daga10011 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 o popatrz-a u nas wczoraj otworzyli media markt :lol: .coz za zbieg okolicznosci.Lec na otwarcie bo naprawde maja w takich chwilach dobre promocje :D Quote
Patka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Alu u nas takze otworzyli centrum Copernikańskie ;) jutro idę na rekonesans :D Daga postoisz nam w kolejce ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 U nas w piątek otwarli Silesia City i w weekend dostanie się do K-ce, bo już nie mówię i wydsostaniu się to jak wygrać 6stkę w totka haha. Ludzie w nocy przyjeżdzali, koczowali w autach do 8 rano i zajmowali kolejkę-czy to nie jest głupota? To może być tylko Polski Naród :lol: :lol: :lol: Ludzie podobno bili się o sprzęt, a w kolejce do kasy stało się z dobre kila godzin. Słyszałam też że ceny są tam zabójcze, buty od 400zł itp. Aluś leć na otwarcie i bez aparaciku nam się nawet nie pokazuj :evilbat: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Alicja, jeżeli MM otworzą np. o 8.00 rano, to pojedź tam już o 4.00 (a i tak nie będziesz pierwsza w kolejce), nastepnie wraz z ciżbą wyłam barierki zabezpieczające, pobij się o aparat z promocji, wyrwij komus garść włosów, podbij komuś oko, nastepnie ustaw się do 3godzinnej kolejki w kasie, wyjdź dumna ze zdobyczą, a potem twoje zdjecia obiegną wszystkie skrzynki mailowe :lol: :lol: :lol: [size=2]Przepraszam, ale przypomniało mi się, jak u nas otwierali MM czy Ikeę, akurat przejeżdżaliśmy obok i widzieliśmy z TZtem ludzi w spiworach przed sklepem :o , a potem po Internecie krążyły zdjęcia z demolki sklepu [/size] Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 [quote name='Maga100']Alicja, jeżeli MM otworzą np. o 8.00 rano, to pojedź tam już o 4.00 (a i tak nie będziesz pierwsza w kolejce), nastepnie wraz z ciżbą wyłam barierki zabezpieczające, pobij się o aparat z promocji, wyrwij komus garść włosów, podbij komuś oko, nastepnie ustaw się do 3godzinnej kolejki w kasie, wyjdź dumna ze zdobyczą, a potem twoje zdjecia obiegną wszystkie skrzynki mailowe :lol: :lol: :lol: [size=2]Przepraszam, ale przypomniało mi się, jak u nas otwierali MM czy Ikeę, akurat przejeżdżaliśmy obok i widzieliśmy z TZtem ludzi w spiworach przed sklepem :o , a potem po Internecie krążyły zdjęcia z demolki sklepu [/size][/quote]o nie nie ja się tak nie chce bawić , ja nie lubię tłoku :( Spokojnie , na zakup wybiorę sie ale nie 1 dnia , to zupełnie bez sensu , bo to po pierwsze wariactwo a po 2 kupowaniew ciemno 8) . Ale mam jeszcze wyjście moge pojechać do MM do Zabrza i na spokojnie wybrać , bo na jakies tam super obniżki to nie licze :-? Quote
Alka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 haha, ja kiedyś skusiłam się na promocję w Makro. :oops: Nikt nie chciał ze mną pojechać oprócz chłopaka córki. :wink: Niczego nieświadomi pojechaliśmy 2 godz.przed otwarciem, ale po dojechaniu na miejsce oczom nie wierzyłam jakie tłumy się ustawiły w kolejce.Nie było sensu ustawiać sie ,cudem wcisnęłam się do przodu (Marcin wogóle zrezygnował).Jak otworzono drzwi to tłum naparł i czy ktoś chciał czy nie znalazł się w środku. Co dalej się działo nie będę opisywać , bo naprawdę działy się sceny dantejskie.Kiedy wciśnięto mnie do środka udało mi się stanąć z boku i ze zgrozą obserwowałam.Wyszłam cała roztrzęsiona i jeszcze długo nie mogłam dojść do siebie.Rodzinka się ze mnie śmiała a mnie się odechciało wszelkich promocji. :evilbat: :evilbat: :evilbat: Alicja ,życzę powodzenia w MM :wink: Quote
Lucy* Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ala co się przejmujesz... wyślij na otwarcie Ozziego ... 8) on sobie poradzi z tłumem.. a nawet jak nie to capnie aparat i myknie pod bramką że nawet nie zapika 8) :lol: Więc wiesz.. od dziś szkolenie - "Ozzi !! Panasonic aport !!" :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='Alka']haha, ja kiedyś skusiłam się na promocję w Makro. :oops: Nikt nie chciał ze mną pojechać oprócz chłopaka córki. :wink: Niczego nieświadomi pojechaliśmy 2 godz.przed otwarciem, ale po dojechaniu na miejsce oczom nie wierzyłam jakie tłumy się ustawiły w kolejce.Nie było sensu ustawiać sie ,cudem wcisnęłam się do przodu (Marcin wogóle zrezygnował).Jak otworzono drzwi to tłum naparł i czy ktoś chciał czy nie znalazł się w środku. Co dalej się działo nie będę opisywać , bo naprawdę działy się sceny dantejskie.Kiedy wciśnięto mnie do środka udało mi się stanąć z boku i ze zgrozą obserwowałam.Wyszłam cała roztrzęsiona i jeszcze długo nie mogłam dojść do siebie.Rodzinka się ze mnie śmiała a mnie się odechciało wszelkich promocji. :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/quote] hahahaha, Alka, brawo :cunao: :klacz: Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alka']haha, ja kiedyś skusiłam się na promocję w Makro. :oops: Nikt nie chciał ze mną pojechać oprócz chłopaka córki. :wink: Niczego nieświadomi pojechaliśmy 2 godz.przed otwarciem, ale po dojechaniu na miejsce oczom nie wierzyłam jakie tłumy się ustawiły w kolejce.Nie było sensu ustawiać sie ,cudem wcisnęłam się do przodu (Marcin wogóle zrezygnował).Jak otworzono drzwi to tłum naparł i czy ktoś chciał czy nie znalazł się w środku. Co dalej się działo nie będę opisywać , bo naprawdę działy się sceny dantejskie.Kiedy wciśnięto mnie do środka udało mi się stanąć z boku i ze zgrozą obserwowałam.Wyszłam cała roztrzęsiona i jeszcze długo nie mogłam dojść do siebie.Rodzinka się ze mnie śmiała a mnie się odechciało wszelkich promocji. :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/quote] hahahaha, Alka, brawo :cunao: :klacz:[/quote] 8) a patrz , a mi to się nie pochwaliła , ze była w tłumie 8) :lol: :lol: :lol: Nie no ja napewno nie wybiorę się zaraz w pierwszych dniach , bo to nie ma sensu , a kasa w końcu się ludziom też skończy 8) :lol: Quote
Patka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 oj ale sie uśmiałam u nas też musialo byc ostro, ale nic konkretnego nie wiem bo wszyscy daliśmy sobie spokój :D Quote
agabass Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']A u nas nadal cieplutko :wink: :lol: [img]http://img363.imageshack.us/img363/7664/hop1ue.jpg[/img] [img]http://img363.imageshack.us/img363/4499/wiraz6ob.jpg[/img] [img]http://img363.imageshack.us/img363/9233/pierwszy5jv.jpg[/img] :wink:[/quote] tylko szkoda, że nie ma słonka ale Ozzulcowi jak widać w meczykach nic nie przeszkadza ani słońe ani deszcz Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Ozzy gra w piłę z całym zaangażowaniem :wink: i poświeceniem :lol: a fotki to niestety nadal sprzed miesiaca :oops: :lol: :lol: :lol: .Teraz u nas śnieg i mróz :-? , ale jutro postaramy się w dzień fotnąć Ozzulca komóreczką :wink: :lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A u nas szaro - i mgła :cry:[/quote]no a śnieg :o Quote
Hanna R. Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']A u nas szaro - i mgła :cry:[/quote]no a śnieg :o[/quote] Eeeee tam :roll: W miescie nie ma - u nas na peryferiach trochę ... Eeeee tam .... :cry: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']A u nas szaro - i mgła :cry:[/quote]no a śnieg :o[/quote] Eeeee tam :roll: W miescie nie ma - u nas na peryferiach trochę ... Eeeee tam .... :cry:[/quote] :-? no u nas jest ale my właśnie na peryferiach mieszkamy :wink: :lol: :lol: :lol: Nie ślimtaj , w mieście też spadnie :wink: Quote
mmbbaj Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']A u nas szaro - i mgła :cry:[/quote]no a śnieg :o[/quote] Eeeee tam :roll: W miescie nie ma - u nas na peryferiach trochę ... Eeeee tam .... :cry:[/quote] [b]Haniu[/b], czy Ty już masz zimową depresję? :o :-?... :hmmmm: Quote
mmbbaj Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Nie ślimtaj [/quote] :jumpie: :cunao: :cunao: :cunao: :mdrmed: :laugh2_2: :thumbs: Quote
Hanna R. Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote name='mmbbaj'] [b]Haniu[/b], czy Ty już masz zimową depresję? :o :-?... :hmmmm:[/quote] Tak, Małgoś :cry: O taaaak :cry: Wysyłam Ci PW . Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj'] [b]Haniu[/b], czy Ty już masz zimową depresję? :o :-?... :hmmmm:[/quote] Tak, Małgoś :cry: O taaaak :cry: Wysyłam Ci PW .[/quote] Haniu , umiechnij / tak mówił mój syn kilkanascie lat temu jak miałam smutną minę :-? /[img]http://img415.imageshack.us/img415/5125/kwiatek0ir.gif[/img] Quote
daga10011 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 a u nas sniegu nie ma-ja bym juz chciala,lepsze to niz ta szarzyzna :-? .No i Wika sie nie moze doczekac az nasze leonowe rumaki pociagna ja na sankach :lol: . Ale Ozzemu to pewnie zimno troche na sniegu :cry: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 [quote name='daga10011']a u nas sniegu nie ma-ja bym juz chciala,lepsze to niz ta szarzyzna :-? .No i Wika sie nie moze doczekac az nasze leonowe rumaki pociagna ja na sankach :lol: . Ale Ozzemu to pewnie zimno troche na sniegu :cry:[/quote]Oj aż Wikulinie zazdroszczę tej sanny jak juz doczeka się na śnieg :wink: Ozzy jak narazie nie okazał , że mu zimno ale mam wzór ubranka , wiec albo uszyję albo kupię na Alegro / niedrogie bo po 36 zł :-? / Quote
Hanna R. Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Haniu , umiechnij / tak mówił mój syn kilkanascie lat temu jak miałam smutną minę :-? /[img]http://img415.imageshack.us/img415/5125/kwiatek0ir.gif[/img][/quote] Alu, już sie umiechnęłam 8) Quote
Recommended Posts