Marta_Ares Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 na fotkach nie widac ale Ares jest wyzszy i masywniejszy:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Marta_Ares napisał(a):na fotkach nie widac ale Ares jest wyzszy i masywniejszy:cool3: a nie gryzą sie?bo Mickey raczej nie lubi innych psów tej samej płci...i u mnie raczej takie spacery by nie przeszły..:roll: Quote
Aga K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Paulina, nie wiem jak u Marty, ale u nas żyło i żyje nadal na wsi po 4 psieski tej samej płci i nie było mowy o kłutniach ( mówie tylko o dziadkowym gospodarstwie) Ale myśle że u Marty jest podobnie - oni sie docierają - kochają Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a nie gryzą sie?bo Mickey raczej nie lubi innych psów tej samej płci...i u mnie raczej takie spacery by nie przeszły..:roll: z nim Ares wyjatkowo sie dogaduje i chyba z tylko z nim (chodzi o ta sama plec):-( Ale to dla tego ze one od malego sie znaja tzn jak Ares byl szczeniakiem to Bandziorek mial 5 lat i to byl na poczatku jedyny pies z ktorym Ares mial czesty kontakt Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aga K napisał(a):Paulina, nie wiem jak u Marty, ale u nas żyło i żyje nadal na wsi po 4 psieski tej samej płci i nie było mowy o kłutniach ( mówie tylko o dziadkowym gospodarstwie) Ale myśle że u Marty jest podobnie - oni sie docierają - kochają ja wiem że na wsi tak jest ale psiaki z miasta są czesto "jedynakami" i są strasznie zazdrosne o inne... Quote
Aga K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ehh, to też fakt, chociaż ja mieszkam w mieście już od jakichś 16 lat i chyba to też zależy od charakteru psa <mysli> a poza tym który psinek nie jest w ogóle zazdrosny o głaski od pana ? ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aga K napisał(a):ehh, to też fakt, chociaż ja mieszkam w mieście już od jakichś 16 lat i chyba to też zależy od charakteru psa <mysli> a poza tym który psinek nie jest w ogóle zazdrosny o głaski od pana ? ;) no tak masz racje...charakter tez duzo daje... Quote
Aga K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 eehh, i postawa właściciella też. Bo jeżeli pan faworyzuje jednego z psiaków, a drugiego odrzuca ? Miałam taki przykład z własnego życia. Jak miałam Mike na domku tymczasowym Pusia jako starsza pani usuwała sie w cień, a potem próbowała sie odgryść. Nio i musiałam Pusie "siłą" zaciągać do głaskania bo jak i Mike to i Pusie i na odwrót. Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aga K napisał(a):eehh, i postawa właściciella też. Bo jeżeli pan faworyzuje jednego z psiaków, a drugiego odrzuca ? Miałam taki przykład z własnego życia. Jak miałam Mike na domku tymczasowym Pusia jako starsza pani usuwała sie w cień, a potem próbowała sie odgryść. Nio i musiałam Pusie "siłą" zaciągać do głaskania bo jak i Mike to i Pusie i na odwrót. ooo tak właściciel tez duuużo daje... Quote
Aga K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 hhehehehehe, ale może powróćmy na temat - tzn do tych przystojniaków :D:D:D Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 no tak ale niesty co wlasciciel moze jak mieszka w jakims malym miescie/ albo na wsi i nie ma mozliwosci socjalizacji z innymi psami tak bylo jak Ares byl szczeniakiem nie znalam Dogomaniakow z moich okolic Ares praktycznie bawil sie tylkoz Bandziorem a wieksze psy kilka razy sie na niego rzucily:shake: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aga K napisał(a):hhehehehehe, ale może powróćmy na temat - tzn do tych przystojniaków :D:D:D przystojniaków powiadasz:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 hehe o jakich przystojniakach mowicie???:evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Marta_Ares napisał(a):no tak ale niesty co wlasciciel moze jak mieszka w jakims malym miescie/ albo na wsi i nie ma mozliwosci socjalizacji z innymi psami tak bylo jak Ares byl szczeniakiem nie znalam Dogomaniakow z moich okolic Ares praktycznie bawil sie tylkoz Bandziorem a wieksze psy kilka razy sie na niego rzucily:shake: ja tez tak miałam...jak mickey był malutki to nie było akurat żadnego kompana do zabaw...:roll: Quote
Aga K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no do cudeńków Marty - przystojniaków ! A czyż oni nie są przystojni ? ;) Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ALe z tych dwoch co sa fotki ostatnie to tylko Ares jest moj:eviltong: Ten maly czarny to kolezanki Quote
Aga K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ale oon tys jest pszystojny - ten psiak koleżanki :D Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 apropo..z Atosem było to samo..teraz rośnie... i szczeka na inne psy..warczy i próbuje sie rzucać..najbardziej nie lubi Labradorów i Pitbullów:shake: Boje sie co z Niego wyrośnie:shake: Mam nadzieje ze mu Przejdzie..:shake: Psy nie reagują na Niego bo to Maluch jeszcze no ale..co bedzie dalej niewiem:shake: Quote
milena182 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 jak spojzalam na to zdjecie to dostrzeglam duze podobienstwo do suki mojej kuzynki.namawialam ja na dogo bo niby tak psy kocha i wogole ale ona za chlopem lata:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='milena182'] jak spojzalam na to zdjecie to dostrzeglam duze podobienstwo do suki mojej kuzynki.namawialam ja na dogo bo niby tak psy kocha i wogole ale ona za chlopem lata:evil_lol: a gdzie ta Twoja kuzynka mieszka? Bo Moja kuzynka też ma podobną sunie i sie Wabi Miśka .Moja kuzynka mieszka w Sierpcu:cool3: to chyba niedaleko Ciebie prawda?:>w Płocku mam Kuzyna:cool3: Quote
DiDDlina85 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ile slicznych zdjęć:loveu: Martuś masz na prawde cudne psiaki:) Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hihihihi, te foty ze spacerku są superaśne! Wymiziaj je! To ja lecę, aha i looknij do mnie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=7 niedługo new foty :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 słodki staruszek :loveu::loveu::loveu: a tak w ogole to zarąbiste macie spacerowe tereny ... mi to sie marzą takie spacerki.... :roll: Quote
Recommended Posts