Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'][B]PS a mówilam wam, ze ostatnio wychodzac do pracy, otworzyłam skrzynkę na listy (a kluczyk do poczty mam na kółeczku z kluczami od domu) , wybrałam listy i poszłam do pracy. A klucze pozostały w skrzynce dyndając radośnie ? :grins:[/B]
[B]Lepszej wskazówki dla złodzieja nie mogłam zostawić. Dobrze, ze sąsiad mój to wyłapał, tylko niestety miał telefon do TZ i do niego zadzwonił :angryy: Nasłuchałam się :angryy: [/B][/quote]

hahaha tak samo zrobił przedwczoraj facet u mnie w bloku i miał szczęście że trafił na mnie :grins: taką uczynną i uczciwą i odniosłam mu kluczyki nie penetrując mieszkania :evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100'][B]oczywiście wiesz, ze nie słuchałam potulnie? :diabloti: [/B]
[B]zaznaczyłam wyraźnie, że CIEŻKO pracuję, dłużej od niego, wiecej od niego i oto efekty. Więc to nie moja wina :diabloti: [/B][/quote]
oczywiście odwróciłaś kota ogonem :diabloti::diabloti:
i tak ma być :cool3:
wszystkie nasze niepowodzenie , ew pomyłki to jest ICH wina :cool1::cool1:

Posted

[quote name='PIKA']:hmmmm: a po co ja mam szczać włanemu psu na glowe? :hmmmm: madrzejsza z tego nie będzie :evil_lol:[/quote]
Hahaha :grin: Axa sika Maksiowi na gebę, a wlasciwie on sam sobie sobie sika Axą ;) podstawia sie jej ryjem :evil_lol:
[quote name='Maga100'][B]"i jeszcze PARÓWKA na każdej stronie"[/B]

[B]Howgh[/B]
:p[/quote]
:mdleje: Buhahahhaha :roflt: :roflt: :roflt:

Asiu, trzymam ksiuki za zdrowko Boorkow :glaszcze: :calus:

Posted

[quote name='Maga100'][B]i jeszcze parafka na każdej stronie", to "i jeszcze PARÓWKA na każdej stronie"[/B][/quote]

Magda bierz sobie śniadanko do pracy :roflt:

Posted

[quote name='Maga100'][B]no, psychiczne na pewno nie ;) [/B]

[B]dzisiaj, zmęczona już totalnie, powiedziałam do klienta podpisującego umowę zamiast: "i jeszcze parafka na każdej stronie", to "i jeszcze PARÓWKA na każdej stronie"[/B]
[B]nie pytajcie mnie jaką miał minę..... :evil_lol: [/B][/quote][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szkoda że nie zaczał rysować :cool3:

Asherku , jak Boorki:razz:
[/I]

Posted

A nieźle, nieźle :) Sabina co prawda nadal chrypi, ale chyba trochę mniej, energia ją rozpiera, bo je wysokoenergetyczną karmę, a tylko na króciutkie spacerki wychodzi. I próbuje te spacery maksymalnie wykorzystać, poruszając się galopem w tę i z powrotem, w międzyczasie kopiąc dołek, zapraszając Bugajskiego do zabawy, sprawdzając czy pancia aby na pewno nie wzięła ze sobą piłki i robiąc milion innych rzeczy ;)
Bugajskiemu na razie daruję kardiologa, poczekam jeszcze tydzień...
Za to ja się nieszczególnie czuję, możliwe, że Słonina mnie zaraziła, bo gardło mnie boli strasznie :roll:

Posted

No to super że Boorki lepiej :multi::multi::multi:
a Tobą to się nieprzejmuje :evil_lol::evil_lol: młoda ,silna jesteś to i się wyliżesz :eviltong: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Widzisz Asherku jakie my toffane jesteśmy :loveu::loveu:
jak bardzo ci współczujemy :loveu::loveu::loveu:
zawsze możesz na nas liczyć jak będziesz chorowała :evilbat::evilbat:
I mi tu na Sabinke nie zwalaj że niby ona Cię zaraziła :mad::mad::mad:
:hmmmm: a może się kąpałąś i cię przewieało :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']:hmmmm: a może się kąpałąś i cię przewieało :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B]właśnie, właśnie, częste mycie skraca życie :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]właśnie, właśnie, częste mycie skraca życie :evil_lol: [/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]
nowe hasło na dogo ...przestajemy się myć ....tylko że wietrzenie też bywa niebezpieczne:razz:
[/I][/B]

Posted

Ach dzięki wam drogie, wspaniałe koleżanki! :loveu: Vectro - ekshibicjonistko, Waszko - szalona aktywistko LPRu, Magdo - rzucająca mięsem w klientów, i wam Paulo, Alu i Lazy, dziekuję wam za wsparcie, współczucie, empatię i troskę :diabloti: :diabloti: :diabloti:

A nade mną chyba jakieś fatum wisi, nie wiem, mam wyrobić światową normę idiotyzmów, czy co??? :wallbash:
W sobotę idę na wesele, w kieckę jednak się zmieściłam, właśnie przed chwilą ją przymierzałam... Kiecka ma z tyłu dłuuugi suwak. I o ile zakładając kieckę jakos sobie z suwakiem dałam radę, tak przy zdejmowaniu - ni chu...a :angryy: Wlazł chyba w niego materiał i się zaciął, łajdak jeden :angryy: Szarpanie nic nie dało, zresztą boję się szarpać gwałtownie, bo to moja jedyna kiecka, i jedyny efekt był taki, że mi ręce zdrętwiały...
No i teraz siedzę sobie w galowej kiecce i czekam zmiłowania w postaci mojej mamy, która niestety wróci dziś do domu dośc późno :roll: :roll: :roll: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']Buhahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asher do soboty zostao dwa dni to może już nie zdejmuj kiecki :razz::razz: :evil_lol:[/quote]

hahaha tym bardziej że kąpac sier i tak nie bedziesz bo niezdrowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha tym bardziej że kąpac sier i tak nie bedziesz bo niezdrowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: już się kąpała :evil_lol::evil_lol: starczy na ten rok luksusów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Ach dzięki wam drogie, wspaniałe koleżanki! :loveu: Vectro - ekshibicjonistko, Waszko - szalona aktywistko LPRu, Magdo - rzucająca mięsem w klientów, i wam Paulo, Alu i Lazy, dziekuję wam za wsparcie, współczucie, empatię i troskę :diabloti: :diabloti: :diabloti:

A nade mną chyba jakieś fatum wisi, nie wiem, mam wyrobić światową normę idiotyzmów, czy co??? :wallbash:
W sobotę idę na wesele, w kieckę jednak się zmieściłam, właśnie przed chwilą ją przymierzałam... Kiecka ma z tyłu dłuuugi suwak. I o ile zakładając kieckę jakos sobie z suwakiem dałam radę, tak przy zdejmowaniu - ni chu...a :angryy: Wlazł chyba w niego materiał i się zaciął, łajdak jeden :angryy: Szarpanie nic nie dało, zresztą boję się szarpać gwałtownie, bo to moja jedyna kiecka, i jedyny efekt był taki, że mi ręce zdrętwiały...
No i teraz siedzę sobie w galowej kiecce i czekam zmiłowania w postaci mojej mamy, która niestety wróci dziś do domu dośc późno :roll: :roll: :roll: :placz:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:[B] Asher, jak to miło wiedzieć, że siedzisz tam, po drugiej stronie taka elegancka :gent: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]

Posted

Asia Ty mnie bo bolu mięśni brzucha doprowadzilaś :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

A katarem się nie przejmuj :evil_lol: jak se przyszedl to tak samo sobie pójdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']No i teraz siedzę sobie w galowej kiecce i czekam zmiłowania w postaci mojej mamy, która niestety wróci dziś do domu dośc późno :roll: :roll: :roll: :placz:[/quote]
Buhahahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Asia, mama juz wrocila? :evil_lol:

A jak Boorki? :cool3: