Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Witam !!![/B]

Kurcze i co widze czyzby :crazyeye: zostane babcia :lol:

Ciesze sie bardzo i zycze powodzenia. Czardasz pochodzi
z duzej rodziny powinien dobrze skoczyc :evil_lol: :evil_lol:

[B]Zadziorny[/B] to ja tez chyba bede nalezec to tej rodziny :mad:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Nitencja']Bos wesele juz bylo ....teraz raczej konsumpcja maleznstwa sie odbywa:cool3:[/quote]

........już było .....nie poczułem..:shake: :crazyeye: .....
teraz wszyscy od razu do konsumcji się zabierają............:evil_lol: :evil_lol: ;)
[B]zadziorny [/B]a Ty jaki prezent kupiłeś ........weselny oczywiście :crazyeye: :eviltong:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz'][B] Bos[/B] po 3-ch cherbatach i 3-cytrynach bol glowy
minal czuje sie jak nowo narodzona :placz: :placz:

a jutro tlusty czwartek :cool3: :cool3:[/quote]

:loveu: :evil_lol: :eviltong: ale będzie się działo.....:crazyeye: ;)

Posted

[quote name='zadziorny']Flaire miała rację :roll:. Rzeczywiście serial brazylijski nam się tu rozwija :evil_lol:, a i rodzina coraz liczniejsza :cool3: :loveu: :p[/quote]

Byle nie Rodzina Soprano.....:eviltong: ;)

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'][B]Ela_h:[/B] Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic :cool3:[/quote]To do mnie też zadzwoń. Bo mi coś telefon nawala... :mad:

Posted

[quote name='Flaire'] [quote]
Napisał(a) [B]aga_ostaszewska[/B]
[I][B]Ela_h:[/B] Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic [/I][/quote][I] To do mnie też zadzwoń. Bo mi coś telefon nawala... :mad:[/I][/quote]

[I]Do mnie śmiało .....mnie nie nawala.....ja mam dobry telefon.......:lol: :lol: ;) [/I]

Posted

[quote]
Napisał(a) [B]bos[/B]
[I]Byle nie Rodzina Soprano...:eviltong: ;-) [/I][/quote]
[quote name='Ela_hryckiewicz']dlaczego nie :mad: :mad:
[/quote]

Bo my to Walijska rodzina .......:eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

strasznie cicho sie zrobiło ....psiurki poszły spać.........

pozdrowienia dla scenacków.......[B]Eli_h[/B] i [B]jborowego[/B]

no to dobranoc......no nie ,nie mogę w to uwierzyć........nikt nie reaguje......trudno......

Posted

[quote name='vigor']Od soboty wieczorem w hodowli [B]NOZDRZECKI VIGOR [/B]przebywa reproduktor [B]CH.PL. CZARDASZ z Szumiących Klonów. [/B]
[B][COLOR=Red]W ogóle nie tęskni za swoją Panią[/COLOR][/B], bo w głowie świdruje mu pytanko: [B][I]gdzie schowali moją milość Diunę Zadziorne Ucho.
[/I][/B]Ahoj![/quote]
[COLOR=Blue]Niech no tylko wróci do domu syneczek, już ja mu pokażę gdzie raki zimują i amory mu z łepetyny wybiję :angryy: :angryy: :angryy:
Witajcie Kochani. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Bardzo jestem zajęta, szykuję niespodziankę, mam nadzieję, że się spodoba. Zajrzę do Was może jutro wieczorkiem. Ahoj!
[/COLOR]

Posted

A je też jestem.........znowu..........trza mi do pracy rodacy. :evil_lol: :evil_lol:

Temperatura +1st.C.......czwartek. Wszyscy jeszcze śpią......i bardzo dobrze ..........co za idiota zaczyna prace tak wcześnie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz: ;)

Miłego dnia wszystkim i zapraszam o 6.00 na kawę :lol: ;)

Posted

[quote name='Ibolya']..........[COLOR=blue]. Bardzo jestem zajęta, szykuję niespodziankę, mam nadzieję, że się spodoba. Zajrzę do Was może jutro wieczorkiem. Ahoj!
[/COLOR][/quote]

........uwielbiam niespodzianki............miłe oczywiście :lol: ;)

...........a jeszcze wieczorkiem.......:loveu: :multi: ;) :razz:

Posted

[quote name='Flaire']Ja też. :-([/quote]

[B]Flaire[/B] - no my sobie kawusię razem możemy zaliczyć......:lol:;)

A temoeratura w Jastrzębiu - 2 st.C i biało........hehehehehe :lol:

Na miom Osiedlu też było biało jednak temperatura dodatnia wskazywała że to się wszystko zaraz...........utleni.....:evil_lol:

Dzienniki zapowiadają jednak spadek temperatury.....zobaczymy. :evil_lol:;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...