LAZY Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [quote name='asher']Dzięki!!! mam tylko nadzieję, że tyczek nie będe musiała obcałowywać :roll: :evil_lol:[/QUOTE] Spoko! Jak dałaś rade płotkowi to z tyczkami nie bedzie problemu...hihih... Quote
asher Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Pokażę wam jeszcze, jak mój piesio kochany pokonuej kładkę :D [quote name='dbsst']Boogie :D [IMG]http://images3.fotosik.pl/38/w0hx2ccpnn5exjgs.jpg[/IMG] [IMG]http://img70.imageshack.us/img70/9573/img4260ps7fu.jpg[/IMG] [IMG]http://img70.imageshack.us/img70/1210/img4263ps8us.jpg[/IMG] [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/518/img4264ps1xm.jpg[/IMG][/quote] Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [quote name='malawaszka']hahah chciał wracać? :lol:[/quote];)[COLOR=SeaGreen][I][B]widać mu się spodobało [/B][/I][/COLOR] Quote
Lucy* Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Przydało by się jakie boogie-woogie z Bugajskim :cool3: :cool3: :cool3: Gdzieście Wy ?? Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [COLOR=RoyalBlue][I]ktokolwiek widział ktokolwiek wie :razz:[/I][/COLOR] Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Boorki z jedenastej strony wyciągnęłam, [B]asher[/B], nie wstydzisz się? Quote
asher Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Nie wstydze się ;) Po prostu nie mam zdjęć ;) Ale dziekujemy za pamięć! :buzi: Quote
aga1215 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='asher']Nie wstydze się ;) Po prostu nie mam zdjęć ;) Ale dziekujemy za pamięć! :buzi:[/quote] a już myślałam, że są nowe Boorki :shake: :-( - Asherku KIEDY????? na Forty chodzicie? Quote
asher Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ojjj, na forty to dłuuugo nie pójdziemy, bo w weekendy burki się szkolą :shake: Im to rybka, ale ja padam na pysk i raczej nie mam ochoty podróżowac na drugi koniec miasta ;) Ale może jutro będa jakieś zdjęcia ;) Quote
aga1215 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='asher']Ojjj, na forty to dłuuugo nie pójdziemy, bo w weekendy burki się szkolą :shake: Im to rybka, ale ja padam na pysk i raczej nie mam ochoty podróżowac na drugi koniec miasta ;) Ale może jutro będa jakieś zdjęcia ;)[/quote] myślałam, że po szkoleniu Boorki są zmęczone :hmmmm: - a Ty dlaczego:crazyeye: Quote
asher Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Bo ja o wiele intensywniej się uczę, niz one :lol: A serio, Sabina to człapak, musze się nieźle nagimnastykować, żeby ją choć trochę rozruszać :roll: A na agility biegam przeciez razem z Bugajskim. Co prawda przez hopki nie skaczę, po kładce nie biegam, przez tunel się nie czołgam, ale i tak zajęcia dają mi nieźle w kość :cool3: :lol: A weekendy to maraton szkoleniowy! Piątek wieczorem - Sabina. Sobota rano - Sabina. Niedziela - rano Sabina, w południe Bugajski... Poniedziałek - asher ma zakwasy i zdycha :lol: :drinking: Quote
aga1215 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='asher']Bo ja o wiele intensywniej się uczę, niz one :lol: A serio, Sabina to człapak, musze się nieźle nagimnastykować, żeby ją choć trochę rozruszać :roll: A na agility biegam przeciez razem z Bugajskim. Co prawda przez hopki nie skaczę, po kładce nie biegam, przez tunel się nie czołgam, ale i tak zajęcia dają mi nieźle w kość :cool3: :lol: A weekendy to maraton szkoleniowy! Piątek wieczorem - Sabina. Sobota rano - Sabina. Niedziela - rano Sabina, w południe Bugajski... Poniedziałek - asher ma zakwasy i zdycha :lol: :drinking:[/quote] ale za to jakie Boorki będą mądre:evil_lol: Quote
asher Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 [quote name='aga1215']ale za to jakie Boorki będą mądre:evil_lol:[/quote]Skoro tak mówisz, to pewnikiem tak będzie! Bo ja mam poważne wątpliwości :diabloti: Quote
aga1215 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='asher']Skoro tak mówisz, to pewnikiem tak będzie! Bo ja mam poważne wątpliwości :diabloti:[/quote] :mad: dlaczego nie wierzysz we własne psy :-o:mad: Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='asher'] Ale może jutro będa jakieś zdjęcia ;)[/quote] a skąd je weźmiesz? :diabloti: Quote
asher Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 [quote name='PIKA']a skąd je weźmiesz? :diabloti:[/quote]A ty myślisz, ześ moja jedyna kolezanka z aparatem? ;) [B]Aga[/B], bo maja niekumatą przewodniczkę :shake: :lol: Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='asher']A ty myślisz, ześ moja jedyna kolezanka z aparatem? ;) [/quote] zazdraszczam Ci :placz:;) Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='asher']Nie wstydze się ;) Po prostu nie mam zdjęć ;) Ale dziekujemy za pamięć! :buzi:[/quote] Ależ nie ma za co:p Chciałam tylko zobaczyć jak taranujesz płotki:evil_lol: Quote
asher Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Otóż... nie taranuję :eviltong: Dzis burki miały króciutką sesję foto, króciutką dlatego, że kumpela wzięła ze soba aparat z rozladowaną baterią :lol: Ale zdjęcia będe miec dopiero po weekendzie. Quote
asher Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Właściwie pewności nie mam, bo skoro baterie ledwo zipały, to zdjęcia mogły wyjść do niczego ;) Ale może nadrobimy w poniedziałek ;) Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [I][B]:multi:czekamy więc na foty ;)[/B][/I] Quote
jo-jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Asherowa co tam na polach się dzieje ?;-)) Dawno nie odwiedzalismy ..ja nauką zajęta troszke ale od czwartku na sto procent codziennie spacerki będą już po 3-4 godzinki :loveu: mam ndzieje że się jakoś spotkamy i tym razem Boogi nei zakocha się w Jojku :lol: Quote
Agnes Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ooo to Sabina tez chodzi na agility? fajowo:lol: [SIZE=1]ja to jak zwykle do tylu jestem ;) [SIZE=2]ostatanio spotkalam Waszego dogowego kolege - bo asher chodzisz jeszcze z Leonem na spacerki? Maly mial mala sesje foto ;) ale nie chcem tutaj u Boorkow "smiecic":oops: A maly to 4 miesieczny chyba blekitny dozio:loveu:[/SIZE] [/SIZE] Quote
Recommended Posts