Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Do mnie tez mozęsz przyjechać.... ale tak po 2-3 tygodniach samodzielnej jazdy :evil_lol:[/quote]
No przecież nie wproszę się bez zaproszenia :obrazic:A uprzedzona, będziesz siedzieć w domu, zamiast się szwendać i złośliwie włazić mi pod koła :diabloti:
BTW, to, że zrobię prawko, nie oznacza, że będę miała czym jeździć :evil_lol: Bo jak rozumiem, za zdany egzamin auta nie dają? :shake::mad:

[quote]A wybierasz się z wizytą na agillity na Fortach? :cool1:[/quote]Wybieram się, ale tylko w sobotę i jeszcze nie wiem, o której.
A nie wybrałabyś się w niedzielę, 4-go do Konika?

Vectra, kurde, jak ja cię mam odwiedzić, jak ty w każdy weekend jeździsz lansować te swoje wątrobiane pety??? :evil_lol:

Posted

[quote name='Hanna R.']Asherku , nic nie wiedziałam ... :shake:

A do mnie tez przyjedziesz ??? :p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]w drodze do Rybnika :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='asher']BTW, to, że zrobię prawko, nie oznacza, że będę miała czym jeździć :evil_lol: Bo jak rozumiem, za zdany egzamin auta nie dają? :shake::mad:

[/quote]

[B]nie no, oczywiście, ze dają, sam Prezydent ci wręczy :diabloti:[/B]

[B]Ale na Modlińskiej dużo komisów, a jak już tu będziesz to podjedź na kawę, możesz PKSem :evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='asher'] No przecież nie wproszę się bez zaproszenia :obrazic:A uprzedzona, będziesz siedzieć w domu, zamiast się szwendać i złośliwie włazić mi pod koła :diabloti: [/QUOTE]
Koniecznie uprzedź..... bo jeszcze będę musiała samochód przestawić gdzieś, gdzie go nie namierzysz :diabloti:

[quote name='asher']BTW, to, że zrobię prawko, nie oznacza, że będę miała czym jeździć :evil_lol: Bo jak rozumiem, za zdany egzamin auta nie dają? :shake::mad:[/QUOTE]
Koniecznie kupić, nawet jakiegoś taniego grzmota, co to jak pukniesz szkoda nie będzie i koniecznie jeździć :cool1:

[quote name='asher']
A nie wybrałabyś się w niedzielę, 4-go do Konika? [/QUOTE]
A znasz dobrze drogę? :razz: Bo wiesz.. ja to mam tendencje do "gubienia" się :evil_lol: Z Wisłostrady to ja wiem gdzie wjechac tylko na Grota :evil_lol: Zresztą ja w ogóle nazwy mostów nie znam :evil_lol:
A komedia to już była, jak mi się nazwy mostów Świętokrzystki z Siekierkowskim pomerdały i zamiast "chcieć" wjechac z Wisłostrady na ten drugi to ja se ubzdurałam, ze musze na ten pierwszy :evil_lol: I jeździłysmy po Wisłostradzie z Mokotowa na Bielany i z powrotem,:roflt: żeby odkryć, ze się nijak nie da :evil_lol: Wjechalam na zupełnie inny most tylko po to, żeby w ogóle na drugą stronę Wisły się dostać :evil_lol:

[quote name='Maga100']

[B]Ale na Modlińskiej dużo komisów, a jak już tu będziesz to podjedź na kawę, możesz PKSem :evil_lol:[/B][/quote]
Jak bedzie grzeczna to moze ją do tego komisu zawiozę.. :evil_lol: Na Modlińskiej się nie zgubie :roflt:

Posted

PKSy sa dla biednych i zacofanych, jak czterokołowe wózki :diabloti:

[quote name='Maga100'][B]Ale na Modlińskiej dużo komisów[/B][/quote]
Eeeee, to za prawko używane dają? :shake:

Wiecie co, a może po prostu to wy mnie odwiedziecie? :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Koniecznie uprzedź..... bo jeszcze będę musiała samochód przestawić gdzieś, gdzie go nie namierzysz :diabloti:[/quote]
Wiesz co, to może jak ja cię będę odwiedzać, ty po prostu gdzieś wyjedź? Będzie bezpieczniej :evil_lol:

[quote name='PIKA']Koniecznie kupić, nawet jakiegoś taniego grzmota, co to jak pukniesz szkoda nie będzie i koniecznie jeździć :cool1:[/quote]Tak też planuję. Tylko finanse jakoś się nie chcą do tych planów dostosować :mad:

[quote name='PIKA']A znasz dobrze drogę? :razz:[/quote]
Prosta, jak w pysk.
Most może być którykolwiek, ja jestem świetnym pilotem :loveu:

Haniu, ano, nie ma już mojej owczarynki... 4-go października chciałabym ją odwiedzić, jest Dzień Pamięci o Zwierzętach. A właśnie odległość cmentarzyka, gdzie leży Słoninka zmotywowała mnie do błyskawicznego zapisania się na prawko. Teraz pozostaje tylko się nauczyć i zdać, cóż to dla mnie ;)

Waszka, nie u ciebie. Do ciebie to ja się boję wchodzić, bo jeszcze przeczytam, że się obroniłaś... :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']

A znasz dobrze drogę? :razz: Bo wiesz.. ja to mam tendencje do "gubienia" się :evil_lol: Z Wisłostrady to ja wiem gdzie wjechac tylko na Grota :evil_lol: Zresztą ja w ogóle nazwy mostów nie znam :evil_lol:
A komedia to już była, jak mi się nazwy mostów Świętokrzystki z Siekierkowskim pomerdały i zamiast "chcieć" wjechac z Wisłostrady na ten drugi to ja se ubzdurałam, ze musze na ten pierwszy :evil_lol: I jeździłysmy po Wisłostradzie z Mokotowa na Bielany i z powrotem,:roflt: żeby odkryć, ze się nijak nie da :evil_lol: Wjechalam na zupełnie inny most tylko po to, żeby w ogóle na drugą stronę Wisły się dostać :evil_lol:

Jak bedzie grzeczna to moze ją do tego komisu zawiozę.. :evil_lol: Na Modlińskiej się nie zgubie :roflt:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]czyżbyś próbowala do Łodzi się dostać jak Maga swego czasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='asher']

Prosta, jak w pysk.
[/quote]
I tak się zgubimy :evil_lol: I tzreba będzie gdzieś zawracać.. ale zawracanie mam opanowane do perfekcji :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]czyżbyś próbowala do Łodzi się dostać jak Maga swego czasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
W Łodzi byłam tydzień temu :hmmmm: .. ale do głowy mi nie przyszło, ze musze jechać na praską stronę, zeby do Łodzi dojechac :hmmmm:
Znaczy, chyba nie jest jeszcze ze mną tak źle :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']I tak się zgubimy :evil_lol: I tzreba będzie gdzieś zawracać.. ale zawracanie mam opanowane do perfekcji :evil_lol:[/quote]Jak pojedziemy Siekierkowskim, to się nie zgubimy. Już tyle razy się tam gubiłam, z tyloma kierowcami, że teraz nawet jakbym chciała, to bym nie umiała :evil_lol:

Byłam u fryzjera :multi: Drugi raz u tej samej dziewczyny i drugi raz jestem zadowolona :-o :multi:

Posted

[quote name='asher']J

Byłam u fryzjera :multi: Drugi raz u tej samej dziewczyny i drugi raz jestem zadowolona :-o :multi:[/quote]

daj fotkę ocenimy :cool1:

Posted

[quote name='PIKA']
Koniecznie kupić, nawet jakiegoś taniego grzmota, co to jak pukniesz szkoda nie będzie i koniecznie jeździć :cool1: [/quote]

[B]aha i jak pukniesz, to on od razu się rozpadnie :cool1: albo rozpadnie się bez pukania :cool1:[/B]

[quote name='PIKA']
Jak bedzie grzeczna to moze ją do tego komisu zawiozę.. :evil_lol: Na Modlińskiej się nie zgubie :roflt:[/quote]

[B]no własnie, właśnie, do mnie droga jest prosta jak drut, ale.... trzeba most przejechać i nie wiem... to nie za trudne? :cool1:[/B]

[quote name='asher']PKSy sa dla biednych i zacofanych, jak czterokołowe wózki :diabloti: [/quote]

[B]ja mam czterokołowy wózek, a ty przyjedziesz PKSem. I wszystko pasuje :diabloti:[/B]

[quote name='asher']
Wiecie co, a może po prostu to wy mnie odwiedziecie? :loveu:[/quote]

[B]to ja jadę :p[/B]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]czyżbyś próbowala do Łodzi się dostać jak Maga swego czasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]a to pamiętliwa maupa :cool1:[/B]

Posted

[quote name='asher'][B]Jak pojedziemy Siekierkowskim[/B], to się nie zgubimy. Już tyle razy się tam gubiłam, z tyloma kierowcami, że teraz nawet jakbym chciała, to bym nie umiała :evil_lol:

[/quote]
Najpierw trzeba na niego wjechać :roflt:

[quote name='Maga100'][B] aha i jak pukniesz, to on od razu się rozpadnie :cool1: albo rozpadnie się bez pukania :cool1:[/B] [/quote]
O tanioche mi chodziło, jak kasy brak :cool1: Mozna szukac okazji i trafi się za małe pieniądze dobre auto. Ja nie narzekam :cool1: Ale go jeszcze nie puknęłam, więc nie wiem, czy się nie rozpadnie :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]no własnie, właśnie, do mnie droga jest prosta jak drut, ale.... trzeba most przejechać i nie wiem... to nie za trudne? :cool1:[/B] [/quote]
Nie problem przejechać most, tylko znaleźć na niego wjazd :evil_lol:
A Grota to ja mykam z "zamnietymi oczami" :cool1: Właśnie dzisiaj mykalam do wujka w Legionowie, poza tym ja działkę mam w tamtym kierunku :cool1:
A w tych Twoich Pierdach tatuś Hipolita mieszka :loveu:

Posted

[B]pamiętaj tylko, że zjazd na Modlińską nie jest zakorkowany tylko nocą :cool1:[/B]

[quote name='PIKA']

A w tych Twoich Pierdach tatuś Hipolita mieszka :loveu:[/quote]

[B]ooooooo . Moje Pierdy sławne :loveu:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]pamiętaj tylko, że zjazd na Modlińską nie jest zakorkowany tylko nocą :cool1:[/B]

[/quote]

:hmmmm: Mam do Ciebie jechać w nocy?? :hmmmm:

Posted

[quote name='asher']N

Vectra, kurde, jak ja cię mam odwiedzić, jak ty w każdy weekend jeździsz lansować te swoje wątrobiane pety??? :evil_lol:[/quote]
Popaprane :diabloti: :diabloti: :diabloti: z czegoś trzeba żyć nie ? a wiadomo reklama dźwignią handlu :evil_lol: