rogalików nie ma. Zostały tylko okruszki dla wróbli. Wstańcie już i na spacerek :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wstaliśmy .......o 10:roll:....ale już się zameldowywuję ... Ozzy poszedł na psacer z mężczyzną :evil_lol: rogaliczki jeszcze są musowo do kawy na śniadanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Gdzie nie wleze o rogalach gadaja.... i o ! natychlo mnie....:razz:ze serem se zrobie ,bialym, a co?:evil_lol: Dzien dobry Aluniu:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo Aguś nam się ckni do ciepełka a rogaliki to jakoś z latem się kojarzą ;) a z serem se zrób ....skaczą rewelka Dobereczek :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]łeee.... nie strasz mnie :) a ja chciałam się na nie załapać :placz: Mamcia nie zbunkrowałaś dla mnie gdzieś jednego małego? ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zabunkrowałam ;) Oć;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Zonkilka nie wydaje ci sie ze jestesmy same na dogo:razz:Gdzie nie zajrze tam widze twoje plecy:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i nie bałyście się tak same 2 na takim dużym dogo :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='BeaC']:multi::multi::multi: [COLOR=DarkRed][B]to ja teraz mam okazję se do kompka usiąść piję kaff psy się nawalają o jednego małego gumoqwego hipopotamka:cool1:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no o tej porze to cała 3 zgodnie chrapaa w pieleszach ...tzn Ja , Tz i Ozzy :evil_lol: teraz mam kaff i wypij ze mnę ;):multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anilla']o rany ja też chcę bo wyglądają smaczyście!! dzień doberek podobno idą śniegi....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przy okazji posmaczysz ;)...i plissssssssssss nie strasz śniegami bo nie lubię :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Jeżel to ten sam przepis na rogaliki, to ja tez je robię. Ostatni raz robiłam jakieś pół roku temu, jak jechałam na wystawę Championów do Leszna... Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak Asiaczku to ten sam przepisik ;) dzis na wystawe do Kielc robiła Vectra:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak Asiaczku to ten sam przepisik ;) dzis na wystawe do Kielc robiła Vectra:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ha, i mnie tam nie ma...:placz: Pzdr. Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='agbar']Zonkilka nie wydaje ci sie ze jestesmy same na dogo:razz:Gdzie nie zajrze tam widze twoje plecy:evil_lol::evil_lol:[/quote] A bo też o takiej godzinie łazicie...... Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Właśnie zjadłam bułeczkę z serkiem, więc rogaliczek na deser spasuje idealnie :) Quote
Selket Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Czeeeeeeeeeśćććććććććććććć:loveu::loveu::loveu: Wstałaś????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to, że cichaczem wlazła :grins: :grins: gdzież te rogale??????????:mad::mad::mad: Nie widzę, byle czekały na mnie:crazyeye::crazyeye: Ha, a u mnie wczoraj padało coś co można zakwalifikować jako deszcz ze śniegiem... a za oknem wiszą taaaaakiiieeee paskude chmurzyska:shake: Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Selket']Czeeeeeeeeeśćććććććććććććć:loveu::loveu::loveu: Wstałaś????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to, że cichaczem wlazła :grins: :grins: gdzież te rogale??????????:mad::mad::mad: Nie widzę, byle czekały na mnie:crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] są na wsteczu chyba :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Ha, a u mnie wczoraj padało coś co można zakwalifikować jako deszcz ze śniegiem... a za oknem wiszą taaaaakiiieeee paskude chmurzyska:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz:nie strasz ...nie scem :shake: a chmury też dziś u nas paskudne :-( [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=3] ZAPRASZAM w imieniu Iv i Selkecikowej na bajeczny BAZAREK [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-naszych-milusinskich-bajkowy-swiat-kubusia-puchatka-do-25-11-2008-a-124944/#post11252504[/url][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='jbk']A bo też o takiej godzinie łazicie......[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] widać na bezsenność chorują ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Właśnie zjadłam bułeczkę z serkiem, więc rogaliczek na deser spasuje idealnie :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]częstuj się proszę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Ha, i mnie tam nie ma...:placz: Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Mnie też nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Aluś ja też nie scem, ale takie właśnie padało:shake::shake::shake: Wszak mamy 16 listopada, a pogodynka mówi, że od poniedziałku ma być ŚNIEG:angryy: Narobiłaś mi smaka na rogaliki...ciekawe czy bym sobie z nimi poradziła:roll: Idę poszukać przepisa w galerii smaczków:grins: Quote
Matusz Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [COLOR=Navy][B]Witanko :loveu::multi::loveu: U nas już zimną zawiało, tylko śniegu brakuje :evil_lol: ale [/B][B]będzie i on:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Selket']Aluś ja też nie scem, ale takie właśnie padało:shake::shake::shake: Wszak mamy 16 listopada, a pogodynka mówi, że od poniedziałku ma być ŚNIEG:angryy: Narobiłaś mi smaka na rogaliki...ciekawe czy bym sobie z nimi poradziła:roll: Idę poszukać przepisa w galerii smaczków:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:nie umie znaleść galerii smaczków :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witanko :loveu::multi::loveu: U nas już zimną zawiało, tylko śniegu brakuje :evil_lol: ale [/B][B]będzie i on:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witanko :multi::loveu: ale ja nie chcę sniegu :placz::placz::placz:i chlapy i mrozu :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Fajny bazarek, aż szkoda, że nie mam dzidziusiów żadnych w okolicy tylko same chłopiska.... Właśnie, gdzie jest galeria smaczków?? Quote
Recommended Posts