Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Dzięki!!! mam tylko nadzieję, że tyczek nie będe musiała obcałowywać :roll: :evil_lol:[/QUOTE]

Spoko! Jak dałaś rade płotkowi to z tyczkami nie bedzie problemu...hihih...

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pokażę wam jeszcze, jak mój piesio kochany pokonuej kładkę :D

[quote name='dbsst']Boogie :D

[IMG]http://images3.fotosik.pl/38/w0hx2ccpnn5exjgs.jpg[/IMG]

[IMG]http://img70.imageshack.us/img70/9573/img4260ps7fu.jpg[/IMG]

[IMG]http://img70.imageshack.us/img70/1210/img4263ps8us.jpg[/IMG]

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/518/img4264ps1xm.jpg[/IMG][/quote]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='asher']Nie wstydze się ;) Po prostu nie mam zdjęć ;)
Ale dziekujemy za pamięć! :buzi:[/quote]
a już myślałam, że są nowe Boorki :shake: :-( - Asherku KIEDY?????
na Forty chodzicie?

Posted

Ojjj, na forty to dłuuugo nie pójdziemy, bo w weekendy burki się szkolą :shake: Im to rybka, ale ja padam na pysk i raczej nie mam ochoty podróżowac na drugi koniec miasta ;)
Ale może jutro będa jakieś zdjęcia ;)

Posted

[quote name='asher']Ojjj, na forty to dłuuugo nie pójdziemy, bo w weekendy burki się szkolą :shake: Im to rybka, ale ja padam na pysk i raczej nie mam ochoty podróżowac na drugi koniec miasta ;)
Ale może jutro będa jakieś zdjęcia ;)[/quote]
myślałam, że po szkoleniu Boorki są zmęczone :hmmmm: - a Ty dlaczego:crazyeye:

Posted

Bo ja o wiele intensywniej się uczę, niz one :lol: A serio, Sabina to człapak, musze się nieźle nagimnastykować, żeby ją choć trochę rozruszać :roll:
A na agility biegam przeciez razem z Bugajskim. Co prawda przez hopki nie skaczę, po kładce nie biegam, przez tunel się nie czołgam, ale i tak zajęcia dają mi nieźle w kość :cool3: :lol:
A weekendy to maraton szkoleniowy! Piątek wieczorem - Sabina. Sobota rano - Sabina. Niedziela - rano Sabina, w południe Bugajski...
Poniedziałek - asher ma zakwasy i zdycha :lol: :drinking:

Posted

[quote name='asher']Bo ja o wiele intensywniej się uczę, niz one :lol: A serio, Sabina to człapak, musze się nieźle nagimnastykować, żeby ją choć trochę rozruszać :roll:
A na agility biegam przeciez razem z Bugajskim. Co prawda przez hopki nie skaczę, po kładce nie biegam, przez tunel się nie czołgam, ale i tak zajęcia dają mi nieźle w kość :cool3: :lol:
A weekendy to maraton szkoleniowy! Piątek wieczorem - Sabina. Sobota rano - Sabina. Niedziela - rano Sabina, w południe Bugajski...
Poniedziałek - asher ma zakwasy i zdycha :lol: :drinking:[/quote]
ale za to jakie Boorki będą mądre:evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']ale za to jakie Boorki będą mądre:evil_lol:[/quote]Skoro tak mówisz, to pewnikiem tak będzie! Bo ja mam poważne wątpliwości :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Skoro tak mówisz, to pewnikiem tak będzie! Bo ja mam poważne wątpliwości :diabloti:[/quote]
:mad: dlaczego nie wierzysz we własne psy :-o:mad:

Posted

[quote name='PIKA']a skąd je weźmiesz? :diabloti:[/quote]A ty myślisz, ześ moja jedyna kolezanka z aparatem? ;)

[B]Aga[/B], bo maja niekumatą przewodniczkę :shake: :lol:

Posted

[quote name='asher']Nie wstydze się ;) Po prostu nie mam zdjęć ;)
Ale dziekujemy za pamięć! :buzi:[/quote]
Ależ nie ma za co:p
Chciałam tylko zobaczyć jak taranujesz płotki:evil_lol:

Posted

Otóż... nie taranuję :eviltong:
Dzis burki miały króciutką sesję foto, króciutką dlatego, że kumpela wzięła ze soba aparat z rozladowaną baterią :lol: Ale zdjęcia będe miec dopiero po weekendzie.

Posted

Właściwie pewności nie mam, bo skoro baterie ledwo zipały, to zdjęcia mogły wyjść do niczego ;) Ale może nadrobimy w poniedziałek ;)

Posted

Asherowa co tam na polach się dzieje ?;-))

Dawno nie odwiedzalismy ..ja nauką zajęta troszke ale od czwartku na sto procent codziennie spacerki będą już po 3-4 godzinki :loveu: mam ndzieje że się jakoś spotkamy i tym razem Boogi nei zakocha się w Jojku :lol:

Posted

ooo to Sabina tez chodzi na agility? fajowo:lol: [SIZE=1]ja to jak zwykle do tylu jestem ;)
[SIZE=2]ostatanio spotkalam Waszego dogowego kolege - bo asher chodzisz jeszcze z Leonem na spacerki? Maly mial mala sesje foto ;) ale nie chcem tutaj u Boorkow "smiecic":oops: A maly to 4 miesieczny chyba blekitny dozio:loveu:[/SIZE]
[/SIZE]