Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczór Alu :loveu: :loveu: :loveu:

Obejrzałam wszystkie ostanie foty. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem :mdleje: Ozulek cud miód i orzeszki :loveu: :loveu::multi:, krajobrazy i detale przyrody po prostu niesamowite :p
Alu, nie chciałabym zbytnio Cię chwalić, ale masz talent kobieto, oko, rękę i wyczucie chwili. Masz magie po prostu :thumbs: :loveu:

Nie potrafiłam wybrać zdjęcia które najpiekniejsze :shake:, bo każde ma coś w sobie w sumie.
To mi jakoś utkwiło, może na zasadzie analogii ;) :evil_lol:

http://images8.fotosik.pl/27/207c1d1345aabe71.jpg

Posted

an1a napisał(a):
Taaaaaaaaaak :loveu: raj na ziemi, bujam już w obłokach, ptaszek, łabądek, przyroda, zdjęcie za zdjęciem i omg...
http://1.1.1.2/bmi/images8.fotosik.pl/27/86d86b0044f0fcc2.jpg

jajka Ozziego :evil_lol:

jajcęta muszą być tym bardziej ze są tam 2 czy 3 foty jak łabądek siedzi na gnieździe ;)

agaciaaa napisał(a):
Ale piękne miejsce :loveu: a fotki - rewelacja :mdleje:

http://images8.fotosik.pl/27/207c1d1345aabe71.jpg super :p

do rewelacji jeszcze daleka droga;) ale miejsce naprawde polecam :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
ale raj na ziemi :loveu: :loveu: :loveu:

oj dokładnie :loveu:....aż zal że to wszystko może zniknąć :shake:a wsio sie rozbija o kase bo nie chcą zarybiać tych stawów ... a od wieków są one miejscem odpoczynku migrującego ptactwa

Iv_ napisał(a):
Dobry wieczór Alu :loveu: :loveu: :loveu:

Obejrzałam wszystkie ostanie foty. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem :mdleje: Ozulek cud miód i orzeszki :loveu: :loveu::multi:, krajobrazy i detale przyrody po prostu niesamowite :p
Alu, nie chciałabym zbytnio Cię chwalić, ale masz talent kobieto, oko, rękę i wyczucie chwili. Masz magie po prostu :thumbs: :loveu:

Nie potrafiłam wybrać zdjęcia które najpiekniejsze :shake:, bo każde ma coś w sobie w sumie.
To mi jakoś utkwiło, może na zasadzie analogii ;) :evil_lol:

http://images8.fotosik.pl/27/207c1d1345aabe71.jpg

witaj witaj :loveu:

z niektórych fot jestem zadowolona ....a reszta wrzucona bo żal nie pokazać miejsca ;)

a co do jakości ...moje foty nigdy nie będą super dopracowane ze względu na moją wade wzroku ...troszkę inaczej widzę :p, ale i tak focenie sprawia mi wielką radość i frajdę :multi::loveu:

Selket napisał(a):
Łabątek piękny z rozpostartymi skrzydełkami :loveu:
I trzciniak też piękny :loveu:
I wszystko ;)

Vectra, ślicznie to ujęła słowami ;)

miałam takie z pędzącymi po falach ptasiorami ale przepalone :placz::placz::placz:

Posted

Cześć Moja tititi Fotograficzko ;)
Dla mnie Twoje zdjęcia są super, bo nie liczy się tylko sam obraz ale całokształt, a do mnie z Twoich zdjęć przemawia radość towarzysząca ich powstawaniu, to czuć ;)

Mam taką znajomą z profesjonalnym sprzętem, robi zdjęcia trochę czasu etc. Najbardziej lubi fotografować ludzi -i to widać w jej zdjęciach, tą jej radość. A kiedy fotografuje przyrodę, budynki etc jej zdjęcia nie mają duszy.

Miłego dnia :)

Posted

Selket napisał(a):
Dla mnie Twoje zdjęcia są super, bo nie liczy się tylko sam obraz ale całokształt, a do mnie z Twoich zdjęć przemawia radość towarzysząca ich powstawaniu, to czuć ;)

Mam taką znajomą z profesjonalnym sprzętem, robi zdjęcia trochę czasu etc. Najbardziej lubi fotografować ludzi -i to widać w jej zdjęciach, tą jej radość. A kiedy fotografuje przyrodę, budynki etc jej zdjęcia nie mają duszy.

:calus: jest mi bardzo miło :loveu:

Posted

Selket napisał(a):

lepiej bym tego nie ujela :cool2::cool2::cool2:

Posted

;) moje Wy koffane ściemniary :loveu::loveu::loveu:

a miejsce naprawdę jest urokliwe ..w necie są foty wykonane przez profesjonalistów ...piękne ..... wklikajcie Rezerwat Łężczok
teraz wybieramy się w następnej kolejności do zagrody żubrów w Jankowicach Pszczyńskich :p mam nadzieje , że wycieczka będzie równie udana z tym że jedziemy tylko we 2 bez Ozzulka , bo nie wiem jak Ozzy reagowałby na dzikie czworonogi , z ptasiorami wprawdzie spoko ale tam nie wiem czy wogóle wolno wchodzić na te tereny z psami :razz::razz:

Posted

aha ...i u nas lało jak z cebra :angryy: i była burza jak jasny pieron ... musiałam wyłączyć neta bo miałam iluminacje :angryy: ...i pierdyknęło w przekaźnik czy jak sie to tam zowie i nie miałam ERY :diabloti::evil_lol:...Orange sie ostało :diabloti::evil_lol: istna apokalipsa :cool1: