coztego Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Wind'] [B]coztego[/B], a moze chcesz przejac role "kierownika zamieszania" ? ;) [/QUOTE] Jestem fatalnym organizatorem :shake: Kiedy ja się za coś biorę, to wiadomo, że nie wyjdzie :-( A jedyne dobrze znane mi miejsce na jakiekolwiek spotkania to knajpa mojej kuzynki, w Zabrzu... bez możliwości grillowania :roll: [B]zach[/B], nic się nie bój! Jesteśmy z Tobą :kciuki:
zachraniarka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dzięki za wsparcie :calus: i [B]borsaf[/B] już dziś ode mnie wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin! Moc radości i wszelkiej pomyślności oraz spełnienia wszystkich marzeń i pragnień życzą: Asia, Huguś & Ludwiczek I z tej okazji torcik: [IMG]http://www.dogstuff.com/zaripix/aripix8/PAM415bdaycakecard.jpg[/IMG]
Wind Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [B]zach,[/B] Oczywiscie bedziemy trzymac kciuki. Jestem przekonana, ze bedzie dobrze a nowoczesna ortopedia pozwala baaardzo szybko wrocic do pelnej aktywnosci :-) Na szczescie minely czasy dlugiego polegiwania po zabiegu w lozku, a pacjent stawiany jest niemal od razu na SPRAWNE nogi :multi: Piesy nawet nie zauwaza braku w treningach, czego serdecznie Ci zycze :cool3: [B]coztego,[/B] Wiesz co ... to niech moze ktos inny przejmie paleczke party managera :evil_lol: [B]borsaf,[/B] Wszystkiego naj, naj, naj ... I aby nigdy w Twoim zyciu nie zabraklo slodyczy ... [CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/przyjecie/2.gif[/IMG][/CENTER] milosci Bliskich [CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/milosc/serduszka2/12.gif[/IMG][/CENTER] i sprawnego komputera do kontaktow z nami :evil_lol: [CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/rozmaite/komputer/6.gif[/IMG][/CENTER] W.
nikit1 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Borsaf, Z okazji urodzin słońca w sercu i w naturze!!! :Rose: życzę ja i moja banda ;)
nikit1 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Zach, W ostatnich czasach takie operacje robią dosyc często także mają wprawę ;) . Napewno będzie wszystko dobrze. Powrotu do zdrowia i duuużo cierpliwości (przez jakis czas napewno nie będziesz mogla "ganiac" z czworonogami, tylko będziesz "zbijac bąki" w domu :evil_lol: . Dogomania napewno na tym nie ucierpii :lol:
zadziorny Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [B]Borsaf[/B] - wszystkiego najlepszego :tort: :new-bday: :BIG: :bday: :laola: :beerchug: :cunao: :popcorn: [B]zachraniarka[/B] - trzymamy mocno :thumbs: :happy1: :kciuki: :bigok:
Nitencja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Plan sedziowania u P.Gajewskiego :) [B][FONT=Times New Roman][U]RING IX [/U][I]SĘDZIA: Jan Gajewski – Polska [/I](67)[/FONT][/B] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Terier Walijski 13 godz. 10.00[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. pośrednia 3 nr. kat. 1644 – 1646[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 1 1647[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 1 1648[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. młodzieży 3 nr. kat. 1649 – 1651[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. pośrednia 3 1652 – 1654[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 1 1655[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. weteranów 1 1656[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Border Terier 6 godz. 10.40[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. szczeniąt 1 nr. kat. 1468[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. młodzieży 1 1469[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 1 1470[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. młodzieży 2 nr. kat 1471 – 1472[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 1 1473[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Bedlington Terier 1 godz. 11.00[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. pośrednia 1 nr. kat. 1467[/FONT] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Australian Silky Terier 1 godz. 11.05[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. otwarta 1 nr. kat. 1466[/FONT] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Cairn Terier 6 godz. 11.10[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. championów 1 nr. kat. 1506[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. młodzieży 4 1507 – 1510[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. weteranów 1 1511[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Irish Glen of Imaal Terier 3 godz. 11.30[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. młodzieży 1 nr. kat. 1538[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. pośrednia 1 1539[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 1 1540[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=gray]Irish Soft Coated Wheaten Terier 4 [/COLOR][COLOR=gray]godz. 11.40[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. szczeniąt 1 nr. kat. 1541[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. szczeniąt 1 1542[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. pośrednia 1 1543[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 1 1544[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=gray]Jack Russell Terier 9 [/COLOR][COLOR=gray]godz. 11.55[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. młodzieży 1 nr. kat. 1545[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. pośrednia 1 1546[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 1 1547[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. młodzieży 4 nr. Kat. 1548 – 1551[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. pośrednia 1 1552[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 1 1553[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Manchester Terier 1 godz. 12.25[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. otwarta 1 nr. kat. 1562[/FONT] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Niemiecki Terier Myśliwski 4 godz. 12.30[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. pośrednia 1 nr. kat. 1563[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 2 1564 – 1565[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. otwarta 1 nr. kat. 1566[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Parson Russel Terier 3 godz. 12.45[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. pośrednia 2 nr. kat. 1577 – 1578[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 1 1579[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Skye Terier 6 godz. 12.55[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. pośrednia 1 nr. kat. 1581[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 1 1582[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. pośrednia 1 nr. kat. 1583[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 3 1584 – 1586[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Terier Irlandzki 4 godz. 13.20[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. młodzieży 1 nr. kat. 1612[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 1 1613[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. otwarta 1 nr. kat. 1614[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 1 1615[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie [/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] hehe i welshe o 10:00 !!
Flaire Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Nitencja, skąd to wytrzasnęłaś? Ale mniejsza o to - czy na ring Pana Matyasa też coś takiego masz?
Nitencja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [U][B][FONT=Times New Roman]RING XI[/FONT][/B][/U] [B][FONT=Times New Roman][I]SĘDZIA: Jaroslav Matyas – Słowacja [/I](81)[/FONT][/B] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Airedale Terrier 15 godz. 10.00[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. pośrednia 1 nr. kat. 1390[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 2 1391 – 1392[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 2 1393 – 1394[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. młodzieży 3 nr. kat. 1395 – 1397[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. pośrednia 2 1398 – 1399[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 4 1400 – 1403[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 1 1404[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=gray]Staffordshire Bullterier 25 [/COLOR][COLOR=gray]godz. 10.45[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. młodzieży 6 nr. kat. 1587 – 1592[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. pośrednia 2 1593 – 1594[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 1 1595[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 1 1596[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. młodzieży 4 nr. kat. 1597 – 1600[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. pośrednia 2 1601 – 1602[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 6 1603 – 1608[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 3 1609 – 1611[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=gray]Kerry Blue Terrier 8 [/COLOR][COLOR=gray]godz. 12.00[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. młodzieży 2 nr. kat. 1554 – 1555[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. championów 1 1556[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. weteranów 1 1557[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. pośrednia 2 nr. kat. 1558 – 1559[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 2 1560 – 1561[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=gray]Dandie Dinmont Terrier 1 [/COLOR][COLOR=gray]godz. 12.20[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. pośrednia 1 nr. kat. 1512[/FONT] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Bullterier Miniaturowy 1 godz. 12.25[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. championów 1 nr. kat. 1505[/FONT] [COLOR=gray][B][FONT=Times New Roman]Bullterier 31 godz. 12.30[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman]Psy: kl. młodzieży 2 nr. kat. 1474 – 1475[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. pośrednia 4 1476 – 1479[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 5 1480 – 1484[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszego Psa w Rasie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki: kl. młodzieży 8 nr. kat. 1485 – 1492[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. pośrednia 8 1493 – 1500[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. otwarta 3 1501 – 1503[/FONT] [FONT=Times New Roman]kl. weteranów 1 1504[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wybór Najlepszej Suki w Rasie[/FONT] [B][FONT=Times New Roman]Wybór Zwycięzcy Rasy[/FONT][/B]
zadziorny Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Nitencja'] hehe i welshe o 10:00 !![/quote] To chyba za karę :evil_lol: :eviltong:. Qrcze, w tym samym czasie idą serdelki i nie będzie można braciom większym pokibicować (ani pofocić :-() :shake: :angryy: :evilbat:
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [B]Nitencja[/B] , dzięki......a swoją drogą ......właśnie ....może masz jeszcze jakie psy się nam zaprezentują o 10.00........plissss :p :eviltong: :evil_lol: ;) ;) :lol:
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Widzę zadziorny że czuwamy przy kompie wspólnie i za koleżanke mamy jeszcze Flaire. Pozdrawiam [B]Borsaf.[/B]......... dla Ciebie wszystkiego naj , naj , naj, z okazji urodzin , zdrowia,szczęścia , pomyślności , bezawaryjnego kompa , radości i pociechy z rodzinki i nas oczywiście.Tego wszystkiego jak również spełnienia wszystkich dobrych życzeń jakie Ci dziś złożą życzy Jazonek i Boguś. [IMG]http://i3.tinypic.com/x4ni0x.gif[/IMG] [IMG]http://i2.tinypic.com/x4nixf.gif[/IMG]
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Słuchajcie a jak sprawa tego naszego dogowego grila....... [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/7105/jedzenie157ch.gif[/IMG][/URL] Chęci som ale zapału niet................ ....może u mnie na ogródku działkowym W okolicach Katowic i Bytomia, Zabrza nic nie przychodzi mi na myśl żeby zrobić sobie taki zlocik kameralnie........ Moze znacie jakąś knajpke , czy jakieś miejsce gdzie by można posiedzieć....... sprzęty by się dowiozło........ [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/885/jedzenie252pt.gif[/IMG][/URL] A teraz dopiero zaserwuję sobie jakąś kawusię. [IMG]http://i3.tinypic.com/x4nmf6.gif[/IMG] .......i pomyśmy na spokojnie .......... [IMG]http://i2.tinypic.com/x4no6d.gif[/IMG] ......może coś wymyślimy.....:cool3: :p :lol:
coztego Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [B]bos[/B], ciekawa jestem tego prosiaka na rożnie :evil_lol: [B]borsaf![/B] [SIZE="3"][B][COLOR="Blue"]Wszystkiego Najlepszego!!!! [/COLOR][/B][/SIZE] :new-bday: :BIG: :tort: :laola: :drinking: :Rose: To ja dla towarzystwa, też sobie kawkę zrobię :kaffee_2:
Flaire Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Hmmm. Wam się otwierają te gify bosa? Bo mnie dzisiaj nic z tinypic'a się nie otwiera - ani te gify, ani zdjęcia Regona :-(. Jak wstawiam adres do explorera to mam Cannot find server or DNS Error... :-(
coztego Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Flaire']Hmmm. Wam się otwierają te gify bosa? [/QUOTE] Się otwierają i cieszą oczy ;) [quote name='bos']może u mnie na ogródku działkowym[/QUOTE] [B]bos[/B], tylko jedno ale... Z całym szacunkiem, ale Wodzisław to straszne zadoopie, czy niezmotoryzowany człowiek może tam jakoś dotrzeć? :cool3:
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [B]Flaire[/B] , mnie też się coś blokują......:shake: , ale nie cały czas :cool3:
Magda_i_Dex Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [SIZE=4]Hej;[/SIZE] [SIZE=4]Witam z Wrocławia. U nas od wczoraj znów pięknie i słonecznie. Aż miło:p [/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Zachraniarka[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Trzymam za Ciebie kciuki. Myślę, że będzie wszystko OK. Nie bój się. Czas szybko leci i nim się obejżysz a już będziesz śmigać na spacerki. Tak jak ja teraz, a też miałam wielkiego stracha przed operację. Trzymaj się i nie dawaj się !!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]Borsaf[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]W Dniu Twojego Święta życzę Ci wszystkiego naj, naj .... najlepszego i spełnienia marzeń. Pozdrawiam serdecznie. :sweetCyb: [/COLOR][/SIZE]
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='coztego']Się otwierają i cieszą oczy ;) [B]bos[/B], tylko jedno ale... Z całym szacunkiem, ale Wodzisław to straszne zadoopie, czy niezmotoryzowany człowiek może tam jakoś dotrzeć? :cool3:[/quote] Oczywiście .......... tylko powiedz życzenie.......:p:cool1: :multi:
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [B]Flaire[/B] , puścilem gify przez żabę......, teraz ok. .....:p
coztego Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='bos']Oczywiście .......... tylko powiedz życzenie.......:p:cool1: :multi:[/QUOTE] :roflt: No jak tak, to może być grillowanie na działce u [B]bos[/B]a :lol:
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ja całkiem zapomniałem o kawie......w morde jeża .....:mad: :diabloti: :lol: :lol:
Recommended Posts