AlKil Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witaj Alu! Toż to nałóg jak się o świcie siada do kompa...:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 BeaC napisał(a):..........Witaj właścicielko pieknego Ozziego:multi::multi::multi: do dzisiaj jestem pod jego wrażeniem.........kawe tez wypiłam nawet dwie, zakupów nie robie bom w pracy:-ono druga kawa przede mną:p ...zakupy zrobione:razz: ..kasa wydana:diabloti:......a wrażenia po poznaniu Ozzuka to aby pozytywne;) AlKil napisał(a):Witaj Alu! Toż to nałóg jak się o świcie siada do kompa...:evil_lol::razz:o masz ty też tak sądzisz ....hmmmm mam kanapkę sces:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 paula_z napisał(a):Dzień doberek :p:multi::multi::multi:doberek Paula;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 clockwork napisał(a):buuhahahaha... co to jest obrażac??:cool1: bo ja SIĘ nie potrafie obrazić, ale z wielka satysfakcja obrażam innych.:diabloti:.. szczególnie urzędasów i innych bezmózgów...:diabloti: Agus jesteś przewrażliwiona... na com sie miała zafuczeć??? :shake: a jak to co mailem posłałam...smieszne...?:diabloti: no moze troszke sie przewrazliwiam... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 czesc Aluniu, slonca i slonca i slonca Tobie dzis zycze:loveu: Quote
Patka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Alu ja też po śniadaniu nawet 2 :razz: spacerkowi z Rudolfiną czekam na męża i będziemy oglądać film, a potem praca ... Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):no druga kawa przede mną:p ...zakupy zrobione:razz: ..kasa wydana:diabloti:......a wrażenia po poznaniu Ozzuka to aby pozytywne;) :razz:o masz ty też tak sądzisz ....hmmmm mam kanapkę sces:evil_lol: Kcem, nie miałam czasu se zrobić, głodna jestem, bo siedzę przy kompie i coś mnie tu trzyma, że nijak nie mogę dojść do lodówki...:lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a jak to co mailem posłałam...smieszne...?:diabloti: no moze troszke sie przewrazliwiam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:właśnie miałam napisać ze do mnie nic nie doszło.......ale patrze że do mojego muska pisasz:p Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Aluniu, slonca i slonca i slonca Tobie dzis zycze:loveu: :multi:no to teraz cześć Aga ......słoneczko mi przyświeca ..mam nadzieje że bedzie fajnie;) Patka napisał(a):Alu ja też po śniadaniu nawet 2 :razz: spacerkowi z Rudolfiną czekam na męża i będziemy oglądać film, a potem praca ...oj to ja teraz necik a potem pracka ......buuuuuuuu Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a):Kcem, nie miałam czasu se zrobić, głodna jestem, bo siedzę przy kompie i coś mnie tu trzyma, że nijak nie mogę dojść do lodówki...:lol::razz:dobra to mas ....ze s pastą z łososia bo najłatwiej było zrobić ......pasta z łososia i kawa ...hmmmm chyba gra :eviltong: Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:dobra to mas ....ze s pastą z łososia bo najłatwiej było zrobić ......pasta z łososia i kawa ...hmmmm chyba gra :eviltong: bardzo smaczne Alu! Od razu się lepiej poczułam !!! Quote
clockwork Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a jak to co mailem posłałam...smieszne...?:diabloti: no moze troszke sie przewrazliwiam... dobre dobre... "nie udusił....podniosła sie suka" :evil_lol: :evil_lol: Patka napisał(a):Oj Alu jedziemy dzis na jednym wózku :razz: ala... dlaczego jeździsz we wózku?? :hmmmm: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 czesssssccccccccccccccc....baloniku.....NASZ malutki:diabloti: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Patka napisał(a):Oj Alu jedziemy dzis na jednym wózku :razz:tylko że niedługo cos sie zmieni;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: AlKil napisał(a):bardzo smaczne Alu! Od razu się lepiej poczułam !!!no mi tez smakowało .......kurcze a może jeszcze po jednej....:razz: Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): no mi tez smakowało .......kurcze a może jeszcze po jednej....:razz: dawaj, bo muszę ruszyć na miasto, to z głodu nie padnę :lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 clockwork napisał(a): ala... dlaczego jeździsz we wózku?? :hmmmm: :diabloti:bo lubie Patka napisał(a):na widłowym ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: dealer napisał(a):czesssssccccccccccccccc....baloniku.....NASZ malutki:diabloti::diabloti:hello dzie**** or*******:eviltong: AlKil napisał(a):dawaj, bo muszę ruszyć na miasto, to z głodu nie padnę :lol:;)niech trzyma ...samcznego bonita napisał(a):Dzień dobry sister :) doberek Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): ;)niech trzyma ...samcznego niech trzyma...samczego..przeczytalam....:diabloti: i tak se mysle co samczego ma trzymac:razz: Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):niech trzyma...samczego..przeczytalam....:diabloti: i tak se mysle co samczego ma trzymac:razz: po tych truskaweczkach i winogronkach masz takie myśli?:razz: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a):po tych truskaweczkach i winogronkach masz takie myśli?:razz: tam byl tez BANAN:diabloti: Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):tam byl tez BANAN:diabloti: aaaaaaa, to wszystko tłumaczy!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Kasiu ..........czyje no przecież, ze nie nasze, dziewczęce ;) Quote
Recommended Posts