Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Moje drogie, taki model lamoki można nabyć w praktycznie każdej lecznicy weterynaryjnej :lol:[/quote]:shake: nie , twoja jest naj naj oryginalniejsza ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B]Boorki , czy dziś idziecie na forty i będą fotki :razz:[/B][/quote]
Boorkow nie bylo na fortach :shake: Nikogo nie bylo :shake:
Sama bylam :shake:

Posted

[quote name='PIKA']Boorkow nie bylo na fortach :shake: Nikogo nie bylo :shake:
Sama bylam :shake:[/quote]

[B]mnie też nie było, byłam gdzie indziej :cool1: [/B]

[B]Zdjęcia świetne i bardzo podoba mi się, że Asher jest taka opiekucza i z wszami wybiera się do chirurga :evil_lol: To się nazywa troska o psa :eviltong: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Zdjęcia świetne i bardzo podoba mi się, że Asher jest taka opiekucza i z wszami wybiera się do chirurga :evil_lol: To się nazywa troska o psa :eviltong: [/B][/quote]Normalnie aż się zaróżowiłam!
Ze wzruszenia, że tak mnie doceniasz :oops: :oops: :oops:

A z tymi fortami, to co? Mówił ktoś, że będzie? :niewiem:

Posted

[quote name='aga1215'][IMG]http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou21.gif[/IMG] podobno jest sobota??? to pytam się GDZIE som foty z fortów???
no gdzie????[/quote]

[B]No coś ty Aga! Wszyscy się tych wszy boją teraz![/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215'][IMG]http://yelims.free.fr/Coucou/Coucou21.gif[/IMG] podobno jest sobota??? to pytam się GDZIE som foty z fortów???
no gdzie????[/quote]Ze mną nikt się nie umawiał :-( :-( :-(

Posted

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Asherku - Sabinka wygryziona, jak przez mole na boczku. Bugajski piękny. Podłoga ŚWIECĄCA [SIZE=1]( przepraszam, mam obsesję podłogi. TO JEST SILNIEJSZE ODE MNIE ... )[/SIZE][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]WSZY - hihihihi ... jak Ty mogłaś ![/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Podłoga ŚWIECĄCA [SIZE=1]( przepraszam, mam obsesję podłogi. TO JEST SILNIEJSZE ODE MNIE ... )[/SIZE][/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote] :crazyeye: Nic podobnego, lampa błyskowa pikwej cholery ma jak widac świetne wlaściwości maskujące :lol: Aż mi było wtedy wstyd, że Pikę do tak zabrudzonego mieszkania wprowadzam, ale w sumie sama kazała nie sprzątać ;)
A Sabina fakt, wygryziona... W odwecie chyba dziś mi rękę nagryzła :angryy: Ręka jest sina i boli jak nie wiem co :angryy:

[B]Aga[/B], i co z tego, że sobota? :hmmmm: Spotkania fortowe nie są cykliczne :lol:

Posted

[quote name='asher']:crazyeye: Nic podobnego, lampa błyskowa pikwej cholery ma jak widac świetne wlaściwości maskujące :lol: Aż mi było wtedy wstyd, że Pikę do tak zabrudzonego mieszkania wprowadzam, ale w sumie sama kazała nie sprzątać ;)
A Sabina fakt, wygryziona... W odwecie chyba dziś mi rękę nagryzła :angryy: Ręka jest sina i boli jak nie wiem co :angryy:

[B]Aga[/B], i co z tego, że sobota? :hmmmm: Spotkania fortowe nie są cykliczne :lol:[/quote]no tak znowu głodzisz psy i Sabina musi samo powalczyć o żarcie:shake:

Posted

[quote name='asher'] Aż mi było wtedy wstyd, że Pikę do tak zabrudzonego mieszkania wprowadzam, ale w sumie sama kazała nie sprzątać ;)
[/quote]
To u Ciebie bylo brudno? :crazyeye::crazyeye:

a za co Cię Sabina uzarła? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]to pewnie nie Sabina była, a WSZA :evil_lol: [/B][/quote]Wesze nie maja takich wielkich zębów :shake:

Sabina pomyliła moją dłoń z patyczkiem, którym sie przeciągałyśmy :angryy:

Posted

[quote name='asher']
Sabina pomyliła moją dłoń z patyczkiem, którym sie przeciągałyśmy :angryy:[/quote]

[B]Asher, ale to powinien być dla ciebie wielki komplement, że Sabina pomyliła cię z patyczkiem! :p [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Asher, ale to powinien być dla ciebie wielki komplement, że Sabina pomyliła cię z patyczkiem! :p [/B][/quote]No niestety, ona pomylila tylko moją dłoń, a to raczej wątpliwy komplement...

Posted

[quote name='Maga100'][B]Asher, ale to powinien być dla ciebie wielki komplement, że Sabina pomyliła cię z patyczkiem! :p [/B][/quote]

a to zalezy jaki to byl ten "patyczek" :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a to zalezy jaki to byl ten "patyczek" :evil_lol:[/quote]

[B]no przecież , że nie miałam na mysli rozłożystego konara! :angryy: [/B]
[B]Tylko wątłą sosenkę :lol: [/B]