Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mokka']A tu weszterier sportowy (niestety, średnio udany :oops: )

Drakolot w Pęcicach
...
Nie mam jakoś ręki do Draki. Zawsze na nią poluję i zawsze jakoś kiepsko mi wychodzi :placz: . Ale nie składam broni, będę dalej polowała.[/quote] [B]Mokka[/B] co Ty wygadujesz :crazyeye: :shake:. Foty bardzo fajne som :multi:, a latający weszterier sportowy marki Drakolot po prostu boski :cool3: :loveu: :multi:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[B]Flaire: [/B]Diagnozowanie akurat mi najgorzej wychodzi... wczoraj nie umiałam rozpoznać zespołu otepiennego i pomyliłam go z zaburzeniami pamięci typu Alzhaimer :lol:

[B]Daisy: [/B]Cudne cuda terierowate!

[B]Ela_h: [/B]Wieczorkiem będę Cię łapała... nawet nie wiesz jak się cieszę z ... :loveu:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']wczoraj nie umiałam rozpoznać zespołu otepiennego i pomyliłam go z zaburzeniami pamięci typu Alzhaimer :lol:[/QUOTE]
I dali Ci piątkę? :crazyeye:
;) [B]aga,[/B] powiedz mi, jak Ty napisałaś tę pracę? :cool3: Ja się zacięłam straszliwie i nic a nic mi nie idzie... :placz:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'][B]Flaire: [/B]Diagnozowanie akurat mi najgorzej wychodzi... wczoraj nie umiałam rozpoznać zespołu otepiennego i pomyliłam go z zaburzeniami pamięci typu Alzhaimer :lol:[/quote]To by Ci akurat w mojej diagnozie nie przeszkodziło, bo ja chyba cierpię na obydwa te schorzenia i jeszcze kilka. ;-)

Wielkie gratulacje dla wszystkich naszych młodych zmagających się z egzaminami! Dla Justynki, dla Krzysia, dla agi_o - tak trzymać, Kochani i oby więcej takich młodych osób jak Wy było między nami! Oczywiście największe gratulacje i podziękowania należą się Szanownym Rodzicom, któzy takie wspaniałe pociechy wychowali! Dumna jestem, że Was znam, żałuję, że część znam tylko wirtualnie i mam nadzieję, że z czasem uda się to naprawić!

A Tobie, zadziorny, życzę wielu wspaniałych rejsów Yariskiem! To świetny samochód - wiem z doświadczenia! :loveu:

Posted

Coztego za dobrze Ci ;-) chociaz ja swoja prace napisalam w kilka dni ( kiedy byl juz ostateczny termin do oddania) Praca to byla pikus ale jakos nie moglam sie zmusic do streszczenia pracy po lacinie :roll:

Posted

[quote name='Flaire'] A Tobie, zadziorny, życzę wielu wspaniałych rejsów Yariskiem! To świetny samochód - wiem z doświadczenia! :loveu:[/quote]Bardzo dziękuję :loveu:. Wiem, że tak właśnie będzie :cool3: :lol: :multi:

Posted

[quote name='coztego']Ja się zacięłam straszliwie i nic a nic mi nie idzie... :placz:[/quote]coztego, a masz już coś, czy zacięłaś się przed rozpoczęciem? I jaki masz temat?

Posted

[quote name='coztego'][B]aga,[/B] powiedz mi, jak Ty napisałaś tę pracę? :cool3: Ja się zacięłam straszliwie i nic a nic mi nie idzie... :placz:[/quote] Jeśli mam być szczera to złożyły sie 2 elementy:
1) byłam totalnie zmęczona... praca zupełnie mi nie szła! Zebrałam całe swoje oszczędności i zrobiłam sobie tygodniowe wakacje! Po powrocie wszystko zaczęło wszystko "samo sie pisać"...
2) no i nie bedee ukrywała, że choc zakochanie czasem przeszkadza;) , to jest tes dobrym motorkiem do pracy :loveu:
[B]coztego: [/B]Trzymam kciuki!

[B]Flaire: [/B]Przekaże rodzicom :lol:... oni są chyba czasem odmiennego zdania na mój temat... :eviltong:

Posted

[quote name='Flaire']
A Tobie, zadziorny, życzę wielu wspaniałych rejsów Yariskiem! To świetny samochód - wiem z doświadczenia! :loveu:[/quote]
Fajny wózek, tylko tapicerkę jakąś słabowitą ma... Żeby nie potrafiła wytrzymać karesów 3 piesków, to ja nie wiem... ;)

Posted

[quote name='Mokka']Nie mam jakoś ręki do Draki. Zawsze na nią poluję i zawsze jakoś kiepsko mi wychodzi :placz: . Ale nie składam broni, będę dalej polowała.[/quote]I tak trzymać! tamer należą się fajne zdjęcia Draki, bo jedne z moich ulubionych zdjęć Misi są jej autorstwa. Ciekawe tylko, czy tamer odnajdzie te zdjęcia Draki na tym forum... :cool3:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Jeśli mam być szczera to złożyły sie 2 elementy:
1) byłam totalnie zmęczona... praca zupełnie mi nie szła! Zebrałam całe swoje oszczędności i zrobiłam sobie tygodniowe wakacje! Po powrocie wszystko zaczęło wszystko "samo sie pisać"...
2) no i nie bedee ukrywała, że choc zakochanie czasem przeszkadza;) , to jest tes dobrym motorkiem do pracy :loveu: [/quote]Ja jeszcze dodam jeden efekt, który zaobserwowałam u agi_o - może nie do końca trafnie, ale niech mnie aga_o w razie czego poprawi. A mianowicie: aga_o miała wymagająca - ale i oddaną - promotorkę. Tak więc oddawała pracę po rozdziale na określone terminy, a promotorka na bieżąco te rozdziały poprawiała. Chyba nie wszyscy promotorzy tak robią, czy tego wymagają... A mnie się wydaje, że to również służyło jako motywacja i doping.

Posted

[quote name='Mokka']Fajny wózek, tylko tapicerkę jakąś słabowitą ma... Żeby nie potrafiła wytrzymać karesów 3 piesków, to ja nie wiem... ;)[/quote] Tapicerka to pryszcz :roll:. Jak nie wytrzyma psich karesów, to się ją wymieni na nową :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='Mokka']Fajny wózek, tylko tapicerkę jakąś słabowitą ma... Żeby nie potrafiła wytrzymać karesów 3 piesków, to ja nie wiem... ;)[/quote]Ja cię zapewniam, że Misia z tą dziurką w tapicerce nie miała nic do czynienia. Wystarczyły pozostałe dwa potfory - co prawda żaden się nie przyznaje, ale ja i tak wiem, że to jeden z nich. :angryy:

Posted

[quote name='zadziorny'][B]Nitencja[/B] właśnie przed chwilą dostałaś... ognia :cool3:. Gratuluję :klacz: :klacz: :klacz:[/quote]Bo Nitencja to gorąca kobieta jest - tylko dogomanii trochę czasu zajęło, żeby się na niej poznać. ;-)

Posted

[quote name='Flaire']Ja cię zapewniam, że Misia z tą dziurką w tapicerce nie miała nic do czynienia. Wystarczyły pozostałe dwa potfory - co prawda żaden się nie przyznaje, ale ja i tak wiem, że to jeden z nich. :angryy:[/quote]
Tiaaaa, potfory - mów za swojego :diabloti: , mój aniołek nigdy nikomu żadnej tapicerki... Poza tym w kagańcu był, a on w kagańcu bezbronny jak dziecko :evil_lol: .

Posted

[quote name='Nitencja']Coztego za dobrze Ci ;-) chociaz ja swoja prace napisalam w kilka dni ( kiedy byl juz ostateczny termin do oddania) [/QUOTE]
Chyba też tak skończę. Jeden kilkudniowy rzut na taśmę :angryy:
[quote name='Flaire']coztego, a masz już coś, czy zacięłaś się przed rozpoczęciem? I jaki masz temat?[/QUOTE]
Mam już połowę napisaną. :roll: Tematem jest Tożsamość narodowa Ślązaków. :cool1:
A mój promotor jest bez zarzutu. Rewelacyjny profesor, wymagajacy, oddany i rzetelny... ale co z tego, skoro studentka jest do luftu... :shake:
[quote name='aga_o']1) byłam totalnie zmęczona... praca zupełnie mi nie szła! Zebrałam całe swoje oszczędności i zrobiłam sobie tygodniowe wakacje! Po powrocie wszystko zaczęło wszystko "samo sie pisać"...
2) no i nie bedee ukrywała, że choc zakochanie czasem przeszkadza , to jest tes dobrym motorkiem do pracy [/QUOTE]
Punkt 1 byłby chyba bardzo wskazany, ale w najbliższej przyszłości niemożliwy do realizacji... A punkt 2- cóż... pobożne życzenia :evil_lol:
No nic to... trzeba się zmobilizować i zakończyć tę zabawę... :mad:

Posted

[quote name='Mokka']Poza tym w kagańcu był, a on w kagańcu bezbronny jak dziecko :evil_lol: .[/quote]Tiaaa, ten gość, którego ugryzł jak był w kagańcu pewnie też tak myśli. :angryy: A poza tym na tej tapicerce żadne zęby nie były używane, wyraźnie widać ślady pazurów. :angryy: One wiedziały, że chcę im awtobus sprzedać, więc się postarały. :angryy:

[quote name='Mokka']Tiaaaa, potfory - mów za swojego :diabloti: [/quote]Ona nie jest moja, ale i tak ją przy następnej okazji na rosół przerobię. :angryy:

Posted

[quote name='coztego']Mam już połowę napisaną.[/quote]A czy rozplanowaną na rozdziały masz całą pracę, czy robisz to na bieżąco?

Posted

hihi a prace do 5 nad ranem drukowalam z wielkiem poswieceniem rodzicow....... to byly czasy :) jest co teraz wspominac ehhhh.
Samochodu to ja sie pewnie niegdy w zyciu nie doroboie ;-(
a u nas znow leje. mam tylko cicha nadzieje ze nie bedzie lalo w Gorzowie :(

Posted

[quote name='Flaire']A czy rozplanowaną na rozdziały masz całą pracę, czy robisz to na bieżąco?[/QUOTE]
Mam rozplanowaną, wiem co chcę napisać, mam zgromadzone materiały... Muszę tylko siąść i napisać... Ale mam taką blokadę, że po prostu fizycznie nie jestem w stanie pisać. :shake: [B]aga[/B], powinnaś mnie chyba zdiagnozować :razz: Problem w tym, że ja nie lubię tych studiów, w nosie mam tego magistra :angryy: tym bardziej powinnam z tym skończyć i mieć święty spokój :wallbash: ale robi mi się niedobrze na samą myśl o pisaniu... :grab:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...