Złośnica Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 a ja też mam fotkę z macania :lol: http://img214.imageshack.us/img214/8795/macanko4ka.jpg Quote
Justuss Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ocenę przy lokatach poprawiłam i gratuluję! Alojzynko dziekuję Ci bardzo za poprawke :D Pozdrawiam serdecznie :D Złośniczko super sesja :P :P Quote
Alojzyna Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Dopiero dzisiaj przepakowywałam papiery z teczek wystawowych i zauważyłam, że w teczce AYKI mam z niedzielnej wystawy zarówno oryginał jak i obie kopie opisu. Co mam z tym zrobić? - zostawić sobie na pamiątkę czy odesłać kopie do Częstochowy? Quote
staff-ka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Alu mozesz odesłać ,mozesz zostawić - jak zostawisz poprostu będzie tak : JAKBYŚ NIE WYSTAWIAŁA AYKI w niedziele (bo nie będa miec kart ocen) czyli np.w wynikach (katalog powystawowy)nie bedzie brana pod uwagę i tylko TYLE :wink: Ps.Ja mam z kolei z soboty :-? (tez niedawno zauwazyłam) Quote
Patka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Zlośnica macanko boskie a Lugerek wygląda na wielce zadowlonego. :) Quote
Recommended Posts