Ela_hryckiewicz Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [B]Witam !!![/B] Kurcze i co widze czyzby :crazyeye: zostane babcia :lol: Ciesze sie bardzo i zycze powodzenia. Czardasz pochodzi z duzej rodziny powinien dobrze skoczyc :evil_lol: :evil_lol: [B]Zadziorny[/B] to ja tez chyba bede nalezec to tej rodziny :mad:
Nitencja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Hihi to kiedy bedziem opijac tak wielka welshowa rodzine ;-)
Ela_hryckiewicz Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [B] Bos[/B] po 3-ch cherbatach i 3-cytrynach bol glowy minal czuje sie jak nowo narodzona :placz: :placz: a jutro tlusty czwartek :cool3: :cool3:
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Nitencja']Bos wesele juz bylo ....teraz raczej konsumpcja maleznstwa sie odbywa:cool3:[/quote] ........już było .....nie poczułem..:shake: :crazyeye: ..... teraz wszyscy od razu do konsumcji się zabierają............:evil_lol: :evil_lol: ;) [B]zadziorny [/B]a Ty jaki prezent kupiłeś ........weselny oczywiście :crazyeye: :eviltong:
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'][B] Bos[/B] po 3-ch cherbatach i 3-cytrynach bol glowy minal czuje sie jak nowo narodzona :placz: :placz: a jutro tlusty czwartek :cool3: :cool3:[/quote] :loveu: :evil_lol: :eviltong: ale będzie się działo.....:crazyeye: ;)
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'] [B]Zadziorny[/B] to ja tez chyba bede nalezec to tej rodziny :mad:[/quote] Jasne, że tak :lol: :loveu: :cool3:
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']od dzis odliczmy 60 dni[/quote] U moich dziewczynek to zawsze było 63 dni :roll: :lol:
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Flaire miała rację :roll:. Rzeczywiście serial brazylijski nam się tu rozwija :evil_lol:, a i rodzina coraz liczniejsza :cool3: :loveu: :p
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='zadziorny']Flaire miała rację :roll:. Rzeczywiście serial brazylijski nam się tu rozwija :evil_lol:, a i rodzina coraz liczniejsza :cool3: :loveu: :p[/quote] Byle nie Rodzina Soprano.....:eviltong: ;)
aga_ostaszewska Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [B]Ela_h:[/B] Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic :cool3: No a fasolki, niech rosna w brzuszku! :multi:
Flaire Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'][B]Ela_h:[/B] Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic :cool3:[/quote]To do mnie też zadzwoń. Bo mi coś telefon nawala... :mad:
Ela_hryckiewicz Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='bos']Byle nie Rodzina Soprano...:eviltong: ;) [/QUOTE] dlaczego nie :mad: :mad: [B]Aga[/B] jestem w domu mam nadzieje, ze masz dobre wiesci dla mnie
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Flaire'] [quote] Napisał(a) [B]aga_ostaszewska[/B] [I][B]Ela_h:[/B] Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic [/I][/quote][I] To do mnie też zadzwoń. Bo mi coś telefon nawala... :mad:[/I][/quote] [I]Do mnie śmiało .....mnie nie nawala.....ja mam dobry telefon.......:lol: :lol: ;) [/I]
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote] Napisał(a) [B]bos[/B] [I]Byle nie Rodzina Soprano...:eviltong: ;-) [/I][/quote] [quote name='Ela_hryckiewicz']dlaczego nie :mad: :mad: [/quote] Bo my to Walijska rodzina .......:eviltong: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'][B]Ela_h:[/B] Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic :cool3: [/quote] Ty nie usiłuj tylko dzwoń :roll: :p ;)
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 strasznie cicho sie zrobiło ....psiurki poszły spać......... pozdrowienia dla scenacków.......[B]Eli_h[/B] i [B]jborowego[/B] no to dobranoc......no nie ,nie mogę w to uwierzyć........nikt nie reaguje......trudno......
Ibolya Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='vigor']Od soboty wieczorem w hodowli [B]NOZDRZECKI VIGOR [/B]przebywa reproduktor [B]CH.PL. CZARDASZ z Szumiących Klonów. [/B] [B][COLOR=Red]W ogóle nie tęskni za swoją Panią[/COLOR][/B], bo w głowie świdruje mu pytanko: [B][I]gdzie schowali moją milość Diunę Zadziorne Ucho. [/I][/B]Ahoj![/quote] [COLOR=Blue]Niech no tylko wróci do domu syneczek, już ja mu pokażę gdzie raki zimują i amory mu z łepetyny wybiję :angryy: :angryy: :angryy: Witajcie Kochani. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Bardzo jestem zajęta, szykuję niespodziankę, mam nadzieję, że się spodoba. Zajrzę do Was może jutro wieczorkiem. Ahoj! [/COLOR]
bos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A je też jestem.........znowu..........trza mi do pracy rodacy. :evil_lol: :evil_lol: Temperatura +1st.C.......czwartek. Wszyscy jeszcze śpią......i bardzo dobrze ..........co za idiota zaczyna prace tak wcześnie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz: ;) Miłego dnia wszystkim i zapraszam o 6.00 na kawę :lol: ;)
bos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Ibolya']..........[COLOR=blue]. Bardzo jestem zajęta, szykuję niespodziankę, mam nadzieję, że się spodoba. Zajrzę do Was może jutro wieczorkiem. Ahoj! [/COLOR][/quote] ........uwielbiam niespodzianki............miłe oczywiście :lol: ;) ...........a jeszcze wieczorkiem.......:loveu: :multi: ;) :razz:
Flaire Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='bos']A je też jestem.........znowu..........[/quote]Ja też. :-(
bos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Flaire']Ja też. :-([/quote] [B]Flaire[/B] - no my sobie kawusię razem możemy zaliczyć......:lol:;) A temoeratura w Jastrzębiu - 2 st.C i biało........hehehehehe :lol: Na miom Osiedlu też było biało jednak temperatura dodatnia wskazywała że to się wszystko zaraz...........utleni.....:evil_lol: Dzienniki zapowiadają jednak spadek temperatury.....zobaczymy. :evil_lol:;)
Recommended Posts