Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to tak jeszcze z przeszłości jedno zdjęcie Figi

[U][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/33/04329a876e0dcfc1.jpg[/IMG][/URL][/U]

A tak wyglądam obecnie

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images13.fotosik.pl/32/4bb52599856b4dab.jpg[/IMG][/URL]

[quote][quote name='zadziorny'][B]OMM[/B] super że się pieski dogadały :cool2: (ale to było do przewidzenia :cool3: :lol: :loveu:). Teraz dopiero zobaczysz różnicę pomiędzy sunią a psiorem :cool3: (na fotach to zresztą już wychodzi :razz: :evil_lol: :eviltong:).
A kto Ci ją wytrymował? [/quote]
[COLOR=SeaGreen][COLOR=Navy][B]Zadziorku[/B][/COLOR] [COLOR=Navy]jest różnica, ogromna. Ja nie chciałam suczki bo widomo, cieczka, kłopoty, ale kłopoty to są z facetami:evil_lol: bez względu na rasę:diabloti:.
[/COLOR][/COLOR][COLOR=SeaGreen][COLOR=Navy]Natomiast jesli chodzi o trymowanie to nie była trymowana nigdy, co zresztą widać. Jakiś fryzjer strzygł ją i obciął jej cudne długie rzęsy[/COLOR][/COLOR][COLOR=SeaGreen][COLOR=Navy]:mad:
[/COLOR][/COLOR][COLOR=SeaGreen][COLOR=Navy]Od dziś postaram się sama ją doprowadzić do porządku. Ponieważ jednak jestem BARDZO początkująca w trymowaniu, nie wiem jak się za to zabrać. Na Maxie próbowałam ale mi nie wychodzi:-([/COLOR] [/COLOR]
[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]OMM, biedna ta suczka była. Jesteś wielka ![/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[COLOR=Navy]Dziękuję Sirion, wielka baba to tak wogóle jestem, natomiast czy z tego powodu, chyba nie. To ogromna radocha patrzeć jak pies się zmienia, jak mu lepiej.[/COLOR]
[quote name='dolika'][B]OMM [/B]Wawel? To Ty w Krakowie byłaś? Oj gdybym wiedziała zamówiłabym lepszą pogodę :shake:, ładniejsze widoki i jakieś godniejsze przywitanie
[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/9166/redcarpetfz4.jpg[/IMG][/quote]
[COLOR=Navy]Dziękuję Dolika wzruszyłam się tym czerwonym chodniczkiem. Faktycznie pogoda w Krakowie paskudna, zimno, deszcz, nad Wisłą strasznie zimno, ale komu to przeszkadza, jak się na to cudo czekało tyle czasu.[/COLOR]
[quote name='Anisha'] Ojejku, jaka bida... :-(
Musisz ją wstawić na "Metamorfozy", bo już jest niebo, a ziemia, a jak jeszcze ją trochę "dopieścisz", to dopiero będzie różnica...[/quote]
[COLOR=Navy]Figa na metamorfozach już jest jakiś czas temu.[/COLOR]
[quote name='Jura'][B]OMM[/B], dobrze, że nie dałaś się długo prosić o opowieść. Masz piękny łatkowy duet, a Figa wielkie szczęście po wielkim nieszczęściu. A jeśli chodzi o te Maxiowe zaloty, to ciekawe komu się prędzej znudzą, jemu czy Fidze?[/quote]
[COLOR=Navy]Juro, miętka jestem jak ktoś tak pięknie prosi.[/COLOR]
[quote name='Borsaf'][B]OMM,[/B] gratuluję, wiesz jak sie cieszę, ze sie dogadali.Max napewno probuje, przy taakiej panience mlode lata mu sie przypomniały:evil_lol:
Zasypuj nas teraz fotkami swych kleksów. Zmniejsz je do 500 pikseli i spokojnie wklejaj, nic nie "zasmiecisz".[/quote]
[COLOR=Navy]Dziękujemy, dziękujemy:loveu:[/COLOR]
[quote name='Ali26762'][B]OMM[/B], zdjęcia oddają klimat Waszego spotkania i całej reszty z tego spotkania wynikłej. Ogromnie się cieszę, że psiaki przypadły sobie do gustu i życzę Wam wielu, wielu wspólnych lat w szczęściu i zdrowiu :loveu: :loveu: :loveu:
Co do trymowania - mogę Ci wysłać materiały i coś niecoś podpowiedzieć, ale ze mnie marny fachowiec. Ja dopiero 3 czy 4 razy robiłam Derysia, oprócz niego żadnego innego psa, a za trymer chwyciłam dokładnie rok temu zaledwie. Tu, na forum, są mistrzowie od których ja się uczyłam i myślę, że od nich więcej się nauczysz aniżeli ode mnie :smile:[/quote]
[COLOR=Navy]Bardzo proszę Ali o materiały na PM wysłałam adres mailowy. Ja trymer chwyciłam dopiero jak weszłam na welshe, próbowałam na Maxie, ale nic mi nie wychodzi:-( nie śmiem zawracać głowy, ale będę ogromnie wdzięczna jeśli ktoś zechciałby mi choć podpowiedzieć. Teraz mam 2 psiaki do trymowania:-o[/COLOR]
[quote name='coztego'][B]OMM[/B], GRATULACJE!!! Piękne masz stado :loveu: Pewnie jeszcze przez jakiś czas będą się piechy docierać, stąd te amory Twojego chłopaka ;-)
[/quote]
[COLOR=Navy]Dziękujemy, chłopak pokazuje kto tu rządzi, aczkolwiek baba w domu nieco go dezorientuje. No bo co się z taką robi?:evil_lol:[/COLOR]
[/quote]

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zadziorny']Ja tylko na chwilę :roll:, kawusię zapodam i zasuwam do pracusi :cool3: :cool1:. Dla kogo rozpuszczalska :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2:, a komu sypana :morning: :morning: :morning: :morning: :morning: i komu herbatka :drinka: :drinka: :drinka: :drinka:.
Miłej niedzieli wszystkim :loveu: :multi:[/quote]

:multi:No to cię ratuje że kawę zrobiłeś ,więc chętnie sie napiję........:lol: :lol:

Milego dnia wszystkim....

[B]OMM.[/B].....bardzo sie cieszę razem z Tobą......i z Maksiem......ma własną kobietę.......:lol: :lol: :lol: Dzięki za foty.....widac że radość całym pyskiem.
A jak się sunia czuje w domu......nie jest chora. Na zdjęciu zauważyłem że ma suchy nos..../w samochodzie/

Posted

OMM, drugie zdjęcie ("A tak wyglądam obecnie") mi sie nie otwiera, ale i tak widziałam już dosyć, żeby z innymi nalegać - wstaw ją koniecznie do topiku Metamorfozy! :-)

Gratuluję nowej domowniczki - to super, że udało Ci się dopiąć swego, czyli dwóch psiaków w domu. I jeszcze przy okazji podarować życie suni. :-)

Posted

[quote name='Jura']Bos mnie podpuścił - myślałam, że w Bydgoszczy sędziować będzie Nitencja :oops: :evil_lol:[/quote]

[B]Jura.[/B]......hej dziewczyno.........ja .......no nie mów.....:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong: :lol:

Wyściskaj Fredziunię....:multi:

Posted

bosik, dzisiaj to tu chyba tylko Ty i ja - może jeszcze OMM? Bo zadziorny już w pracy, a reszta, mam nadzieję, na spacerkach z pieskami w taki piękny dzionek! :-) :multi:

Posted

[quote name='bos']:multi:No to cię ratuje że kawę zrobiłeś ,więc chętnie sie napiję........:lol: :lol:

Milego dnia wszystkim....

[B]OMM.[/B].....bardzo sie cieszę razem z Tobą......i z Maksiem......ma własną kobietę.......:lol: :lol: :lol: Dzięki za foty.....widac że radość całym pyskiem.
A jak się sunia czuje w domu......nie jest chora. Na zdjęciu zauważyłem że ma suchy nos..../w samochodzie/[/quote]
Bosie i my dziękujemy:loveu:, właśnie i mnie się wydaje, że chyba chora. Suchy nosek, kaszle i oczka załzawione. TŻ mówi, że ona ma temp. gorąca jest. Ale z drugiej strony ma apetyt, jest ożywiona. Może to stres. W każdym razie pojadę z nią do weta w poniedziałek.
[quote name='Flaire'] OMM, drugie zdjęcie ("A tak wyglądam obecnie") mi sie nie otwiera, ale i tak widziałam już dosyć, żeby z innymi nalegać - wstaw ją koniecznie do topiku Metamorfozy! :smile:

Gratuluję nowej domowniczki - to super, że udało Ci się dopiąć swego, czyli dwóch psiaków w domu. I jeszcze przy okazji podarować życie suni. :smile:[/quote] Flaire widać tak miało być. Taka sunia zasłużyła sobie na spokój bo tych wszystkich "rewelacjach" które ją od ludzi spotkały.
Dziękujemy. Edytowałam zdjęcie, może dlatego się nie otwierało. A na metamorfozach już dawno była:))

U nas też piękna pogda. Ja się przegalopowałam po naszym lesie z rana. Całą szczęśliwa, że mam z kim:)

Posted

Witaj [B]Kazimierz.[/B].......miło mi że mamy następnego dogomaniaka......ale pamietaj......to zobowiązuje.:cool1:.........jako nowy na wystawach stawiasz wszystkim piwo...:multi:....potem czeka cię wkupne....40%..:eviltong::multi:.......a potem znowu pifffko dla utrwalenia.:eviltong: :razz:
A teraz wstawiaj swoje foty byśmy mogli Cie namierzyć i byś nam nie uciekł od ...."obowiazku" :eviltong: :cool3: :evil_lol:
Pisz co porabiasz, gdzie mieszkasz......od kiedy interesujesz sie psami , czy to pierwszy piesek,.....i całą reszte...o rodzinie......jak na spowiedzi ;) :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']Ja tylko na chwilę :roll:, kawusię zapodam i zasuwam do pracusi :cool3: :cool1:. Dla kogo rozpuszczalska :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: [/QUOTE]
No, [B]zadziorny[/B], dobrze , że zaparzyłeś kawusię, Malizna chętnie się poczęstuje:
[img]http://images11.fotosik.pl/40/a6e796f9e3a0b809.jpg[/img]

:evil_lol:

[B]OMM[/B], mam nadzieję, że okaże się, że to tylko stres, ale wizyta u weta nie zaszkodzi :kciuki:

Posted

[quote name='bos']Witaj [B]Kazimierz.[/B].......miło mi że mamy następnego dogomaniaka......ale pamietaj......to zobowiązuje.:cool1:.........jako nowy na wystawach stawiasz wszystkim piwo...:multi:....potem czeka cię wkupne....40%..:eviltong::multi:.......a potem znowu pifffko dla utrwalenia.:eviltong: :razz:
A teraz wstawiaj swoje foty byśmy mogli Cie namierzyć i byś nam nie uciekł od ...."obowiazku" :eviltong: :cool3: :evil_lol:
Pisz co porabiasz, gdzie mieszkasz......od kiedy interesujesz sie psami , czy to pierwszy piesek,.....i całą reszte...o rodzinie......jak na spowiedzi ;) :lol:[/quote]

Ale nie instaluj Kazimierzu kamerki bo Bosik współpracuje z Welsh Spy Information(WSI):evil_lol: i Cię od razu namierzy:eviltong:

Posted

[quote name='Anisha']Nienormalna jakaś jestem, czy gdzie się podziały airedale i inne? :hmmmm:[/quote]
Admin nam chyba chciał życie ułatwić i powydzielał nowe działy, chyba nie do końca tak, jak byśmy sobie tego życzyli... Probuję cos działać - zobaczymy, czy to coś da... :roll:

Posted

[quote name='Anisha']Nienormalna jakaś jestem, czy gdzie się podziały airedale i inne? :hmmmm:[/quote]
[B]Anisha [/B]moze musisz troche odpoczac:cool3::evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Flaire']Admin nam chyba chciał życie ułatwić i powydzielał nowe działy, chyba nie do końca tak, jak byśmy sobie tego życzyli... Probuję cos działać - zobaczymy, czy to coś da... :roll:[/quote]
A u mnie po staremu:crazyeye:co sie dzieje:-o

Posted

[quote name='Flaire']bosik, dzisiaj to tu chyba tylko Ty i ja - może jeszcze OMM? Bo zadziorny już w pracy, a reszta, mam nadzieję, na spacerkach z pieskami w taki piękny dzionek! :-) :multi:[/quote]

no i patrz jak to się zmieniło....jak się wiara zmobilizowała.......z zakamarków ciepłych katów powyłazili......i już jest nas gromada......
Ty to masz [B]Flaire[/B] dar ....przywoływania.......:evil_lol: :lol: :lol:
A jak tam Twoje szlachetne zdrowie........

[B]Magicnesca[/B].....jeszcze śpi.....po wczorajszych odwiedzinach......:eviltong:

Posted

[quote name='jovanna']Czesc wrocilismy w tej chwili z agility, fotki jakies wrzuce potem ;)[/quote]

Cześć......i dawaj....czekamy....:eviltong::multi:

Posted

[quote name='Flaire']Admin nam chyba chciał życie ułatwić i powydzielał nowe działy,[/QUOTE]
Ten to potrafi nas uszczęśliwić :placz:

Idę robić ciasto jabłkowe niedzwiedzicy. Życzcie mi powodzenia :p

Posted

[quote name='coztego']Ten to potrafi nas uszczęśliwić :placz:

Idę robić ciasto jabłkowe niedzwiedzicy. Życzcie mi powodzenia :p[/quote]
Zycze powodzenia,a dostane kawałek ?:roll:

Posted

[quote name='rita60']Zycze powodzenia,a dostane kawałek ?:roll:[/quote]

.....i dla mnie ...i dla mnie :multi: :multi:

....znalazły sie erdelki.......:cool3::shake: :cool3:

Posted

Heyka :)

Rewolucja lutowa na terierach? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Nie podoba mi się :shake: :shake: :shake:

[B]OMM[/B], nie dostałam od Ciebie żadnych namiarów :(

[CENTER][SIZE="4"]Dzisiaj Deryśko, Dexio i Dżino kończą 2 latka![/SIZE]

[COLOR="Blue"][B][SIZE="5"]Psiaki - suodziaki, niech wam się spełnią wasze psie marzenia, zdrówko i wspaniałe humorki dopisują, bądźcie zawsze szczęśliwe i tak cudowne, jak do tej pory! [/SIZE][/B][/COLOR]

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/lgBDAYCAKEwa.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

oo wow biba jest ;)...
foty sie obrabiajom...robie stronke naszej sekcji agility dzis sesje zdjeciowa mielismy na zajeciach...:)..jeszcze troszke cierpliwosci ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...