zadziorny Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [B]Ibolya[/B] no to mieliście "przygodę" :roll:. A pan od dupelka to rzeczywiście coś "nie tego" :shake: :crazyeye:. W końcu to jego pies był agresorem :mad: :-(
zadziorny Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Ali26762'][quote name='bos'][quote name='Ali26762'][B]bos[/B], czy Ty w końcu przeczytałeś te privy ode mnie? Bo u mnie figuruje w spisie, że nie...[/quote]Ali, Ależ oczywiście nawet porobiłem sobie notatki.........:evil_lol:[/quote]To nie wiem dlaczego u mnie pokazuje, że nie przeczytane :( [/quote] [B]Ali[/B] witaj w klubie :cool3:. Mnie od kilku miesięcy molestuje komunikat - "[U]Prywatne wiadomości[/U]: [B]1[/B] nie przeczytanych" :mad:, a wszystkie dawno przeczytałem i to na wszelki wypadek po kilka razy :shake:
zadziorny Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='bos'] Ja wróciłem do pracy.......pozdrawiam wszystkich przcujacych i życzę dużo , żużo .....spokoju i szczęśliwego powrotu na łono rodziny :multi: :multi:[/quote] [B]Bos[/B] ty Ty od dzisiaj w robocie siedzisz? :crazyeye: Przecież do Karwii z rodziną miałeś jechać :hmmmm: :niewiem: :shake:
zadziorny Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Mokka']Od paru dni mój pseudo-łowcarek zażywa luksusów, bo biorę go do pracy, aby w kimatyzowanych pomieszczeniach posiedział. Takie upały nie są za dobre na jego serducho, niech więc chłopaczyna odetchnie. A dziś jeszcze przyjechaliśmy autobusem z klimą, więc jesteśmy jak hrabie :lol: . [/quote] Takim to dobrze :roll:, a ja z piesami musimy doma w tej parówce sidzieć :mad: :shake: :angryy:
aga_ostaszewska Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='coztego'][B]aga_o[/B], witaj! Tęskniliśmy za Tobą :cool1: Myślałam, że wybrałaś się na jakieś gigantyczne wakacje ;)[/quote] Ale już jestem, choc... rzeczywiscie jade sobie 5 sierpnia do Egiptu... :multi: Ja kolejny dzien w pracy... ehhh... bez klimy, zero przeciagu, TOATLNY SKWAR! Aha, kochani bede Was znow o kciuki prosila, gdyż... jak dobrze pojdzie to dolacze do grona belfrow... no moze nie dokladnie, ale mam szanse na zostanie na uczelni jako asystentka wykładowcy (czyli bede prowadzila tzw. ćwiczenia). :lol:
Mokka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']jak dobrze pojdzie to dolacze do grona belfrow... no moze nie dokladnie, ale mam szanse na zostanie na uczelni jako asystentka wykładowcy (czyli bede prowadzila tzw. ćwiczenia). :lol:[/quote] Ale po co???!!! To okrutne, skazywac się na taka pracę, Aguś, miej litość nad sobą :evil_lol: .
aga_ostaszewska Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Mokka']Ale po co???!!! To okrutne, skazywac się na taka pracę, Aguś, miej litość nad sobą :evil_lol: .[/quote] Nad sobą mam loitość, ale studenci będą mieli ze mną przerąbane...:diabloti:
Wojtek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Nad sobą mam loitość, ale studenci będą mieli ze mną przerąbane...:diabloti:[/quote] Nie bądź taka wredota! :mad: ;)
aga_ostaszewska Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Wojtek']Nie bądź taka wredota! :mad: ;)[/quote] Może aż tak ze mną nie będą mieli źle... moi koledzy doszli do wniosku, że skoro ja zaczynam pracować jako asystenka, to oni zaczynaja drugi kierunek... oczywiście u mnie w grupie... :evil_lol:
borsaf Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [B]Aga-o[/B] na jakich warunkach masz być asystentem? Będziesz pracownikiem uczelni?, czy doktorantem - stypendystą? To dwa zupelnie inne ststusy, a robota taka sama. Stypendysta nie ma płaconego ZUS-u, jest tak, jak student, ma okres nieskładkowy, a pracownikowi juz musza ZUS płacić i lata pracy lecą. Teoretycznie stypendyste nic właściwie studenci nie obchodzą, ale...jak promotor, profesor każe, to mu odmówisz? Nie znam takiego gieroja, wszyscy klna i ćwiczenia prowadzą. Pierwszy rok doktorancki to zupelnie jak pierwszy rok na studiach. Wszyscy ci udowadniają, ze jesteś zero, że nic nie umiesz, że masz starszych słuchać, bo to profesory. Zalezy oczywiście od człowieka, zresztą,jak zawsze, ale jak sie trafi taki nadmuchany to myśli, że wraz z tytułem juz wszystkie rozumy pojadł, na wszystkim sie zna, nawet na prowadzeniu remontu i kabli hihihi.
zadziorny Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='borsaf'][quote name='zadziorny'][B]Borsaf[/B] widzę, że Ci znowu nicka zmienili :cool3: :evil_lol: ;) [/quote]Niedługo Dardanele dojdą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Tylko się módl żeby nie zmienili na [B]o**** dardanelski[/B] :shake: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Aha, kochani bede Was znow o kciuki prosila, gdyż... jak dobrze pojdzie to dolacze do grona belfrow... no moze nie dokladnie, ale mam szanse na zostanie na uczelni jako asystentka wykładowcy (czyli bede prowadzila tzw. ćwiczenia). :lol:[/quote] No to witamy [B]Panią Profesor[/B] w naszym skromnym dogomaniackim gronie :cool3: ;)
aga_ostaszewska Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [B]borsaf: [/B]Poki co to jeszcze nic nie wiadomo z tym stanowiskiem asystenckim... ale na 100% nie bede stypendystka-doktoranta, gdyz doktorat bede robila na UKSW u konkretnej promotor. Na swojej uczelni chcialabym zalapac sie na normalny etat.
nikit1 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue]No mamy przygody z tymi naszymi milusińskimi :evil_lol: Szła też jedna Pani z tamtej strony i mi powiedziała, że widziała jak pan od dupelka uderzył Bodrysia (tym razem trafił, niestety) tą obudową smyczy, aż Bodryś zapiszczał :-(:-( [/COLOR][/quote] Ibolya - następnym razem zrób jak ten Pan: "Pogrożę mu tylko palcem.." - powiedział kładąc go na cynglu od pistoletu...
Ulka18 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hej, hej ! Tego psa juz dawno nie ma w schronisku! Wyadoptowany az do Torunia w ubieglym roku, pani po niego osobiscie przyjechala. I to nie sunia. To byl pies. A powyzej w watkach przyklejonych jest prosba, zeby nie przeklejac ogloszen w ciemno. Cytat: [B]Terierek Intelektualista[/B], wiek: 6 lat, terier (Airedale terier mieszaniec)[B]Znalazł(a) już swój dom! :smile:[/B][FONT=Times New Roman]Terierek - to „pies-intelektualista”. Rzadko mu w głowie mu figle i psoty. Jest spokojny, niemal dostojny, często zamyślony. Zawsze rozważny, ale bardzo pogodny. Byłby doskonałym kompanem dla spacerowiczów, bo uwielbia obserwować świat i ludzi. Niestety w tej chwili w ogóle nie oddaje się przyjemności wędrowania, bo w schronisku nie ma takich możliwiości. Ma 6 lat. Tekst pochodzi ze strony internetowej Radia Puls FM,które pomaga w jego adopcji.[/FONT] Tu sa zdjecia pieska : [URL="http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=1&p=4&pk=P&str=12&sort=imie&pid=488"]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=1&p=4&pk=P&str=12&sort=imie&pid=488 [/URL]
vigor Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Witam1 Wczoraj zakupiliśmy forda mondeo 1,8 TD [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/1623/tnkrakow2pq9.jpg[/IMG] Ahoj!
Mokka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='vigor']Witam1 Wczoraj zakupiliśmy forda mondeo 1,8 TD [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/1623/tnkrakow2pq9.jpg[/IMG] Ahoj![/quote] Ładny i pojemny :lol: . Duzo psów się zmieści :lol: .
bos Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='zadziorny']Ja z moją TZ mamy urlopy dopiero we wrześniu :roll:. Wtedy już dawno będzie po sopockiej wystawie :shake: :razz:[/quote] Ooooooo w mordę a tak loiczyłem że się powywczasujemy razem. Może bys przyjechal na wystawę w Sopocie i razem byśmy wracali 15 .08 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Noooo zrob tak zrób.........:cool3: :multi: :multi: :multi: :multi: ;) A co do września to gdzie się wybieracie...............i w jakim terminie:lol: :lol: :lol: Pozdrowienia dla [B]Izy i mamy, oraz Trudzi i Gaji [/B]:multi: :multi:
zadziorny Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='vigor'] Wczoraj zakupiliśmy forda mondeo 1,8 TD [/quote] Łał :cool3: :ylsuper: :cool2: Właśnie, jaka jest jego psopojemność? :hmmmm: :niewiem:
bos Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='zadziorny'][B]Bos[/B] ty Ty od dzisiaj w robocie siedzisz? :crazyeye: Przecież do Karwii z rodziną miałeś jechać :hmmmm: :niewiem: :shake:[/quote] No przecież jeszcze mi [B]Jazona[/B] nie zrobiłeś...........:mad: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: a wyjazd planujemy jak już sie dowiemy czy córa dostała się na prawo na Uniwersytecie Opolskim tj 27/28.o8.2006 Czekamy.......:cool3: :cool3: :roll: :roll: :roll: Na razie została przyjęta na Europeistykę...........:crazyeye:
zadziorny Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='bos'] A co do września to gdzie się wybieracie...............i w jakim terminie:lol: :lol: :lol:[/quote] Na początku miesiąca, a gdzie to się jeszcze wyklaruje :roll: :cool1: [quote name='bos'] Pozdrowienia dla [B]Izy i mamy, oraz Trudzi i Gaji [/B]:multi: :multi:[/quote] Dziękuję, pozdrowienia przekażę a sunie wymiziam :lol:. Pozdrów od nas swoje panie i wyczochraj Jazona :loveu:. A Ty kiedy w końcu wyjeżdżasz?
zadziorny Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='bos']No przecież jeszcze mi [B]Jazona[/B] nie zrobiłeś...........:mad: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] Miej litość dla niego i dla mnie :shake:. W taaaaki upał? :mad: :angryy: :hmmmm:
Ibolya Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [COLOR=#0000ff][B]vigor[/B] super auto se kupiłeś :evil_lol: [/COLOR]
coztego Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No, [B]Vigor[/B], widać, ze nieźle na tych szczeniorkach wyszedłeś :cool3: bardzo przyjemne autko :) [quote name='aga_o']doktorat bede robila na UKSW[/QUOTE] [B]Aguś[/B], co to jest UKSW? :oops: Trzymam kciuki za etacik :kciuki: i podziwiam chęci do tej pracy :diabloti: [B]bos[/B], wziąłbyś się wreszcie do roboty i sam Jazona wyskubał :mad:
Recommended Posts