Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KUMPELka'][quote name='HankaRupczewska'][img]http://img323.imageshack.us/img323/2751/ozzy60sl.jpg[/img]

[b][size=6]Alaaaaa ! Zrób , żeby tak było !!! Ale szybciutko ! [/size][/b] :roll: :roll: :roll:[/quote]

Ojoj jakie ładne zdjęcie Alu :P na czym go przyłapałaś w tym koncie :wink: :-?
Ozzy-emy bardzo psują takie kolorki wiosenne. Też bym już tak chciała :-?[/quote]

ale piekny kawaler cudo słodziaste

Posted

[quote name='Maga100']dalej macie taki śnieg? :( To ja się wyprowadzam do ciebie, mogę? 8)
u nas ohydnie, szaro buro brudno :evil:[/quote]Śniegu jest dość troszkę , ale cudownie dosypało w noc z wtorku na środę , dziś nic jeszcze nie leciało z chmurek 8) , więc wsiadaj i przybywaj :wink:
W przedszkolu już światecznie :wink: choinki , ozdoby , po niedzieli zaczynamy Kiermasz Świateczny na którym sprzedajemy gipsowe ozdoby ręcznie malowane .Dodatkowo mamy w tym roku pomóc dzieciom ze Szkoły Życia w sprzedarzy kartek świątecznych .
[img]http://img214.imageshack.us/img214/1516/choinka8ji2py.gif[/img]

Posted

[quote name='KUMPELka'][quote name='HankaRupczewska'][img]http://img323.imageshack.us/img323/2751/ozzy60sl.jpg[/img]

[b][size=6]Alaaaaa ! Zrób , żeby tak było !!! Ale szybciutko ! [/size][/b] :roll: :roll: :roll:[/quote]

Ojoj jakie ładne zdjęcie Alu :P na czym go przyłapałaś w tym koncie :wink: :-?
Ozzy-emy bardzo psują takie kolorki wiosenne. Też bym już tak chciała :-?[/quote] 8) a na czymże Ozzy mógł zostać przyłapany :wink: oczywiscie , że na sepieniu ciasteczek :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Lucy*'][quote name='Alicjarydzewska']
[img]http://img499.imageshack.us/img499/6664/19bu1.jpg[/img]
8)[/quote]

[b]Komu Ozzy biegnie na ratunek[/b] 8) 8) ????[/quote][b]Tam w oddali był doberman[/b] [/quote]
a co temu dobermanowi się działo, ze se sam nie mógł poradzić? :o

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Lucy*'][quote name='Alicjarydzewska']
[img]http://img499.imageshack.us/img499/6664/19bu1.jpg[/img]
8)[/quote]

[b]Komu Ozzy biegnie na ratunek[/b] 8) 8) ????[/quote][b]Tam w oddali był doberman[/b] [/quote]
a co temu dobermanowi się działo, ze se sam nie mógł poradzić? :o[/quote]no nic bawiał się z jakimś pańciostwem 8) Ale przecież gdzie inny pies tam Ozzyego nie może zabraknąć , więć się dziwię że posłuchał i nie pobiegł 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Lucy*']Wzorowo... moja Maupa to czasem rozważa czy opłaca się przychodzić na zawołanie :evilbat: :evilbat:[/quote]nie myśl , że tak jest zawsze 8) , to był jeden z nielicznych wyjątków :-?[/quote]

O to tak jak moja :-?. Czasem posłucha, aczasem się popatrzę i już jej nie ma :lol: :-?

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='PIKA']

a co temu dobermanowi się działo, ze se sam nie mógł poradzić? :o[/quote]

On se tam po prostu był :wink:[/quote]otóż to :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='PIKA']

On se tam po prostu był :wink:[/quote]otóż to :wink: :lol:[/quote]

[b]No oczywiście! Tak se POPROSTU BYŁ[/b] :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='PIKA']

[b]No oczywiście! Tak se POPROSTU BYŁ[/b] :lol: :lol: :lol:[/quote]

a jak se tak był to też se musiał zniknąć... :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: rozważmy te różnice między bytem a niebytem ... :hmmmm:

czy jakby Ozzi nie był to dobka też by nie było ???

Posted

[quote name='Lucy*'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='PIKA']

[b]No oczywiście! Tak se POPROSTU BYŁ[/b] :lol: :lol: :lol:[/quote]

a jak se tak był to też se musiał zniknąć... :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: rozważmy te różnice między bytem a niebytem ... :hmmmm:

czy jakby Ozzi nie był to dobka też by nie było ???[/quote]o nie nie ja myslę , że dobek by jednak był :wink: 8)

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Aluś a gdzie fotki Ozzulca? Nie masz jakiś w zapasie? :lol: :lol: :lol:[/quote] :( nie :cry: zapasik się skończył , a z telefonu są brzydkie jak nie ma dobrego światła , wiec trzeba poczekać do soboty lub niedzieli :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar']Aluś a gdzie fotki Ozzulca? Nie masz jakiś w zapasie? :lol: :lol: :lol:[/quote] :( nie :cry: zapasik się skończył , a z telefonu są brzydkie jak nie ma dobrego światła , wiec trzeba poczekać do soboty lub niedzieli :-?[/quote]

No co Ty :o :o [b]DO NIEDZIELI [/b] :o :o ?? Nie bądź sadysta... z komóry też moga być :angel: :angel:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar']Aluś a gdzie fotki Ozzulca? Nie masz jakiś w zapasie? :lol: :lol: :lol:[/quote] :( nie :cry: zapasik się skończył , a z telefonu są brzydkie jak nie ma dobrego światła , wiec trzeba poczekać do soboty lub niedzieli :-?[/quote]

to nie lepiej przyjechać do nas i cos cykniemy ?? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Lucy*'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar']Aluś a gdzie fotki Ozzulca? Nie masz jakiś w zapasie? :lol: :lol: :lol:[/quote] :( nie :cry: zapasik się skończył , a z telefonu są brzydkie jak nie ma dobrego światła , wiec trzeba poczekać do soboty lub niedzieli :-?[/quote]

No co Ty :o :o [b]DO NIEDZIELI [/b] :o :o ?? Nie bądź sadysta... z komóry też moga być :angel: :angel:[/quote]no właśnie Kuba jutro zostaje u babci i wróci ze swoim telefonem dopiero w sobotę :-? , no i nie mam czym focić :(

Posted

[quote name='Alka'][quote]wiec trzeba poczekać do soboty lub niedzieli [/quote]

Ala, czy to już [b]TEN[/b] moment? :roll:[/quote]nie to jeszcze nie TO co myślisz :-? :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka'][quote]wiec trzeba poczekać do soboty lub niedzieli [/quote]

Ala, czy to już [b]TEN[/b] moment? :roll:[/quote]nie to jeszcze nie TO co myślisz :-? :lol:[/quote]

a co Ala myśli? Ja też bym chciała wiedzieć :lol:
ale jestem wścibska co nie dziewczyny :evilbat:

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka'][quote]wiec trzeba poczekać do soboty lub niedzieli [/quote]

Ala, czy to już [b]TEN[/b] moment? :roll:[/quote]nie to jeszcze nie TO co myślisz :-? :lol:[/quote]

ale jestem wścibska co nie dziewczyny :evilbat:[/quote]Dagusiu , po prostu w grudniu kupuję APARACIK , ale grudzień dopiero się zaczał :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka'][quote]wiec trzeba poczekać do soboty lub niedzieli [/quote]

ale jestem wścibska co nie dziewczyny :evilbat:[/quote]Dagusiu , po prostu w grudniu kupuję APARACIK , ale grudzień dopiero się zaczał :wink: :lol:[/quote]

Aluś a wiesz, ze tak po cichu o tym myślałam, ale się ciesze ogromnie :jumpie: bedzie duuuzo fot Ozzusia :iloveyou: