Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak se poszłam okna myć , prasowanko uskuteczniałam , na spacerku z Gargamelem byłam :wink: , a potem spadł deszczyk / i po chorobe ja te okna myłam :evil: /a tak wogóle to jak ja byłam to nikogo tu nie bylo :-?

Posted

[img]http://img165.imageshack.us/img165/6267/ozzyismurff0wk.jpg[/img]

ło matko, jaki słodki :fadein: mój jeszcze zbyt niedojrzały jest, żeby się maskotkami bawić :-? niewiele by z maskotki zostało 8)

Posted

[quote name='Ka-ka'][img]http://img165.imageshack.us/img165/6267/ozzyismurff0wk.jpg[/img]

ło matko, jaki słodki :fadein: mój jeszcze zbyt niedojrzały jest, żeby się maskotkami bawić :-? niewiele by z maskotki zostało 8)[/quote] a Smerfik ma juz miesiąc i jest w całości tylko mocno ufafluniony :oops: :lol: :lol:

Posted

Oj Ala, Ala - ale my durne - te psy robia z nami co chca - trza by bylo zalozyc topic, by do niego sie wpisywali ci, ktorzy przyznaja sie ze skacza jak im psy zagraja - my to juz chyba tylko prezesowe bedziemy!!!!!

Posted

[quote name='sota36']Oj Ala, Ala - ale my durne - te psy robia z nami co chca - trza by bylo zalozyc topic, by do niego sie wpisywali ci, ktorzy przyznaja sie ze skacza jak im psy zagraja - my to juz chyba tylko prezesowe bedziemy!!!!![/quote] no nie mów że znowu nas będą besztać za mniłość :oops: :lol:
Ale czy to taki grzech kupić piesowju nową zabawkę :o :lol:

Posted

[quote name='sota36']Hmm - u nas bywa tak: przychodzi Darek zpracy, ja haslo - "co dla mnie masz???". On - "nic". I wyciaga z torby prezent!!! ... dla mlodego....[/quote] ee no to w czym problem... :wink: Darek zostanie prezesem 8) :lol:

Posted

[quote name='sota36']No bo to niedawno odkryty gatunek - gadus kudlatus - wystepuje endemicznie (hihihi tu chce byc madra, ze znam takie slowo) na Krajcoku![/quote] no no tylko żeby wam czasem rezerwatu nie zrobili 8) :lol:, bo za wstęp trza bedzie płacic :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Ale Ozzy mo keta!!!!
W jezyku polskim powinno to brzmiec - "Alle Ozzy ma obroze" - to dla nietutejszych.[/quote] 8) to [b]Rolex [/b] 8) :lol:[/quote]

hahha ale czemu ten rolex nie jest zloty ? ;>

Posted

[quote name='sota36']I cholera - nie moge byc gorsza - jade do weta, zeby Gutkowi wstawic zlote koronki - bedzie mial zloty usmiech[/quote]
:roflt: Koniecznie!!! I zrób foty!!! :roflt:

Posted

[quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Ale Ozzy mo keta!!!!
W jezyku polskim powinno to brzmiec - "Alle Ozzy ma obroze" - to dla nietutejszych.[/quote] 8) to [b]Rolex [/b] 8) :lol:[/quote]

hahha ale czemu ten rolex nie jest zloty ? ;>[/quote]XXL nie widzisz że to PLATYNA :wink: