rita60 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ale sie tu u was działo przez ostatni tydzien. GRATULUJE wszystkim pieskom co wygrały i tym co sie nie udało.:multi::multi::multi:Foty rewelacyjne, a york niesamowity, w zyciu bym nie pomyslała, ze ma w sobie takie pokłady wigoru i zrecznosci. [B]Bos [/B]co z planami wakacyjnymi ? Czy wybor padł na Karwie, własnie stamtad wróciłam.
zadziorny Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [B]Bos [/B]na 100% jedzie do Karwii, a ja się jeszcze zastanawiam nad Białogórą, Karwią i Dąbkami :hmmmm: :niewiem:
rita60 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [B]Zadziorny [/B]czy byłes juz w Karwii ? Jesli nie to jedz, to piekna miejscowosc, duza piaszczysta plaza. Mozna wchodzic z piesami na plaze, jest tylko tzw plaza strzezona tam nie wolno. Ale to jest mały odcinek plazy, pozostałe to raj dla naszych pociech.
zadziorny Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Taa :roll:, ja już jestem po pierwszym basenie (po przerwie remontowej :mad:). Piję właśnie pobasenowe piffko i usiłuję się schłodzić po pływaniu w tej zupie (wodę o temperaturze 31[FONT="]°[/FONT] C trudno dalej nazywać wodą :shake:). BTW formę też dziwnym trafem, po miesięcznej przerwie szlag trafił :roll: :hmmmm: ;)
swallow Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Słuchajcie, może ktoś ma pomysł [B]jak wygonić nietoperza z domu??[/B] Ubiegłej nocy jeden taki wpadł do mieszkania mojej siostry przez uchylone okno (siostra moja mieszka w centrum Warszawy :roll: ) Problem o tyle duży że ona panicznie się tego nietoperza boi :placz: , otworzyła okno na szeroko i ma nadzieję, że sam wyleci. Już jej nic nie mówiłam, że jak dobrze pójdzie to może jeszcze zamieszkaja z nią ze trzy inne :evil_lol:
Ibolya Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [COLOR=Blue]Heyka :multi: Uczestnicy wyprawy bułgarskiej są już na węgiersko - rumuńskiej granicy. Zjedli kolacje i poszli spać, jutro przed nimi ok. 1000 kilosow :evil_lol: Ślą wszystkim pozdrawiaski :loveu: [B]Ali[/B] - gdzie jesteś?? [/COLOR]
Ibolya Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [COLOR=Blue]O matko i córko. Ale numer z tym nietoperzem :mad: Trzeba spytać [B]Ali[/B] Ona kiedyś miała nietoperza w kuchni, nawet fotki mu zrobiła i wstawiała tutaj :evil_lol: [/COLOR]
swallow Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Wind']Ostatni weekend lipca spedzamy w Lacku na zawodach agility. [/quote] Wind no to będę Ci kibicować :lol: , Łąck jest polożony w zalesionej okolicy i około 2 km w kierunku Płocka jest fajne jezioro. Naprawdę ładne miejsce
Ali26762 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Heyka :) Jestem, jestem. Tylko kompletnie nic mi się nie chce w tym upale, nawet stukać po klawierkach... Ja miałam szczęście, bowiem "mój" gacek zawisł na karniszu, więc otworzyłam okno, stanęłam na taborecie i pacnęłam zwierżątko packą na muchy. Batman z oburzeniem na mnie naskrzeczał, pacnęłam go więc ponownie, sytuacja się powtórzyła, pacnęłam trzeci raz i tego mysza już nie zniosła. Oderwała się od karnisza i wypadła przez okno po drodze rozpościerając skrzydełka i tyle ją widziałam :D
swallow Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [B]Ali [/B]to miałaś szczęście, ten mojej siostry gdzieś w książki się zaszył :cool3:
Ali26762 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='swallow'][B]Ali [/B]to miałaś szczęście, ten mojej siostry gdzieś w książki się zaszył :cool3:[/quote] Kurcze, to faktycznie nieciekawie... :( Ja się też drania bałam jak nie wiem co, ale nie miałam wyjścia. Mój TZ kategorycznie odmówił współpracy...
Ali26762 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [B]Ibolya[/B], kiedy dokładnie są te bułgarskie wystawy? Trza będzie kciuki trzymać! Jak będziesz się kontakciła z dziewczynami, to szepnij im słówko, że my z Deryśkiem zaciskamy wszystko co możliwe za ich sukcesy! No i niech przy okazji solidnie sobie odpoczną!
Ali26762 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [B]Ela[/B], przeglądałam sobie fotki z Gdyni i dojrzałam naszego "znajomego" ze Słupska :D [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Gdynia/PICT8019_1.jpg[/IMG] To chyba puli... albo ośmiornica... W każdym razie utrzymać TAKĄ szatę to nielada wyczyn :D :D :D
Ibolya Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Ali26762'][B]Ibolya[/B], kiedy dokładnie są te bułgarskie wystawy? Trza będzie kciuki trzymać! Jak będziesz się kontakciła z dziewczynami, to szepnij im słówko, że my z Deryśkiem zaciskamy wszystko co możliwe za ich sukcesy! No i niech przy okazji solidnie sobie odpoczną![/quote] [COLOR=Blue]Heyka :multi: [B]Ali[/B] wszystko przekazane a oto plan zaciskania kciukasów : [/COLOR][COLOR=Blue] 07.23 CACIB Bulgaria - 35 euro :thumbs: 07.25 CAC Serbia - 25 euro :thumbs: 07.27 CAC Bulgaria - 30 euro :thumbs: 07.28 CAC Macedonia - 25 euro :thumbs: 07.29 Dogo Specialty Show 8 euro :thumbs: 07.30 CACIB Bulgaria - 35 euro :thumbs: 3 Bulgarian show - 75 euro :cool2: Miłego piątku Dogomaniacy :evil_lol: [/COLOR]
zadziorny Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Witajcie :lol: Upały niestety nie odpuszczają :mad: :angryy: No to pracowity tydzień mają nasze dogomaniackie "bułgarki" :cool3: [SIZE=1](a ile kaski przy okazji wydadzą :roll:) :cool1: ;)[/SIZE]
Ali26762 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Mrowie a mrowie :D Idę spać. Jak prześpię upał, to tylko mi na dobre wyjdzie :cool3:
Ali26762 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Jeszcze rzutem na taśmę wrzucę fotkę świtu nad Gdańskiem: [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT8087.jpg[/IMG] I Deryśka - medalisty: [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT8092.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT8088.jpg[/IMG] Trzy złote medale z trzech wystaw i jeden brązowy z zawodów obedience... Miłego, upalnego, dzionka... :multi: :evil_lol: :lol:
vigor Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Witam! Już +20*C i to w cieniu, czyli będzie normalnie:evil_lol::lol::cool3:. Przed 6 rano wykosiłem trawkę w pasiece (między ulami), teraz chwila odpoczynku - będzie kawusia, a w południe wyjazd na wymianę wahacza, geometria kół i zakup nowych opon - [SIZE=1]i troche kaski[/SIZE] .....:mad:. [B]Ali - wspaniale wygląda ten medalista. Życzymu mu kolejnych tytułów i worka złotych medali. [/B]Trzymany pazurki za szczęśliwą podróż Kliwi, Zebry, Czapli i ich pupili. Wołają na kawusię :multi: Ahoj!
borsaf Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [B]Ali [/B]Podziwiam, jakTy wytrzymujesz te nocki? Ja świt tylko kilka razy w życiu widziałam i to za czasów studenckich. Fotki Derysia fantastyczne. Będzie mial pamiatke po swoich wystepach. Tylko model cosik znużony i bardziej za posłaniem sie oglada.:lol:
zadziorny Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Oczki mu się bidulkowi po nieprzespanej nocy same zamykają :roll: ;)
Ibolya Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [COLOR=blue][B]Ali[/B] piękny świt i piękny Derylek - medalista :multi: :multi: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]A ja się zastanawiałam jak medale na obroży powiesić, żeby się trzymały, (a na takie proste rozwiązanie nie wpadłam - i am blandina:evil_lol: ) fajny patent.[/COLOR]
Magda_i_Dex Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [COLOR=blue]Ali baaaaaardzo łany Twój Deryś i do twarzy mu z medalami. Gratuluję[/COLOR] [COLOR=blue]Fajny masz widok z okna - faktycznie centum miasta.[/COLOR] [COLOR=blue]Pozdrawiam z goracego Wrocławia.[/COLOR]
nikit1 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Ali26762'] I Deryśka - medalisty: [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT8092.jpg[/IMG] [/quote] Ali, zdecydowanie powinnaś mu kupić do tego złoty łańcuch :evil_lol: no albo choć z tombaku..:loveu: Gratulacje!!!
Welsh Terrier Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 I te ogłoszenie "Foksteriery 300zł/kg 609 XXX XXX " znów jest w Gazecie Olsztyńskiej :roll: Mnie to strasznie przeraża :shake:
Wind Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Welsh Terrier']I te ogłoszenie "Foksteriery 300zł/kg 609 XXX XXX " znów jest w Gazecie Olsztyńskiej :roll: Mnie to strasznie przeraża :shake:[/QUOTE] Mnie tez ;) Bo o ile szczeniak wyjdzie w takim przeliczniku calkiem znosnie, to dorosly pies co najmniej jakby byl po Zw Europy :evil_lol: [B]Welsh Terrier[/B], po tych wszystkich ogloszeniach jakie czytam w sprawie yorkow, nic mnie juz nie zdziwi ... Sprzedaje sie suki, ktore skonczyly 8 lat i nie moga juz rodzic rodowodowych szczeniat, wiec odsprzedaje sie je do "ferm hodowlanych", aby tam rodzily do poznej starosci psy bez metryk itp. itd. Przykladow mozna mnozyc :( [B]Ali[/B], Derylowi w zlocie wyjatkowo do pyska :loveu: Dwa dni temu spotkalam na moim osiedlu szczeniaka walijczyka. Walijczyk kupiony zostal w Hodowli Z Psiego Chaosu z Tarnowskich Gor.Wlascicielka wygladala na mocno przejeta z posiadania nowego domownika i czym predzej pobiegla do najblizszego trawnika. Jak mniemam rozpoczela sie nierowna walka z czasem, kaluzami na parkiecie i koopami na dywanie :evil_lol: W.
Recommended Posts