Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przemek napisał(a):
Kiara napisał(a):

OFICJALNE WYNIKI I ZAWODOW OBEDIENCE W ZIELONEJ GORZE

Klasa "zero"

Chyba zapomniano o nas :( ;)

Przemyslaw Peron - Balrog z Peronowki - czechoslowacki wilczak - 88

upss :oops: Przepraszam serdecznie, specjalnie sunie obliczalam i wkladalam na prawidlowe miejsce, by wszystko bylo oki, a tu ominelam psiaka :oops: Juz wstawiam :P Wybaczcie, ale po wczorajszym dniu bylam tak padnieta, ze trzy razy czytalam wyniki i nie zauwazylam bledu :oops:

Posted

Nalezy sie duzo gratulacji dla Organizatorów, fajne zawody i każdy dostał cos na otarcie łez :wink:
Kiarka gratuluje bezapelacyjnego zwyciestwa :lol: - reszta non coment :evilbat:
Chętnie za rok podejmiemy rewanz i tak jak w tym roku licznie przybedziemy, oczywiscie o ile wyciagneliśmy te same wnioski co do reszty :wink:

Posted

Kiara napisał(a):
upss :oops: Przepraszam serdecznie, specjalnie sunie obliczalam i wkladalam na prawidlowe miejsce, by wszystko bylo oki, a tu ominelam psiaka :oops:

Nic sie nie stalo :) Wiem, ile jest pracy przy organizacji takiej imprezy.

Posted

Laluna napisał(a):
Ale przyznacie chyba że nic nie równało sie pokazom obrony, była lepsza od całego tego obedience. Warto było przyjechać na same tylko pokazy

Hm :hmmmm: , szczerze mówiąc to jakoś nie miałam natchnienia na żadne pokazy i w ogóle ich nie poszłam oglądać.

I dziwi mnie w ogóle taka wypowiedź :o .

Posted

Organizowanie zawodow to naprawde nielatwa sprawa. W sumie mialam pomagac tylko, a okazalo sie, ze wszystko procz sedziego zalatwialam sama :( Niemniej jednak chyba na tyle polubilam obedience, ze byc moze jeszcze kiedys sie na to porwie :wink: Mam nadzieje, ze ktos mi w tym pomoze ( byc moze szaraki- wilczaki :wink: 8) ).

Niestety nie przewidzialam wszystkich spraw organizacyjnych i nie ustrzeglismy sie bledow :( ale przynajmniej wiemy na co uwazac :)

Posted

Kiara napisał(a):
heheh, fajne sprawozdanie Cortina :wink: Moze dorzuce cos jeszcze do Twoich wynikow :P

OFICJALNE WYNIKI I ZAWODOW OBEDIENCE W ZIELONEJ GORZE

Klasa "zero"

Miejsce - Przewodnik - Imie psa - Rasa - Punkty

1. Danuta Motowidlo - Birma Bonny Dux - OB malinois - 98, 5
2. Iwona Szuszkiewicz - Phalco du Chemin des Sorcieres - OB groenendael - 97, 5
3. Boguslawa Swierczynska - Dessi z Lesicy - ON - 96
4. Irena Kempinska - Katarzyna Wielka Jantarowa Fuga - pudel miniaturowy apricot - 93, 5
5. Jan Przondo - Aza z Poludniowego Parku - briard - 93
5. Alicja Zajac - Taka Sama z Kordegardy - owczarek nizinny - 93
5. Malgorzata Peron - Jolly z Molu Es - czechoslowacki wilczak - 93
8. Agnieszka Tlaga - Never Never Land Elicsir of Blue Life - 90
9. Magdalena Filiks - Lija Daria z Potrzeby Serca - bouvier - 88
9. Przemyslaw Peron - Balrog z Peronowki - czechoslowacki wilczak - 88
11. Krzysztof Tlaga - Zuzia - mix - 86
elim. Dawid Karpinski - Bourbon Akagera - doberman
elim. Joanna Szumer - Faza Fior z Czarnego Dworu - wyzel niemiecki krotkowlosy

czesc witam wszystkich po zawodach . Na zawodach obedience bylam poraz pierwszy i jakos przezylam :) Na szczescie Eli spisala sie super . Sedzia powiedzial ze jak na 8 miesiecy to idzie jej bardzo dobrze.
Aha w wynikach chyba jest blad bo ja na dyplomie mam 7 lokate a nie 8 a moj brat 10 a nie 11, ale niech bedzie i tak wazna jest ocena i satysfakcja.