Rauni Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: Źródła dobrze poinformowane donoszą, że jak na razie trzech chłopów i dwie dziewuszki... i może coś się jeszcze chowa... Quote
PATIszon Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [B][SIZE=4]No to sa.[/SIZE][/B] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Pierwsze w Polsce Owczarki Pirenejskie wlasnie przyszly na Ten Swiat![/SIZE][/B] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Krotki film o milosci:[/SIZE][/B] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] [url=http://pl.youtube.com/watch?v=5KtE9XehNC8]YouTube - Oxa[/url] Quote
PATIszon Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Gogo nie wytrzymuje napiecia i skacze postami!:cool3: Quote
dog_master Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jaaakie słodkie! :) :) :) [COLOR=White]Tylko czemu a poil long.. ;)[/COLOR] Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [B]Hurrra! :multi:[/B] Wczoraj to z radości prawie pod sufit skakałam w ten środek nocy jak się rodziły :evil_lol: [SIZE=1](no i ...po północy czekając na tego szóstego, którego nie ma - padłam i zasnęłam) EDIT: [SIZE=2]Z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować Oxince, Magdzie i wszystkim, któży je wspierali do tej pory! :Rose: ...i nie mogę się doczekać pierwszych zdjęć i wieści! :loveu::loveu::loveu: [/SIZE][/SIZE] Quote
Rauni Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='dog_master']Jaaakie słodkie! :) :) :) [COLOR=White][COLOR=Lime]Tylko czemu a poil long.. [/COLOR];)[/COLOR][/quote] Bo takie są śliczne i kudłate :evil_lol: Chcesz mieć takie inne pyrkowe nie wiadomo co, to sprowadź :cool3: Quote
Magda i Saga Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Na razie są mało kudłate, zresztą od czego są nożyczki :diabloti: Teraz dochodzimy do ładu z otoczeniem i czekamy na wybór literki, bo jakoś się trzeba nazywać. Pod wieczór zrobimy sesję fotograficzną indywidualną. Quote
PATIszon Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 O, BABCIU, juw wstalas?:eviltong: Jak sie Oxinka czuje? Sniadanko zjadla? Mam nadzieje, ze do lozka dostala....:mad: Quote
Magda i Saga Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Zjadła już dwa śniadanka do łóżka, była siusiu 2 razy i zaraz dostane trzecie śniadanie z wkładka witaminową. Temperaturka wzocowa 38,3, trochę dyszy, ale podobno może. Zobaczymy co dalej będzie Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No to trzymamy kciuki za Oxi i maluchy, żeby wszystkie pyreczki zdrowo się trzymały po nocnych wydarzeniach, już nie mogę się doczekać zdjęć z sesji :loveu: Quote
martita Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ooo, juz sa maluchy???Ciekawe do jakich domkow trafia... Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='martita']Ciekawe do jakich domkow trafia...[/quote] No ciekawe, ciekawe - ale mam nadzieje, że jedna suczka trafi do mojego :loveu: [SIZE=1][COLOR=Silver]...a siostra też niedaleko do najwspanialszego miejsca dla polskiego pyrka pod słońcem :cool3:[/COLOR][/SIZE] Quote
Magda i Saga Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Siostrunie [IMG]http://www.owczarekpirenejski.datum.pl/photo4forum/2009.02.03-Girls.jpg[/IMG] braciszkowie [IMG]http:////www.owczarekpirenejski.datum.pl/photo4forum/2009.02.03-Boys.jpg[/IMG] Quote
Rauni Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [url]http://www.owczarekpirenejski.datum.pl/photo4forum/2009.02.03-Girls.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: Cudności :) Braciszkowie też zresztą... Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Sunie z pewnością są o wiele ładniejsze - jej - już się w nich zakochałam! :loveu: Quote
Guest ajsonowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 anza, rozumiem, ze ty jestes przyszlym wlascicielem jednej z dziewczyn? ;) Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='ajsonowa']anza, rozumiem, ze ty jestes przyszlym wlascicielem jednej z dziewczyn? ;)[/quote] Mam nadzieje, że tak :bigcool: Quote
Magda i Saga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Właśnie zdałam sobie sprawę, ze mamy az 9 pirenejczyków w Polsce. Wow! Przynajmniej na razie. Losy jednego pieska nie są jeszcze przesądzone. Obie dziewczynki i jednego chłopca będzie można podziwiać na agilitowych ringach. Chciałabym, zeby ten jeden tez został w naszym kraju. 9 to brzmi dumniej niż 4 :-) Quote
Anza&Hacker Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Pewnie, że 9 brzmi dumniej :p [SIZE=1](8 z resztą też)[/SIZE][SIZE=2] [/SIZE] Quote
Neo&Anti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mam informację ze sprawdzonego źródła, że niebawem będzie równe 10 pyrków. :knuje: Quote
Rauni Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Ooo, Robert, powiedz coś więcej! Skąd ten dziesiąty? U kogo? Czy też będzie we Wrocławiu? Nie trzymaj nas w niepewności! Quote
Anza&Hacker Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Powiedz, powiedz, powiedz - skąd 10 pyrek? Proszę zdradź więcej informacji - z jakiej hodowli, do kogo przybędzie etc. Quote
Rauni Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 :multi::multi::multi: Super, jakby Ci się udało arlekinkę sprowadzić, ale Farma Stekot arlekiny to chyba ma face rase tylko? Nie boisz się, że w large wylądujesz (co prawda pyrek to i w large poradzi...)? [QUOTE]że pirenejski to jest to co mnie kreci, ta rasa ma coś w sobie, choć nie raz udusił bym gołymi rękami to jednak dostarcza mi tyle radosci że nie zamienie na inną.[/QUOTE] Prawda? Mam tak samo całkiem :) Quote
Neo&Anti Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ten dziesiąty przyjedzie z czech. Bedzie mieszkał pod wrocławiem. A konkretnie to bedzie dziewczynka czarna albo arlekin (błękitna z czarnymi łatami), no i napewno bedzie biegać bo właściciel to maniak agilitowy. Jeśli czarna to ( Z Tylenu Moravia), jeśli arlekin to z ( Farma Stekot ) z obie ma chodowlami rozmowy trwają. Do kogo przybedzie... no cóż Anti bedzie miał towarzystwo. Rozmowy na temat drugiego psa rozpoczęły się juz dawno, miał być Parson (nawet byl juz zamówiony) ale jakoś moje serce się wewnetrznie burzyło, więc rzutem na taśmę zdecydowałem że pirenejski to jest to co mnie kreci, ta rasa ma coś w sobie, choć nie raz udusił bym gołymi rękami to jednak dostarcza mi tyle radosci że nie zamienie na inną. No i narazie tyle... Quote
Anza&Hacker Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Super! :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że ja swojego nie będę chciała dusić :diabloti: Quote
Recommended Posts