Pysia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='asher'][B]I burki z dzisiejszego spaceru...[/B] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/484/d11styczzdjcie0039gu.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/9157/d11stycz2zdjcie0039qy.jpg[/IMG][/URL][/quote] Odludzie piękne tylko dlaczego jak tam nie ma " panów" to psiak ma kaganiec? :crazyeye: Quote
asher Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [B]Pysiu[/B], Sabina niestety jest średnio elegancka wobec innych suczek ;) [B]Maga[/B], ja w tę sobotę na pewno na łyżwy nie pójdę :shake: Quote
Pysia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='asher'][B]Pysiu[/B], Sabina niestety jest średnio elegancka wobec innych suczek ;) [/quote] Całkowicie rozumiem :) Kissi teżjest taka....Toleruje tylko Seti ;) W ogólę widze ze jest niereformowalną rasistką....:diabloti: Wolałabym aby nią nie była ale cóz :razz: Quote
Hanna R. Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [B]Czy Ty dalej sie źle czujesz ??? Asiu ?[/B] Quote
asher Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 No dalej. A co? ;) Pysiu, moja Sabina też jest rasistką. Nie cierpi zwłaszcza suk owczarków niemieckich :lol: Quote
Alka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='asher'][B]I burki z dzisiejszego spaceru...[/B] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/484/d11styczzdjcie0039gu.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/9157/d11stycz2zdjcie0039qy.jpg[/IMG][/URL][/quote] i są nastepne foteczki. Super! :multi: Dziewczyny, tak się umawiacie na łyżwy ,że i mnie chętka na nie wzięła.:pNamawiam rodzinkę na wypad na lodowisko.:multi: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Mnie też chyba łapie jakieśdziadostwo bo zaczynam w ko.ściach " czuć ze żyję"....A wybieram się na narty w sobote :razz: Mam nadzieję że nikt tutaj mnie nie zaraził:shake: Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Asher - wysyłasz mi wirusy!!!! masz jakieś świństwo w kompie :mad: Quote
asher Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Waszko, nie mam żadnego wirusa :niewiem: Bardzo możliwe, że ma ktoś, kto ma mnie w swoich adresach. Robale własnie w ten sposób działają, wysyłają się z adresów, które są na zainfekowanym komputerze i slą się innym z listy adresowej. Mnie kiedyś w ten sposób "przysyłała" robale KORONA ;) Na bierząco sprawdzam komputer i pod kątem robali, rojanów i pod kątem spyware... Czysto :) Ale od dwóch dni średnio co minutę Avast informuje mnie, że chce się dostać do mojego kompa coś o nazwie DCOM Exploit :mad: Quote
Vectra Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']Asher - wysyłasz mi wirusy!!!! masz jakieś świństwo w kompie :mad:[/QUOTE] a czy czasem nie było to wtedy gdy Asher wysłała ci plik z rozszeżeniem ".exe"? bo antywirusy rozpoznają takie pliki jako "wroga" Asher dawaj więcej fotek swoich maleństw bo Twoja galeria zamieniła się ostatnio w pogaduchy ,a fotek tak mało [COLOR="Magenta"][SIZE="5"][FONT="Arial Black"]Więcej fotek Boorków [/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
asher Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [B]Vectra[/B], fotek nie ma i nie będzie na razie, bo wyczerpałam przyznany sobie limit wysyłania e-maili z komórki. A kabelek ciagle nie zainstalowany :shake: Zresztą straciłam kabelkową motywację, kiedy zobaczyłam jak kiepskie są te zdjęcia :lol: [SIZE=1]ps. Vectra, nie umiem używac tego Commandera :-( Na dodatek, jak wchodzę w Mój Komputer, itd.. w miejsce, gdzie powinien być folder Ustawienia lokalne, to... tego folderu tam nie ma :-o Muszę ręcznie wpisać adres (tak jak w przeglądarce stron www) i dopiero tak się tam dostaję :-o A jak wchodzę w Temporary Internet Files, to system dośc długo ich szuka... Tak, jak wtedy, gdy się np., przeniesie jakiś program w inne miejsce na dysku i chce się do niego dostać klikając nei zmieniony skrót na pulpicie... :-o Jakieś czar mary[/SIZE] :roll: Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Vectra']a czy czasem nie było to wtedy gdy Asher wysłała ci plik z rozszeżeniem ".exe"? bo antywirusy rozpoznają takie pliki jako "wroga" [/quote] :shake: takie cos mam [quote]Program Norton AntiVirus usunął załącznik: Garry.com. W załączniku wykryto zagrożenie W32.Beagle.AG@mm.[/quote] Quote
asher Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Bigle sa w sumie niegroźne, tyle, że się wysyłają dalej ;) Ale to naprawdę nie ja ;) Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 o rany a ja myslałam :oops:, że Waszce biega o to że się zaraziła od Asher katarem :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a tu takie poważne sprawy :cool1: Quote
Vectra Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A możesz nieco jaśniej mi napisać: co nie umiesz w tym commanderze??? bo on że tak powiem jest prosty jak "budowa cepa" Nagrywasz go na dysk NIE INSTALUJESZ !!! Znasz Nortona Commandera z przed lat??? jeśli tak to ten EF commander działa identycznie. Napisz mi na PW co nie kumasz to zrobie instruktarz :lol: Znalezienie tych plików poprzez "mój komputer" hmmm nawet nie próbuj , natomiast wejdz w START wybierz "URUCHOM" i wpisz "Ustawienia lokalne" otworzy się okienko z katalogami takimi jak "historia i Temporary Internet Files" wchodzisz w to drugie i kasujesz wszystko. Quote
asher Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Vectra, nic nie kumam :lol: Ale sprawdzę jeszcze raz, może dziś mi się przejaśni ;) A czemu nie szukać przez Mój komputer? Wczesniej zawsze tak robiłam... Chyba :hmmmm: :lol: No i teraz też tak robię :lol: A w tych Ustawieniach Lokalnych oprócz Historii i Temporary Internet Files mam jeszcze folder "Temp" a w nim kolejne dziwne jakieś foldery bo ich nazwa składa się z samych cyferek. Też mam je wywalić? Quote
Vectra Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='asher']Vectra, nic nie kumam :lol: Ale sprawdzę jeszcze raz, może dziś mi się przejaśni ;) A czemu nie szukać przez Mój komputer? Wczesniej zawsze tak robiłam... Chyba :hmmmm: :lol:[/QUOTE] bo przez "uruchom" jest szybciej i znajdziesz dokładnie to czego szukasz.:diabloti: no chyba że lubisz bawić się w poszukiwanie zagubionych katalogów :cool3: :cool3: Quote
asher Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 A czemu one do licha są zagubione??? :angryy: Wredne katalogi :mad: Quote
Vectra Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='asher']A czemu one do licha są zagubione??? :angryy: Wredne katalogi :mad:[/QUOTE] bo to są katalogi systemowe które są ukryte. Już nie kompinuj tylko wpisz w "uruchom" <-- ustawienia lokalne.Wywal pliki i po zawodach.:evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :crazyeye: [SIZE=4][B]ale nudyyyy! :mdleje:[/B][/SIZE] Quote
asher Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='mmbbaj']:crazyeye: [SIZE=4][B]ale nudyyyy! :mdleje:[/B][/SIZE][/quote][B][SIZE=4]Ale blondynkaaa[/SIZE][/B] :turn-l: Tylko pitu pitu by chciała, a jak się rozmawia o powaznych informatycznych sprawach to się nudzi :turn-l: ;) Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='asher'] jak [B]się rozmawia[/B] o powaznych informatycznych sprawach to się nudzi :turn-l: ;)[/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']Asher - wysyłasz mi wirusy!!!! masz jakieś świństwo w kompie :mad:[/quote] Ja dostaje codziennie po kilka maili od Madziary :roll: a wiem, ze ona mojego nie ma :roll: [quote name='asher'] Na bierząco sprawdzam komputer i pod kątem robali, [B][SIZE=3]rojanów[/SIZE][/B] i pod kątem spyware... Czysto :) [/quote] A to jakiś nowy rodzajów wirusów? :evil_lol: [B]Asher[/B] a muł Ci sie odmulił, czy nadal Ci nie dziala ? Quote
Lucy* Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 O rany.. to sie jeszcze sypie :hmmmm: :roll: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Jak miło czytać :) Tu widzę jest serwis informatyczny ;) Dobrze wiedzieć bo od czasu do czasu mój komp robi mnie w konia.... Quote
Recommended Posts