Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zadziorny'] Ostatnio intensywnie ćwiczę markę [B]Chianti [/B]:loveu: :eviltong:[/QUOTE]
Na Chianti to ja moge przyjsc do Ciebie,ja obecnie praktykuje jakowes tam moldawskie...Teraz to wlasciwie juz nie winko,a urodzinowego szampana popijam i sie zastanawiam kiedy pod stolem wyladuje :eviltong: ;)

Bos,chce Ci sie to wciaz obrabiac ? Podziwiam :evil_lol:

Posted

[quote name='Kliwia'][B]Aga [/B]dlaczego sie meczysz w takie swieto.....???:shake:[/quote]
Bo... to jest kara za moje lenistwo... nie chiało mi się napisać wcześniej, to teraz bede siedziała na dupsku i pisała :angryy:

Posted

[quote name='bos']Owocnej pracy [B]Aguś[/B] i.......wiesz skoro Ty w domku siedzisz to w takim razie i ja się poświęcę i też nigdzie nie idę...........a co mi tam , posiedzimy sobie razem , będzie Ci rażniej........:lol: :evil_lol: :multi: :evil_lol: ;)[/quote]
Kochany [B]bosik[/B] dziękuję! :loveu:

[B]Flaire: [/B]Dobijałam się do Ciebie i dobijałam, ale nikt nie odbierał... :roll: Co się stało? Kontuzjowana? Co, jak?

Posted

Moze i ja wprosze sie na:
[QUOTE]
Napisał(a) [B]zadziorny[/B]
[I]Ostatnio intensywnie ćwiczę markę [B]Chianti [/B]:loveu: :eviltong:[/I]
[/QUOTE]
....zawsze jeden znieczulacz wiecj......:cool3:

Posted

[quote name='Kliwia']A co sie Flaire stalo....????[/quote]Na szczęście nic groźnego, mięśnia sobie tylko naciągnęłam chyba. :-(

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'][B]Flaire: [/B]Dobijałam się do Ciebie i dobijałam, ale nikt nie odbierał... :roll: Co się stało? Kontuzjowana? Co, jak?[/quote]No bo ja na treningu byłam...

No nic, wskakuję do wanny, odmoczyć kontuzję.

Posted

[quote name='carragan']Na Chianti to ja moge przyjsc do Ciebie,ja obecnie praktykuje jakowes tam moldawskie...Teraz to wlasciwie juz nie winko,a urodzinowego szampana popijam i sie zastanawiam kiedy pod stolem wyladuje :eviltong: ;)
Bos,chce Ci sie to wciaz obrabiac ? Podziwiam :evil_lol:[/quote]

Zadziorny już dziś nic nie napisze bo sie opił nie Chianti.....a piffkiem. Poszkodziły mu krupnioki z grila i teraz siedzi na...........wiadomo czym i .......no właśnie . :evil_lol: :evil_lol:
Tak to jest jak się nikogo nie zaprosi i samemu griluje.......:evil_lol: ;)

A z tym obrabianiem to co masz na mysli.............:razz: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bos']A z tym obrabianiem to co masz na mysli.............:razz: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]No jak to co? Na przykład, że wyraźnie mi tyłek powięszyłeś na tym pierwszym zdjęciu... A w ogóle to chyba mnie w to zdjęcie zgoła wstawiłeś z tym powiększonym tyłkiem, bo ja tego momentu zupełnie nie pamiętam...

Posted

[quote name='bos']Zadziorny już dziś nic nie napisze bo sie opił nie Chianti.....a piffkiem. Poszkodziły mu krupnioki z grila i teraz siedzi na...........wiadomo czym i .......no właśnie . :evil_lol: :evil_lol:
Tak to jest jak się nikogo nie zaprosi i samemu griluje.......:evil_lol: ;) [/quote]
Na piffo to ja jakos ochoty nie mam,ale dobre winko nie jest zle.Niestety,J. obecnie jest w Nowym Saczu,a to on ma zasobna piwniczke,a nie ja...;)

[quote name='bos']
A z tym obrabianiem to co masz na mysli.............:razz: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
Nic,procz faktu,ze jak ja zaczelam obrabiac zdjecia z Katowic to mi komputer padl.Totez zrezygnowalam :roll: :gent: :lol:

Flaire,milego odmaczania kontuzji.Ja szczerze mowiac tez troche kontuzjowana jestem (tak po prawdzie to poruszam sie jak kaleka :roll: ),bo zjezdzjac z dosyc spadzistej goreczki wcisnelam hamulec przedni miast tylniego...Konsekwencje latwe do przewidzenia,a ja jedyne co moge robic to cieszyc sie,ze Malec byl za mna,a nie przede mna...Szczegolnie,ze rower poszybowal w jedna strone,a ja druga... :roll: :lol:

Posted

[quote name='Flaire'] bo ja tego momentu zupełnie nie pamiętam...[/QUOTE]
A myslalam,ze to tylko ja naduzywam wina... :roll: :gent:

Posted

[B]Ali[/B] gdzie jestes ....?
Jak sobie radzisz z przygotowaniami Derysia............!!!!!!!!!!!
A zostal tylko tydzien.:crazyeye:

Ja dzis odebralam wize dla siebie i suni, tylko, ze nie moge od zwiazku ru. doprosic sie o adres wystawy :mad: ??? moze wcale tam nas nie chca ....:shake: ??? :???:

Posted

Jestem, jestem - heyka :)

Radzę sobie, myślę, że nieźle, jutro skubię kątowanie i solidnie wyczesuję podszerstek. Reszta jest już zrobiona, pomogła mi moja kochana Ewunia, fryzjerka. Jeszcze raz do niej podjadę w tygodniu, poprawimy wszystkie "wicherki", a ostateczniego szlifu, mam nadzieję, nada Derysiowi w sobotę... [B]aga_ostaszewska[/B] !!! HURRA !!!

Zawzięcie też ćwiczymy, na spacerkach i w szkole, bieganie na ringówce (zawsze mam w kieszeni, praktycznie nigdzie się bez niej nie ruszam) i postawę. Wczoraj znajoma psiara obejrzała nasze popisy i wytknęła mi kilka błędów, dzisiaj starałam się ich unikać.

Obejrzałam sobie przed chwilą fotki zrobione na ubiegłorocznej wystawie w Sopocie i stwierdziłam, że wizualnie mój Deryś prezentuje się zdecydowanie lepiej niż niejeden wystawiany tam wówczas walijczyk, to samo tyczy się postawy. Ale ja się kompletnie nie znam, więc moje odczucia mogą być nietrafione...

Posted

[B]carragan[/B] - no cóż, chociaż po czasie, ale wyściskaj Maleństwo urodzinkowo, bardzo, bardzo serdecznie ode mnie i od Derysia :)

[IMG]http://www.pawprintzpetboutique.com/pics/CHM/playboy/8700-toy.jpg[/IMG]

Posted

[B]Wind[/B] - ależ się cieszę, że Majut wyrasta na rasową aktorkę !!!
Na pewno obejrzę film, w którym dzielny york policyjny ściga groźnych bandytów!

GRATULACJE dla Was obu, dziewczyny :)

Posted

oj Kliwia rozumiem Ciebie doskonale .......... Ja nocke co prawda przespalam ale jak mnie rano zaczal zab na.......... , ale kurcze nie jestem gotowa jeszcze isc do dentysty bo tam nie ma juz co rwac tylko dlutowac brrrrrrrr na razie stosuje saridon i pifo hm, a za chwile ide trymowac Alexa to mzoe mi sie polepszy.
Carragan co sama bedziesz opijac ?? Przyjedz w sobote do mnie , wez wiecej wina bedziemy sie konsolidowac w smutku i zalu.

Posted

[quote name='Kliwia']

Ja dzis odebralam wize dla siebie i suni, tylko, ze nie moge od zwiazku ru. doprosic sie o adres wystawy :mad: ??? moze wcale tam nas nie chca ....:shake: ??? :???:[/quote]

Chcą , chcą , a my przede wszystkim chcemy.......:multi: :multi: :multi:
Jedź i zakasuj ich, a my tu będziemy ściskać pazury i kciuki za Wasz ringowy start........:gent: :happy1: :happy1:

Posted

[B]Flaire[/B] , jak tam odmoczona kontuzja. I jeszcze jedno .......... jak tu nie focić skoro Api przy straganach wdała się w rozmowę z Ibolyą i Tobą.....:lol: :lol: :loveu:

[IMG]http://i3.tinypic.com/zkk75x.jpg[/IMG]

:lol: Pozwolisz że tak nieśmiało zapytam..........płytka doszła.....:shake::confused: :niewiem:

Posted

bos, płytka doszła wczoraj - jeszcze nie otworzyłam! - ale dzięki wielkie! Następne piwko ja stawiam. :-)

A kontuzja na razie ok. Byłam dziś rano z Lotką w przedszkolu i mi nie dokuczała, ale tam się niewiele biega. Zobaczymy jak będzie po południu na agility...

Posted

No to się cieszę że doszła........choć dość długo to trwalo . Ech ta nasza poczta....:evil_lol:

Kuruj nogę , kuruj........a tak przy okazji takich kontuzji ścięgien , mięśni , potłuczeń...........jest taka maść o nazwie [B]Eclipse Blu[/B].....rozgrzewający żel dla koni do likwidacji obrzęków.
To maść na bazie mentolu,olejku eukaliptusowego,wyciągu suchego z liści oczara i owocu pieprzowca w składzie jest jeszcze izopropanoli ester benzylowy kwasu nikotynowego.
Kupiłem to kiedyś dla swojej mamy , potem sam wyprobowałem na sobie i powiem że to bardzo dobry preparat-maść. Może już słyszałaś , ja gorąco polecam. Trzeba tylko posmarować trochę na rękę aby zobaczyć czy nie ma uczulenia. Ja do tej pory nie spotkałem osoby u której by wystąpiły jakieś objawy tego typu.
A jakie po tej maści miałem biegi........jak młody żrerbak.
I nie należy się przejmować że tam pisze .....tylko dla koni......:evil_lol:
Jest to produkt ze Szwecji.

A teraz ruszam do Ustronia...........:evil_lol:

Posted

[B]zadziorny [/B]nie tylko klusków ale i dogomaniaków..........chyba wszyscy wyjechali na majówkę.:multi:
Jak tam po wczorajszych krupniokach........?:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...