Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zadziorny']A te "swoje lata" to, przepraszam, w którym miejscu masz :cool3: :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE]
To opowiem Wam coś wesołego :cool3: Przychodzę dzisiaj do mojej fryzjerki (to jest moja przyjaciółka z podstawówki), Patrycja sadza mnie w fotelu mówiąc: "Siadaj dziecko! Coś taka zdechła?", a na to odzywa się pani siedząca obok: "Po szkole pewnie zmęczona" :evil_lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='coztego']To opowiem Wam coś wesołego :cool3: Przychodzę dzisiaj do mojej fryzjerki (to jest moja przyjaciółka z podstawówki), Patrycja sadza mnie w fotelu mówiąc: "Siadaj dziecko! Coś taka zdechła?", a na to odzywa się pani siedząca obok: "Po szkole pewnie zmęczona" :evil_lol:[/quote]No to rzeczywiście fryzjer okazuje się najlepszym lekarstwem na chandrę! ;-)

Posted

[quote name='coztego']
Do Urwiskowa bym się chętnie wybrała, gdyby nie ta odległość :roll:[/quote]

Co to za odległość :shake: :crazyeye: ,jeszcze Nitencję zabrać po drodze:)
i kierunek Urwiskowo!!!:multi:

Posted

URWISKOWO , wcale nie tak daleko , dla chcącego nic trudnego, możemy zrobić spotkanie u mnie na familoku.........:lol: :multi: :eviltong: :eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='coztego']To opowiem Wam coś wesołego :cool3: Przychodzę dzisiaj do mojej fryzjerki (to jest moja przyjaciółka z podstawówki), Patrycja sadza mnie w fotelu mówiąc: "Siadaj dziecko! Coś taka zdechła?", a na to odzywa się pani siedząca obok: "Po szkole pewnie zmęczona" :evil_lol:[/QUOTE]

A widzisz [B]coztego[/B] ... zycie jest taaakie piekne :loveu:

No pewnie, ze ta Plejada jest w Bytomiu ... :p

Posted

[quote name='bos'][B]URWISKOWO , wcale nie tak daleko[/B] , dla chcącego nic trudnego, możemy zrobić spotkanie u mnie na familoku.........:lol: :multi: :eviltong: :eviltong::diabloti:[/quote]

:drink1: Polać mu, dobrze goda :evil_lol:

Posted

[quote name='Wind']
No pewnie, ze ta Plejada jest w Bytomiu ... :p[/QUOTE]
A to w Gliwicach jak się nazywa? Ktos wie? :cool3: A w Plejadzie jest gdzie usiąść? :razz:

[B]bosiku[/B], dla Ciebie blisko, ale dla mnie świat drogi, nie wspominając o Wind (pamiętaj, że ona Gorolka, wszędzie ma daleko) ;)

Posted

[B]coztego, [/B] to w Gliwicach to M1 :cool3: A w takich centrach zawsze jest gdzie usiasc, bo tam jest cala masa kafejek i cukierni :-)

W.

Posted

[quote name='Wind'][B]coztego, [/B] to w Gliwicach to M1 :cool3:[/QUOTE]
Ta zniewaga krwi wymaga :angryy: M1 jest w ZABRZU! :diabloti:
:lol:
W Gliwicach otwarto nowy Carrefour (czy jak to się pisze), przy starej autostradzie, niedaleko cmentarza na Kozielskiej. Wydaje mi się, że tam też jest przy tej okazji jakieś centrum handlowe :p

Posted

Heyka :)

Kto wymyślił święta i po co? Żeby się tylko narobić i paść po wigilii? Nie cierpię tych przygotowań świątecznych :angryy:
Pewnie inaczej bym myślała, gdybym miała dzieci, ale tak? Bez sensu :shake:

Dzisiaj przyszedł KONG z e-pet.Złożyłam zamówienie w czwartek, w czwartek też zrobiłam przelew, w piątek już mieli moje pieniążki na koncie i wysłali zabawkę, a dzisiaj dotarła do mnie do domciu. Szybko :multi:
Fajny jest ten Dental KONG, ciekawe czy spodoba się Deryśkowi. Tak więc mam już dla psiejstwa prezenty kupione - jeden pod choinkę w domu, a drugi do teściowej, bo tam będziemy na kolacji wigilijnej. Dokupię mu jeszcze psich słodyczy, będzie chłopak miał na święta :)

Posted

[quote name='Wind'][B]coztego, [/B] to w Gliwicach to M1 :cool3: A w takich centrach zawsze jest gdzie usiasc, bo tam jest cala masa kafejek i cukierni :-)

W.[/quote]
[B]Wind, coztego[/B]
Ale zważcie dziewczyny że to gorący okres poświateczny i przedsylwestrowy .......i te centra handlowe pękają w szwach.............i w tym upatruje problem że może niebyć gdzie usiąść , lepiej coś spokojniejszego........np. jak proponuje [B]Nina [/B].....URWISKOWO.....i wśród przyjaciół .....i miło,.........
........ i naprawdę psiejsko......:multi: :eviltong: :eviltong::evil_lol: :cool3:

Ja już załatwiam urlop na 27 grudnia:evil_lol: ;) :multi:

Posted

[quote name='coztego']Ta zniewaga krwi wymaga :angryy: M1 jest w ZABRZU! :diabloti:
:lol:
[B]W Gliwicach[/B] otwarto nowy Carrefour (czy jak to się pisze), przy [B]starej autostradzie[/B], niedaleko cmentarza na Kozielskiej. Wydaje mi się, że tam też jest przy tej okazji jakieś centrum handlowe :p[/quote]

i od tego miejsca macie rzut beretem 40 km do Urwiskowa:evil_lol: ;)

Posted

[quote name='bos'][B]Wind, coztego[/B]
Ale zważcie dziewczyny że to gorący okres poświateczny i przedsylwestrowy .......i te centra handlowe pękają w szwach.............i w tym upatruje problem że może niebyć gdzie usiąść , lepiej coś spokojniejszego........np. jak proponuje [B]Nina [/B].....URWISKOWO.....i wśród przyjaciół .....i miło,.........
........ i naprawdę psiejsko......:multi: :eviltong: :eviltong::evil_lol: :cool3:

Ja już załatwiam urlop na 27 grudnia:evil_lol: ;) :multi:[/quote]
Mądrze gada polać mu:multi: :eviltong:
Nawet Scottieserwis jest w domu ja tez wezmę sobie wolne:razz: :loveu:

Posted

[quote name='Ali26762']Dokupię mu jeszcze psich słodyczy, będzie chłopak miał na święta :)[/QUOTE]
No, no, ale szaleństwo ;)
U mnie Malizna dostanie swój prezent jutro, czysto żwirek do kuwety :evil_lol: , a Kreska niech się cieszy, że w ogóle dostaje jeść :diabloti: Tak się ostatnio rozbrykała, że tylko rózga jej się należy :angryy:
Muszę jej poświęcić więcej czasu, koniecznie :roll: :oops: :shake:

Posted

[quote name='Magicnesca']i od tego miejsca macie rzut beretem 40 km do Urwiskowa:evil_lol: ;)[/QUOTE]
Jak Ty rzucasz beretem na odległość 40 km, to ja trochę się boję poznać Cię osobiście :p
[quote name='bos']Ale zważcie dziewczyny że to gorący okres poświateczny i przedsylwestrowy .......i te centra handlowe pękają w szwach[/QUOTE]
Z własnego doświadczenia wiem, że 27 grudnia centra handlowe świecą pustkami :cool3:

Posted

[quote name='coztego']Jak Ty rzucasz beretem na odległość 40 km, to ja trochę się boję poznać Cię osobiście :p
:cool3:[/quote]

Tak "kawał" baby ze mnie i rzucam moherowymi berecikami:evil_lol:

Posted

[quote name='coztego']

Z własnego doświadczenia wiem, że 27 grudnia centra handlowe świecą pustkami :cool3:[/QUOTE]

Otoz to! :cool3: Doprawdy Urwiskowo jest dla mnie nieosiagalne. Za duzo mam na glowie, w domu jestem raz na dwa - trzy miesiace i nadrabiam zaleglosci rodzinno-przyjacielskie. Wyjazd na tyle godzin niestety nie wchodzi w rachube :shake:
Zabrze, Gliwice ok, ale dalej juz nie dam rady podskoczyc :shake:
[B]
Ali,[/B] eja ... co to za paskudne wnioski "po co Swieta" :mad: Zjesz z mezem i pewnie Mama pyszna kolacje wigilijna, a potem we trojke pojdziecie na Pasterke ... wrocicie w nocy, pod oslona gwiazdzistego nieba ... moze nawet zacznie padac snieg :evil_lol: Zmarznieci wypijecie po lampce czerwonego wina, poszeptacie sobie cos milego i pojdziecie spac ... Na miekkiej poduszce ulozy sie sapiacy szorstek i w takim blogostanie zastanie Was swit :loveu:

[B]coztego,[/B] Majut chyba dolaczy do rozbrykanej Kreski i tez dostanie rozge :evil_lol: No noramlanie skaranie boskie z tym lakomczuchem :diabloti: W nocy, czeka tylko jak oboje polozymy sie spac, wyskakuje z lozka, pedem leci do pokoju, hop na stol i dawaj wypijac pozostalosci kawy z mlekiem z kubkow i wylizywac okruszki z talerzykow :angryy: Depcze przy tym obie klawiatury od komputerow, az samoczynnie wlaczaja sie rozniaste aplikacje :cool1: Jak juz zmiecie wszystko co zostalo, wesolo wraca do lozka, wylizuje nas kawowym jezorem i zasypia :mad: No normalnie rozga jak nic sie jej nalezy :mad:

W.

Posted

Zakonczylismy z Markusem sprzatanie calego domu :multi: Okna umyte, w szafkach posprzatane, odkurzone i umyte ... jednym slowem totalne odgruzowanie :multi: Jutro pozostanie nam jeszcze jedno pranie, a mnie w srode o 7.00 :angryy: :-( wizyta na serwisie mojego auta. Poki co nie mam swiatel stop i konieczna jest wymiana czujnika :roll: I wszystko byloby ok ... tylko czemu jedyny wolny termin przypadal na srodek nocy? :angryy: :shake:
Na otarcie lez w srode zaliczymy jeszcze zajecia na parkiecie, a potem ja biegne do fryzjera :multi: :multi: :multi:

Kolorowych senkow spiochy :cool3:

W.

Posted

[B]Wind[/B], fajny scenariusz nakreśliłaś, ale kompletnie nierealny... Mama w czwartek jedzie do Łodzi, aby ze swoją starszą siostrą spędzić święta i nowy rok, a my idziemy do teściowej i szwagrów. Pasterka też odpada, bo niczego sobie nie dam uciąć, że mały nie będzie jadaczył, a pod nami mieszka wrażliwa sąsiadka. Nie zaryzykuję, do kościoła pójdziemy więc w dzień. Ach, jak dawno nie byłam na pasterce... Praktycznie odkąd jest pies w domu, czyli już 14 lat :( Zawsze mama chodzi, a my z Andrzejem zostajemy "na służbie".
Wiesz, powiem Ci szczerze, że odkąd nie żyje mój tata to faktycznie nie lubię jakoś świąt. To już nie jest to samo co kiedyś. A ogólne przedświąteczne pandemonium to jakaś paranoja...
Chciałabym, aby już było po tych wszystkich atrakcjach :)

Posted

[B]Wind[/B], mam małe pytanko. Mówiłaś, że wyszły trzy fajne fotki Derysia z placu. Czy mogę Cię prosić, żebyś mi je przysłała? To jedno, które mam, wysłałam do naszej zaprzyjaźnionej drukarni i będzie zdobiło kalendarz u mnie w kuchni przez cały następny rok :)

Posted

[B]Ali,[/B]

Specjalnie dla Ciebie :loveu:

Nostalgiczny Derys na zacienionnej lace ;)

[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/9951/mg2997xdet8.jpg[/IMG]

Szalony szorstek w pelnym slonku :loveu:

[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/3738/mg3003xdcx1.jpg[/IMG]

W.

Posted

O Jezu, jakie piękne! [B]Wind[/B], bardzo Ci dziękuję, dziękuję również Markusowi, bo to on jest autorem tych zdjęć przecież!

:loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo, bardzo Cię proszę - wyślij mi je na maila, na nsm, w oryginalnej wielkości [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/character09.gif[/IMG] [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/character09.gif[/IMG] [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/character09.gif[/IMG]

Posted

[COLOR=Blue]Heyka :multi:
[B]Ali Wind[/B] jakie piękne nowe avatarki :loveu:
A jakie piękne fotki Deryśka :multi: ta w słońcu jest debeściarska :multi: baaardzo mi się podoba :cool2::cool2::cool2:
No i szybciutko kawkę szykuję, bo późno już :mad:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: zapraszam wszystkich, bo kawa z rana, jak śmietana
i herbatka dla [B]Welsh Terrierki i Flaire[/B] :drinka::drinka:
[/COLOR]

Posted

witam póznym rankiem:razz:
biorę kawkę:kaffee_2: :razz: i zabieram się za nadrabianie zaległości na dogo- mam nadzieje że nie zajmie mi to całego dnia jak wczoraj:angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...