Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Musi byc Realu z daleko widac że Ozzy to macho to i musi miec iscie latynowską pilkę :lol: 8)[/quote]a tak macho to on jest 8) :lol: :lol:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Tez mamy teraz pachnaca dziewczynke w domu-Ozzy zapraszamy 8)

[size=1]Alu czy mi sie cosik przywidzialo/ubzduralo czy jestes nauczycielką?[/size][/quote]oj to byś się już Ozzulca nie pozbyła z domu :lol: :lol: :lol: [size=1]no dobrze ci się ubzdurało , ale ja pracuję w przedszkolu :wink: [/size]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asiunia']Hej!!

Tez mamy teraz pachnaca dziewczynke w domu-Ozzy zapraszamy 8)

[size=1]Alu czy mi sie cosik przywidzialo/ubzduralo czy jestes nauczycielką?[/size][/quote]oj to byś się już Ozzulca nie pozbyła z domu :lol: :lol: :lol: [size=1]no dobrze ci się ubzdurało , ale ja pracuję w przedszkolu :wink: [/size][/quote]

Hej!!

[size=1]Wnioskuje ze w przedszkolu nie przerabiacie "Pana Tadeusza"?[/size]
:wink:

Posted

[quote name='PIKA']Ala a jak Ozulec to robi, ze ta pilka jeszcze zyje ? :lol:[/quote]no ta piłka wyjątkowo długowieczna jest ale ona z nami jeździ tylko na bezludzie i leży teraz w samochodzie , ale z 2 innymi zdążył się jużw tym czasie rozprawić :evilbat:

Teklunia , powzięłam decyzję że wyczyszczę folder z fotkami sprzed miesiaca :wink:

Posted

[quote name='Patka']Alu dla ślicznego Ozzego :wink:

[URL=http://imageshack.us][img]http://img498.imageshack.us/img498/7862/1copy5el.jpg[/img][/URL][/quote]

akwarelowy ozzulec super super :D

Posted

[quote name='Patka']Alu dla ślicznego Ozzego :wink:

[URL=http://imageshack.us][img]http://img498.imageshack.us/img498/7862/1copy5el.jpg[/img][/URL][/quote][b][color=blue]PATKO [/color][/b]dziękujemy za prezencik :calus: jest śliczny

[quote]Ala - do do Warszawy cholernie daleko .. A do Krakowa blizej. Więc przy sprzyjajacej pogodzie - ZIMA WRRR zorganizujemy spotkanie w Krakowie ???[/quote]
Haniu ja myślę , że wszystko jest do załatwienia :wink: tylko trzeba poczekać na sprzyjającą pogodę / marzy mi się wiosenka :oops: /

[quote]ala wiecej fotek z trenigow ozulcowych poprosze [/quote]
XXL fotki jeszcze będą bo oprózniam folder z fotkami 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:lol: aga 1215 nauczyłam się cytować :angel: :lol: :lol: :lol:
:calus:[/quote]

brawo alu a mowilas ze nie jestes hakerka :) teras jeszcze roskminisz ja obesc zabespieczenia microsoftu i jestem mistrzynia :D

Posted

[quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska']:lol: aga 1215 nauczyłam się cytować :angel: :lol: :lol: :lol:

brawo alu a mowilas ze nie jestes hakerka :) teras jeszcze roskminisz ja obesc zabespieczenia microsoftu i jestem mistrzynia :D[/quote] :-? ty się ze mnie nie podśmiewuj 8) Ja się dopiero wszystkiego uczę :oops: , a wyście to wypili z mlekiem w przedszkolu :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska']:lol: aga 1215 nauczyłam się cytować :angel: :lol: :lol: :lol:

brawo alu a mowilas ze nie jestes hakerka :) teras jeszcze roskminisz ja obesc zabespieczenia microsoftu i jestem mistrzynia :D[/quote] :-? ty się ze mnie nie podśmiewuj 8) Ja się dopiero wszystkiego uczę :oops: , a wyście to wypili z mlekiem w przedszkolu :wink:[/quote]

Alicja , to bystrzak! :kciuki:
Pamietam, jak pokazałam jej jak ma się zalogować na forum :wink: , dzieki moim wskazówkom zalogowała się tak jak widać...widac ,że za dobrze to mi nie wyszło :cunao:

a ona w ilości postów zostawiła mnie daaaleko w tyle.... :evil: :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Alka napisała
[quote]a ona w ilości postów zostawiła mnie daaaleko w tyle.... [/quote]

no ....uczeń przerósł MISTRZA :oops: :lol: :lol: :lol:[/quote]

dokładnie ! :thumbs:

[size=1]ale , ja cie leczyc z uzaleznienia nie będę ... :wink: [/size]

Posted

[quote name='Alka'][quote name='Alicjarydzewska']Alka napisała
[quote]a ona w ilości postów zostawiła mnie daaaleko w tyle.... [/quote]

no ....uczeń przerósł MISTRZA :oops: :lol: :lol: :lol:[/quote]

dokładnie ! :thumbs:

[size=1]ale , ja cie leczyc z uzaleznienia nie będę ... :wink: [/size][/quote] :lol: :lol: :lol: [size=1]będziemy się leczyć razem :wink: , czy na cholesterol szkodzi piffko :o [/size]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']:angel: :angel:

Strasznie mi sie podoba jego lancuszek/obrozka cholera wie jak to nazwac :lol: :lol: 8)[/quote]to jest :wink: ROLEX :lol: :lol: :lol:[/quote]
AHA! 8) A gdzie zlote lancuchy z krzyzami? :P i sygnety na....pazurkach? :lol: :lol: :lol:[/quote]w sejfie 8) :wink:[/quote]
jak rozumiem za obrazem 8) i nikt o tym nie wie :lol:

Pilkarz I klasa! On ma dwie pilki na raz? czerwona i niebieska? :o :lol:

Guest bernulka
Posted

[img]http://img352.imageshack.us/img352/7145/b90vm7qi.jpg[/img]

:iloveyou:

paździoszki