Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote]

[b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat:

Posted

[quote name='asher'] Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote]

czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote]

[b][color=red][size=6]Babo bez serca! [/size][/color][/b]:evilbat:[/quote]

[quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o

Posted

[quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote]

[quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote]

[quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o[/quote] :o :o :o :lol: :lol: :lol: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Maga100']czy ja ci już mówiłam, że jesteś podła? :-?[/quote]Mamo, to ty? :o[/quote]

to szczęście, niedowierzanie czy rozpacz? 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote]

to szczęście, niedowierzanie czy rozpacz? 8)[/quote] :wink: pewnie marzenia senne :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote]

to szczęście, niedowierzanie czy rozpacz? 8)[/quote]Deja vu :evilbat: Dzis przez cały wieczor słyszałam, że jestem podłą babą bez serca :roll: :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Maga100'][quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Nic mu nie dałam :evilbat: Co najwyżej mogę dac mu ścierkę, żeby starł podłoge, która ufaflunił śliną, jak jadłam kolację :-?[/quote]

to szczęście, niedowierzanie czy rozpacz? 8)[/quote]Deja vu :evilbat: Dzis przez cały wieczor słyszałam, że jestem podłą babą bez serca :roll: :lol:[/quote]No to ja Ci na dobranoc powiem coś miłego. Zyczę Ci fajnych marzen i kolorowych snów

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]Czy juz nakarmiłaś Bugajskiego ?[/b] [b]Ty podła babo ???[/b] :roll:[/quote]Nakarmiłam :lol: Choć przez chwilę sie mocno zastanawiałam nad tym, czy mu zn,ow głodówki nie zrobić, bo dziś wieczorem podróżujemy :lol:

Posted

Na razie dobrze. Ale oba moje psy zrobiły dzis bardzo dziwne kupalony. Jadły przedwczoraj oba to samo. I od wielu dni nic im w diecie nie zmieniałam oprócz tego, że dodałam do karmy trochę jogurtu naturalnego. Ale dośc często to robię, więc nie wiem skąd takie kupy dziwne :-?

Posted

Tobie Maga nie wysyłała powiadomień , a mnie Asher robi databesa bez powera :-? w ogóle się tu dostać nie mogłam, czy ta Asher jakąś blokade na mnie ustawiła? :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100']Tobie Maga nie wysyłała powiadomień , a mnie Asher robi databesa bez powera :-? w ogóle się tu dostać nie mogłam, czy ta Asher jakąś blokade na mnie ustawiła? :evilbat:[/quote]
Na mnie tez bo kilka razy probowalam :evilbat:
Ale na mnie to się asher obrazila i chyba wiem za co :( :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100']Tobie Maga nie wysyłała powiadomień , a mnie Asher robi databesa bez powera :-? w ogóle się tu dostać nie mogłam, czy ta Asher jakąś blokade na mnie ustawiła? :evilbat:[/quote]
Na mnie tez bo kilka razy probowalam :evilbat:
Ale na mnie to się asher obrazila i chyba wiem za co :( :lol:[/quote]Obraziła :o :lol: Sił mi po prostu brakło, nie dośc, żes fgaduła, to jeszcze upierdliwa :evilbat: :wink:

A brak powera to nie moja sprawka, Maga nie przeceniaj mnie 8)

Posted

[quote name='asher']Nie mam żadnego errora, za to teraz, pisząc tego posta mam podgląd tematu na górze, a nie jak było wcześniej -na dole :o[/quote]
ja mam normalnie na dole, ale już mi się zdażyło, ze było na górze :wink:

Posted

[quote name='zadziorny']Fakt :roll:. Tylko teraz już nie pokazuje brak powera, a za to jakiś "critical error" co chwila wyskakuje 0X :evil:[/quote]

Qrna u mnie to samo,a na dodatek trzeba się za każdym razem logować 0X :evilbat:

Ja chcę stare dogo!!