Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale sie tu u was działo przez ostatni tydzien. GRATULUJE wszystkim pieskom co wygrały i tym co sie nie udało.:multi::multi::multi:Foty rewelacyjne, a york niesamowity, w zyciu bym nie pomyslała, ze ma w sobie takie pokłady wigoru i zrecznosci. [B]Bos [/B]co z planami wakacyjnymi ? Czy wybor padł na Karwie, własnie stamtad wróciłam.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[B]Zadziorny [/B]czy byłes juz w Karwii ? Jesli nie to jedz, to piekna miejscowosc, duza piaszczysta plaza. Mozna wchodzic z piesami na plaze, jest tylko tzw plaza strzezona tam nie wolno. Ale to jest mały odcinek plazy, pozostałe to raj dla naszych pociech.

Posted

Taa :roll:, ja już jestem po pierwszym basenie (po przerwie remontowej :mad:). Piję właśnie pobasenowe piffko i usiłuję się schłodzić po pływaniu w tej zupie (wodę o temperaturze 31[FONT=&quot]°[/FONT] C trudno dalej nazywać wodą :shake:). BTW formę też dziwnym trafem, po miesięcznej przerwie szlag trafił :roll: :hmmmm: ;)

Posted

Słuchajcie, może ktoś ma pomysł [B]jak wygonić nietoperza z domu??[/B] Ubiegłej nocy jeden taki wpadł do mieszkania mojej siostry przez uchylone okno (siostra moja mieszka w centrum Warszawy :roll: ) Problem o tyle duży że ona panicznie się tego nietoperza boi :placz: , otworzyła okno na szeroko i ma nadzieję, że sam wyleci. Już jej nic nie mówiłam, że jak dobrze pójdzie to może jeszcze zamieszkaja z nią ze trzy inne :evil_lol:

Posted

[COLOR=Blue]Heyka :multi:

Uczestnicy wyprawy bułgarskiej są już na węgiersko - rumuńskiej granicy.
Zjedli kolacje i poszli spać, jutro przed nimi ok. 1000 kilosow :evil_lol:
Ślą wszystkim pozdrawiaski :loveu:

[B]Ali[/B] - gdzie jesteś??
[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]O matko i córko. Ale numer z tym nietoperzem :mad:

Trzeba spytać [B]Ali[/B] Ona kiedyś miała nietoperza w kuchni, nawet fotki mu zrobiła i wstawiała tutaj :evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Wind']Ostatni weekend lipca spedzamy w Lacku na zawodach agility. [/quote]

Wind no to będę Ci kibicować :lol: , Łąck jest polożony w zalesionej okolicy i około 2 km w kierunku Płocka jest fajne jezioro. Naprawdę ładne miejsce

Posted

Heyka :)

Jestem, jestem. Tylko kompletnie nic mi się nie chce w tym upale, nawet stukać po klawierkach...

Ja miałam szczęście, bowiem "mój" gacek zawisł na karniszu, więc otworzyłam okno, stanęłam na taborecie i pacnęłam zwierżątko packą na muchy. Batman z oburzeniem na mnie naskrzeczał, pacnęłam go więc ponownie, sytuacja się powtórzyła, pacnęłam trzeci raz i tego mysza już nie zniosła. Oderwała się od karnisza i wypadła przez okno po drodze rozpościerając skrzydełka i tyle ją widziałam :D

Posted

[quote name='swallow'][B]Ali [/B]to miałaś szczęście, ten mojej siostry gdzieś w książki się zaszył :cool3:[/quote] Kurcze, to faktycznie nieciekawie... :(
Ja się też drania bałam jak nie wiem co, ale nie miałam wyjścia. Mój TZ kategorycznie odmówił współpracy...

Posted

[B]Ibolya[/B], kiedy dokładnie są te bułgarskie wystawy? Trza będzie kciuki trzymać!
Jak będziesz się kontakciła z dziewczynami, to szepnij im słówko, że my z Deryśkiem zaciskamy wszystko co możliwe za ich sukcesy! No i niech przy okazji solidnie sobie odpoczną!

Posted

[B]Ela[/B], przeglądałam sobie fotki z Gdyni i dojrzałam naszego "znajomego" ze Słupska :D

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Gdynia/PICT8019_1.jpg[/IMG]

To chyba puli... albo ośmiornica...
W każdym razie utrzymać TAKĄ szatę to nielada wyczyn :D :D :D

Posted

[quote name='Ali26762'][B]Ibolya[/B], kiedy dokładnie są te bułgarskie wystawy? Trza będzie kciuki trzymać!
Jak będziesz się kontakciła z dziewczynami, to szepnij im słówko, że my z Deryśkiem zaciskamy wszystko co możliwe za ich sukcesy! No i niech przy okazji solidnie sobie odpoczną![/quote]
[COLOR=Blue]Heyka :multi:

[B]Ali[/B] wszystko przekazane a oto plan zaciskania kciukasów :

[/COLOR][COLOR=Blue] 07.23 CACIB Bulgaria - 35 euro :thumbs:
07.25 CAC Serbia - 25 euro :thumbs:
07.27 CAC Bulgaria - 30 euro :thumbs:
07.28 CAC Macedonia - 25 euro :thumbs:
07.29 Dogo Specialty Show 8 euro :thumbs:
07.30 CACIB Bulgaria - 35 euro :thumbs:
3 Bulgarian show - 75 euro :cool2:

Miłego piątku Dogomaniacy :evil_lol:
[/COLOR]

Posted

Witajcie :lol:
Upały niestety nie odpuszczają :mad: :angryy:

No to pracowity tydzień mają nasze dogomaniackie "bułgarki" :cool3: [SIZE=1](a ile kaski przy okazji wydadzą :roll:) :cool1: ;)[/SIZE]

Posted

Jeszcze rzutem na taśmę wrzucę fotkę świtu nad Gdańskiem:

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT8087.jpg[/IMG]

I Deryśka - medalisty:

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT8092.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT8088.jpg[/IMG]

Trzy złote medale z trzech wystaw i jeden brązowy z zawodów obedience...

Miłego, upalnego, dzionka... :multi: :evil_lol: :lol:

Posted

Witam!
Już +20*C i to w cieniu, czyli będzie normalnie:evil_lol::lol::cool3:.
Przed 6 rano wykosiłem trawkę w pasiece (między ulami), teraz chwila odpoczynku - będzie kawusia, a w południe wyjazd na wymianę wahacza, geometria kół i zakup nowych opon - [SIZE=1]i troche kaski[/SIZE] .....:mad:.
[B]Ali - wspaniale wygląda ten medalista.
Życzymu mu kolejnych tytułów i worka złotych medali.
[/B]Trzymany pazurki za szczęśliwą podróż Kliwi, Zebry, Czapli i ich pupili.
Wołają na kawusię :multi:
Ahoj!

Posted

[B]Ali [/B]Podziwiam, jakTy wytrzymujesz te nocki? Ja świt tylko kilka razy w życiu widziałam i to za czasów studenckich.

Fotki Derysia fantastyczne. Będzie mial pamiatke po swoich wystepach. Tylko model cosik znużony i bardziej za posłaniem sie oglada.:lol:

Posted

[COLOR=blue][B]Ali[/B] piękny świt i piękny Derylek - medalista :multi: :multi: [/COLOR]

[COLOR=#0000ff]A ja się zastanawiałam jak medale na obroży powiesić, żeby się trzymały, (a na takie proste rozwiązanie nie wpadłam - i am blandina:evil_lol: ) fajny patent.[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]Ali baaaaaardzo łany Twój Deryś i do twarzy mu z medalami. Gratuluję[/COLOR]
[COLOR=blue]Fajny masz widok z okna - faktycznie centum miasta.[/COLOR]
[COLOR=blue]Pozdrawiam z goracego Wrocławia.[/COLOR]

Posted

[quote name='Ali26762']

I Deryśka - medalisty:

[IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT8092.jpg[/IMG]

[/quote]

Ali, zdecydowanie powinnaś mu kupić do tego złoty łańcuch :evil_lol: no albo choć z tombaku..:loveu:

Gratulacje!!!

Posted

[quote name='Welsh Terrier']I te ogłoszenie "Foksteriery 300zł/kg 609 XXX XXX " znów jest w Gazecie Olsztyńskiej :roll: Mnie to strasznie przeraża :shake:[/QUOTE]

Mnie tez ;) Bo o ile szczeniak wyjdzie w takim przeliczniku calkiem znosnie, to dorosly pies co najmniej jakby byl po Zw Europy :evil_lol:

[B]Welsh Terrier[/B], po tych wszystkich ogloszeniach jakie czytam w sprawie yorkow, nic mnie juz nie zdziwi ... Sprzedaje sie suki, ktore skonczyly 8 lat i nie moga juz rodzic rodowodowych szczeniat, wiec odsprzedaje sie je do "ferm hodowlanych", aby tam rodzily do poznej starosci psy bez metryk itp. itd. Przykladow mozna mnozyc :(

[B]Ali[/B], Derylowi w zlocie wyjatkowo do pyska :loveu:

Dwa dni temu spotkalam na moim osiedlu szczeniaka walijczyka. Walijczyk kupiony zostal w Hodowli Z Psiego Chaosu z Tarnowskich Gor.Wlascicielka wygladala na mocno przejeta z posiadania nowego domownika i czym predzej pobiegla do najblizszego trawnika. Jak mniemam rozpoczela sie nierowna walka z czasem, kaluzami na parkiecie i koopami na dywanie :evil_lol:

W.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...