mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :cool3:a teraz do pracy Ale śliczności Alu :loveu: :loveu: Żabka jest urocza! A pocałowałaś ją? :evil_lol: Życzę miłego dnia z uroczymi, grzecznymi, słodkimi dzieciaczkami :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a ja się muszę przyznać, że nie lubię czerwonej jarzębiny :oops: kojarzy mi się z końcem wakacji i powrotem do szkoły... i mimo że już od lat nie chodzę do szkoły, to trauma pozostała ;) Quote
e.v.a Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)Obcy atakuje i jeszcze przyroda bezludziowa :cool3:a teraz do pracy śliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dziendoberek Alu :cool3: Quote
Vectra Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cześć mamuśka :multi::multi::multi: fotki cuda :loveu: ten obcy tylko siakiś takiś mało ładny :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czesc Ciotka ;) Ten obcy to wizja z moich sennych koszmarow :scared: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 hahahaha no pieknie pieknie, tylko w rybniku takie rzeczy mogą sie dziac :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ALu aleśliczna plastikowa żabka :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Alka']Hej sąsiedzi!:multi: To jedna z galerii w której nie muszę nadrabiać:multi:, i cieszę się z tego , bo po tak dłuuugiej nieobecności chyba nie byłabym w stanie :evil_lol: Alu, wspaniay awatarek i banerek :loveu::mad:jak nie musisz nadrabiać , kpniecznie proszę pooglądać fotaski:evil_lol:Banerek zrobiła mi Constancja a avatarek sama:p [quote name='Gosiek']cześć Ala rzekotka cudna - bardzo mi sie podobają kolorki :loveu: a fotaski przyrody są rewelacyjne :multi::przekotka była sliczniutka i taka maleńka , a Ozzy chciał daćjej buziaka [quote name='mmbbaj']Ale śliczności Alu :loveu: :loveu: Żabka jest urocza! A pocałowałaś ją? :evil_lol: Życzę miłego dnia z uroczymi, grzecznymi, słodkimi dzieciaczkami :evil_lol::shake:nie pocałowałam , bo ona się wymykała a ja chciałam ufocić :cool1:ufff ...miłe dzieciaczki i słodkie i urocze .....są takie :crazyeye: [quote name='Teklunia']a ja się muszę przyznać, że nie lubię czerwonej jarzębiny :oops: kojarzy mi się z końcem wakacji i powrotem do szkoły... i mimo że już od lat nie chodzę do szkoły, to trauma pozostała ;)kasiu to nie jarzębinka ...to jarząb mączny;) [quote name='evaxon']śliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dziendoberek Alu :cool3::pdzień doberek śpioszku;) Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Vectra']Cześć mamuśka :multi::multi::multi: fotki cuda :loveu: ten obcy tylko siakiś takiś mało ładny :evil_lol::evil_lol::razz:ceść córuś ...a kto mówił ,ze obcy będzie ładny:evil_lol: [quote name='paula_z']Czesc Ciotka ;) Ten obcy to wizja z moich sennych koszmarow :scared: :evil_lol::crazyeye:wow to współczuwam koszmarów [quote name='madzia18sosnowiec'] hahahaha no pieknie pieknie, tylko w rybniku takie rzeczy mogą sie dziac :eviltong:;)bo Rybnik to miasto cudów:evil_lol: [quote name='malawaszka']ALu aleśliczna plastikowa żabka :loveu: :multi: :multi: :multi::angryy::angryy::angryy:może z silikonu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)Obcy atakuje :megagrin: :megagrin: :megagrin: przednie, w którym bloku on mieszka:megagrin: i jeszcze przyroda bezludziowa :cool3:a teraz do pracy Pękna sesja foto:loveu: Nawet stokrotki wyglądają tak jakoś :cool3: nie zwyczajnie:loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='bonita']:megagrin: :megagrin: :megagrin: przednie, w którym bloku on mieszka:megagrin: [B][I]Pękna sesja foto:loveu: Nawet stokrotki wyglądają tak jakoś :cool3: nie zwyczajnie:loveu: :razz:kurcze bo to nawet nie sa stokrotki tylko cos podobne do rumianku , ale też nie rumianek / jakos tak sie na nie mówi marcinki:cool3:/ Quote
bonita Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:kurcze bo to nawet nie sa stokrotki tylko cos podobne do rumianku , ale też nie rumianek / jakos tak sie na nie mówi marcinki:cool3:/ No to wszystko jasne, bo cuś mi z nimi nie grało:evil_lol: ze ich tyle w kupie siedzi:evil_lol: To Marcinki i znowu dowiedziałam się coś nowego:multi: ( jak to człowiek całe życie się uczy:evil_lol: ) Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='bonita']No to wszystko jasne, bo cuś mi z nimi nie grało:evil_lol: ze ich tyle w kupie siedzi:evil_lol: To Marcinki i znowu dowiedziałam się coś nowego:multi: ( jak to człowiek całe życie się uczy:evil_lol: ):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mój TZ to mówi że człowiek uczy się całe zycie i i tak głupim umiera:mad: ........więc mu docinam ,że chyba mówi o sobie:evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] kasiu to nie jarzębinka ...to jarząb mączny;) ale wpadka :oops: jak moglam je ze sobą pomylić ;) Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Teklunia']ale wpadka :oops: jak moglam je ze sobą pomylić ;):razz:one różnią sie wielkością kuleczek , sposobm jak rosna w kisci , ale przede wszystkim liście na krzewie sa inne ..i są twardsze;) Quote
e.v.a Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:one różnią sie wielkością kuleczek , sposobm jak rosna w kisci , ale przede wszystkim liście na krzewie sa inne ..i są twardsze;) heh ja tysz myslalam ze to jarzębinka:evil_lol: ale ciiiii:siara: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='evaxon']heh ja tysz myslalam ze to jarzębinka:evil_lol: ale ciiiii:siara::pwnusia ....no wiesz , babcia gdyby nie ksiażka też by nie wiedziala jak sie to to nazywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy::angryy::angryy:może z silikonu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to już Ty wiesz najlepiej :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='malawaszka']a to już Ty wiesz najlepiej :evil_lol: :mad:tosz mówię ,ze prawdziwna Quote
e.v.a Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pwnusia ....no wiesz , babcia gdyby nie ksiażka też by nie wiedziala jak sie to to nazywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha ciiii nie mow glosno niech mysla ze na roslinkach sie znasz:evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:przekotka była sliczniutka i taka maleńka , a Ozzy chciał daćjej buziaka A dlaczego nie dał buziaka???????? Może by się żabcia przemieniła w królewniczkę Ozulcową??? Quote
BeaC Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Fajowe zdjęcia roślinkowe:lol::lol::lol: ale żabka wyszła Ci najlepiej. Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Alicja poczęstowala Debeściare muchomorami :evil_lol: śliczna żabcia :loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='PIKA']Alicja poczęstowala Debeściare muchomorami :evil_lol: śliczna żabcia :loveu::razz:bo Debe zaspała na grzybobranie .....dziękować opatrzności , bo po mojemu to tylko takie w lasach rosną :shake:ja tylko takie napotykam Quote
Recommended Posts