Teklunia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 no to musze poszperac w archiwach tej galerii, bo jestem nie w temacie :oops: ale az sie boje, bo nawet na biezaco ledwo nadazam... Quote
asher Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Skoro mało zdjęć, to pokażę wam pewnego psa - dla mnie to ideał ON... [b]ZAMB von der Wienerau[/b] [img]http://www.pedigreedatabase.com/pictures/27.jpg[/img] Piękna linia grzbietu, piękne kątowanie, piękna głowa, pigment... Cały jest piękny :iloveyou: Gdzie się poodziałyyyyyy takie owczaaarkiiiiiii :( :( :( [size=2]Zdjęcie pochodzi z [url=http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/27.html]tej strony[/url][/size] Quote
asher Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 No faktycznie, krzyżyk :o A wcześniej było zdjęcie :o Ale nic straconego, oto Zamb :wink: [URL=http://imageshack.us][img]http://img387.imageshack.us/img387/43/zambvonderwienerau8zq.jpg[/img][/URL] Quote
asher Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 I teraz widac go podwójnie :cunao: Quote
Alicja Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 o rany co tu sie dzieje :o ale sie Sabinka i Boogie zmienili :roll: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='asher']I teraz widac go podwójnie :cunao:[/quote] a ja go widze pojedynczo ale faktycznie sliczny i ten kolorek Quote
Alicja Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='asher']I teraz widac go podwójnie :cunao:[/quote] a ja go widze pojedynczo ale faktycznie sliczny i ten kolorek[/quote]no ja też 1 psa i 1 krzyzyk :wink: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='asher']I teraz widac go podwójnie :cunao:[/quote] a ja go widze pojedynczo ale faktycznie sliczny i ten kolorek[/quote]no ja też 1 psa i 1 krzyzyk :wink:[/quote] hahaha to tylko ASHER widzi PODWOJNIE hahahahahhahaa Quote
Alicja Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='asher']I teraz widac go podwójnie :cunao:[/quote] a ja go widze pojedynczo ale faktycznie sliczny i ten kolorek[/quote]no ja też 1 psa i 1 krzyzyk :wink:[/quote] hahaha to tylko ASHER widzi PODWOJNIE hahahahahhahaa[/quote]rany to Ona już dzis pije :o przecież dopiero sroda :-? Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='asher']I teraz widac go podwójnie :cunao:[/quote] a ja go widze pojedynczo ale faktycznie sliczny i ten kolorek[/quote]no ja też 1 psa i 1 krzyzyk :wink:[/quote] hahaha to tylko ASHER widzi PODWOJNIE hahahahahhahaa[/quote]rany to Ona już dzis pije :o przecież dopiero sroda :-?[/quote] bo asher pewnie trzyma forme od soboty :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='asher']No faktycznie, krzyżyk :o A wcześniej było zdjęcie :o Ale nic straconego, oto Zamb :wink: [URL=http://imageshack.us][img]http://img387.imageshack.us/img387/43/zambvonderwienerau8zq.jpg[/img][/URL][/quote] Asiu .. no przecież Boorki taką linię grzbietu mają ? mają .. umaszczenie mają ? mają ... głowy mają ? mają To o co chodzi ?? :hmmmm: Jak dla mnie to Boorki piękniejsze bo niepowtarzalne :D :loveu: Quote
asher Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Nie no, boorki sa naj naj naj psami. Ale owczarkami niemieckimi to już niekoniecznie :wink: A Zamba znów widzę pojedynczo więc prosze mi nie imputować :evil: :lol: Quote
Vectra Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Asher co tam opowiadasz Twoje boorki jak najbardziej są owczarkami :wink: zapytaj przeciętnego Kowalskiego jakiej rasy są Bugi i Sabinka na 100% z zamkniętymi oczami odpowie że Onek :evilbat: Twoje psiory są śliczne i jedyne w swoum rodzaju , mordeczki tak słodkie że tylko całować. Ten On Zamb no niepowiem że nie jest ładny tylko takich to jakoś ostatnimi czasu nie ma.Gatunek na wymarciu.(chyba) Quote
asher Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Nie no, jasne, że każdy wie, że to owczarki niemieckie :lol: Ale ja mimo, że je kocham nad zycie, to jednak widzę ich wady. Bugajski to typowy kundliszon, a Sabina, pomijając klapniete ucho też ma wiele niedostatków (jeśli chodzi o obowiązujący wzorzec oczywiście). A Zamb urodził sie w 1987 roku... Mnóstwo psów ma go w swoim rodowodzie... Ale to już nie to... Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='asher']Nie no, jasne, że każdy wie, że to owczarki niemieckie :lol: Ale ja mimo, że je kocham nad zycie, to jednak widzę ich wady. Bugajski to typowy kundliszon, a Sabina, pomijając klapniete ucho też ma wiele niedostatków (jeśli chodzi o obowiązujący wzorzec oczywiście). A Zamb urodził sie w 1987 roku... Mnóstwo psów ma go w swoim rodowodzie... Ale to już nie to...[/quote]oj , czekaj jak powiem Boorkom co o nich wypisujesz :evil: Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Asher, czy będziesz z dziwolagami w sobotę? a Ka-ka? Ma być zimno i śnieg :lol: Trzeba będzie coś wziąć na rozgrzewkę :drinking: Quote
Ka-ka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='Maga100']Asher, czy będziesz z [b]dziwolagami [/b]w sobotę? [/quote] no wiesz co??? przeciez to rasowe ONki, mazowieckie 8) w dodatku o bardzo zróznicowanym i bogatym świecie zabaw.... :lol: :wink [quote name='Maga100'] a Ka-ka? [b]Ma być zimno i śnieg [/b]:lol: [/quote] a coooooo?????to mnie ma zniechęcić????? :evilbat: Quote
Teklunia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='asher'](...) A Zamb urodził sie w 1987 roku... Mnóstwo psów ma go w swoim rodowodzie... Ale to już nie to...[/quote] ale sie facet prowadzil... ho ho 8) Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Taaa Umawiają się babony fstrentne :evil: a ja o tym nic nie wiem :evil: Ładnie to tak za plecami? :cry: [quote][img]http://img455.imageshack.us/img455/7151/dzikiewinie2qw.jpg[/img][/quote] :o asher i Ty się obrażałaś, ze mówią na Boorki iż to dziwolągi :o Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='Ka-ka'] no wiesz co??? przeciez to rasowe ONki, mazowieckie 8) w dodatku o bardzo zróznicowanym i bogatym świecie zabaw.... :lol: :wink [/quote] ja właśnie mam na mysli nie ich eksterier 8) , ale to inne :lol: [quote name='Ka-ka'][quote name='Maga100'] a Ka-ka? [b]Ma być zimno i śnieg [/b]:lol: [/quote] a coooooo?????to mnie ma zniechęcić????? :evilbat:[/quote] hahaha, ale wyszło 8) oczywiście martwię się, zeby Prestonek się nie przeziębił :evilbat: [quote name='PIKA']Taaa Umawiają się babony fstrentne :evil: a ja o tym nic nie wiem :evil: Ładnie to tak za plecami? :cry: [/quote] za jakimi plecami? :-? jeżeli już to za komputerem, który ciagle psujesz :evilbat: Poza tym mieszkasz najbliżej fortów, więc zostałabyś powiadomiona na końcu :wink: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='Maga100'] [quote name='Ka-ka'][quote name='Maga100'] a Ka-ka? [b]Ma być zimno i śnieg [/b]:lol: [/quote] a coooooo?????to mnie ma zniechęcić????? :evilbat: [/quote] hahaha, ale wyszło 8) oczywiście martwię się, zeby Prestonek się nie przeziębił :evilbat: [/quote] Ja tam bardziej bym się bala, zeby go Leon nie zjadł :o :lol: [quote name='Maga100'] [quote name='PIKA']Taaa Umawiają się babony fstrentne :evil: a ja o tym nic nie wiem :evil: Ładnie to tak za plecami? :cry: [/quote] za jakimi plecami? :-? jeżeli już to za komputerem, który ciagle psujesz :evilbat: Poza tym mieszkasz najbliżej fortów, [b]więc zostałabyś powiadomiona na końcu[/b] :wink: :lol: :lol:[/quote] :o Na koncu? :o To znaczy po spotkaniu :-? Quote
Evelina Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='PIKA'] :o Na koncu? :o To znaczy po spotkaniu :-?[/quote]Co zrobic, chyba zostalas musztarda po obiedzie :roll: [size=1]A propos, ja tu zerkam regularniej ostatnio[/size] 8) Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='PIKA'] :o Na koncu? :o To znaczy po spotkaniu :-?[/quote]Co zrobic, chyba zostalas musztarda po obiedzie :roll:[/quote] ale ostrą :evilbat: Quote
asher Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 [quote name='PIKA'][quote][img]http://img455.imageshack.us/img455/7151/dzikiewinie2qw.jpg[/img][/quote] :o asher i Ty się obrażałaś, ze mówią na Boorki iż to dziwolągi :o[/quote]No co??? :evil: Czyżby ci się ich eksterier nie podobał??? :evil: Kurde, snieg ma być :o :o :o A ja mam kurtkę zimową w stanie rozsypki :-? Chyba będę się musiała porządnie rozgrzewać 8) Quote
Recommended Posts