Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']No ja tez byłam zaskoczona, że im się chciało tu przyjeżdżać ;) :lol:[/quote]

W takim razie ja po powrocie rządam rewanżu i spaceru na polach u nas!:angryy:

A tak po za tym to ja chce więcej Boorków, i naszych pól Kabackich :loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']A tak po za tym to ja chce więcej Boorków, i naszych pól Kabackich :loveu:[/quote]Więcej znajdziesz w galerii Saby i vectrowej trojcy ;)
A pola były powsińskie, a nie kabackie ;) To te za lasem :cool3:

Posted

[quote name='asher']Więcej znajdziesz w galerii Saby i vectrowej trojcy ;)
A pola były powsińskie, a nie kabackie ;) To te za lasem :cool3:[/quote]

Ale tak czy siak bliżej nas, niż te forty :diabloti:
Bo tu to wystarczy przez las przejść a tam kilometry :angryy:

Posted

Oooos, super, Vectra, czekamy więc :p

PIKA, tys coś Bugajskiemu dała do żarcia na jednym z postojów, prawda? :mad: Ty sie lepiej kurna po dobroci przyznaj CO TO BYŁO???!!! :mad: Amfa jakaś, albo inne extasy o przedłuzonym działaniu???
Bugajski własnie zaczął molestować Słoninę! :crazyeye: :mdleje:
Co prawda odpuścił, jak mu Sabina zebami po pysku dała, ale teraz lezy, gapi sie na nia cielęcym wzrokiem i pokwikuje :roll: :crazyeye:

Posted

[quote name='asher']Nie ma sprawy, zapraszamy czesciej! Ale co do świetnego wpływu, to ja raczej typuję dużą rudą :evil_lol:

[/quote]

:stupid:

[quote name='malawaszka']
jesteście jedynym powodem dla którego chciałabym mieszkać w Wawce :p[/quote]

to siem przeprowadż, nie koniecznie do Warszawy, mozesz w bliskie "pod" :evil_lol:

[quote name='asher']
PIKA, tys coś Bugajskiemu dała do żarcia na jednym z postojów, prawda? :mad: Ty sie lepiej kurna po dobroci przyznaj CO TO BYŁO???!!! :mad: Amfa jakaś, albo inne extasy o przedłuzonym działaniu???
Co prawda odpuścił, jak mu Sabina zebami po pysku dała, ale teraz lezy, gapi sie na nia cielęcym wzrokiem i pokwikuje :roll: :crazyeye:[/quote]

ja przepraszam,:oops: ja nie wiedzalam że jedna "pastylka" Froliku dla szczeniaków tak zadziala na Bugajskiego :niewiem:

Posted

[quote name='PIKA']:stupid:[/quote]
No i czego sie po głowie drapie? To przecież nie burki wytłumaczyły Szczepanowi, że grzeczna ma być i to nie przy nich od niewidzialnej ściany sie odbijała :evil_lol:

[quote name='PIKA']ja przepraszam,:oops: ja nie wiedzalam że jedna "pastylka" Froliku dla szczeniaków tak zadziala na Bugajskiego :niewiem:[/quote]Rozgrzeszonaś :p Ale może na wszelki wypadek więcej mu tego nie dawaj :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']No i czego sie po głowie drapie? [/quote]
spocila się wczoraj i swędzi :evil_lol:

[quote name='asher']To przecież nie burki wytłumaczyły Szczepanowi, że grzeczna ma być i to nie przy nich od niewidzialnej ściany sie odbijała :evil_lol:
[/quote]

ja tam bym nie chciała, żeby mnie tak ktoś tlumaczył :evil_lol:

Posted

Niestety są tacy co to po dobroci nie kumają że trzeba być grzecznym :mad: :mad:
Po co ja mam chodzić na szkolenie :razz: wystarczy raz na tydzień z PIKI Sabą się spotkać i Tesa grzeczna i posłuszna :evil_lol: :evil_lol: bez piłek , nagród , próżb i innych.
Jedne delikatne bencki i Sz przy nodze bez smyczy naumiała się chodzić :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Po co ja mam chodzić na szkolenie :razz: wystarczy raz na tydzień z PIKI Sabą się spotkać i Tesa grzeczna i posłuszna :evil_lol: :evil_lol: bez piłek , nagród , próżb i innych.
Jedne delikatne bencki i Sz przy nodze bez smyczy naumiała się chodzić :evil_lol:[/quote]Hihihi, to może Ty zapisz się na szkolenie do Saby? :evil_lol: Nauczy cię, jak szkolić Szczepana :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']PIKA, tys coś Bugajskiemu dała do żarcia na jednym z postojów, prawda? :mad: Ty sie lepiej kurna po dobroci przyznaj CO TO BYŁO???!!! :mad: Amfa jakaś, albo inne extasy o przedłuzonym działaniu???
Co prawda odpuścił, jak mu Sabina zebami po pysku dała, ale teraz lezy, gapi sie na nia cielęcym wzrokiem i pokwikuje :roll: :crazyeye:[/quote]

:crazyeye: brat siostre molestuje :shake: co to sie wyprawia na tym świecie :shake:

Posted

[quote name='asher']Hihihi, to może Ty zapisz się na szkolenie do Saby? :evil_lol: Nauczy cię, jak szkolić Szczepana :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: musze poprosić Age by mi przysłła to zdjęcie jak Saba napada Sz :evil_lol: :evil_lol: podpatrze ten chwyt :evil_lol: :evil_lol: i może zaczne stosować :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: brat siostre molestuje :shake: co to sie wyprawia na tym świecie :shake:[/quote]No wiesz??? :shake: Ktoś tu ma kosmate myśli :mad:
Pokrewiwństwa między burkami nie ma, a ani jedno nie jest przeze mnie formalnie adoptowane :p

Posted

jeszcze troche Boorków :)
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/130/fc9c648bbe3cd30d.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/94/fd682ccccd0c48c6.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/94/0dc9a71eed10e925.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/139/01f46225692ae39e.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/130/fc0e99519714921d.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/139/fcdb1791a4e9e02d.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/130/32fa34428b77fbae.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/139/803f17113f20ea96.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/130/bf4e83521e0e3ce6.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I]Kurcze Boorki tylu fot od początku galerii nie miały:crazyeye:o ja cie ..........[/I][/quote]Miały :mad: Na samym początku :evil_lol:

Vectra, dzięki! :multi:

Posted

Ja tylko powiem że obfotkować Boorki to nielada sztuka :evil_lol: :evil_lol: bo jak się nie wiercą to kopią doły albo się doopami odwracają :evil_lol: :evil_lol:
Panna Sz też ma marne foty bo cały czas siedziała mi przy nodze:roll: :roll:
Jedynie Saba leżała dostojnie :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Ja tylko powiem że obfotkować Boorki to nielada sztuka :evil_lol: :evil_lol: bo jak się nie wiercą to kopią doły albo się doopami odwracają :evil_lol: :evil_lol: [/quote]Tak, tak, bo one są strasznie energiczne i ruchliwe :evil_lol: Normalnie zywe srebra :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Tak, tak, bo one są strasznie energiczne i ruchliwe :evil_lol: Normalnie zywe srebra :evil_lol:[/QUOTE]
Nie no stały w miejscu i absolutnie się nie ruszały :evil_lol: :evil_lol:
tylko ciekawe połowe zdjęć mam poruszonych :hmmmm: no można to wytłumaczyć że mi ręce drzały :diabloti: ale czemu prawie na każdej fotce głowy boorków były niewidoczne , schowane gdzieś w trawe i mam same duuuupyy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: musze poprosić Age by mi przysłła to zdjęcie jak Saba napada Sz :evil_lol: :evil_lol: podpatrze ten chwyt :evil_lol: :evil_lol: i może zaczne stosować :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
Do asher się zwroć, to Ci pokarze, bo cos sie kiedyś chwalila że Sabina miotala o glebe :diabloti:

[quote name='Vectra']
Jedynie Saba leżała dostojnie :loveu: :loveu:[/quote]
Bo jej gorąco bylo :evil_lol:

[quote name='asher']Tak, tak, bo one są strasznie energiczne i ruchliwe :evil_lol: [/QUOTE]
noo, szczegolnie po Froliku dla szczeniakow :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: brat siostre molestuje :shake: co to sie wyprawia na tym świecie :shake:[/quote] Niektórzy powiedzieliby, że to inbred:evil_lol:

Posted

[quote name='r_2005']Niektórzy powiedzieliby, że to inbred:evil_lol:[/quote]Tak się zastanawiam, czy sam fakt molestowania można nazwać inbredem, czy dopiero jego owoce? :hmmmm: :lol: Bo mnie raczej kazirodztwo pasuje, jako, że owoców z tego związku nie będzie, chocby się Bugajski nie wiem, jak starał :lol:

A propos, zaobserwowałam coś strasznie dziwnego... Bugajski do amorów skłania... zapach z pyska Sabiny. Już jakiś czas temu zauważyłam, że Boogie interesuje się pyskiem Sabiny, zwłaszcza rano, ale myślałam, że może jakies grudki karmy się suce przylepiły i to jest powód tego zainteresowania. Ale dzisiaj ewidentnie nie o żarcie Bugajskiemu chodziło. Myślałam, że to może Bugajski ma jakieś odpały, ale nie, na dzisiejszym spacerze również znajomemu beagle'owi strasznie się zapach z Sabiny pyska spodobał :crazyeye: Zaintrygowało mnie to bardzo i oczywiście nieco przeraziło, bo oczyma wyobraźni już widzę jakies straszne zaburzenia hormonalne u Sabiny :shake:
Spotkaliście się może z czymś takim? :crazyeye:

Posted

[quote name='asher']Tak się zastanawiam, czy sam fakt molestowania można nazwać inbredem, czy dopiero jego owoce? :hmmmm: :lol: Bo mnie raczej kazirodztwo pasuje, jako, że owoców z tego związku nie będzie, chocby się Bugajski nie wiem, jak starał :lol: [/quote] To był taki mój skrót myślowy:lol: