Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas w piątek otwarli Silesia City i w weekend dostanie się do K-ce, bo już nie mówię i wydsostaniu się to jak wygrać 6stkę w totka haha.
Ludzie w nocy przyjeżdzali, koczowali w autach do 8 rano i zajmowali kolejkę-czy to nie jest głupota? To może być tylko Polski Naród :lol: :lol: :lol:
Ludzie podobno bili się o sprzęt, a w kolejce do kasy stało się z dobre kila godzin.
Słyszałam też że ceny są tam zabójcze, buty od 400zł itp.

Aluś leć na otwarcie i bez aparaciku nam się nawet nie pokazuj :evilbat: :lol: :lol:

Posted

Alicja, jeżeli MM otworzą np. o 8.00 rano, to pojedź tam już o 4.00 (a i tak nie będziesz pierwsza w kolejce), nastepnie wraz z ciżbą wyłam barierki zabezpieczające, pobij się o aparat z promocji, wyrwij komus garść włosów, podbij komuś oko, nastepnie ustaw się do 3godzinnej kolejki w kasie, wyjdź dumna ze zdobyczą, a potem twoje zdjecia obiegną wszystkie skrzynki mailowe :lol: :lol: :lol:

[size=2]Przepraszam, ale przypomniało mi się, jak u nas otwierali MM czy Ikeę, akurat przejeżdżaliśmy obok i widzieliśmy z TZtem ludzi w spiworach przed sklepem :o , a potem po Internecie krążyły zdjęcia z demolki sklepu [/size]

Posted

[quote name='Maga100']Alicja, jeżeli MM otworzą np. o 8.00 rano, to pojedź tam już o 4.00 (a i tak nie będziesz pierwsza w kolejce), nastepnie wraz z ciżbą wyłam barierki zabezpieczające, pobij się o aparat z promocji, wyrwij komus garść włosów, podbij komuś oko, nastepnie ustaw się do 3godzinnej kolejki w kasie, wyjdź dumna ze zdobyczą, a potem twoje zdjecia obiegną wszystkie skrzynki mailowe :lol: :lol: :lol:

[size=2]Przepraszam, ale przypomniało mi się, jak u nas otwierali MM czy Ikeę, akurat przejeżdżaliśmy obok i widzieliśmy z TZtem ludzi w spiworach przed sklepem :o , a potem po Internecie krążyły zdjęcia z demolki sklepu [/size][/quote]o nie nie ja się tak nie chce bawić , ja nie lubię tłoku :(
Spokojnie , na zakup wybiorę sie ale nie 1 dnia , to zupełnie bez sensu , bo to po pierwsze wariactwo a po 2 kupowaniew ciemno 8) .
Ale mam jeszcze wyjście moge pojechać do MM do Zabrza i na spokojnie wybrać , bo na jakies tam super obniżki to nie licze :-?

Posted

haha, ja kiedyś skusiłam się na promocję w Makro. :oops:
Nikt nie chciał ze mną pojechać oprócz chłopaka córki. :wink: Niczego nieświadomi pojechaliśmy 2 godz.przed otwarciem, ale po dojechaniu na miejsce oczom nie wierzyłam jakie tłumy się ustawiły w kolejce.Nie było sensu ustawiać sie ,cudem wcisnęłam się do przodu (Marcin wogóle zrezygnował).Jak otworzono drzwi to tłum naparł i czy ktoś chciał czy nie znalazł się w środku. Co dalej się działo nie będę opisywać , bo naprawdę działy się sceny dantejskie.Kiedy wciśnięto mnie do środka udało mi się stanąć z boku i ze zgrozą obserwowałam.Wyszłam cała roztrzęsiona i jeszcze długo nie mogłam dojść do siebie.Rodzinka się ze mnie śmiała a mnie się odechciało wszelkich promocji. :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Alicja ,życzę powodzenia w MM :wink:

Posted

Ala co się przejmujesz... wyślij na otwarcie Ozziego ... 8) on sobie poradzi z tłumem.. a nawet jak nie to capnie aparat i myknie pod bramką że nawet nie zapika 8) :lol:

Więc wiesz.. od dziś szkolenie - "Ozzi !! Panasonic aport !!" :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alka']haha, ja kiedyś skusiłam się na promocję w Makro. :oops:
Nikt nie chciał ze mną pojechać oprócz chłopaka córki. :wink: Niczego nieświadomi pojechaliśmy 2 godz.przed otwarciem, ale po dojechaniu na miejsce oczom nie wierzyłam jakie tłumy się ustawiły w kolejce.Nie było sensu ustawiać sie ,cudem wcisnęłam się do przodu (Marcin wogóle zrezygnował).Jak otworzono drzwi to tłum naparł i czy ktoś chciał czy nie znalazł się w środku. Co dalej się działo nie będę opisywać , bo naprawdę działy się sceny dantejskie.Kiedy wciśnięto mnie do środka udało mi się stanąć z boku i ze zgrozą obserwowałam.Wyszłam cała roztrzęsiona i jeszcze długo nie mogłam dojść do siebie.Rodzinka się ze mnie śmiała a mnie się odechciało wszelkich promocji. :evilbat: :evilbat: :evilbat:

[/quote]

hahahaha, Alka, brawo :cunao: :klacz:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alka']haha, ja kiedyś skusiłam się na promocję w Makro. :oops:

[/quote]

hahahaha, Alka, brawo :cunao: :klacz:[/quote] 8) a patrz , a mi to się nie pochwaliła , ze była w tłumie 8) :lol: :lol: :lol:

Nie no ja napewno nie wybiorę się zaraz w pierwszych dniach , bo to nie ma sensu , a kasa w końcu się ludziom też skończy 8) :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A u nas nadal cieplutko :wink: :lol:

[img]http://img363.imageshack.us/img363/7664/hop1ue.jpg[/img]

[img]http://img363.imageshack.us/img363/4499/wiraz6ob.jpg[/img]

[img]http://img363.imageshack.us/img363/9233/pierwszy5jv.jpg[/img]
:wink:[/quote]

tylko szkoda, że nie ma słonka ale Ozzulcowi jak widać w meczykach nic nie przeszkadza ani słońe ani deszcz

Posted

Ozzy gra w piłę z całym zaangażowaniem :wink: i poświeceniem :lol:
a fotki to niestety nadal sprzed miesiaca :oops: :lol: :lol: :lol: .Teraz u nas śnieg i mróz :-? , ale jutro postaramy się w dzień fotnąć Ozzulca komóreczką :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']A u nas szaro - i mgła :cry:[/quote]no a śnieg :o[/quote]

Eeeee tam :roll: W miescie nie ma - u nas na peryferiach trochę ... Eeeee tam .... :cry:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']A u nas szaro - i mgła :cry:[/quote]no a śnieg :o[/quote]

Eeeee tam :roll: W miescie nie ma - u nas na peryferiach trochę ... Eeeee tam .... :cry:[/quote] :-? no u nas jest ale my właśnie na peryferiach mieszkamy :wink: :lol: :lol: :lol:
Nie ślimtaj , w mieście też spadnie :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']A u nas szaro - i mgła :cry:[/quote]no a śnieg :o[/quote]

Eeeee tam :roll: W miescie nie ma - u nas na peryferiach trochę ... Eeeee tam .... :cry:[/quote]

[b]Haniu[/b], czy Ty już masz zimową depresję? :o :-?... :hmmmm:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj']

[b]Haniu[/b], czy Ty już masz zimową depresję? :o :-?... :hmmmm:[/quote]

Tak, Małgoś :cry: O taaaak :cry: Wysyłam Ci PW .[/quote] Haniu , umiechnij / tak mówił mój syn kilkanascie lat temu jak miałam smutną minę :-? /[img]http://img415.imageshack.us/img415/5125/kwiatek0ir.gif[/img]

Posted

a u nas sniegu nie ma-ja bym juz chciala,lepsze to niz ta szarzyzna :-? .No i Wika sie nie moze doczekac az nasze leonowe rumaki pociagna ja na sankach :lol: .
Ale Ozzemu to pewnie zimno troche na sniegu :cry:

Posted

[quote name='daga10011']a u nas sniegu nie ma-ja bym juz chciala,lepsze to niz ta szarzyzna :-? .No i Wika sie nie moze doczekac az nasze leonowe rumaki pociagna ja na sankach :lol: .
Ale Ozzemu to pewnie zimno troche na sniegu :cry:[/quote]Oj aż Wikulinie zazdroszczę tej sanny jak juz doczeka się na śnieg :wink:
Ozzy jak narazie nie okazał , że mu zimno ale mam wzór ubranka , wiec albo uszyję albo kupię na Alegro / niedrogie bo po 36 zł :-? /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Haniu , umiechnij / tak mówił mój syn kilkanascie lat temu jak miałam smutną minę :-? /[img]http://img415.imageshack.us/img415/5125/kwiatek0ir.gif[/img][/quote]

Alu, już sie umiechnęłam 8)