Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Dbsst, czy ty chcesz delikatnie zasugerować, że Ozziemu należą się żółte papiery? A może Ali? :o :lol:[/quote]

hahahaha bardzo smieszne ;) :lol:

cos Ala sie nie pokazuje :-?

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Weron_ciau'][quote name='dbsst']Alu mam taki malutki prezecik dla Was :D

[img]http://img146.imageshack.us/img146/2308/322aweczka7sw1qn.jpg[/img][/quote]
To Ala? :P [/quote]

Weron tak to Alicja :D Dla nas to raczej pani Alicja z racji wieku :wink:[/quote] :evilbat: a co to niby ja to stara jestem 8)
Fajne efekta :wink: ale Ozzinek deczko za żółty 8) :lol:
Asher , z tymi papierami to był żart :-? prawda / :evilbat: / :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Weron tak to Alicja :D Dla nas to raczej pani Alicja [b]z racji wieku[/b] :wink:[/quote]

:roflt: :roflt: hahahaha, nie mogę , ratunku!!! Alicja, a pamiętasz I wojnę światową? :roflt:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='KaRa_TC']
Weron tak to Alicja :D Dla nas to raczej pani Alicja [b]z racji wieku[/b] :wink:[/quote]

:roflt: :roflt: hahahaha, nie mogę , ratunku!!! Alicja, a pamiętasz I wojnę światową? :roflt:[/quote]

hahahahha hahahhahahaha

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alka']haha, to może my z Alicja zapiszemy się do klubu seniora? :roll: :wink: :D[/quote]

hahahhahahahaha no i [b]sie posiusialam [/b];)[/quote]
rozumiem, że to z racji wieku? Tylko w która stronę ? :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='dbsst'][quote name='Alka']haha, to może my z Alicja zapiszemy się do klubu seniora? :roll: :wink: :D[/quote]

rozumiem, że to z racji wieku? Tylko w która stronę ? :lol:[/quote]

moje drogie babcia Alicja pamięta czasy Rewolucji Październikowej , z książek albo po zjedzeniu dużej ilości śliwek i popiciu wodą 8) /
Legitymacja z Klubu Seniora się przyda , bo robią fajne i tanie wycieczki i wczasy , poza sezonem :wink:

[size=1]kurde baby ja mam dopiero 42 lata [/size] :roll:

dbsst -kupić Pampersy :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Ale gafe dałamz tym wiekiem :oops: :lol: :lol: :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: stydaj , stydaj , ale ja się nie gniewam :wink: :lol:[/quote]

ufff to dobrze :wink: :P Ale jakby nie patrzeć to na pani wypadało mówić, bo ja jestem o rok starsza od Twojego syna :lol: :lol: :lol: :lol: Ale ciii będę mówić po imieniu tak łatwiej :evilbat:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[/quote]

[size=2]no to moją mamą byś byc nie mogła (raaaaczej, choć w niektórych plemionach :roll: ), więc nie bedę ci mówić na pani :evilbat: [/size]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst'][quote name='Alka']haha, to może my z Alicja zapiszemy się do klubu seniora? :roll: :wink: :D[/quote]

moje drogie babcia Alicja pamięta czasy Rewolucji Październikowej , z książek albo po zjedzeniu dużej ilości śliwek i popiciu wodą 8) /
Legitymacja z Klubu Seniora się przyda , bo robią fajne i tanie wycieczki i wczasy , poza sezonem :wink:

dbsst -kupić Pampersy :wink:[/quote]
:cunao: :cunao: :cunao:

Alicja, ale Ty papla jesteś , kto teraz będzie chciał z nami rozmawiać :roll: :wink: :D

o tych wycieczkach to prawda, mój tata jest nawet w zarządzie takiego klubu i bardzi sobie chwali , może po znajomości dopiszemy się :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst'][quote name='Alka']haha, to może my z Alicja zapiszemy się do klubu seniora? :roll: :wink: :D[/quote]

Alicja, ale Ty papla jesteś , kto teraz będzie chciał z nami rozmawiać :roll: :wink: :D

o tych wycieczkach to prawda, mój tata jest nawet w zarządzie takiego klubu i bardzi sobie chwali , może po znajomości dopiszemy się :evil_lol:[/quote]

Ala to załatw legitymacje :wink: 8)
Poszukamy w necie Forum Seniorów i :lol: Senioritek :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst'][quote name='Alka']haha, to może my z Alicja zapiszemy się do klubu seniora? :roll: :wink: :D[/quote]

o tych wycieczkach to prawda, mój tata jest nawet w zarządzie takiego klubu i bardzi sobie chwali , może po znajomości dopiszemy się :evil_lol:[/quote]

Ala to załatw legitymacje :wink: 8)
Poszukamy w necie Forum Seniorów i :lol: Senioritek :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

O kuLcze ale Was postarzyłam :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']
[/quote]

Tylko 25lat różnicy :lol: :lol: :lol:[/quote]

kurcze ale szybko liczy :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']
[/quote]

kurcze ale szybko liczy :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Gdy ja zaczynałam w pieluche robić, to Ty już z brzuchem musiałaś chodzić :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']:o baby :lol: :lol: :lol:
ja tam swego wieku nie zdradzę, ale... ani Alicją mą matka, ani Kara mą córką być nie mogłyby 8)[/quote]

:lol: :lol: :lol:

Posted

wiecie co , nieważne kto ile ma lat....dzisiaj moja 89 letnia babcia powiedziała ,że młodo wyglądam.Ona chyba nie jest obiektywna, ale co tam ,humorek poprawiła :D :D :D

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']
[/quote]

kurcze ale szybko liczy :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Gdy ja zaczynałam w pieluche robić, to Ty już z brzuchem musiałaś chodzić :lol: :lol: :lol:[/quote]no tak prawie :lol: :lol: :lol: może jeszcze troszkę

MAGA tzn babcią :o :lol: :lol: :lol: / [size=1]ty mi wyglądasz na górka 30/[/size]

Alka fajna ta Twoja BABCIA :lol: :lol: :lol: