Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale tutaj extra...jak ja lubie takie akcje sucz-oies, kidy ona sie łasi do zabawy na przykład a on tylko o jednym..hihihih...

buzka dla kokietki...(nawiasem mówiac ciekawe co na tym śniegu bylo?)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sabinka nie była kąpana. Nie miałam czasu iśc po szampon :oops:
Ale kąpiel i tak nie na wiele by sie zdła :roll: Bo to chyba zapach mokrej sierści tak Boogiego nęci, albo... slina doga niemieckiego Leona, której po wspólnych spacerach Sabina ma na sobie hektolitry :rolleyes: [SIZE=1](<--- kolejna fajna emota, której nikt nie kocha :sad: )[/SIZE]
Dzisaj nie było wspólnego spaceru Dziuby z Leonem, nie ma śliny, nie ma mokrego futra i Boogie zachowuje się normalnie :niewiem:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no tego .... z orientacją seksualną :evil_lol:[/quote]

No coś ty [B]Alu[/B]! :shake: Bugajski czuje rywala to od razu Sabina zysuje na atrakcyjności! ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no tego .... z orientacją seksualną :evil_lol:[/quote]O ile się orientuję z orientacja seksualną Boogiego jest wszystko w normie :mad:

Posted

[quote name='mmbbaj']No coś ty [B]Alu[/B]! :shake: Bugajski czuje rywala to od razu Sabina zysuje na atrakcyjności! ;)[/quote]

Jak to u samców :lol: :lol:

Posted

[quote name='r_2005'][B]ACZE[/B], [B]asher[/B], wybielasz?:eviltong:[/quote]Się? Zawsze :eviltong:

Trzymajcie kciuki, jutro o 10 Sabina ponownie idzie pod nóż :shake: Dzisiaj zagoniłam mamę do dokładnego obmacania psicy, znalazła jeszcze dwa kolejne zgrubienia pod skórą :-(

Posted

Biedna Sabinka:shake: całą rodzinką trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:.

A nie można by jej całej tej macicy wyciąć?? Oświeć mnie Sabinka jest po sterylce?? Sorki ale nie znam całej histori jej choroby

Posted

Tak, Sabina jest wysterylizowana, ma też usunięte obie listwy mleczne, bo miala tam guzy.
Niestety ma też nowotwór mieszków włosowych, te usuwane teraz guzki są na grzbiecie... :-(

Posted

A niech atakuje my się nie boimy wirusów:diabloti: :diabloti: co on tam może ?? system skasuje lub bios pozamiata :evil_lol: :evil_lol:

Już dawno mineła godzina zero halloo wirusku czekam :diabloti: :diabloti:

Biedactwo z tej Twojej Sabinki tyle tych operacji.:-( :-(
Będzie dobrze ciocia Ewa już wysłała meila do dobrych duszków o zdrówko dla Sabinki.

Posted

[quote name='asher']Trzymajcie kciuki, jutro o 10 Sabina ponownie idzie pod nóż :shake: Dzisiaj zagoniłam mamę do dokładnego obmacania psicy, znalazła jeszcze dwa kolejne zgrubienia pod skórą :-([/quote]
Będzie dobrze, bo dlaczego miałoby nie być. Trzymaj się:buzi:

Posted

[SIZE=3][COLOR=Blue][B]Asher[/B][/COLOR][/SIZE], my też trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: za Sabinkę! Czekamy na dobre wieści, całuski dla biednej suni! :loveu: