Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:cool3:a teraz do pracy

Ale śliczności Alu :loveu: :loveu: Żabka jest urocza! A pocałowałaś ją? :evil_lol: Życzę miłego dnia z uroczymi, grzecznymi, słodkimi dzieciaczkami :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

a ja się muszę przyznać, że nie lubię czerwonej jarzębiny :oops: kojarzy mi się z końcem wakacji i powrotem do szkoły... i mimo że już od lat nie chodzę do szkoły, to trauma pozostała ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Obcy atakuje

i jeszcze przyroda bezludziowa

śliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
dziendoberek Alu :cool3:

Posted

[quote name='Alka']Hej sąsiedzi!:multi:

To jedna z galerii w której nie muszę nadrabiać:multi:, i cieszę się z tego , bo po tak dłuuugiej nieobecności chyba nie byłabym w stanie :evil_lol:

Alu, wspaniay awatarek i banerek :loveu::mad:jak nie musisz nadrabiać , kpniecznie proszę pooglądać fotaski:evil_lol:Banerek zrobiła mi Constancja a avatarek sama:p

[quote name='Gosiek']cześć Ala

rzekotka cudna - bardzo mi sie podobają kolorki :loveu:
a fotaski przyrody są rewelacyjne :multi::przekotka była sliczniutka i taka maleńka , a Ozzy chciał daćjej buziaka

[quote name='mmbbaj']Ale śliczności Alu :loveu: :loveu: Żabka jest urocza! A pocałowałaś ją? :evil_lol: Życzę miłego dnia z uroczymi, grzecznymi, słodkimi dzieciaczkami :evil_lol::shake:nie pocałowałam , bo ona się wymykała a ja chciałam ufocić :cool1:ufff ...miłe dzieciaczki i słodkie i urocze .....są takie :crazyeye:

[quote name='Teklunia']a ja się muszę przyznać, że nie lubię czerwonej jarzębiny :oops: kojarzy mi się z końcem wakacji i powrotem do szkoły... i mimo że już od lat nie chodzę do szkoły, to trauma pozostała ;)kasiu to nie jarzębinka ...to jarząb mączny;)

[quote name='evaxon']śliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
dziendoberek Alu :cool3::pdzień doberek śpioszku;)

Posted

[quote name='Vectra']Cześć mamuśka :multi::multi::multi:
fotki cuda :loveu: ten obcy tylko siakiś takiś mało ładny :evil_lol::evil_lol::razz:ceść córuś ...a kto mówił ,ze obcy będzie ładny:evil_lol:

[quote name='paula_z']Czesc Ciotka ;) Ten obcy to wizja z moich sennych koszmarow :scared: :evil_lol::crazyeye:wow to współczuwam koszmarów

[quote name='madzia18sosnowiec']

hahahaha no pieknie pieknie, tylko w rybniku takie rzeczy mogą sie dziac :eviltong:;)bo Rybnik to miasto cudów:evil_lol:

[quote name='malawaszka']ALu aleśliczna plastikowa żabka :loveu: :multi: :multi: :multi::angryy::angryy::angryy:może z silikonu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Obcy atakuje

:megagrin: :megagrin: :megagrin: przednie, w którym bloku on mieszka:megagrin:

i jeszcze przyroda bezludziowa

Pękna sesja foto:loveu: Nawet stokrotki wyglądają tak jakoś :cool3: nie zwyczajnie:loveu:

Posted

[quote name='bonita']:megagrin: :megagrin: :megagrin: przednie, w którym bloku on mieszka:megagrin:

[B][I]Pękna sesja foto:loveu:
Nawet stokrotki wyglądają tak jakoś :cool3: nie zwyczajnie:loveu: :razz:kurcze bo to nawet nie sa stokrotki tylko cos podobne do rumianku , ale też nie rumianek / jakos tak sie na nie mówi marcinki:cool3:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:kurcze bo to nawet nie sa stokrotki tylko cos podobne do rumianku , ale też nie rumianek / jakos tak sie na nie mówi marcinki:cool3:/

No to wszystko jasne, bo cuś mi z nimi nie grało:evil_lol: ze ich tyle w kupie siedzi:evil_lol:
To Marcinki i znowu dowiedziałam się coś nowego:multi: ( jak to człowiek całe życie się uczy:evil_lol: )

Posted

[quote name='bonita']No to wszystko jasne, bo cuś mi z nimi nie grało:evil_lol: ze ich tyle w kupie siedzi:evil_lol:
To Marcinki i znowu dowiedziałam się coś nowego:multi: ( jak to człowiek całe życie się uczy:evil_lol: ):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mój TZ to mówi że człowiek uczy się całe zycie i i tak głupim umiera:mad: ........więc mu docinam ,że chyba mówi o sobie:evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']ale wpadka :oops: jak moglam je ze sobą pomylić ;):razz:one różnią sie wielkością kuleczek , sposobm jak rosna w kisci , ale przede wszystkim liście na krzewie sa inne ..i są twardsze;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:one różnią sie wielkością kuleczek , sposobm jak rosna w kisci , ale przede wszystkim liście na krzewie sa inne ..i są twardsze;)
heh ja tysz myslalam ze to jarzębinka:evil_lol: ale ciiiii:siara:

Posted

[quote name='evaxon']heh ja tysz myslalam ze to jarzębinka:evil_lol: ale ciiiii:siara::pwnusia ....no wiesz , babcia gdyby nie ksiażka też by nie wiedziala jak sie to to nazywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pwnusia ....no wiesz , babcia gdyby nie ksiażka też by nie wiedziala jak sie to to nazywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
haha ciiii nie mow glosno niech mysla ze na roslinkach sie znasz:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:przekotka była sliczniutka i taka maleńka , a Ozzy chciał daćjej buziaka

A dlaczego nie dał buziaka???????? Może by się żabcia przemieniła w królewniczkę Ozulcową???

Posted

[quote name='PIKA']Alicja poczęstowala Debeściare muchomorami :evil_lol:

śliczna żabcia :loveu::razz:bo Debe zaspała na grzybobranie .....dziękować opatrzności , bo po mojemu to tylko takie w lasach rosną :shake:ja tylko takie napotykam