mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 O matko! Noooo Asher! dałaś mu coś?... :-? Quote
mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote] [b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat: Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='asher'] Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote] czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-? Quote
asher Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote] [b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat:[/quote] [quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o Quote
mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote] [b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat:[/quote] [quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote] [b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat:[/quote] [quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o[/quote] :o :o :o :lol: :lol: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote] [b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat:[/quote] [quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o[/quote] to szczęście, niedowierzanie czy rozpacz? 8) Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote] [b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat:[/quote] [quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o[/quote] to szczęście, niedowierzanie czy rozpacz? 8)[/quote] :wink: pewnie marzenia senne :lol: Quote
asher Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote] [b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat:[/quote] [quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o[/quote] to szczęście, niedowierzanie czy rozpacz? 8)[/quote]Deja vu :evilbat: Dzis przez cały wieczor słyszałam, że jestem podłą babą bez serca :roll: :lol: Quote
Draczyn Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 [quote name='asher'][quote name='Maga100'][quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote] [b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat:[/quote] [quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o[/quote] to szczęście, niedowierzanie czy rozpacz? 8)[/quote]Deja vu :evilbat: Dzis przez cały wieczor słyszałam, że jestem podłą babą bez serca :roll: :lol:[/quote]No to ja Ci na dobranoc powiem coś miłego. Zyczę Ci fajnych marzen i kolorowych snów Quote
asher Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Dzięki Draczyn :fadein: :beerchug: Quote
Hanna R. Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 [b]Czy juz nakarmiłaś Bugajskiego ?[/b] [b]Ty podła babo ???[/b] :roll: Quote
asher Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]Czy juz nakarmiłaś Bugajskiego ?[/b] [b]Ty podła babo ???[/b] :roll:[/quote]Nakarmiłam :lol: Choć przez chwilę sie mocno zastanawiałam nad tym, czy mu zn,ow głodówki nie zrobić, bo dziś wieczorem podróżujemy :lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 No właśnie jak tam brzusio Boogajskiego :-? Quote
asher Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Na razie dobrze. Ale oba moje psy zrobiły dzis bardzo dziwne kupalony. Jadły przedwczoraj oba to samo. I od wielu dni nic im w diecie nie zmieniałam oprócz tego, że dodałam do karmy trochę jogurtu naturalnego. Ale dośc często to robię, więc nie wiem skąd takie kupy dziwne :-? Quote
Maga100 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Tobie Maga nie wysyłała powiadomień , a mnie Asher robi databesa bez powera :-? w ogóle się tu dostać nie mogłam, czy ta Asher jakąś blokade na mnie ustawiła? :evilbat: Quote
PIKA Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 [quote name='Maga100']Tobie Maga nie wysyłała powiadomień , a mnie Asher robi databesa bez powera :-? w ogóle się tu dostać nie mogłam, czy ta Asher jakąś blokade na mnie ustawiła? :evilbat:[/quote] Na mnie tez bo kilka razy probowalam :evilbat: Ale na mnie to się asher obrazila i chyba wiem za co :( :lol: Quote
asher Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100']Tobie Maga nie wysyłała powiadomień , a mnie Asher robi databesa bez powera :-? w ogóle się tu dostać nie mogłam, czy ta Asher jakąś blokade na mnie ustawiła? :evilbat:[/quote] Na mnie tez bo kilka razy probowalam :evilbat: Ale na mnie to się asher obrazila i chyba wiem za co :( :lol:[/quote]Obraziła :o :lol: Sił mi po prostu brakło, nie dośc, żes fgaduła, to jeszcze upierdliwa :evilbat: :wink: A brak powera to nie moja sprawka, Maga nie przeceniaj mnie 8) Quote
malawaszka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 :evil: i ja powiadomien nie dostała od DWÓCH DNI!!!!! :nono: Koleżanko Asher!!!! :evil: Quote
Lucy* Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 No ale się chyba juz wyjaśniło.. skąd te problemy :lol: :lol: mamy nowy forum - design 8) 8) Quote
zadziorny Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Fakt :roll:. Tylko teraz już nie pokazuje brak powera, a za to jakiś "critical error" co chwila wyskakuje 0X :evil: Quote
asher Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Nie mam żadnego errora, za to teraz, pisząc tego posta mam podgląd tematu na górze, a nie jak było wcześniej -na dole :o Quote
Kati Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 [quote name='asher']Nie mam żadnego errora, za to teraz, pisząc tego posta mam podgląd tematu na górze, a nie jak było wcześniej -na dole :o[/quote] ja mam normalnie na dole, ale już mi się zdażyło, ze było na górze :wink: Quote
BoJa2 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 [quote name='zadziorny']Fakt :roll:. Tylko teraz już nie pokazuje brak powera, a za to jakiś "critical error" co chwila wyskakuje 0X :evil:[/quote] Qrna u mnie to samo,a na dodatek trzeba się za każdym razem logować 0X :evilbat: Ja chcę stare dogo!! Quote
Maga100 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Asher, koniecznie zmień tytuł swojej galerii :lol: Na "Usterki i zmiany na dogo" :wink: Quote
Recommended Posts