Maga100 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [b][color=red][size=6]Asherku! Życzę jutro świetnej zabawy na świetnej balandze 8) [/color] [/size][color=black]i pamietaj - tata ma być dumny :evilbat: [/b][/color] Quote
aga1215 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [color=red][size=7]Asher - terierek się odnalazł!!! [/size][/color] Quote
Hanna R. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]Asiu, no i jak? :multi: No i jak było ? Czy Tata sie nie powstydził latorośli swojej ? Czy było wesoło ? Jak staan barku taty na chwile obecną ? No i oczywiscie - czy znaleźliście czas na posłuchanie Radja Maryja ? Bo jezeli nie, to ojciec Rydzyk nałoży na Was .... FATWĘ[/b] :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Lucy* Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Co u Boorków ?? 8) 8) Wykończyły już RMową ekipę czy jeszcze ?? :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]Asherku ? Czy żyjesz po tej uroczystości ???[/b] :roll: Quote
00000 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='zadziorny']Mam coś dla "miłośników" toruńskiej rozgłośni: "JAK WYKOŃCZYĆ RADIO MARYJA: 1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2. 2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej stacji. 3. Za nami staje nasz kolega i też wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z pocztą. 4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz. 5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko. 6. Wysyłam w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN). 7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio. 8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni. 9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący." [/quote] Stare (czytałam to dwa lata temu) i nie działa. Minimalna wpłata to 5 zł. Quote
Hanna R. Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [b]No przecież jesteś ... [/b]:o :o :o [b]Ale gdzieżeś ? Gdzie ???[/b] 8) Quote
asher Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='zadziorny']Mam coś dla "miłośników" toruńskiej rozgłośni: "JAK WYKOŃCZYĆ RADIO MARYJA: 1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2. 2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej stacji. 3. Za nami staje nasz kolega i też wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z pocztą. 4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz. 5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko. 6. Wysyłam w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN). 7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio. 8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni. 9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący." [/quote] Stare (czytałam to dwa lata temu) i nie działa. Minimalna wpłata to 5 zł.[/quote]No to mnie załamałaś :cry: :cry: :cry: Impreza była suuuper, ale barek nienaruszony, bo sie ojciec przezornie zabezpieczył - knajpę wynajął :evilbat: Może nawet jakieś zdjęcia będą, jak rodzinka przyśle to, co napstrykała 8) A ja się dorobiłam komórki z aparatem, tylko niech mi kto mądry powie, jak to sie robi, żeby zdjęcia z telefonu wrzucić do komptera? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='asher']A ja się dorobiłam komórki z aparatem, tylko niech mi kto mądry powie, jak to sie robi, żeby zdjęcia z telefonu wrzucić do komptera? :hmmmm:[/quote] możesz wysłać na maila sobie (ale to kosztuje :-? ), albo musisz zakupić specjalny kabelek. Ale powiedz - fajnie było? 8) Quote
Hanna R. Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Maga100'] Ale powiedz - fajnie było? 8)[/quote] [b]No przecież napisała :[/b] [quote]Impreza była suuuper, [/quote] [b]Ej, Maga ! [/b] 8) Quote
Alicja Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote]A ja się dorobiłam komórki z aparatem, tylko niech mi kto mądry powie, jak to sie robi, żeby zdjęcia z telefonu wrzucić do komptera? [/quote]musisz kupić kabelek do kompa i do konkretnej komóry :wink: Quote
asher Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Jesoo, kabelek :smhair2: A gdzie się takowy kupuje? I czy w sklepie będą wiedzieli jaki to kabelek, czy ja to muszę wiedzieć? :Help_2: Quote
Alicja Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='asher']Jesoo, kabelek :smhair2: A gdzie się takowy kupuje? I czy w sklepie będą wiedzieli jaki to kabelek, czy ja to muszę wiedzieć? :Help_2:[/quote]weźmiesz komóre i kabelek ci dają jaki trzeba :wink: Quote
asher Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Normanie mam zacmienie, zapomniałam, że przeciez prawe na pewno będę miała ze soba kmórkę i już zamierzałam wkuwac na pamięć jaki to model Nokii :oops: :lol: ps. wkurza mnie ten snieżek. Dogo mi jak krew z nos aprzez to chodzi :evil: Wam też spowalnia? Quote
Maga100 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'] Ale powiedz - fajnie było? 8)[/quote] [b]No przecież napisała :[/b] [quote]Impreza była suuuper, [/quote] [b]Ej, Maga ! [/b] 8)[/quote] ale czy [b][size=6]jej[/size][/b] było fajnie 8) [quote name='asher']Jesoo, kabelek :smhair2: A gdzie się takowy kupuje? I czy w sklepie będą wiedzieli jaki to kabelek, czy ja to muszę wiedzieć? :Help_2:[/quote] Możesz iść do sklepu, albo zapraszam na Wolumen - na pewno kupisz i to taniej 8) Quote
asher Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'] Ale powiedz - fajnie było? 8)[/quote] [b]No przecież napisała :[/b] [quote]Impreza była suuuper, [/quote] [b]Ej, Maga ! [/b] 8)[/quote] ale czy [b][size=6]jej[/size][/b] było fajnie 8) [/quote] Jej było fajnie :lol: [quote name='Maga100'][quote name='asher']Jesoo, kabelek :smhair2: A gdzie się takowy kupuje? I czy w sklepie będą wiedzieli jaki to kabelek, czy ja to muszę wiedzieć? :Help_2:[/quote] Możesz iść do sklepu, albo zapraszam na Wolumen - na pewno kupisz i to taniej 8)[/quote]Tylko jeszcze mi powiedz do jakiego sklepu - foto sklepu, elektronicznego sklepu... :hmmmm: A w supermarkecie się to kupi? I ile to jest taniej, a ile drożej? Quote
Hanna R. Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Maga100'] ale czy [b][size=6]jej[/size][/b] było fajnie 8) [/quote] [b]No coś Ty Maga ? Ty oceniasz imprezę wykluczajac z niej WŁASNE odczucia ? [/b] 8) [b]Asiu, a gdzie były w czasie imprezy psy ? Też sie dobrze bawiły ?[/b] Quote
asher Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Psy się świetnie bawiły PO imprezie, jak resztki wyjadały. Dziś spałaszowały ostatnia resztkę - łeb pieczonego prosiaka. Zaczęły od móżdzku, a ja myślałam, ze się wyhaftuję, jak tak sobie apetycznie językiem w świńskiej czaszce ciamkały :evilbat: Quote
malawaszka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 oo żeszzz :o :-? i po co mi było czytać ostatni post 0X :x a tak było tu fajnie jak odrobiłam zaległości z kilku dni :oops: Asher - kabelek można zakupić również na allegro Quote
Camara Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='asher']Psy się świetnie bawiły PO imprezie, jak resztki wyjadały. Dziś spałaszowały ostatnia resztkę - łeb pieczonego prosiaka. Zaczęły od móżdzku, a ja myślałam, ze się wyhaftuję, jak tak sobie apetycznie językiem w świńskiej czaszce ciamkały :evilbat:[/quote] toz to jakaś horrorystyczna impreza była :o czarna msza? kabalistyczne obrzędy???? aż mi sie ze zgrozy moherowy berecik przekrzywił :smhair2: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='malawaszka']oo żeszzz :o :-? i po co mi było czytać ostatni post 0X :x a tak było tu fajnie jak odrobiłam zaległości z kilku dni :oops: Asher - kabelek można zakupić również na allegro[/quote] o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Maga100 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] [b]No coś Ty Maga ? Ty oceniasz imprezę wykluczajac z niej WŁASNE odczucia ? [/b] 8) [/quote] tak też można. Możena ocenić, że impreza była udana, bo inni się świetnie bawili, bo odczuwający również mógłby się świetnie bawić, tylko np. nie był w nastroju i zdawał był sobie z tego sprawę 8) Asher, kabele kupisz wszędzie tam, gdzie są akcesoria gsm Quote
mmbbaj Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Maga100'] Asher, kabele kupisz wszędzie tam, gdzie są akcesoria gsm[/quote] No! i są raczej drogie! :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']oo żeszzz :o :-? i po co mi było czytać ostatni post 0X :x a tak było tu fajnie jak odrobiłam zaległości z kilku dni :oops: Asher - kabelek można zakupić również na allegro[/quote] o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/quote] kabelek z allegro jest fu? :o czy Waszki święte oburzenie? :o Quote
Hanna R. Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Camara'] toz to jakaś horrorystyczna impreza była :o czarna msza? kabalistyczne obrzędy???? aż mi sie ze zgrozy moherowy berecik przekrzywił :smhair2:[/quote] O żesz :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts